PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 is otto egoz..

react1ve
30-12-2010, 01:21
Merhaba arkadaslar..onclikle herkese iyi geceler..benm bilgi almak istedgn konu aracimin sesiyle ilgili.1.4 is civicmde orjinal otto egzos ve simota filtre kiti takili..ses ozellikle yuksek devirlerde cok asiri bagiriyr..bn daha cok ince bir ses istyrdm otto al o sesi otto verir dediler ama hcte ole olmadi..floryadaki honda radar da orta boru yerine paslanmaz celikten boru yaptir kesinlikle o sesi alirsin dediler.ayni zamanda kompresore bindirdgnde de catirti almak istyrm bunlar soledgi yontemle mumkun mu? Kisacasi hiriliti istyrm s2000 tarzinda ama motor egzosu doldrrmu ciddi suphelerim war..bos yere masraf yapmak istemyrm eger o sesi almaycksam simdiden teskkrler..

_driver_
30-12-2010, 01:27
forum kuralları geregı once kendını tanıtmalısın. moderatorler kılıtlemeden konuyu once bı kendını tanıt ıstersen

react1ve
30-12-2010, 01:32
Gozumden kacmis eyw

OnurD.
30-12-2010, 10:19
Anladığım kadarıyla orjinal egzoz tesisatının sonuna otto bağlamışsınız. Size böğürtüden başka bişey getirmez ki zaten 63mm ilk bir son susturucu girişinden bahsedeyoruz. 42mm den 63mm ye geçiş.

Yapmanız gereken iyi bir düz boru almak(51mm) yada yaptırmak(48mm) sonunada egzozu takın ses biraz fazla olur ama istediğiniz olur. Ha ses az olsun ama zırlasın istiyosanızda süpersprint magnum alcaksınız çare yok.

react1ve
03-01-2011, 23:20
eet aynen ole yaptım orjınal ottoyu drek taktırdım..cumartesı bı arkadsla karsılastım saxo almıs egzozu benımkının aynısı ve cok gusel catırdıyrdu...51 mm dedıler bana da fakat paslanmaz celık olmazsa o sesı alamazsın..catırdamaz dedıler... ses hem hırıldasın hemde catırdasın ıstyrm kompresore bındırdıgınde..bunu da soledıgın gıbımı yapmalyım?