PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung Galaxy i9000 - İPhone ?

RottingChrist
02-01-2011, 17:26
arkadaşlar,
bu iki modelde kararsız kaldım. biraz araştırdım ve samsung daha ağır basmaya başladı. sizce neden? ve hangisi?

nakayama
02-01-2011, 17:28
iphone 3g 3gs 4g hangisi belirtirseniz.

Chatin
02-01-2011, 17:28
aslında iphone un daha ağır basması lazım.. samsung plastik kasa iphone çelik :)

dirk
02-01-2011, 17:32
Satarken Sıkıntı Iphone Prim bile yapıyor bu aralar... Özellik olarak Samsung Daha Üstün.. ekran kalitesi vidyo cekimi felan aynı zaten... kullanmaya alacaksan 3 5 sene samsung al... ama paraya sıkışınca değerlendirim dersen Benim Gibi ıphone 4 al Ayrıca Samsung 'Wawe de güzel ksa fealn hoş ekran küçük biraz sadece

DogukanB
02-01-2011, 17:33
ayfonun uygulamaları-oyunları vs. olmasa piyasada bi dünya telefon var ondan iyi ama cezbediyo işte:)

RottingChrist
02-01-2011, 17:39
iphone 3g 3gs 4g hangisi belirtirseniz.

her ikisi de olabilir.

RottingChrist
02-01-2011, 17:42
Satarken Sıkıntı Iphone Prim bile yapıyor bu aralar... Özellik olarak Samsung Daha Üstün.. ekran kalitesi vidyo cekimi felan aynı zaten... kullanmaya alacaksan 3 5 sene samsung al... ama paraya sıkışınca değerlendirim dersen Benim Gibi ıphone 4 al Ayrıca Samsung 'Wawe de güzel ksa fealn hoş ekran küçük biraz sadece

daha önce kullandığım samsung telefonlardan çok memnun kaldım. sorunsuz ve şarj süresinin uzun olmasını çok seviyordum. şimdi de samsung c55 kullanıyorum zaten :D

RCkid
02-01-2011, 17:49
ben bir aydır kullanıyorum Galaxy S. Android olması avantajıyla çok fazla application var. web browserı çok iyi. kullanımı rahat. Şarjı 2 gün civarı gidiyor

RottingChrist
02-01-2011, 18:05
ben bir aydır kullanıyorum Galaxy S. Android olması avantajıyla çok fazla application var. web browserı çok iyi. kullanımı rahat. Şarjı 2 gün civarı gidiyor

evet bir yandan araştırıyorum ve bekleme süresi iki katı nerdeyse. özellikle android sisteminin sorunsuz olarak tanıtılması da bir etken. biraz kurcalama fırsatım oldu web ten video izlemek falan çok basit hemen açıyor.

BarBo
02-01-2011, 19:24
bolbol app bulayım dersen tabi ki iphone.galaxy iphone 3 çakması gbi bunuda göz önünde bulundur.ekran kamera video yakın birbirlerine.yukarıda da denildiği gibi devamlı kullanırım dersen galaxyde düşünülebilir ama sıkılırsam değiştiririm dersen iphone tercih etmelisin.

ama bence ne olursa olsun iphone :) özellikle 4.

RottingChrist
02-01-2011, 20:22
çok sık telefon değiştirmem ama iphone ilk çıktığında kaçak olanlarından almıştım bir telefon olarak alıştığımız özelliklerin çoğu eksikti. sonra şarj olayı berbattı. ama sonrasında çıkan modeller nasıl pek incelemedim. ondan iphone ye bir antipatim var. özellikle kullananlardan gelecek yorumlara göre kararımızı verceğiz inşallah.

likedead
02-01-2011, 20:23
Ben sony ericsson xperia x10i kullaniyorum bu telefonuda arastir istersen android işletim sistemi var

hondaa
02-01-2011, 20:23
wave 2 cıkmıs teknosalarda 1 den daha buyuk ekranı

onursumer
02-01-2011, 20:32
Bence samsung ozellikle android olmasi avantaj ben yaklasik 1aydir galaxytab kullaniyorum android cok daha basarili iphone 4 kadar hizli degil ama daha kullanisli bence

