Orijinalini görmek için tıklayınız : FULL Gaziosmanpasa subesi acilisi %25 indirimli benzin ( 4 ocak sali )
O taraflarda oturanlarin isine yarayabilir :)
FULL KÜÇÜKKÖY İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL % 25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA YARIN HİZMETE AÇILIYOR!
Bu kampanya 04.01.2011 Salı günü 12:00 - 24:00 saatleri arasında geçerlidir.
Bir araç kampanya kapsamında en çok 150 TL'lik akaryakıt alabilir.
Full Küçükköy : Yeni Mah. Hekimsuyu cad. No:19 Küçükköy / Gaziosmanpaşa
http://www.full.com.tr/Modul/News/Detail.aspx?id=22
Libadiye'deki istasyon ne zaman acilacak acaba :D
yrn sorarım geçen gün sorucaktım baktım hala aynılar dedım en az bı 10 gunu daha var die ama açılsa ii olur.
Low-Rider
04-01-2011, 00:40
ula benzinciyi bulmaya çalışırken alıcağımı yakarım zaten:D
açılmadı ki yakınlarda
emre yeşil
04-01-2011, 00:43
200sx e benzim aldım ALLAH korusun yani full falan uzak durun ben bu kadar berbat bir yakıt görmedim.
<<buğra>>
04-01-2011, 00:45
bana çok yakın ama kullanan arkadaşların yorumlarını almakta fayda var...
200sx e benzim aldım ALLAH korusun yani full falan uzak durun ben bu kadar berbat bir yakıt görmedim.
atasehir'dekinden aliyoruz hic bir sorun/farklilik yok BP 97 oktandan, nasil bir durumla karsilastiniz bir de hangi istasyondan aldiniz?
SercanTurkoz
04-01-2011, 03:54
bu full
Bp lerin yerlerine açılıyor dikkat ettiyseniz.
Bp ihaleyeimi kaybetmiş ne , onların yerine full açıyor.
Bende bi çok yerde gordum indirimi ama, ucuz etin yahnisi misali almadım hiç,
3 kuruş az vercicez diye elimize almayalım bi takım şeyleri.
Belki yakıtında bişey yoktur ama bilemiyorum..
Alan kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa ona göre bişeyler yaparık..
ben 4. depo kırsal motorinimi kullanıyorum bi problem görmedim:D
aynen yaw sorun yaşayan nasıl bir sorun yaşadığını anlatırsa iyi olur
ben seyrantepe şubesinden hiç almadıysam 600 liralık benzin aldım hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar :)
dediğim gibi en temiz test şekli knock göstergeli bir arabaya alacan benzini :D
SekoLive
04-01-2011, 08:48
mustu abi arabanın çekisi ciddi anlamda düştü ya arabam yaslandı ya fullun gazında sıkıntı vardı ve almamaya başladım... şuan düzeldi gibi.
aynen yaw sorun yaşayan nasıl bir sorun yaşadığını anlatırsa iyi olur
ben seyrantepe şubesinden hiç almadıysam 600 liralık benzin aldım hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar :)
dediğim gibi en temiz test şekli knock göstergeli bir arabaya alacan benzini :D
Merter şubesi açıldığında alacam inşallah :D
o gün o yolu kullanmayın açılışın yoğun trafiğinden sinir krizi geçirirsiniz,
Google Haritalar (http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Sultan+Ahmet+Mh.,+Kap%C4%B1a%C4%9Fas%C4%B1+S okak+5,+34400+Istanbul,+T%C3%BCrkiye+(DERSAADET+HO TEL)&daddr=Hekimsuyu+Cd,+Istanbul,+T%C3%BCrkiye&hl=tr&geocode=FcypcQIdgSS6ASHA00vYYHiKMA%3BFSPecgIdIRq5A SmTAo0eVrDKFDHGG6bTL3gDZg&mra=pd&mrcr=0&sll=41.046021,28.938486&sspn=0.120143,0.22007&ie=UTF8&z=12&layer=c&pw=2)
Buyrun bu aksam oradayim, 3. kez depoyu dolduracagim, sorun yok, cekis gayet iyi, nos etkisi yaratti.
ben de şelden fule geçicem, gebzede yeni açıldı, depoları filan temizdir diye umuyorum ...
