Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : This is America

M_PROJECT
21-06-2007, 05:37
http://abclocal.go.com/kabc/story?section=local&id=5401920

Mechanix
21-06-2007, 08:19
Ahahaha ben ülkemi seviyorum.Altı üstü arada bağlanıyoruz,olsun o kadar :mrgreen:

rider
21-06-2007, 09:00
olması gereken de bu !!!

MiaMi
21-06-2007, 09:29
Bu 4 5 kişinin gönüllü girişimi olmasın. Bi olay omuşta sankli alın bizde arabalarımızı parçalıyoruz işte hesabı.

Arabaların hepsi cilalı yıkanmış parlak parlak.

Bence gönüllü bi olay.

type-RRR
21-06-2007, 10:21
bencede adamın arabasını altından alıcak bi kanun olamaz en fazla ehliyetini alırlar
belki araba babasının üstüne :)

sulhi
21-06-2007, 10:32
ben söleyim kardeşim büyük rahatsızLık madem ceza vercekler gümrük almadan tr ye göndersınler araba deer kazansa...uLan ne adamlar ya harbi şaşırmişlar..

Dynatech
21-06-2007, 11:20
bencede adamın arabasını altından alıcak bi kanun olamaz en fazla ehliyetini alırlar

Orada var...Alkollu araç kullananı yakalayınca min 30 gün hapis cezası veren kanun sence arabayı almazmı?..Videonun açıklamasında yazmış zaten kazalarda 13 insan ölmüş sadece 2 si yarışan kişilermiş..Aslında olması gereken de bu bence, burda da apaçilik edip insanlara zarar verenlere yapıcaksın bunu...Gerci on lar presten cıkan arabayı bile toplarlar o da ayrı bi olay...

sportinger
21-06-2007, 12:21
harbi ya jantlara üzüldüm bide kesin coilower vardır bunlarda...

koray@si
21-06-2007, 13:03
abaooowww için kıyıldı yaa.Walla moralim bozuldu bir eg sahibi olarak.Hele bide mavi olanı gorunce dahabi kotu oldum.Ama boyle bir kanun olduğunu sanmıyorum.Show amaçlımı yapıldı bu acaba

koray@si
21-06-2007, 13:05
All of the cars have either illegal transmission, or an illegal engine in them. We went through the criminal process on the cases that we could. All of the cars have been through a civil process, for having numbers removed or stolen parts in them. And they've been ordered to be crushed

demiş ama illegal parçayı sokup legal olanı takarsın.Arabayı preslemeye gerek yok.Ama çalıntı olursa bilemem.Mustafa neye gore illegal parçaoluyo sen daha iyi bilirsin.Turbo kiti yasakmı sanki orda

M_PROJECT
21-06-2007, 17:37

malesef var .. hatta gözümüzün önuunde 0 evo 9 a el koydular . eyalet eyalet yasalar degıstıgı ıcın cok sert yasalara denk gelebılıosunuz . mesela ny ta cat ıptalı yapılmıs bır aracın cezası cat basına 1000 dolar :eek: yaklansam 3000 dolar ceza yıces :D

M_PROJECT
21-06-2007, 17:38
All of the cars have either illegal transmission, or an illegal engine in them. We went through the criminal process on the cases that we could. All of the cars have been through a civil process, for having numbers removed or stolen parts in them. And they've been ordered to be crushed

demiş ama illegal parçayı sokup legal olanı takarsın.Arabayı preslemeye gerek yok.Ama çalıntı olursa bilemem.Mustafa neye gore illegal parçaoluyo sen daha iyi bilirsin.Turbo kiti yasakmı sanki orda

Koray o konuda bilgim yok acıkcası. belki amerikanın ıclerınde olabılır boyle bı uygulama ama burda olsa duuyardım kesın . cnk cok fazla swaplı arac var burda

emreekin
22-06-2007, 00:38
abooooooo b16 turbo sanki.....gece gidip çalardım sahibi olsam..ölürümde b16turbomu vermem die..:D :D :D :D :D :D :D : :D :D :D