Orijinalini görmek için tıklayınız : Impreza GC8 Spec C :)
Maxiboost
30-12-2010, 19:57
Detaylı Konusunu yakınca açıcam aracın. GT3076R Turbo, 2.0lt motor, meth, gdb impreza spec c şanzıman, akslar, travers, denge çubukları, şaft, difransiyel vs. Km saatini daha bağlamadık ufak tefek işleride var şimdilik tadımlık bir video koyalım dedik :) 1.4 ve 1.65 basıyoruz şimdilik. İleride Daha güzel bir ayar ve tutunmayla video ve süre ölçmeyi planlıyoruz. Maslak Servis Paşaoğlu, özellikle özgüne ayrıca Japanese Express Fuat'a parçalardaki yardımı için teşekkür ederiz :)
YouTube - OrcunSpecC.wmv (http://www.youtube.com/watch?v=eMhJsxKnb64)
Impreza GC8 6 spd Spec C Drivetrain - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/impreza-gc8-6-spd-spec-c-drivetrain_2183900.htm)
Aracı merak edenler için 1-2 kare
http://img253.imageshack.us/img253/4500/dscf0049y.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/2508/dscf0042r.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/1029/dscf0020qv.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/2219/dscf0022m.jpg
http://img407.imageshack.us/img407/633/dscf0017x.jpg
Shadow_Dancer
30-12-2010, 19:59
Sesi mükemmel maşallah.
Maşallah devamını bekliyoruz.
DogukanB
30-12-2010, 20:11
detayları bekliyoruz
elinize sağlık
Orçun reyiss maşallah saygılar
redlinemst
30-12-2010, 20:16
ses çok iyi be birden bire deliriyo makina :)
Maşallah
aklımı karıştırıyosun laayn:D
maşallah cidden çok güzel olmuş
bende ses çalışmadı yaw
maşaallah
Hey maşallah ses inanılmaz. :) güle güle kullanın agız tadıyla :)
UĞUR YUMAK
30-12-2010, 20:37
maşallahh..
maşallah kazasız belasız..
yusuf_sti
30-12-2010, 20:44
maşallah bursadan bi sıkı daha gc8
Maşallah Orçun kardeşim :)
Emeğinize sağlık.
oy oy oy :) hey maşallah canawar yollarda hayırlı olsun :)
yakında bursadyız kardeşim maşallah gülü güle kullan
tuner faruk
30-12-2010, 21:46
Allah nazarlardan saklasın :icon_tup:Süreyi beklemedeyiz:)
Yaz başiydi sanirim orcun pasaoglu sorasi efenin yanina gelmişti bizde tanişma firsati bulmustuk.yedik içtik sora evlere dagilcaz o ara bi 5dk binme firsatimz olmustu egemen abiyle.Arabanin içi dişi motoru cok cok guzel.gidişi ztn 5dk içinde mest etti bizi 1-2-3te :D
Maşallah orçun allah kaza bela vermesin.:)
Böyle küt diye devir mi biter nası araba bu :S
MAŞALLAH :)
ses gerçekten korku filmi gibiymiş tekrar maşaallah ya
acaba daha uzun bi şanzıman olsa daha iyi yürümezmi? bu konuda biraz teknik bilgi rica edebilirmiyim
Maxiboost
30-12-2010, 22:55
ses gerçekten korku filmi gibiymiş tekrar maşaallah ya
acaba daha uzun bi şanzıman olsa daha iyi yürümezmi? bu konuda biraz teknik bilgi rica edebilirmiyim
Daha önce üzerinde PPG nin dogbox şanzımanı vardı. O da uzun kalıyordu 1-2 harici. Custom yaptırmakta iyi para tutuyordu :) ikisinin arasını bulup yürüyeni komple spec c yapmayı tercih ettik. Eski halinden yavaş değil şuanda çünkü şanzımanın uzunluğundan lag olayı oluyordu biraz şimdi o kalktı.
ademsezer
30-12-2010, 22:58
bertan hayırlı osun:D
Tholl-ga
30-12-2010, 23:01
olm bu bursalı suborucuların hali nedir yaa :D
Maxiboost
30-12-2010, 23:02
bertan hayırlı osun:D
Orçuna hayırlı olsun valla ahah ağzı kulaklarında :D
maşallah orçun çok ii oldu. Sesde tuzu biberi olmuş.
hddsheriff
30-12-2010, 23:18
çılgın bişey olmuş maşallah
maşallah, ayrıca km saatinide görmek isterdim...
