Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Farlara Piano Black Yapacak Yer ?
Astra H'nin makyajlı farlarının içini siyaha boyatmak istiyorum , ancak Çankırı'da yaşadığım için kimse burda güvenip yapamadı.
Ankara'da önerebileceğiniz işinin hakkını vererek yapabilecek bi usta var mı ?
Bi de renk olarak piano black düşünüyorum ne dersiniz ?
Şimdiden teşekkürler...
Araç budur :
http://img832.imageshack.us/img832/6171/24072010381.jpg
Şaşmazda, ivedikde far-stop-plastik işi yapanlar var..Onlar farı açıp boyayıp güzel şekilde kapatabilir..
devil_berk22
02-01-2011, 19:47
komple içini siyaha boyama pek güzel durmuyor makyajsız kasadaki içi orj.den siyah olan astra farı gibi boyatırsanız daha iyi duracaktır
şu şekildehttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6b/Opel_Astra_H.jpg/800px-Opel_Astra_H.jpg
ben de makyajsız kasadki gibi olsun istiyorum zaten
yok mu forumdan biri bu işi halledebilecek :)
şasmaz sanayi 2002 stop a git Murat usta halleder
bu konuyu bayramda açmış olsaydın ben boyardım farlarını bayram da kastamonudaydım ama şimdi istanbul
yakın zamanda geleceksen bekleyim :)
serdarım arkadaşın dediği gibi 2002 stop bu işi çözer :)
şasmaz sanayi 2002 stop a git Murat usta halleder
kanka burada iş boyacıda bitmiyor mu? içini açıp kapama kolay da boyacıya bakar bence
onun yerine eski kasanınkiyle deyiştirebilirsin mercekli olanlarla çok daha güzel olacaktır ben oyle yapmıştım GTC de
2002 murat.. arkadaşım vectra gts nin afl li farlarını yaptırdı ki o far biraz daha fazla detaylı. tam istediği gibi yaptı. fiyatı da makul. ama tabii ki tercih mercekten yana olmalı.
makyajsız kasanın farları uymuyor mu?
uyuyorsa çıkmacılardan 1 takım far al bence. far açılıp boyanması sorun değil de güzel kapatılmayınca su alma derdi çıkıyor. sararıyor soluyor.
Cam degilse kendinde yapabilirsin zor bisey degil.
serdarım arkadaşın dediği gibi 2002 stop bu işi çözer :)
fatihim ankaraya gelirsem müsait bigünde rahatsız ederim o zman :)
onun yerine eski kasanınkiyle deyiştirebilirsin mercekli olanlarla çok daha güzel olacaktır ben oyle yapmıştım GTC de
Aslında benim gönlümde yatan aslan da mercekli far ama onu takamazsın falan dediler serviste , siz nasıl hallettiniz ?
2002 murat.. arkadaşım vectra gts nin afl li farlarını yaptırdı ki o far biraz daha fazla detaylı. tam istediği gibi yaptı. fiyatı da makul. ama tabii ki tercih mercekten yana olmalı.
fiyat olarak ne kadara yapmıstı ?
Aslında benim gönlümde yatan aslan da mercekli far ama onu takamazsın falan dediler serviste , siz nasıl hallettiniz ?ben cıkmacıdan alıp denedım baktım tam oturuyo alıp taktım sızınkıde uyar buyuk ihtimalle
2002 STOP | Far, Stop, Tampon, İç Aksam Tamiri ve Far Temizleme... (http://www.2002stop.com/index.php) :icon_tup:
fatihim ankaraya gelirsem müsait bigünde rahatsız ederim o zman :)
ayıp ettin kanka hallederiz :)
Mercekli far satan , tanıdık çıkmacıdan bulabilecek olan var mıdır ? :)
Şaşmazda pehlivan otoyada gıdebılırsın.