Orijinalini görmek için tıklayınız : ROVER 25 TURBO (GRU) vs S2000
G R Unique
22-06-2007, 01:55
:icon_tup: S2000 ve GRU 2. viteste rolling yapıyoruz.. S2000'in içinden çekilen video:
http://www.youtube.com/watch?v=VxnNEBcbu20
:icon_tup: S2000 1.vites GRU 2.vites rolling: S2000in içinden çekilen video:
http://www.youtube.com/watch?v=NWYx2f8Pi98
S2000 ve GRU 2.viteste rolling, Rover ın içinden çekilen video:
http://www.youtube.com/watch?v=_nAJaNsBhic
Sinan'S2k
22-06-2007, 01:58
S2000'in sahibi kim acaba madara olmuş :p
Cnm umarım daha da güzel gidişlerini görücez GRU'nun :icon_tup:
G R Unique
22-06-2007, 02:03
S2000'in sahibi kim acaba madara olmuş :p
Cnm umarım daha da güzel gidişlerini görücez GRU'nun :icon_tup:
çok teşekkür ederim canım beniimmm, çok az kişi senin gibi iyi niyetli olabilir, herşey için teşekkürleeerr, çok güzel bi denemeydi.. yakında sen de turbonu takınca intikamını alacaksın :p ee ***** bir erkek sevgilisinin arabasının kendisininkinden hızlı olmasını istemez :p :D
Türkiyede ve dünyada eşi olmayan bir rover 25 turbo !
Bir bayan modifiye ediyor bir bayan kullanıyor gidişide şaka gibi...
Ayakta alkışlıyorum emeğe saygı projenin devamını bekliyorum kazasız belasız...
G R Unique
22-06-2007, 02:10
Türkiyede ve dünyada eşi olmayan bir rover 25 turbo !
Bir bayan modifiye ediyor bir bayan kullanıyor gidişide şaka gibi...
Ayakta alkışlıyorum emeğe saygı projenin devamını bekliyorum kazasız belasız...
çok çok teşekkür ederim Başarcım. teveccühünüz efenim, layık olmaya çalışıciimm :p
(çok şımardım bu arada :p) aman nazar değmesin :icon_tup:
^^ANIL^^
22-06-2007, 02:11
maşşallah baya iyi gidiyo allah kazadan beladan saklasın işşallah farklı arabalarlada vidiosunu isteriz artık :)
çok çok teşekkür ederim Başarcım. teveccühünüz efenim, layık olmaya çalışıciimm :p
(çok şımardım bu arada :p) aman nazar değmesin :icon_tup:
ne demek şımarmak senin hakkın ama süspansyon, fren kule gergisi sonrada bi kilitli diff lazım sonra pistlere :D
sana bi NSX falanmı bulsak denemek için :D
G R Unique
22-06-2007, 02:15
maşşallah baya iyi gidiyo allah kazadan beladan saklasın işşallah farklı arabalarlada vidiosunu isteriz artık :)
teşekkür ederim, denedikçe koyarım videoları merak etmeyin.
kazasız belasız kullanmanı dılerım :) gayet guzel hp ler cıkarmıssınız vıdeolardan anlasıldıgı uzere. bu sene yapılacak drag race lerde aynı grupta gorusmek umudu ıle :)
maşallah güzel uzuyor harbiden...
Vts_Power
22-06-2007, 09:31
maşallah kazasız belasız kaç barda bastınız
emreekin
22-06-2007, 09:32
masaallah.güzel gidiyo..:D
Övgü Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ... ivmelenmesi heranında hissediliyor.2003-2004 draglarda karşılaşmıştık :) maşallahı var arabanın nazar değmesin....
sevgilini fena üzmüşsün :D özellikle 2.vites rolingde...
bide gündüz çekim olsa :)
Mechanix
22-06-2007, 10:28
Böyle ilişki can yakar :) Bravo arkadaşlar.
tebikler!! cok şık bi makina oLmuş kazasız belasız yüksek bostLu gunlerde kuLLan:)
mustafa-u
22-06-2007, 10:51
maşallahı var ...tebrikler..
kazasız bol çuf çuffflu günlerde kullanın.. ;)
çok güzel gidiyor maşallah
koray@si
22-06-2007, 11:01
maaşallah övgücüm.Ugraştığına deymiş valla çok farketmiş.Hayırlı olsun dostuumm :icon_tup:
lewolved
22-06-2007, 11:01
Sinan bosver takma kafana bukadar bkrsn bi gun seninkide boyle gider:P
Saka bi yana cok guzle olmus ovgucum emegi gecen herkesi basta seni bir bayan olarak ayakta alkisliyorum bende...