Kadyr
02-01-2011, 20:43
Digerni blmem ama 3gs kullaniorm ewet iphonin digerleri kadar ozelligi olmaya blir ama kullanim rahatligi olsun hiz olsun dokunmatikte kalite olsun dersen 3gs ve uzeri al derm.telde bi kere donma yasamadm sanirsinki nokia 3310 gbi telde hic bisi yok hizli sanarsin:D
Mesela bluetooth kullanamiosn ama bikere aramadm bnu iphone kullanan ztn pcden anlior ordan her isini yapiosn

RottingChrist
02-01-2011, 20:51
samsung 750 saat bekleme süresi var İP de 300 saat. günde 1.5 saat ortalama konuşan birisi olarak bu da çok önemli benim için. ip pc ye bağlanma ve ayrı formattan dolayı çok zorluk çekmiştim. samsung 32 gb a kadar destekliyormuş. hemde harici bellek ile data aktarımı çok daha kullanışlı gibi. az önce tube de 4g ile karşılaştırma videolarını izledim anladığım kadarıyla web daha başarılı 4g ye göre.

RottingChrist
02-01-2011, 20:57
Digerni blmem ama 3gs kullaniorm ewet iphonin digerleri kadar ozelligi olmaya blir ama kullanim rahatligi olsun hiz olsun dokunmatikte kalite olsun dersen 3gs ve uzeri al derm.telde bi kere donma yasamadm sanirsinki nokia 3310 gbi telde hic bisi yok hizli sanarsin:D
Mesela bluetooth kullanamiosn ama bikere aramadm bnu iphone kullanan ztn pcden anlior ordan her isini yapiosn

3gs de bluetooth yok mu? kulaklık kullanamıyormuyuz?

ygtkrmdnz
02-01-2011, 20:58
samsung kullanmak kısmet olmadı ama iphone4 canavar gibi her yönden ayrıca kamerası bence kendini geliştirdiğinin göstergesi

Eworen
02-01-2011, 21:09
3gs de bluetooth yok mu? kulaklık kullanamıyormuyuz?

İphone 3g -3gs-4 hepsinde var bluetooth
sadece veri transferine izin vermiyor
ben 3g de sürekli kullanıyorum bluetooth u.. araç teybine bağlı telefon konuşması yapılabiliyor ve müzikler dinlenebiliyor..

Soruya gelince iphone4 std bir kullanıcı için çok fazla özellikli bir telefon
hiç düşünmeden alırdım iphone4 ü tabi bulabilirseniz..

RottingChrist
02-01-2011, 21:15
ben 3g de sürekli kullanıyorum bluetooth u.. araç teybine bağlı telefon konuşması yapılabiliyor ve müzikler dinlenebiliyor..

teşekkürler. iphone ve diğerleri demek gerekiyor sanırım. yarın her iki telefon da elimde olacak gün boyu deneme fırsatım olacak ve ona göre kararımı vermek istiyorum.

Deagles48
02-01-2011, 21:18
Galaxy i elinize alın sonra birde iPhone 4 ü elinize alın farkı anlayacaksınız Galaxy'nin mazeme kalitesi ğerçekten çok kötü

RottingChrist
02-01-2011, 21:26
Galaxy i elinize alın sonra birde iPhone 4 ü elinize alın farkı anlayacaksınız Galaxy'nin mazeme kalitesi ğerçekten çok kötü

ele almaya gerek yok resimlerde bile belli ediyor kendini :D

Kadyr
02-01-2011, 21:28
İphone tasarm olsun malzeme olsun harbi kaliteli bidr sarj bir gunden fazla gitmesi icin nete grmicen fazla:) wifi sanki v6 motor arkadas:D
Bide dikkt ettinizmi blmem ama 3gs 3 mp olmasina ragmen digerlerine gore resm boyutu yuksek ve kaliteli ayrica video da mov formatnda kaydedior oda kaliteli 3mp den fazlasi:)

