ZeTTo
04-01-2011, 00:08
Arkadaşlar , bilenler vardır bir kac aydır aracımın motorunu toplamak icin parca beklıyordum. cok sukur parcalarım geldı hatta motoru bile topladım yanlız ufak bir sorunla karsılastım ki bu aslında biraz sıkıntılı bir durum.
Motorun bütün parcalarının montajı bitti hotumlar ıvırzıvırlar bitti yanlız bu aksam motou araca oturttugumuzda bagzı hortum ve kablo baglantılarını tam bulamadık. Bunun nedeni motorun daha önceden dagınık olması tabiki. Bu nedenle eger varsa cok acil durumundan istanbul sınırları icerisinde nissan 300zx Z32 TwinTurbo manuel yada otomatik aracan kaputunun altına bakmam lazım. ( Orjinal ellenmemis bir arac olmalı ) Yani birazcık kopya cekmem gerekti. El kitapcıgından yapabildigimiz kadarını yaptık ama en son kısımda tıkandık.
Varsa bana yardımcı olabilecek cok makbule gecer. Simdiden cok tesekkurler.
( Konuyu yanlıs kısıma acmıs olabilirim sordum ama tam karar veremedim)
Motorun bütün parcalarının montajı bitti hotumlar ıvırzıvırlar bitti yanlız bu aksam motou araca oturttugumuzda bagzı hortum ve kablo baglantılarını tam bulamadık. Bunun nedeni motorun daha önceden dagınık olması tabiki. Bu nedenle eger varsa cok acil durumundan istanbul sınırları icerisinde nissan 300zx Z32 TwinTurbo manuel yada otomatik aracan kaputunun altına bakmam lazım. ( Orjinal ellenmemis bir arac olmalı ) Yani birazcık kopya cekmem gerekti. El kitapcıgından yapabildigimiz kadarını yaptık ama en son kısımda tıkandık.
Varsa bana yardımcı olabilecek cok makbule gecer. Simdiden cok tesekkurler.
( Konuyu yanlıs kısıma acmıs olabilirim sordum ama tam karar veremedim)