G R Unique
22-06-2007, 11:58
çok teşekkür ederim arkadaşlar... gerçekten çok keyif aldım ben de.. çok şükür :) hepimize kazasız belasız arızasız cezasız sürüşler dilerim :)
MUGENPOWE®
22-06-2007, 12:00
işte aile saadeti budur :) tebrık ederm ovgucum bu arada sınancm artk sana uflemek lazm :D
maşallah kazasız belasız kaç barda bastınız
0.7 bar herhalde?
tebrikler,kazasız belasız kullanın.
G R Unique
22-06-2007, 12:19
mercii :) evet 0.7 bar
G R Unique
22-06-2007, 12:24
Sinan bosver takma kafana bukadar bkrsn bi gun seninkide boyle gider:P
Saka bi yana cok guzle olmus ovgucum emegi gecen herkesi basta seni bir bayan olarak ayakta alkisliyorum bende...
leventcim ya videoda konuşmalarınız çok tatlı çıkmış..
sinan: s2000 1 de basıyo rover 2 de basıyo.. söölicektin ya olum söölemedin
levent: ne biliim abi
sinan: olum bariz farklı oldu diğer videolardan demezler mi niye bööle oldu diye
levent: .. 1.vites S2000 2.vites Rover ....
koptum ya çok tatlı :icon_tup:
Cosmicboy
22-06-2007, 13:02
kocaman maşallah...
dün ben gelemedim malesef :(
headers çatladı sanmıştım fakar ara boruda kaçak varmış çok mutluyum :)
Berent.t
22-06-2007, 16:45
maşallah..çok güzel sonuçlar alınmış..tebrikler..kazasız belasız
wouvvvv super olmus.
ovgu; seni,sinanı,satoyu cok tebrik ederim:)
sinana da iyi bir olcu olmus bu deneme, bittikten sonra arabası;)
beni gecen kız arkadasım hic olmadı. dusununce aslında cok kamcılayıcı olur bu durum setup yaparken. hatuna soylıyım benı gecsin hahaahaaa
maşallah emegıne saglık dogrusu gayet hoş kazasız belasız arkadaşım
S2000'in sahibi kullanmayı bilmiyormuş ... :) Tabiki şaka , bu kadar emeğin karşılığı güzel sonuçlanmış... Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah. Sinan'S2000 'ide iyi niyetinden ötürü tebrik ediyorum... Ben şahsen cesaret edemezdim :)
gerckden güzel degerler güzel gitmiş arac maşallah.
TURBO_S2K
22-06-2007, 18:00
tebrik ederim, video yu sinan yollamisti zaten izlemistim. bilki S2000 in intikami en kisa zamanda alinicaktir :)
sinan olm yeter artik taktir su turbo yu bak rezil ediosun bizi
saka bi yana, sinan bahsediyodu zaten arabandan, bu kadar ilgili olman gurur verici, basarilar...
TURBO CİVİC
22-06-2007, 19:02
masallah ovgu hayırlı ugurlu olsun.forumumuzu senlendirelim hafta ici bende denemek isterim senle...videomuz olsun.gecicen tabi o kesinde s 2000 den daha iyi gelirim gibime geliyo (2. viteste ) zaten sinanda kullanmayıda bilmiyor :D arabada pert bosver sen atmosferikleri turbolar denesim caf cuf daha heycanlı oluyo :icon_tup: (siancım saygılar ;))
tebrikler , kazasız belasız cuf lamalar
coolvtec
22-06-2007, 20:14
s2000 'e bu kadar rahat fark atabileceğini tahmin etmemiştim doğrusu. TEBRIKLER, KAZASIZ BELASIZ, PROBLEMSIZ SÜRÜSLER.
Turbo Civic vs Turbo Rover çok sıkı bir kapışma olacak. Merakla bekliyorum.
vay be iyi kapışmışsınız... ben sinan dan jant almıştım.. eywaaah :eek: meğerse mağlup bir adamdan almışım inşallah bulaşıcı değildir :D
sinan öbür hafta inşallah benim olay tamamlanıyor. diğer hafta ankaradayım.. cıvık, s2000, coupe kapışması yapalım.. gruyu söylemedim rezil olmayalım şimdi üç herif bi bayana :D
gruya başarılar dilerim...