RottingChrist
02-01-2011, 21:44
İphone tasarm olsun malzeme olsun harbi kaliteli bidr sarj bir gunden fazla gitmesi icin nete grmicen fazla:) wifi sanki v6 motor arkadas:D
Bide dikkt ettinizmi blmem ama 3gs 3 mp olmasina ragmen digerlerine gore resm boyutu yuksek ve kaliteli ayrica video da mov formatnda kaydedior oda kaliteli 3mp den fazlasi:)

bugün samsungun kamerasına baktım gerçekten çok kaliteli. yan yana koyunca nasıl bir sonuç çıkar bilemiyorum. 2mp sony ericson ile çektiğim bazı fotolar var inılmaz güzel çıktılar aldım.

RottingChrist
02-01-2011, 21:46
bu arada ip4g nin fiyatı nedir bilen var mı? öyle kaçak sonradan kayıt altına alınan değil faturalı garantili olanlardan :D

hak_on
02-01-2011, 21:50
1400 tl civarı samsung 1600+ iphone 4.ben her 2 telefonuda cok uzun sureli karıstırmıs biri olarak soyleyebilirim ki.iphone un tek avantajı var oda uygulama durumu.fakat android işletim sistemi git gide buyuyor.diger ozelliklerde cok daha ustun bir telefon galaxy s.bence iphone un pabucu dama atılıcak.bunu ben degil butun inceleme yapan kişiler soyluyor.iphone kullnan arkadaslara sormak lazım tavsiye edenlere yani galaxy s kullandılar mı acaba die :)

Kadyr
02-01-2011, 22:00
Valla ben hic grmedm gorp karar vernek lazm tabi okdr iddali ise albenisi olacaktr:)

RottingChrist
02-01-2011, 22:03
1400 tl civarı samsung 1600+ iphone 4.ben her 2 telefonuda cok uzun sureli karıstırmıs biri olarak soyleyebilirim ki.iphone un tek avantajı var oda uygulama durumu.fakat android işletim sistemi git gide buyuyor.diger ozelliklerde cok daha ustun bir telefon galaxy s.bence iphone un pabucu dama atılıcak.bunu ben degil butun inceleme yapan kişiler soyluyor.iphone kullnan arkadaslara sormak lazım tavsiye edenlere yani galaxy s kullandılar mı acaba die :)

işletim sistemi konusunda katılıyorum size. kullanan veya bilgi sahibi olanlar çok iyi diyor. görüntü fiyaka pek önemli değil sağlam sorunsuz uzun süreli kullanılacak birşey istiyorum.

onursumer
02-01-2011, 22:14
ayrıca android olarak

htc desire tavsiye edebilirim dokunmatik ekran telefon almayı düşünsem ilk tercihim olurdu

mehzent
02-01-2011, 22:17
ıyıde 4 yokkı ve tutuan bu tavırdan son derece rahatsızım mal yerıne koyuluyoruz resmen heryerde reklam var ama mal yok bugun cevahırde avea cama yazmıs ıphone 4 var dıye gırdım 2300 dedı dedım tefecımısınız sız bıraz tıcaret ahlakı olur bu ne sacmalıktır kesek herkez protesto etse resmen dalga gecıyolar............

RottingChrist
02-01-2011, 22:28
ıyıde 4 yokkı ve tutuan bu tavırdan son derece rahatsızım mal yerıne koyuluyoruz resmen heryerde reklam var ama mal yok bugun cevahırde avea cama yazmıs ıphone 4 var dıye gırdım 2300 dedı dedım tefecımısınız sız bıraz tıcaret ahlakı olur bu ne sacmalıktır kesek herkez protesto etse resmen dalga gecıyolar............