Gokhan43
30-12-2010, 23:28
apo'nun dediği kadar var maşallah kocaman =)
Bulut Y.
30-12-2010, 23:32
zıpkın gibi !
maşallah..
ebesinin :D
bu ne !
maşallah^^41
Selcuk_RoL
30-12-2010, 23:56
maşşallah allah güle güle binmeyi nasip etsin
Masallah Kazasiz belasiz gule gule kullan ama dikkatli kullan :D
Maxiboost
31-12-2010, 01:19
maşallah, ayrıca km saatinide görmek isterdim...
1. vites kesici 62.76 kmh
2. vites kesici 96.56 kmh
3. vites kesici 128.75 kmh
4. vites kesici 168.98 kmh
5. vites kesici 234.96 kmh
6. vites kesici 300.95 kmh
Kadranlı video gelene kadar idare eder sanırım :)
nolmuş olm bu canavar :eek: maşallah
orçun çıkmaz demiştim sana :D
2Fast4Me
31-12-2010, 01:33
fenaaa :D maşallahı var devamını bekliyoruz :D
Maxiboost
31-12-2010, 01:54
Maşallah çok güzel olmuş :) Bu tarz bir uygulama daha önce yapıldı mı daha önce yoksa ilk mi?
Benim bildiğim ilk değil Bursadan Aydın isimli arkadaşımız yapmıştı ilk bunuda bursadan orçun arkadaşımız yaptı. Benim bildiğim komple spec c olan 2 araç bunlar. Tabi bunların haricinde yapılan varsa bilen arkadaşlar yazarsa bizde öğrenmiş oluruz :) kenarda köşede bir sürü gizli araç var çünkü.
bende diyorum orçun reis neden görünmüyor meğer arabasına kavuşmuş :)
gidişide duruşu da 10 numara
maşallah
not:maksibust küsüm lan sana :D
ademsezer
31-12-2010, 08:27
bertan vitesleri mola vererek orçun atıyo dımı :D
bizede haber verin he giderken
Masşallah Hyırlı ugurlu olsun
eski halini de biliyoruz zaten güzel giderli araçtı
bu yürüyen ile tam bir rolling aracı oldu
kalkışta yavaş kalır cok hatır hutur vites degiştirmek gerekir de
şu yürüyen den sonra dıştan bakınca dolu dolu durmuş araba harika görünüyordu
Allah agız tadı ile binmeyi nasip etsin
artık güzel lastikler ile tam uludaga cıkmalık şanzuman oranları falan tam parkurluk yani :)
bizede haber verin he giderken
ne demek kardeşim haber veririz :D
Maxiboost
31-12-2010, 09:53
Her daim mola o zaten ahah :D
ORCUN555
31-12-2010, 10:07
Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim. Biraz uzun sürede tamamlandı ama muradımıza erdik :) Başta Tüm Maslak Servis Paşaoğlu takımına ve özellikle savaş abimin ellerine sağlık. Dr.ECU ya fikirlerinden ve tüm yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Ayırca parça tedariğinde de nazımı çeken Japanese Express Fuat'a çok teşekkür ederim. Ayrıyettende yürüyen konusunda gaz vermeyi eksik etmeyen Gc8 kolları bursa başkanı aydın kardeşimede teşekkür ederim. Şimdilik safe bir ayarda geziyoruz zaten önce tutunma üzerine biraz yoğunlaşmamız lazım :) Daha sonra daha agresif bir ayar ile birde drift box süremizi gördük mü dosyayı kapatırız :)
Orçun reyiss maşallah saygılar
Saygılar canım :D
Maşallah Orçun kardeşim :)
Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim koraycım allah razı olsun :)
oy oy oy :) hey maşallah canawar yollarda hayırlı olsun :)
Sıra sende olum hehe
Başımın üstünde yeriniz varda hep geliceksiniz hesapta :D
Yaz başiydi sanirim orcun pasaoglu sorasi efenin yanina gelmişti bizde tanişma firsati bulmustuk.yedik içtik sora evlere dagilcaz o ara bi 5dk binme firsatimz olmustu egemen abiyle.Arabanin içi dişi motoru cok cok guzel.gidişi ztn 5dk içinde mest etti bizi 1-2-3te :D
Maşallah orçun allah kaza bela vermesin.:)
Teşekkür ederim kardeşim :)
olm bu bursalı suborucuların hali nedir yaa :D
Çilekeşşş ahaha :D
maşallah orçun çok ii oldu. Sesde tuzu biberi olmuş.
