Orijinalini görmek için tıklayınız : Akaryakıtta Promosyon Yasaklandı
ilkerbilim
03-01-2011, 16:22
Akaryakıtta promosyon devri bitiyor CNNTurk.com (http://www.cnnturk.com/2011/ekonomi/genel/01/03/akaryakitta.promosyon.devri.bitiyor/601801.0/index.html)
Demek ki olay sadece vergiden para kazanmak değilmiş. Aldığımız promosyonlardan SİZE NE?
Oldschool
03-01-2011, 16:31
millet ayni sekilde soyulsun ... devlet kendi kullandigi makam araclarinin benzinini cebinden versin de sonra gorelim ne oluyo maaslarina 100 de 100 zam isterler ...sonumuz hayirli olsun
hay allah ya 500 tl karsılıgnda 6 tane tabak alıyorduk onada karsı geliyorlar :D
Helal olsun bundaki amac neymiş acaba ? Tabak satıslarınımı etkilemiş promosyon ürünler... :D
SOMEONESPECIAL
03-01-2011, 16:37
Şimdi benzinin litre fiyatı 2 TL olacak. Görürsünüz :eek:
7 kuruş gibi bi düşüşten bahsediyorlardı, bakam ne olacak :)
promosyonlar kalkınca mı indirim olacakmış :D
ben hala FULL den makarna almaya devam ediyorum :D
yavuz364
03-01-2011, 16:43
bence ii olcak ya, işler iice karışıyodu kampanya die :D gerek yok böle şeylere, fiyat düşebildiği kadar düşsün işte..
Az önce BP firmasının müşteri hizmetleri ile görüştüm."Henuz kanunlaşmış değil promosyonlarımız devam ediyor" bilgisini aldım...
promosyonlar kalkınca mı indirim olacakmış :D
ben hala FULL den makarna almaya devam ediyorum :D
hahaha mustafa mustu abi :D artık makarnada yiyemicez :D:D
oh be artık benzin 2 tlye düşer:) ne güzel çözüldü sorunlar
Bende Bp nin yeni kataloğunu bekliyordum tühh....
arabayıda sattık bilseydim benzinin ucuzlucağını satmazdım boş adamlar ya nelerle uğraşıyorlar
serhat_R
03-01-2011, 20:38
bp puanlarıyla media markt tan bir sürü elektronik eşya aldım :) puanlar az kaldı kalkarsada sıkıntı yok benim açımdan :) sizlerde elinizi çabuk tutun arkadaşlar.... puanlar güme gitmesin..
Anecdote
03-01-2011, 21:09
Sonumuz Hayırlı Olur İnş. Düşündürücü Bi Durum:soru:
coolvtec
03-01-2011, 21:22
promosyon dedikleri şu %5 vb indirim yapan, milletin kuyruğa girdikleri yerler olmasın ...?
liselimi bunlar ne ya :D
:D:D:D hiç gülceim yokktu :D:D:D
Frid Askerlik düşer benzin fiyatı düşmez :P
yok abi hani kaşık çatal bıçak dağıtıyolar deterjan falan veriyolar ya o dalga :)
okanturan
03-01-2011, 21:46
Şimdi benzinin litre fiyatı 2 TL olacak. Görürsünüz :eek:
abi lpgden haber varmı
Bana gecen milangazdan 3çift beyaz çorap verdilerdi :) tühh şimdi çorap don falan alamicazmı bidaha :D
liselimi bunlar ne ya :D
aynen yemin ederim bir gram akil yok.