çok iyi para. sahibinden de çok var ama sanırım hepsi kaçak. ben iki adet alacağım için en mantıklısı samsung gözüküyor. hayırlısıyla yarın olsa da paylaşsam sizinle. :D

facia
02-01-2011, 23:25
Android kullanmayan herkes iphone demiş ama ben kesinlikle android diyorum... Torrent programı kurup torrent ile donwload yapıp yaptıgınız diziyii RAR'dan çıkarıp üstüne convert etmeden altyazıyıda divxplanetten cekip izleyebildiğiniz bir iphone application ı varsa tamam ama Android gayet güzel hızlı ve daha kullanıcıya açık bir yazılım. Ama şuda var telefonu gerçekten her işimi görsün nete girim felan diye alıyorsanız şarj sürelerini iyi karşılaştırın ben aldım HTC desire hergün şarja takmakdan gına geldi eski blackberryme döndüm. İp4 kullanan arkadaslarımda hergün şarja takıyorlar ama 3 günde bir taktıklarını iddia ediyorlar. Sanırım iphone kullanan herkestekı ortak fanboyluk... O yüzden şarjı hangi telin uzun gidiyorsa o teli almak lazım yoksa bu tarz telefonları sadece konusmak için almıyoruz hiçbirimiz. Eğer 3g acık olmaycaksa teamviewer kullanıp masaüstüme bağlanmıcaksam wifi acık olmayacaksa niye bu kadar büyük aletleri yanımda taşıyımki?

Low-Rider
02-01-2011, 23:27
İphone şarj konusu doğrudur , bende hergün şarja takıyorum.

1günde 0lanmıyor ama %40-50lere geldi mi takıyoruz mecbur.

Tabi devamlı internet oyun vs ile ama onlarıda kullanmayınca ne gerek var ip4'e:)

Ama telefondan torrent ile dl yapıp rar dan çıkartmak falanda fantazi yahu:)

dirk
02-01-2011, 23:28
1860 Iphone 4 ama ne yazıkki bulamıyorsun =) satan yok .. ben kullanıyorum mennunum...

- bluetooth Sadece Kulaklık için =( kimseyle veri transferi yapamıyorsun =( İtunes'a mecbursun.. Arttırılabilir hafıza kartın yok ... Bataryan değiştirlmiyor kasa acılmadan..

Eğer alacaksan bekle beyaz al =)

samsung'dada Mesaj Sesi Değişmiyor yıllardır ayar oluyorum..

RottingChrist
02-01-2011, 23:32
şarj çok önemli samsung 750 saat diyor bekleme süresine. ip ye göre 2 kat.

RottingChrist
02-01-2011, 23:34
1860 Iphone 4 ama ne yazıkki bulamıyorsun =) satan yok .. ben kullanıyorum mennunum...

- bluetooth Sadece Kulaklık için =( kimseyle veri transferi yapamıyorsun =( İtunes'a mecbursun.. Arttırılabilir hafıza kartın yok ... Bataryan değiştirlmiyor kasa acılmadan..

Eğer alacaksan bekle beyaz al =)

samsung'dada Mesaj Sesi Değişmiyor yıllardır ayar oluyorum..

u600 de değişiyordu ses yanlış mı hatırlıyorum

aqustic
02-01-2011, 23:39
Bataryanın bitme süresi son derece önemli benım için.
Tamam wifiymiş 3g imiş bunlar olcak ama acil bi durumda da şarz biterse o telefon benım için telefon degildir. Her zaman şarz aletini yanımda taşıyacak durumda olmayabilirim.
Ben bi kere ip4'ü listeden sildim.nokia C7 veya galaxy alcam.

facia
02-01-2011, 23:53
İphone şarj konusu doğrudur , bende hergün şarja takıyorum.

1günde 0lanmıyor ama %40-50lere geldi mi takıyoruz mecbur.

Tabi devamlı internet oyun vs ile ama onlarıda kullanmayınca ne gerek var ip4'e:)

Ama telefondan torrent ile dl yapıp rar dan çıkartmak falanda fantazi yahu:)

Android de yapabiliyorsun ama HTC nin en büyük handikapı piliydi 1250mah pili takıyolar 4.2" ekrana e tabii yetmez... Bence zaten bu tarz cihazlarda aletlerı gelıstırceklerıne pillerini geliştirsinler....

Low-Rider
02-01-2011, 23:54
Yok yapılabiliyordur tabi ona karşı yazmadım.