Bana çok ykın zaten Küçükköy'de oturuyorum ama hiç o kuyruk çekilmez bir de nedense marka imajı bana güvenilir gelmiyor şu an :) Bir de Aydın'dayım zaten :)
emre yeşil
04-01-2011, 10:20
Aldığı yakıtı ayıran araba var araba var dizel ayırmaz şahin ayırmaz subaru nissan kötü yakıttan motor kırar ben aldım depo boştu 50 liralık marşa bastım 10 saniye sonra gaza oturdum tam turbo gelicek sx de araba kapanıyor açılıyor kopup gitmiyor boğuldu resmen rolantide bitirdim diyebilirim o yakıtı arabayı hiç stop etmeden bitirdim shell 97 aldım araba 30km oldu daha haladaha tam kendine gelemedi yeni yakıtın farkını bariz anlasamda full un yakıtını kendini belli ediyor.
doğrudur emrecim bende zaten ilk FULL konusundan beri aynı yorumu yapıyorum keşke Knock göstergeli bir aracım olsaydı saniyesinde belli olurdu zaten :)
Ankarada Beşevler burger'ın orada da BP kapanmış gibi duruyor.... Nolur orayada Acılsın. :((
5-6 defadır Beykentten benzin alıyorum valla bi sorun bende yavaşadım ne avans sesi ne başka bişey araba standart olduğu içinde gayet iyi şu sıralar keyfi.
5-6 defadır Beykentten benzin alıyorum valla bi sorun bende yavaşadım ne avans sesi ne başka bişey araba standart olduğu içinde gayet iyi şu sıralar keyfi.
tayfun abi birak almasinlar kuyruk oluyor sonra :D
Ankarada Beşevler burger'ın orada da BP kapanmış gibi duruyor.... Nolur orayada Acılsın. :((
tüm BP ler kapansın ya.. hiç sevmiyorum BP yi nedense.. :icon13:
al bendende o kadar
otomania
04-01-2011, 10:35
6-7 bidonla gitmem lazm puhahah :D :D
Etlikte 2 tane istasyon var ikisi de BP, ikisi de b.ktan istasyonlar..
nedense cok cabuk bitiyor bp'den aldigim benzin........
Emrenin aldığı benzinde bence depo ile alakalı bi durum her istanyonda yeterli iyileştirme yapılmamış olabilir. Beykette 1 aya yakın tadilat yapıldı ve bütün depolar restore edilmiş temizlenmiş geçenlerde İstasyon müdürü dolaşıyırdo pompalarda elemanlara yardım ediyordu.
Eğerki depolar tam temizlenmedi ise olabilir tabi,
Birde tüm benzin istasyonları gibi aynı rafineri çıkışı yapıyorlarmış bu firmada.
böyle birşey olduğunda sanayi bakanlığıydı sanırım şikayet edin mobil ölçüm cihazları var kamyonetle gelip cihaz kalibrasyonlarına normalde atıyorum 1lt basıcakken kaç lt bastıklarına bakıp gerekli işlemi yapıyorlar ve çok çabuk şekilde yapabiliyorlar şikayet ederseniz eğer elinizde makbuz fiş vs bulunsun
Benim tecrübem en uzun süre Türk Petrolden aldığım benzin gitti.
Emrenin aldığı benzinde bence depo ile alakalı bi durum her istanyonda yeterli iyileştirme yapılmamış olabilir. Beykette 1 aya yakın tadilat yapıldı ve bütün depolar restore edilmiş temizlenmiş geçenlerde İstasyon müdürü dolaşıyırdo pompalarda elemanlara yardım ediyordu.
