Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka değişiminde egzos muayenesi gerekir mi?
Merhabalar
Aracımı 2010 yazında bursadan aldım (o zamandan beri de hiç çevirmeye girmedim) kendim istanbuldayım ve plakayı 34 e çevirdim
egzos muayenesi gerekiyor mu acaba yeni plakaya göre çünkü 2012 ye kadar eski
plakanın muayenesi var gözüküyor ?
gerekmemesı lazım aynı muayenede oldugu gıbı plaka degişsede muayenenın bellı bır gecerllılık suresı var cunku oda onun gibi tarıhıne bakıcaksın sadece
bencede muayene gerekmemesı lazım cunki muayene araba muayenesı plaka muayenesı dııl....
bnde öle düşündüm ama arızada çıkartabili gibi gelio
bencede muayene gerekmemesı lazım cunki muayene araba muayenesı plaka muayenesı dııl....
muayenede yazan plakanın aracın eski plakası olduğunu hemen
anlayabiliyorlar mı sisteme girip?
2013 kadar gerek yok zaten aracın 2010 model gerek yok polis hiçbizaman egzos muayenene bakmaz sadecer muayene için gerekli rahatol bişiolmaz
yılda bir kaç kez egzoz emisyonu için polisler uygulama yapıyor onun dışında bakan görmedim :( araç aldığınızda yaptırmanız gerekiyor.. ama kimse bakmıyor..
rahat rahat gezeces o zamn :)
29 tl çok dert etmeyin :D
yavuz364
02-01-2011, 17:08
Hazır benzer bi konu varken ben de sorayım;
Arkadaşlar bende aracımı şehirdışına satmayı düşünüyorum, ve plakamı korumak istiyorum, böyle birşey mümkün mü ? mümkünse ne kadar süre saklayabiliyorum biliyor musunuz acaba ??
Hazır benzer bi konu varken ben de sorayım;
Arkadaşlar bende aracımı şehirdışına satmayı düşünüyorum, ve plakamı korumak istiyorum, böyle birşey mümkün mü ? mümkünse ne kadar süre saklayabiliyorum biliyor musunuz acaba ??
saklayamazsın öyle satılır gider arac o plaka boşa düşer tekrar arac alırsan ona belki alabilirsin geri
srcn-scr
02-01-2011, 18:34
burdurdaki tüvde birisinin başına geldi ya ispat edeceksin muayene belgesini ücretsiz düzelttireceksin yada yeniden para verip yaptıracaksın dediler ve muayene yapmadılar geri yolladılar