Sonuçta cep telefonu torrent falan gereksiz geliyor bana:)

Pil konusunda haklısın , daha yüksek mah değerli birşey olup uzun süreli kullanıma imkan tanısa çok daha iyi olur.

onursumer
03-01-2011, 00:06
Yok yapılabiliyordur tabi ona karşı yazmadım.

Sonuçta cep telefonu torrent falan gereksiz geliyor bana:)

Pil konusunda haklısın , daha yüksek mah değerli birşey olup uzun süreli kullanıma imkan tanısa çok daha iyi olur.

ozgur 1 aydır samsung galaxy tab kullanıyorum tablet ama cep telefonu ile aynı normal web den eş zamanlı download yapabiliyorsun1 den fazla windowstaki gibi ayrı yere alıp indiriyor

gerçekten başarılı bazı durumlarda iphone den yavaş ama ozellikle web gezinmesinde uzerine tanımıyorum şuan :)

htc desire de uzun suredir kullanan tanıdıklarım var ciddi başarılı bir alet :D

Gokhan43
03-01-2011, 00:24
wave 2 cıkmıs teknosalarda 1 den daha buyuk ekranı

Wave 2 ekranı daha büyük ama Wave'deki Super Amoled ekran yok :) Super Clear LCD ekran var ki Super Amoled ekranın kalitesinin yanında sönük kalıyor :) Ekran daha büyük ama kalitesi düşük ve dikkat ettiyseniz Wave 2 daha ucuza satılıyor :)

hondaa
03-01-2011, 01:35
Wave 2 ekranı daha büyük ama Wave'deki Super Amoled ekran yok :) Super Clear LCD ekran var ki Super Amoled ekranın kalitesinin yanında sönük kalıyor :) Ekran daha büyük ama kalitesi düşük ve dikkat ettiyseniz Wave 2 daha ucuza satılıyor :)
donanımhaberde kullananlar sole bısı cıkmıs beyaz goruntude sarı cızgı cıkıyormus anlamak zor bu samsung u nıe bole seler yapıyor galaxy de de 3 tus srounu vardı en son ne oldu bılmıyorum tabı :)

Gokhan43
03-01-2011, 01:49
Valla şükür diyeyim 1.5 aydır Wave kullanıyorum her hangi bir sorun yaşamadım :)

Çağrı
03-01-2011, 13:09
bende uzun suredır arastırıyorum bende bu ıkı telefon arasında kaldım.wave hosuma gıtmedı ılk onuda dusunmustum ama galaxy hosuma gıttı kullanısı tarzı ama yenı tel alıcam yenı cıkmıs olmasını ıstyorum iphone 4 cook ayrı bır cıhaz kullanısı goruntusu baya hosuma gitti bekliyoruz bakalım almısken beyaz olsun..

tolgakaynak
03-01-2011, 15:23
2 cihaz arasında özellik bakımından samsung çok daha üstün. ekran kalitesi internet kullanımı dokunatik açısından.

dış görüntüsü tabiki kişisel bi zevk

Onuralp
03-01-2011, 16:54
Iphone 5 Temmuz'da geliyormuş. Beklenir mi?

BarBo
03-01-2011, 19:00

+bilmem kaç :)

alpeRS
03-01-2011, 19:28
Android kullanmayan herkes iphone demiş ama ben kesinlikle android diyorum... Torrent programı kurup torrent ile donwload yapıp yaptıgınız diziyii RAR'dan çıkarıp üstüne convert etmeden altyazıyıda divxplanetten cekip izleyebildiğiniz bir iphone application ı varsa tamam ama Android gayet güzel hızlı ve daha kullanıcıya açık bir yazılım. Ama şuda var telefonu gerçekten her işimi görsün nete girim felan diye alıyorsanız şarj sürelerini iyi karşılaştırın ben aldım HTC desire hergün şarja takmakdan gına geldi eski blackberryme döndüm. İp4 kullanan arkadaslarımda hergün şarja takıyorlar ama 3 günde bir taktıklarını iddia ediyorlar. Sanırım iphone kullanan herkestekı ortak fanboyluk... O yüzden şarjı hangi telin uzun gidiyorsa o teli almak lazım yoksa bu tarz telefonları sadece konusmak için almıyoruz hiçbirimiz. Eğer 3g acık olmaycaksa teamviewer kullanıp masaüstüme bağlanmıcaksam wifi acık olmayacaksa niye bu kadar büyük aletleri yanımda taşıyımki?

ios a görede torrent programları mevcut hatta geçen gün 1 gb dosya çektim...