Birde tüm benzin istasyonları gibi aynı rafineri çıkışı yapıyorlarmış bu firmada.
olabilir kanka valla seyrantepedede yaklaşık 1,5 ay falan sürdü tadilat neredeyse herşey elden geçti zaten yıllardır komşum adamlar çok güveniyorlar bakalım görecez
emre yeşil
04-01-2011, 10:44
BP 97 oktan en güzeli ve kalitelisi nazik arabalarda yakıt çok çabuk belli oluyor malesef
evet depo ile de alakalı olabilir ama kesinlikle daha gözüm kesmiyorum full den yakıt almayı 3,98 bp mecburen.
Emrenin başına gelenleri okuduktan sonra Knock göstergem var diye kendimi riske atıp sinirimi bozmak istemiyorum 100 lirada 7 lira kar etmek için.
Kiralık Knock göstergesi :D
yolun ortasına kadar adamlar ellerinde indirim pankartlarıyla geliyorlar. hiç almadım. benzin aldığım sadece iki istasyon var. shell 97 oktan alıyorum. bu istasyonlar dışında yeni açılan iki istasyondan benzin aldım. biri opet biri yine shell di. ikisinde de benzinin çabuk bittiğini farkettim. hatta iki hafta evvel başakşehir 1. etap ta bp yerine açılan shell den 100 liralık yakıt aldım araba 230 km gitmedi. aynı yakıtla 270-300 km. yol yapıyorum sürekli (basma durumuna göre değişiyor) o yeni açılan shell i de bıraktım şimdi. yine aldığım iki istasyona devam. herkese tavsiyem farklı istasyonlardan aldığınız yakıtlarla yaptığınız yolları kontrol edin. ayrıca shell in 97 oktan benzininin çok iyi olduğunu düşünüyorum. pahalı diğerlerinden ama daha kaliteli
böyle birşey olduğunda sanayi bakanlığıydı sanırım şikayet edin mobil ölçüm cihazları var kamyonetle gelip cihaz kalibrasyonlarına normalde atıyorum 1lt basıcakken kaç lt bastıklarına bakıp gerekli işlemi yapıyorlar ve çok çabuk şekilde yapabiliyorlar şikayet ederseniz eğer elinizde makbuz fiş vs bulunsun
etlik-kasalardaki BP istasyonunu bundan 3-4 yıl önce BP'nin kendisine şikayet etmiştim. adamlar zam ertesi sabah yürürlüğe girecek denmesine rağmen gece zamları işleme koymuşlardı.. o gün bugündür bi daha BP'den zorda kalmadıkça benzin almam..
yolun ortasına kadar adamlar ellerinde indirim pankartlarıyla geliyorlar. hiç almadım. benzin aldığım sadece iki istasyon var. shell 97 oktan alıyorum. bu istasyonlar dışında yeni açılan iki istasyondan benzin aldım. biri opet biri yine shell di. ikisinde de benzinin çabuk bittiğini farkettim. hatta iki hafta evvel başakşehir 1. etap ta bp yerine açılan shell den 100 liralık yakıt aldım araba 230 km gitmedi. aynı yakıtla 270-300 km. yol yapıyorum sürekli (basma durumuna göre değişiyor) o yeni açılan shell i de bıraktım şimdi. yine aldığım iki istasyona devam. herkese tavsiyem farklı istasyonlardan aldığınız yakıtlarla yaptığınız yolları kontrol edin. ayrıca shell in 97 oktan benzininin çok iyi olduğunu düşünüyorum. pahalı diğerlerinden ama daha kaliteli
Merter Shell 97 Oktan hiç sıkıntı çıkartmadı şimdiye kadar 10 yıldır aynı yerden aynı pompadan alıyorum.
etlik-kasalardaki BP istasyonunu bundan 3-4 yıl önce BP'nin kendisine şikayet etmiştim. adamlar zam ertesi sabah yürürlüğe girecek denmesine rağmen gece zamları işleme koymuşlardı.. o gün bugündür bi daha BP'den zorda kalmadıkça benzin almam..