Teşekkür ederim gökhancım sizinde emeğiniz çok büyük bu araçta :) Sizide bekliyoruz bursaya eheh :D
Masallah Kazasiz belasiz gule gule kullan ama dikkatli kullan :D
Alışana kadar öyle olucak galiba da yanımdaki dana fitili ateşliyo olmadık yerlerde g.tu başıma geçiyodu geçende eheh
nolmuş olm bu canavar :eek: maşallah
orçun çıkmaz demiştim sana :D
Çıktı ama :D
Yürüyene o kadar para bağlayınca sende öyle atıcaksın merak etme :D
Masşallah Hyırlı ugurlu olsun
eski halini de biliyoruz zaten güzel giderli araçtı
bu yürüyen ile tam bir rolling aracı oldu
kalkışta yavaş kalır cok hatır hutur vites degiştirmek gerekir de
şu yürüyen den sonra dıştan bakınca dolu dolu durmuş araba harika görünüyordu
Allah agız tadı ile binmeyi nasip etsin
artık güzel lastikler ile tam uludaga cıkmalık şanzuman oranları falan tam parkurluk yani :)
Kardeşler teşekkür ederim yorumunuz için :) DLI da sizden oldu zaten. Bakalım alışana kadar ne parkur ne birşey olucak bu gidişle :) Müsait olursanız sizide bekliorum bursaya :)
parçalar hakkıda liste yayınlayacakmısınız?
Bu arada maaşallah GC8 ler yürüsün yaşatılsın :D
Maxiboost
31-12-2010, 10:21
parçalar hakkıda liste yayınlayacakmısınız?
Bu arada maaşallah GC8 ler yürüsün yaşatılsın :D
Evet gizli saklımız yok, zaten öyle ahım şahım parçalarda yok üzerinde, tamamlansın aracın eksikleri konusunda yazıcaz herşeyi :)
ademsezer
31-12-2010, 10:26
bursada bozuldu:D
maşallah çok sıkı görünüyo ve duyuluyo :D
mşllh. sesi çok güzel km. saati çalışsa gidişi hakkında daha iyi bilgimiz olurdu.
Maxiboost
31-12-2010, 10:33
bursada bozuldu:D
Bizden değilde senden sonra bozulacak gibi gelio :D
maşallah maşallah, şenlendiriyorsunuz bursayı :D
dün gece yarısı 3 te kulaklarını çınlattığım siz misiniz diye sormuştum ama değilmiş :D
launch la uykudan uyanmak hiç iyi olmuyor :D
ademsezer
31-12-2010, 10:41
Bizden değilde senden sonra bozulacak gibi gelio :D
sizden bize bışey kalmadı bulvarı tarayıp duruyonuz:D
Maxiboost
31-12-2010, 10:42
sizden bize bışey kalmadı bulvarı tarayıp duruyonuz:D
ahahahah bulvarı tarama huyu aydında var gerçi o da en son polisler arkasından koşarken arabaya bindi o zamandan sonra duruldu :D herkesin aracı bitsinde hep beraber mangal falan yaparız bir gün.
ademsezer
31-12-2010, 10:44
ahahahah bulvarı tarama huyu aydında var gerçi o da en son polisler arkasından koşarken arabaya bindi o zamandan sonra duruldu :D herkesin aracı bitsinde hep beraber mangal falan yaparız bir gün.
ne mangalı olm yarişcaz:D
Maxiboost
31-12-2010, 10:46
ne mangalı olm yarişcaz:D
ahahah orçun anca kamera aracı olur :) daha büyük abileri var bursada onlar senin dişine göre :D
ademsezer
31-12-2010, 10:50
ahahah orçun anca kamera aracı olur :) daha büyük abileri var bursada onlar senin dişine göre :D
esnaf spec ben iki çeker benı gecersınız siz:D
Aydın22B
31-12-2010, 11:02
orçunum hayırlı uğurlu olsun KOCAMAN BİR MAŞALLAH KARA OĞLANA :) Baya bi bekledin sabrettin senin kadar azimlisi zor bulunur..aracının böle övgü dolu sözler alması beni çok gururlandırdı..savas abının elıne saglık ..bilgilendirmeler için maxiboost bertanada tesekkurler
turkıyeye bole dolu bır gc8 kazandırdıgımız ıcın cok mutluyuz..allah kazadan beladan cezadan arızadan korusun 16 by 555 tekrar MAŞALLAH
Benim bildiğim ilk değil Bursadan Aydın isimli arkadaşımız yapmıştı ilk bunuda bursadan orçun arkadaşımız yaptı. Benim bildiğim komple spec c olan 2 araç bunlar. Tabi bunların haricinde yapılan varsa bilen arkadaşlar yazarsa bizde öğrenmiş oluruz :) kenarda köşede bir sürü gizli araç var çünkü.