RottingChrist
03-01-2011, 19:42
evet arkadaşlar, seçimim samsungtan yana oldu. kullanımı ve ekran hassasiyetini çok beyendim. plastik olması o kadar da kötü göstermiyor. çarşamba günü iki adet elimde olacak inşallah. kullanmaa başladıktan sonra beyenmediğim veya eksik yönü olursa paylaşırım. teşekkürler yorumlarınız için.

Sabri-A
03-01-2011, 23:29
Samsung gözümde telefon olarak bitmiş bir markadır. Yemin etmedim ama almam samsung.. Özellik olarak dünyanın en fonksiyonlu telefonunu çıkartsada benim için tırtdır.. Hiç bulaşma derim. İphone 4 ler hoş.. Piyasaya girdiğinde GSM sinyali zayıf, iyi çekmiyor diye söyletiler duydum ama ne derecede bilmiyorum. Arkadaşımda vardı kullandım. Beğendim de..

BarBo
04-01-2011, 12:30
Samsung gözümde telefon olarak bitmiş bir markadır. Yemin etmedim ama almam samsung.. Özellik olarak dünyanın en fonksiyonlu telefonunu çıkartsada benim için tırtdır.. Hiç bulaşma derim. İphone 4 ler hoş.. Piyasaya girdiğinde GSM sinyali zayıf, iyi çekmiyor diye söyletiler duydum ama ne derecede bilmiyorum. Arkadaşımda vardı kullandım. Beğendim de..

ilk parti öyleydi hatta apple ücretsiz kılıf dağıttı şebeke çekmeme konusu için.ama artık öyle bir problem yok.4 adet iphone 4te denedim heryerini kapadık hiçbirşey yok gönül rahatlığıyla alınabilir :) bende alıcam tavsiye ederim

hak_on
04-01-2011, 12:51
iPhone'daki inanılmaz hata! - Milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/iphone-daki-inanilmaz-hata-/ekonomi/sondakika/04.01.2011/1334628/default.htm)

hala iphone mu diosunuz daha bi dunya bombası cıkıcak kesin :D

Tunç
04-01-2011, 12:54
ıpad telefon görevı göruyormu?

onursumer
04-01-2011, 12:59
ıpad telefon görevı göruyormu?

hayir sadece internet erisimi var

suan sadece samsung galaxy tab da bu imkan var goruntulu konusma dahil yapilabiliyor suanda ondan yaziyorum cok daha basarili bence ;)

Tunç
04-01-2011, 13:04
hayir sadece internet erisimi var

suan sadece samsung galaxy tab da bu imkan var goruntulu konusma dahil yapilabiliyor suanda ondan yaziyorum cok daha basarili bence ;)

bende ıphone 4 alacaktım hic bı yerde bulamadıgım ıcın sıkıldım ıpad bakayım dedım o yuzden sonrdum samsunguda merak ettım en kısa zamanda yakından incelyicem:icon_tup:

onursumer
04-01-2011, 13:14
Gerci galaxyde kulaklikla konusma imkani veriyor cep telefonu yerine tercih edilicek alet degil

RottingChrist
04-01-2011, 14:03
iPhone'daki inanılmaz hata! - Milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/iphone-daki-inanilmaz-hata-/ekonomi/sondakika/04.01.2011/1334628/default.htm)

hala iphone mu diosunuz daha bi dunya bombası cıkıcak kesin :D

iphone çıktığından beri sürekli bu haberleri duyuyorum. ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali ben de uzak duruyorum. ilk çıktığında almış ve kullanmış birisi olarak şekil şemal karizma eylence için lafım yok fakat asılında telefon olan bu cihazın birçok eksiğini yaşadım. veri aktarmak için itunes gibi tekel programı kullanmak zorunda bırakılması da ayrı bir saçmalıktı.