çok güvenilir bir istasyonda 50lt deposu olan otomobile 62lt benzin bastıklarını görünce şaşırmam hiç bişeye:)
yeri bilmiyorum ama aksam gıdıcem
Merter Shell 97 Oktan hiç sıkıntı çıkartmadı şimdiye kadar 10 yıldır aynı yerden aynı pompadan alıyorum.
:icon_tup::icon_tup: en güzeli bildiğin yer
YavuzNaz
04-01-2011, 11:09
euro diselde sıkıntı yok gayet güzelde 97 opetten alıyorum cesaret edip almadım akşam bir uğrayacağım
ben kırsalcıyım menunum ama benzın ıcın bısı dıyemıcem kalıtesı hakkında
çok güvenilir bir istasyonda 50lt deposu olan otomobile 62lt benzin bastıklarını görünce şaşırmam hiç bişeye:)
Benzin alırken herzaman kendim doldururum. Yoksa en hızlı ayara açıyorlar deli gibi hava basıyolar içine. En kötü ihtimal çok üşenirseniz pompacıya tek diş doldurmasını söyleyin en yavaş halinde daha az hava girer :D
EmreBilici
04-01-2011, 11:27
Daha demin benzinliğin yanından geçtim minibüsle ciddi anlamda kalabalık var.***** %25 indirim herkes orda.Bu akşam bizde doldurcaz depoyu babam daha önce &7 indirimle aldı fullden sordum yakıt nasıl diye bi fark olmadığını söyledi.Bu arada küçükköy fulle yakın oturuyorum akşam gelen olursa müsait olursam görüşmek tanışmak isterim :D
SekoLive
04-01-2011, 11:28
bu arada konuyu okuyorsa time-r a tavsiyem kardeşim sen gitme oralara :D en son full olayında başına gelenler yine olmasn gopda fenadır polis konusunda
Ben nedense hic güvenmiyorum bu fuel markasına.
çünkü marka Fuel değil FULL :D :D :D
İngilizce yazdım :D
fuel = yakıt
İngilizce yazdım :D
fuel = yakıt
haha bunu diyeceğini tahmin etmiştim zaten :D :D
bu arada konuyu okuyorsa time-r a tavsiyem kardeşim sen gitme oralara :D en son full olayında başına gelenler yine olmasn gopda fenadır polis konusunda
:D :D :D abi sagol soyle bi bakicam istasyon kapisinda polis bekliyorsa uzucam ufaktan...
gecendede davutpasa acilisina gittim o kadar kalabaliktiki anlatmam mumkun degil, dolapderede polis vardi belki ondan sira azdi..
apachiler giremez tabelasi gibi koymuslardi dolapdere full'un onune abilerimizi :D
bu aksamda bir sansimi deneyeyim.
makarnaciliktan gunumuze :D aslinda tebrik ediyorum kendilerini.
fatihtemizer
04-01-2011, 11:52
bende sürekli alıyorum ve çok memnunum..aracın çekişi bile daha iyileşti.. diyebilirim..
yaw küçükköy gaziosmanpaşa civarı bu kadar varda birbirimize biz niye hiç denk gelmiyoruz :)
EmreBilici
04-01-2011, 18:25
:D :D :D abi sagol soyle bi bakicam istasyon kapisinda polis bekliyorsa uzucam ufaktan...
gecendede davutpasa acilisina gittim o kadar kalabaliktiki anlatmam mumkun degil, dolapderede polis vardi belki ondan sira azdi..
apachiler giremez tabelasi gibi koymuslardi dolapdere full'un onune abilerimizi :D
bu aksamda bir sansimi deneyeyim.