1 tanede Ankarada spec c miz var, kullandım çok zevkliydi :heyoo:
ayrıca yanlışsan düzelt ama araç Ankaradan giden ve Bursadanda Özkan biladerimin sattığı gc8 mi?
Aydın22B
31-12-2010, 11:07
ayrıca yanlışsan düzelt ama araç Ankaradan giden ve Bursadanda Özkan biladerimin sattığı gc8 mi?
yanlısın var suatcım bu arac yıgıt wrx ıdı ıstanbuldan gokhan-volkan kardeslerden aldı orcun
artık LİMİTED EDİTİON ORÇUN OLDU :D
Aydın22B
31-12-2010, 11:13
esnaf spec ben iki çeker benı gecersınız siz:D
:icon_tup::D
ademsezer
31-12-2010, 11:16
:icon_tup::D
aydın diyaroglumu?
Aydın22B
31-12-2010, 11:17
evet benim :D
ademsezer
31-12-2010, 11:20
evet benim :D
amcanızla işbankasında tanışmıştım ahmet diyaroglu oda meraklı:D
Aydın22B
31-12-2010, 11:22
amcanızla işbankasında tanışmıştım ahmet diyaroglu oda meraklı:D
eski japonculardan o :D sıyah evo6 tm bıde 16 kj 555 97 subarusu vardı onceden ...artık cıktı camıadan sımdı lıncoln jeep ıle takılıyor...con con oldu :)
ademsezer
31-12-2010, 11:26
eski japonculardan o :D sıyah evo6 tm bıde 16 kj 555 97 subarusu vardı onceden ...artık cıktı camıadan sımdı lıncoln jeep ıle takılıyor...con con oldu :)
hasanın rodaj bıtmedimi:D
dag yolu mangal uyar :) artık eskisi gibi içmiyorum alırız kola fanta çıkarız :)
orçun reis yan koltuğa ne zaman oturabiliriz :D
apo ben.
yanlısın var suatcım bu arac yıgıt wrx ıdı ıstanbuldan gokhan-volkan kardeslerden aldı orcun
artık LİMİTED EDİTİON ORÇUN OLDU :D
tamam hatırladım, tekrar maşallah :icon_tup:
Depderin bi masallah orcunummmm :)
İnşallah geliriz orçun Bursaya
ama korkuyorum adem otoban girişinde pusu yapar diye :D
flexamin
31-12-2010, 13:14
subaru var dediler geldik:) bide ne görelim canavar var.. Maşallah
ademsezer
31-12-2010, 13:21
İnşallah geliriz orçun Bursaya
ama korkuyorum adem otoban girişinde pusu yapar diye :D
durdane rampasında beklıcem hacı abı:D
ORCUN555
31-12-2010, 15:17
Gmg garage in araci mi? Yoksa gc8 mi?
hayirli ugurlu olsun orcun kazasiz belasiz kullan. komple 2 tane motoruyla sanzimaniyla yuruyeniyle gdb kasa var, 3 tane de gc8 de spec c yuruyen var.
bertancım redlıne kalmadan düzgün vites atarsan o arabada hayatta lag olmaz tmm canım kardeşim :)
he bu arada arabalarımız bitsin bursaya 4 5 araba gelcez bilginize :)
maşallah çok iyi cidden..ses süper:)
Maxiboost
31-12-2010, 21:06
bertancım redlıne kalmadan düzgün vites atarsan o arabada hayatta lag olmaz tmm canım kardeşim :)
he bu arada arabalarımız bitsin bursaya 4 5 araba gelcez bilginize :)
karrrrrrrrdeşimm dogbox için söyledim dogda sürekli hızlı çekmen lazım biraz sakin atsan lag oluyor. Sadece vites aralarında da değil normal kullanımda da basıcanda gelicekte gidicende ohoo spec c çok daha eğlenceli oldu basıyosun gidiyosun :D
Maxiboost
01-01-2011, 12:12
Dogbox ne oldu bu arada?