RottingChrist
04-01-2011, 14:12

nedir sizin bukadar negatif düşünmenize sebep olan şey? tamam bulaşmayalım da nedenlerini ve neye dikkat etmemiz gerektiğini de yazarsanız daha iyi olur. ben aldım ama almayı düşünen arkadaşlar için seçim sırasında yardımınız dokunur.

Ersin YILDIZ
05-04-2011, 14:35
arkadas telefonu almıs ama bende yenı nıyetletdım farklı bı konu acmak ıstemedım ...

galaxy s hakkında ne dusunuyosunuz uzun sure kullanma fırsatı bulan oldu mu ? wave ve galaxy s arasında kaldım android oldugu için galaxy yi tercıh et demıslerdı ı phone u aratıcak bı cıhaz mı nasıl bı karar vermelıyım ?

Alan arkadasta bu zamana kadar kullanımında gozlemledıklerını yazabılırse sevınırım :)

RottingChrist
05-04-2011, 17:19
ben galaxy aldım ve konuyu açtığımdan beri kollanıyorum. iphone almayı düşünen arkadaşlarımdan 3 kişiye daha aldırdım ve hepsi inanılmaz memnun. bence aradaki özellik farkı aradaki fiyat farkını asla hak edecek bir olay değil. iphone kullanan da memnun galaxy kullanan da. akşama daha detaylı yazarım zaman bulunca.

CaNeR44
05-04-2011, 17:40
HTC desire hd modelinide öneririm ama almışsınız hayırlı olsun

timmaah
05-04-2011, 18:02
2 telefonuda uzun süre kullanmış bie şahsiyet olarak kesinlikle şuan hala kullandığım galaxy s derim ayfonu tacından indirir ben her yönden galaxy diorum sadece flashı yok :D beni ayfon 4 den sora yeterince tatmin etti...

Ersin YILDIZ
05-04-2011, 18:07
Ağırlık galaxy yonunde sanırım 1073 lira fiyatı uygunda geldı garantılı sıfır urun

hondaa
05-04-2011, 19:18
1073 ıyı fıyat pıyasada 1300 1400 arası sanıyorum ben nerden buldunuz o fıyata acaba ?

Ersin YILDIZ
05-04-2011, 19:30
isteevinegelsin.com daha once alısverıs yaptıgım bı yer sıkıntı yasamadım tekrar ordan alıcam sıkıntı yasamadıgım ıcın

ENGean
05-04-2011, 19:47

bunu neye istinaden soyledınız ?
sonucta bu bi telefon,alıp çivi cakmıycaksınız ya.

nys konuyu acan arkds ıcın : eger,malzeme kalıtesı senın ıcın onemlıyse ıphone diyim o zmn kii, kalıtesı hıcte kotu degıl.

hee bnm ıcın işletım sıstemı,ozellık,konusma suresı,şarj suresı onemlı dıyorsan tabiki galaxy s.. bunu avrupadakı ınt.sitelerı uzerınden de arastırsanız farkedersnz.

Ersin YILDIZ
05-04-2011, 19:48
konuyu acan arkadas galaxy s tercıh etmıs zaten ben tekrardan konuyu hortlattım tel alıcagım ıcın farklı konu acmamak ıcın buraya yazdım

WRX_STI
05-04-2011, 20:28
ben galaxy aldım ve konuyu açtığımdan beri kollanıyorum. iphone almayı düşünen arkadaşlarımdan 3 kişiye daha aldırdım ve hepsi inanılmaz memnun. bence aradaki özellik farkı aradaki fiyat farkını asla hak edecek bir olay değil. iphone kullanan da memnun galaxy kullanan da. akşama daha detaylı yazarım zaman bulunca.

+1000
katılıyorum
Bende çok memnunum galaxyden
ekran kalitesi iphonedan daha net.Kim karşılaştırırsa karşılaştırsın anlar farkı amoled olduğundan.
HD video kayıtta çok kaliteli:icon_tup: