PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bedini marka lpg nedir nasıldır ?

V.İ.P
03-01-2011, 11:30
arkadaşlar babama bmw marka araç almayı düşünüyoruz bir kaç tane buldugumuz temiz araç var birisi BEDİNİ marka diye lpg varmış gitti gördük araç temiz yalnız lpg markasını sahibine sorduğumda EN İYİ ama bilinmeyen bir marka araştırırsan lüks araçlara bunlardan takıyorlar dedi. BRC VS diğer markalardan daha iyiymiş birde sizin düşüncenizi öğrenmek istedim bu marka nedir nasıldır ne malıdır teşekkürler ?

V.İ.P
03-01-2011, 11:51
acil yardım beyler !!!

lnd_samet
03-01-2011, 12:02
ben adanadan bir tane passat almıştım 1.8T ondada bedini takılıydı
sistem güzeldi chip yaptık turbo büyüttük oynadık filan ayara bile gitmemiştim:D
cayır cuyur gidiyordu ama
ankarada servisi yok
hatta vardı kapattı onlara bir kere ayara gittigimde(periyodik) mahfetmişlerdi.
sonra kavga ettik lpg ci ir arkadaşla yapmıştık adamların dükkanında ayarı
yanii diyecegim servisi yok yedek parcası yok enjektörü filan
velhasıl enjektör patlattık getirttirsem 500-600 idi adam gibi birşey taktırdım komple bende
alıp bir süre sökersiniz kısacası
ben ankarada o rezilliği cekmiştim
distiribütörü istanbulda bir tane kız bakıyor telefonlara ne yetkilileri var ne adam gibi hizmetleri
cok canımı sıkmıştı o vakitlerde kısacası...

V.İ.P
03-01-2011, 12:50
ben adanadan bir tane passat almıştım 1.8T ondada bedini takılıydı
sistem güzeldi chip yaptık turbo büyüttük oynadık filan ayara bile gitmemiştim:D
cayır cuyur gidiyordu ama
ankarada servisi yok
hatta vardı kapattı onlara bir kere ayara gittigimde(periyodik) mahfetmişlerdi.
sonra kavga ettik lpg ci ir arkadaşla yapmıştık adamların dükkanında ayarı
yanii diyecegim servisi yok yedek parcası yok enjektörü filan
velhasıl enjektör patlattık getirttirsem 500-600 idi adam gibi birşey taktırdım komple bende
alıp bir süre sökersiniz kısacası
ben ankarada o rezilliği cekmiştim
distiribütörü istanbulda bir tane kız bakıyor telefonlara ne yetkilileri var ne adam gibi hizmetleri
cok canımı sıkmıştı o vakitlerde kısacası...

anladım arkadaşım bilgiler için çok teşekkür ederim benim bulunduğum yerde de servisi yok doğal açıdan da yedek parçasıda yoktur acaba bir sorun olduğu zaman başka servislere örneğin BRC ye gitsek onlar yardımcı olabilirler mi bunu merak ediyorum ?

HALUK
03-01-2011, 12:56
her markanın yazılımı ve yazılımı okuyan programı + cihazı farklıdır. brc cihazı ile başka bir marka ecu ya ayar yapamazsın, hatta baglanıp ecu içindeki bilgileri okuyamazsın.

BoraRS
03-01-2011, 12:57
İlk defa duyuyorum. Neymiş o öyle Bedevi gibi :)

V.İ.P
03-01-2011, 16:35
her markanın yazılımı ve yazılımı okuyan programı + cihazı farklıdır. brc cihazı ile başka bir marka ecu ya ayar yapamazsın, hatta baglanıp ecu içindeki bilgileri okuyamazsın.

anladım haluk abicim saolasın

V.İ.P
03-01-2011, 16:36
İlk defa duyuyorum. Neymiş o öyle Bedevi gibi :)

bende şaşırdım duyunca sormak istedim sizlere

alpeRS
03-01-2011, 17:13
bedini benim bildiğim çok eskiden beri var belkide ilk çıkan marka.. lpg sistemleri piyasaya yeni çıktığında ben küçüğüm tabi babam 1995 model şahine taktırmıştı 1 hafta öncesinden sıraya girmiştik,servisteki adam en iyisi bu demişti. hatta 800 mark para vermiştik zamanında....belki o olayın üstünden 12-13 sene geçmiştir...

powERS
03-01-2011, 18:10
arkadas ornek vermıs 1.8t passatı ama sonucta alacagınz motor atmosferık olucak yanı dıceım o kı belkı o kadarda sanssız olmazsınız sonucta uzun omurlu aletler.

V.İ.P
03-01-2011, 18:26
arkadas ornek vermıs 1.8t passatı ama sonucta alacagınz motor atmosferık olucak yanı dıceım o kı belkı o kadarda sanssız olmazsınız sonucta uzun omurlu aletler.

belkıde sansımız vardır ama gerektıgı zaman yedek parça bakım vs vs gıbı seyler ıcın tereddüt ediyorum

lnd_samet
04-01-2011, 12:02
anladım arkadaşım bilgiler için çok teşekkür ederim benim bulunduğum yerde de servisi yok doğal açıdan da yedek parçasıda yoktur acaba bir sorun olduğu zaman başka servislere örneğin BRC ye gitsek onlar yardımcı olabilirler mi bunu merak ediyorum ?,
ya programını netten bulup indirdim kablo tesisatı bile çektik yaniii:)
ama sorun enjektörde
sonuçta ben yüksek basınclarda ki brc nin bile dayanmayacagı basınclarda güclerde kullandım memnundum ama patladı:Dyanii normaldi ama parca yok bayii yok bilginiz olsunn

belkıde sansımız vardır ama gerektıgı zaman yedek parça bakım vs vs gıbı seyler ıcın tereddüt ediyorum

yaa lpg sistemleri cook pahalı degil artık
zaten takılı ve ruhsata işli oldugu için sorun cıkartınca söktürün tank hariç sistemi 800 tl yee güzel markalar var ;)
hiç parca aramayla ugrasmayın yaniii;)

V.İ.P
04-01-2011, 12:56
,
ya programını netten bulup indirdim kablo tesisatı bile çektik yaniii:)
ama sorun enjektörde
sonuçta ben yüksek basınclarda ki brc nin bile dayanmayacagı basınclarda güclerde kullandım memnundum ama patladı:Dyanii normaldi ama parca yok bayii yok bilginiz olsunn

yaa lpg sistemleri cook pahalı degil artık
zaten takılı ve ruhsata işli oldugu için sorun cıkartınca söktürün tank hariç sistemi 800 tl yee güzel markalar var ;)
hiç parca aramayla ugrasmayın yaniii;)

sorun cıkartırsa sokturmek aklıma geldı ama MARKA OLARAK BEDİNİ yazmıcakmı ruhsatta BRC takarsam nasıl olcak markaya dikkaet edilmiyor sanıırm

lnd_samet
04-01-2011, 13:16
yok yok
ruhsata yazılıysa hiçbir prosüdür yok
git değiştir bitti gitti;;)