çok ba$arılı olmu$ gerçekten , Allah utandırmasın in$allahh
VolcanoS
22-06-2007, 21:02
tebrik ederim, video yu sinan yollamisti zaten izlemistim. bilki S2000 in intikami en kisa zamanda alinicaktir :)
.
:D:D illaki..
maşallah bol çuflamalar.
maşallah kazasız belasız.çok güzel gidiyor.inşallah benim hatun beni geçmez.
corsa dti vs. c2 hdi yakında bu forumda :D
güzel olmş kazasız belasız ama birde gündüz çekimi olsa daha dehşet olacakmış...
Sinan'S2k
23-06-2007, 02:27
kocaman maşallah...
dün ben gelemedim malesef :(
headers çatladı sanmıştım fakar ara boruda kaçak varmış çok mutluyum :)
Geçmiş olsun Can, allahtan ara boru gitmiş, hamann'a yasık oldu demiştim içimden :D
bak egzoz yapman gerektiği açıkça belli oluyor baba...
Bizim GRU'nun da maşallahı var cidden :)
Sinan'S2k
23-06-2007, 02:32
wouvvvv super olmus.
ovgu; seni,sinanı,satoyu cok tebrik ederim:)
sinana da iyi bir olcu olmus bu deneme, bittikten sonra arabası;)
beni gecen kız arkadasım hic olmadı. dusununce aslında cok kamcılayıcı olur bu durum setup yaparken. hatuna soylıyım benı gecsin hahaahaaa
Korhan, senin kızı da bu işlere alıştır bak turbocu oluyoruz bizde yakında, bir kamçılama olayı var gerçekten :D
Sinan'S2k
23-06-2007, 02:36
sinan olm yeter artik taktir su turbo yu bak rezil ediosun bizi
saka bi yana, sinan bahsediyodu zaten arabandan, bu kadar ilgili olman gurur verici, basarilar...
saolasın batıkan, gerçekten çok emek verdik 1.6 110 hp araba buralara geldi, inşallah sırada s2000 var, haftaya herşey belli olacak :)
Sinan'S2k
23-06-2007, 02:39
masallah ovgu hayırlı ugurlu olsun.forumumuzu senlendirelim hafta ici bende denemek isterim senle...videomuz olsun.gecicen tabi o kesinde s 2000 den daha iyi gelirim gibime geliyo (2. viteste ) zaten sinanda kullanmayıda bilmiyor :D arabada pert bosver sen atmosferikleri turbolar denesim caf cuf daha heycanlı oluyo :icon_tup: (siancım saygılar ;))
Erdem deneriz birgün, honda, rover kapışması olur benim s2k ile denediğinde en son ne basıyordun? ne kadarlık fark var arabanda? merak ettim de yanlış anlama yrn öbür gün haberleşelim deniyelim muhabbet olur. Görüşürüz :)
Sinan'S2k
23-06-2007, 02:44
Can sende gel, deneriz eğleniriz tanışmışta oluruz. Görüşmek Üzere
Bu arada herkese teşekkür ederiz daha da iyi yürüteceğiz inşallah, daha basılacak barlar var :D
TURBO_S2K
23-06-2007, 05:25
Can sende gel, deneriz eğleniriz tanışmışta oluruz. Görüşmek Üzere
Bu arada herkese teşekkür ederiz daha da iyi yürüteceğiz inşallah, daha basılacak barlar var :D
daha basilicak barlar yoktur da psi lar vardir :D
kiskancliktan kizin arabayi havaya ucurmaya mi karar verdin :hahaha:
heyyy olmus olmus gule gule kazasız belasız cufla ovgucum umaraım ıstedıgın gıbı olmsturkı oyle gozukuoo :) neyse gelınce bınerız artık :P
maşallah çok güzel gidiyor....
maşallah seside güzelmiş:)
maaşallahh,,,, allah nazarlardan saklasınn,,,,çok güzel gidiyo gerçektende............
ahmetbaha-drs
23-06-2007, 11:33
Masallah..guzel gunlerde kullanın iki aracıda :)
maşallah çok başarılı bence :)
rover güsel gidıomus bu kadar beklemezdım....
G R Unique
24-06-2007, 15:11
heyyy olmus olmus gule gule kazasız belasız cufla ovgucum umaraım ıstedıgın gıbı olmsturkı oyle gozukuoo :) neyse gelınce bınerız artık :P
heeyy dostum benim mertcancım GRU dehşet oldu walla, çok mutluyum. hemen gel de bi gazlayalım.;)
G R Unique
24-06-2007, 15:11
herkese teşekkürler arkadaşlar..
TURBO_S2K
24-06-2007, 18:51
herkese teşekkürler arkadaşlar..
yakinda basina geliceklerin habercisi bi video ekledim. :D
komplomu bı sonrakı videoda uygulayacagım:D anladın sen onu..masaallah...
Maşallah canlı görememiştik aracını güzelmiş yaw :D
Ama ben sölim sinanın intikamı fena olucak gibi :D hehehhe
çok iyi gidiyor kazasız belasız kullanırsın inşallah
TURBO CİVİC
25-06-2007, 15:14
Erdem deneriz birgün, honda, rover kapışması olur benim s2k ile denediğinde en son ne basıyordun? ne kadarlık fark var arabanda? merak ettim de yanlış anlama yrn öbür gün haberleşelim deniyelim muhabbet olur. Görüşürüz :)
bi kac kucuk ayar yaptık sinan borularda fln degisiklik oldu basınc arttı biraz.senle denedgimizde 0.5 ti birazda problem vardı ayarlarda bide 1 de denemistik.benim 1 ile 2 arasında bayaaa bi fark oluyoda...ya maksat eglenmek yabancı diiliz :icon_tup:
Sinan'S2k
26-06-2007, 00:01
Erdem, bir ara deneriz maksat zaten eğlenmek dediğin gibi, zaten haftasonuna benim araba da bitcek daha da eğlenceli buluşmalar olur, bol bol muhabbet ederiz, görüşmek üzere ii geceler :)
Whiteside Impreza
26-06-2007, 00:40
Süpermiş ;)
TURBO CİVİC
26-06-2007, 15:39
Erdem, bir ara deneriz maksat zaten eğlenmek dediğin gibi, zaten haftasonuna benim araba da bitcek daha da eğlenceli buluşmalar olur, bol bol muhabbet ederiz, görüşmek üzere ii geceler :)
hayırdır sinan sakamı yapcan bize :eek: araba bitcek diyosun :beuj: dedigin gibi guzel bulusmalar duzenliyelim artık :icon_tup:arabalarda yapılıyo eglenelim biraz;)
ankaraya taşınacam sizin yüzünüzden bura ölü resmen 0 atraksiyon:D
G R Unique
01-07-2007, 15:30
ayy arkadaşlar intikam saati geldi :) sinan ın arabası çıktı ayardan sonra vay halime :) hihihihieheheuheheuehueh :) :D
rover200
13-07-2008, 21:57
rover yaa ne denirkii güsel gitcek tabii ingiliz arabası kalite+hız...ahh bide yedek parça sorunu olmasa ..:S
http://img170.imageshack.us/img170/3544/emrenglz2138ek0.jpg
yusufbatırel
13-07-2008, 22:17
masallah gunduz bi cekim olsaymis pek belli olmuyor/
chiefkadir
13-07-2008, 22:19
Hortliyenzi :)
tolga900
13-07-2008, 22:37
kamer burası ölü değil sadece kimsenin haberi olmuyorr :)
delmıs gecmıs angara turbosu
HAcıı masllh dıorum Sana G R harbı fenaa ıyıu yuruo Makınee:=)
ahh Orda Ben Olcakdım Nissan Prımera Gt PeSımden qelemezdı hıc bırı:)
Subaru Got Olmus Hacu Saxo Masllh kardes Kazasız belasızz:=) Amın Bole Subaruların eLlerıne vermeye devam et kardes:=)
yaZık Olmus Yaa kacır Kacır Bı Gebzeye Kadar qıderSIn artıkı:)
HAcıı masllh dıorum Sana G R harbı fenaa ıyıu yuruo Makınee:=)
Foruma girdiğin andan itibaren yazdığın 4 mesaj bu ....
İlk önce kendini tanıt forumda ve üslübuna dikkat et burası dingonun forumu deil ...
roverdal
21-06-2009, 12:53
araba rover olunca farklı oluyor
yusufcan_k
21-06-2009, 16:45
konu coktan hortlamış ;)
ilk videolarda yazılanları okumadım bu nasıl gıdıyo yaa demiştim..s2k 1.vitesteyken bnce gayet iyi..dıerının 2.vtes olması bi dezavantaj ama sonuçta turbo geldigi an..
yannız 4.vitesi çok farklımış roverın :D bu kadar iyi beklemıyodum :D:D sonuçta yarıştıgı araba s2k kazara bnde olabilirdim orda :D