Şanzıman kıran bir arkadaşımız vardı ona sattık :)
Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim. Biraz uzun sürede tamamlandı ama muradımıza erdik :) Başta Tüm Maslak Servis Paşaoğlu takımına ve özellikle savaş abimin ellerine sağlık. Dr.ECU ya fikirlerinden ve tüm yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Ayırca parça tedariğinde de nazımı çeken Japanese Express Fuat'a çok teşekkür ederim. Ayrıyettende yürüyen konusunda gaz vermeyi eksik etmeyen Gc8 kolları bursa başkanı aydın kardeşimede teşekkür ederim. Şimdilik safe bir ayarda geziyoruz zaten önce tutunma üzerine biraz yoğunlaşmamız lazım :) Daha sonra daha agresif bir ayar ile birde drift box süremizi gördük mü dosyayı kapatırız :)
Mutlu sonu gormek cok guzel kardesim .. Hayirlisi olsun ..
Parca listesi sordular .. yuruyenle ilgili fotolar ve ayrintili listeyi ben ekleyebilrim ..
Herkese iyi seneler bu arada :)
evocukardesler
02-01-2011, 12:16
kardeşim maşallah allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
mami_makinen
02-01-2011, 12:22
maasallah orcun ses cok guzel..yakında bı bursa seferıne cıkıcaz haberın olsun:D
Sefa_vts
02-01-2011, 12:23
Maşallah maşallah :D
ORCUN555
02-01-2011, 13:28
Herkese yorumlarından dolayı tekrar teşekkür ederim :)
mamicim başımın üstünde yeriniz var, sözlerinizi tutunda gelin artık :D
araya şunuda sıkıştıralım :)
http://www.streetfire.net/video/impreza-gc8-spec-c-drivetrain_2184591.htm
Aydın22B
02-01-2011, 14:51
maasallah orcun ses cok guzel..yakında bı bursa seferıne cıkıcaz haberın olsun:D
gel mami amca benden sana iskender feda olsun :D
orçun maaşallah , allah şanzımanına difransiyeline turbona zarar vermeisn kardeşim. :)
bende gelcem leyn he ona göre:D
Maşallah çok güzel yaa.Aşık oluncak cinsten :)
Bursa'da böyle araçlar görünce kendi adıma söyleyeyim çok seviniyorum.
Allah utandırmasın inşallah sorunsuz sıkıntısız sürüşler nasip etsin.
masallah rengi farklı sesi apayrı bırsey
kardesım masallah cok ıyı olmus zaten bursaya gelıcekler bellı en gec bır aya ordayız inşallah 6-7 arac bakalım gelınce guzel bırgun gecırecegımıze emınım
TYPERHAKAN
02-01-2011, 20:04
maşaallah bayıldım sesine gidişine,rabbim kaza,bela,arıza,sıkıntı vermesin inşaallah.
focus musty35
02-01-2011, 20:15
vışşşş maşallah valla cok ıyı
hay maşşallahh.. çok istiyorum böylesine temiz ve düzgün bi gc8 almayı..
maşallah Bertan Çok begendım aracı kazasız belasız.
sesi bi harikaaa :)
ORCUN555
03-01-2011, 01:17
Tekrar tekrar herkese güzel duaları ve iyi dilekleri için teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin inşallah.
orçunum hayırlı uğurlu olsun KOCAMAN BİR MAŞALLAH KARA OĞLANA :) Baya bi bekledin sabrettin senin kadar azimlisi zor bulunur..aracının böle övgü dolu sözler alması beni çok gururlandırdı..savas abının elıne saglık ..bilgilendirmeler için maxiboost bertanada tesekkurler
turkıyeye bole dolu bır gc8 kazandırdıgımız ıcın cok mutluyuz..allah kazadan beladan cezadan arızadan korusun 16 by 555 tekrar MAŞALLAH
Valla kardeşim bana azimli diyorsunda sen benden azimli çıktın :D hala arabayı açtırmadan nasıl duruyorsun bende şaşırıyorum valla :D güzel duaların ve dileklerin içinde teşekkür ederim kardeşim. Allah hepimizi korusun. 22 bıdıkla beraber kardeş kardeş gezerler artık ufaklıklar :D
orçun reis yan koltuğa ne zaman oturabiliriz :D
apo ben.
Sen önce bi sınıfı geç ondan sonra sağ koltuğa oturmaya hak kazanıcaksın apocum :D
kardeşim maşallah allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Amin inşallah kardeşim cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. sizede en kısa zamanda gönlünüzdeki arabaya binmek nasip olsun :D
Allah razı olsun mamicim. valla diye diye dilimde tüy bitti artık bütün arkadaşları bekliyorum hatta bekliyoruz bursaya özelliklede gelicez deyip söz verip gelmeyenleri :D
orçun maaşallah , allah şanzımanına difransiyeline turbona zarar vermeisn kardeşim. :)
Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim bu güzel duaların için Allah sanada sorunsuz dertsiz tasasız binmek nasip etsin inşallah
kardesım masallah cok ıyı olmus zaten bursaya gelıcekler bellı en gec bır aya ordayız inşallah 6-7 arac bakalım gelınce guzel bırgun gecırecegımıze emınım
Teşekkür ederim volkancım Allah razı olsun kardeşim. benim olduğu kadarda sizin bu araba sizinde çok emeğiniz var üstünde. valla çok duydum ben bu 1 ayları ne 1 aymış bi geçmek bilmedi yawww :D:D hadi gelinde hep beraber bi eğlenelim sizede hatıra olur bursadan :D
Aydın22B
03-01-2011, 15:38
5 yaldız verdim hırçın :)
Tholl-ga
03-01-2011, 16:23
orçuuuunnnn sütlü kadayıf yiyecekmiyiz :D
Tholl-ga
03-01-2011, 16:31
sus cezalısın sen kaç kere geldım bursaya bi dötünü kaldırıp gelmedin.bertan ayısı bile geldi yüzünü yıkamadan :D
Sesine de gidişinede maşallah..Nazar değmesin
sus cezalısın sen kaç kere geldım bursaya bi dötünü kaldırıp gelmedin.bertan ayısı bile geldi yüzünü yıkamadan :D
geldin de haber vermedin ki :)
Tholl-ga
03-01-2011, 19:53
yuuuh :D .
onursoytam
03-01-2011, 20:09
tahmin ettiğim araç ise 1,5 sene önce paşa da çip yazdırır ken inceleme fırsatım olmuştu ben incelerken boyasına kadar orginal di, diye biliyorum KOCAMAN maşallah
JDMazda_GTR
04-01-2011, 00:04
4x4 derim ustune oha derım sonrada ALLAH kaza bela vermesın mukemmel olmus derım.
Birde sıtede bır ara bı konu vardı sıyah gc8 brıde koltukları fln vardı km gostergesı yerınde motec dısplay fln vardı sanırım.bırde fena saplarım yazıodu:D bu o arac mı?
4x4 derim ustune oha derım sonrada ALLAH kaza bela vermesın mukemmel olmus derım.
Birde sıtede bır ara bı konu vardı sıyah gc8 brıde koltukları fln vardı km gostergesı yerınde motec dısplay fln vardı sanırım.bırde fena saplarım yazıodu:D bu o arac mı?
yok bu araç orçunun bahsettgin araç aydin nin.
hoş sahipleri yakin arkadaslar arabalarda oyle 2 siyah gc8 spec c :D
maşallah :)
JDMazda_GTR
04-01-2011, 00:16
yok bu araç orçunun bahsettgin araç aydin nin.
hoş sahipleri yakin arkadaslar arabalarda oyle 2 siyah gc8 spec c :D
maşallah :)
valla o aracda bu arac da mukemmel olmus ne dıyım.aydın ın o araca yapılanları gorunce hasta olmustum ıscılık fln harıkaydı vıdeosunu faln gormedım ben onun.varsa bu konuda onu da gorsem bı yaw:D
VTec_king
04-01-2011, 00:30
uzun zamandır binipde korktuğum tek araba
maşallah orçun kazasız belasız
spy pics koyim 1-2 tane :)
http://i1101.hizliresim.com/2011/1/4/272.jpg
http://i1101.hizliresim.com/2011/1/4/273.jpg
ademsezer
04-01-2011, 09:57
orçun turbo vtec le denermisin mehmetin yani(tenekeciyle):D:D:D
hani iççektik :)
keskinli_ali
04-01-2011, 16:36
şaka gibi maşşallah ya allah kaza bela vermesin çok güzel yapmışsınız arabanın motor bi yana dışı bile çok bilen kişilerin ellerinin izlerini taşıyor.
ademsezer
04-01-2011, 16:54
hani iççektik :)
ne iççez olm:D
BravoHGT86
04-01-2011, 17:17
maşallah çok güzel.
ne iççez olm:D
mangal artı kola fanta:)
Orçun kardeşim burdanda yazayım aracın çok güzeldi zaten şimdi dahada güzel oldu Allah kazasız belasız sorunsuz bi şekilde binmeyi nasip etsin Gc8 de spec c yürüyen inanılmaz keyifli MAAŞALLAH diyorum:)
valla o aracda bu arac da mukemmel olmus ne dıyım.aydın ın o araca yapılanları gorunce hasta olmustum ıscılık fln harıkaydı vıdeosunu faln gormedım ben onun.varsa bu konuda onu da gorsem bı yaw:D
Aydın Diyaroğlu | Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=1631900203&v=app_2392950137&ref=ts#!/video/video.php?v=1545469609969)
Aydın Diyaroğlu | Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=1631900203&v=app_2392950137&ref=ts#!/video/video.php?v=1542541936779)
Merakınızı giderir azda olsa 22bnin 0.8 barda tadımlık iki videsosu:)
JDMazda_GTR
04-01-2011, 21:39
Orçun kardeşim burdanda yazayım aracın çok güzeldi zaten şimdi dahada güzel oldu Allah kazasız belasız sorunsuz bi şekilde binmeyi nasip etsin Gc8 de spec c yürüyen inanılmaz keyifli MAAŞALLAH diyorum:)
Aydın Diyaroğlu | Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=1631900203&v=app_2392950137&ref=ts#!/video/video.php?v=1545469609969)
Aydın Diyaroğlu | Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=1631900203&v=app_2392950137&ref=ts#!/video/video.php?v=1542541936779)
ilk link açılmıyor ama 2.sını ızledım tesekkur ederım güle güle binin:)
gecesurucusu
04-01-2011, 21:59
cut olmaman dılegıyle hızlanmalar guzel aracın.6 vites bu araca fazla 5 vites dogbox pp daha ıyı olabılır..roll icin herzaman avantaj ... slmlr
Masallah kazasız belasız..
Ertug_T.
04-01-2011, 23:06
harika..nazar değmesin.. =)
ORCUN555
05-01-2011, 00:31
Tekrardan güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allah hepimize kazasız belasız sorunsuz polissiz sürüşler nasip etsin inşallah.:)
orçuuuunnnn sütlü kadayıf yiyecekmiyiz :D
sen iste yeter kardeşim istediğin herşeyi yeriz. Ama sakın boynunda eksik bişi ile gelme ( dip not: o eksik bişi fotoğraf makinen olmasın) :D:D
uzun zamandır binipde korktuğum tek araba
maşallah orçun kazasız belasız
spy pics koyim 1-2 tane :)
http://i1101.hizliresim.com/2011/1/4/272.jpg
http://i1101.hizliresim.com/2011/1/4/273.jpg
Allah razı olsun kardeşim cümlemize inşallah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Deneriz ademcim senimi kırıcam. ordanda hep beraber çay kahve içmeye gideriz :D
ORCUN555
05-01-2011, 00:33
Allah razı olsun kardeşim benim sanada gönlündekini nasip etsin Allah. hep beraber binip gezicez inşallah muratım:)
ademsezer
05-01-2011, 11:52
Tekrardan güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allah hepimize kazasız belasız sorunsuz polissiz sürüşler nasip etsin inşallah.:)
sen iste yeter kardeşim istediğin herşeyi yeriz. Ama sakın boynunda eksik bişi ile gelme ( dip not: o eksik bişi fotoğraf makinen olmasın) :D:D
Allah razı olsun kardeşim cümlemize inşallah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Deneriz ademcim senimi kırıcam. ordanda hep beraber çay kahve içmeye gideriz :D
olur orçun çayda içeriz çorbada:D nezaman müsayitmisin
ORCUN555
05-01-2011, 14:20
sen bana telefonunu versene adem bende yok ararım ben seni bu akşam bile deneyebiliriz bakarsın:D:D:D:D
ademsezer
05-01-2011, 14:28
05325022750 bu akşam uygun orçun canlı canlı merak edıyom suboşu:D
ademsezer
06-01-2011, 14:28
konu duruldu bi anda :
....güncel:D