Time-r abi sen gelicekmisin kesin?Biz birazdan arabayı fullemeye gitçez :D Bide sorum var dizelde varmı indirim %25 olarak ?Burada abi ben sana şöyle diyim küçükköyde full 155 var yani trafik polisi ve yunus nerdeyse görmedim diyebilirim küçükköy tarafında 13-14 senedir burada oturuyorum ve okula giderkende o yolu kullanıyorum.Birazda şans işi silencer ile gelirsin gerçi faydası pek yok ama.Burada apexi n1 cat back-li vti geldi caddeye çıktık iki araba vti sıktı epeyi hatta polisde vardı sanırım 155 yanından geçti problem olmadı yani arabayı durdurup trafik polisi çağırdmadı şans işi.
Time-r abi sen gelicekmisin kesin?Biz birazdan arabayı fullemeye gitçez :D Bide sorum var dizelde varmı indirim %25 olarak ?Burada abi ben sana şöyle diyim küçükköyde full 155 var yani trafik polisi ve yunus nerdeyse görmedim diyebilirim küçükköy tarafında 13-14 senedir burada oturuyorum ve okula giderkende o yolu kullanıyorum.Birazda şans işi silencer ile gelirsin gerçi faydası pek yok ama.Burada apexi n1 cat back-li vti geldi caddeye çıktık iki araba vti sıktı epeyi hatta polisde vardı sanırım 155 yanından geçti problem olmadı yani arabayı durdurup trafik polisi çağırdmadı şans işi.
küçükköyde polis çevirmez arabayı çevrilcek arablar belli içinde 3 den fazla sap erkek varsa çevirir egsoza filan bakmaz :D
devil_berk22
04-01-2011, 18:40
bende hyundaiye 2 depodur fullden alıyorum beylikdüzündeki gayet güzel memnunum
Libadeyeye +111 :))) bekliyorum severek
ben araca full depo eurodizel aldım bir kere bir daha almam
araba nazlanıyor resmen
ayrıca ucuzluğu hikaye geldi bana
araç bariz daha azkm yaptı fitledi kendini
bayadır almıyordum geçen shell aldım 50 tl lik iyi geldi sanki
ya da depo boş araba iyi gidiyo :D
<<buğra>>
04-01-2011, 19:20
1 saate kadar bende gidip, full leyeceğim.
ucuz et ya götümüz kaşınıyor, almadan duramayız şimdi...
bende bi gidiyim çok kalabalıksa dönerim.
Bende bidahakine euro diesel Full den deniyeyim bari.
Ayrıca Knock göstergesi ne oluyor desek ? =)
bizim okulun dolapdere kampüsünün orda da var... henüz cesaret edip alamadım.. her seferinde önünden geçerken ulan girsem mi diyorum.. içerde sadece taksicileri görünce vazgeçiyorum
keşke her yerde ındırım olsa :D
keşke her yerde ındırım olsa :D
bu full işi tutarsa belki diğerleri de katılır işşşallahh yaw :)
küçükköyde araba çevrilmez. benim de başıma hiç gelmedi. uygulama harici çevrileni de görmedim. (3-4 sap hikayesi doğru ama :) o şekle garanti veremem :D)
arkadaşlar böle bi rezıllik yok yollar anasının gözu gibi kalabalık mıllet sırada zaten 20 tL lık yakıt yaktı yolda kavga döğüş rezıllık ya..lanet olsun
yaw akşam tem den çıktım imam hatip in oradan bizim oraya dönüş solda kalıyor. küçükköye girişte caminin yanından iniyorum. bi baktım fabrikaların ordan gidiş iptal. kaza var sandım. şimdi bu full ün kuyruğumuydu o
inanılmaz milletiz valla
ulan bizde niye yogunluk var diyoruz iş dönüşü meger açılış olmuş ondan :D :D
acılıs kuyruguna girilmez de %7 indirimli alınır standart arabalarda ben cok memnunum :)
gerci gecen gun her zaman 4 te kesiciye giren arabam kesiciye girmedi 210 gbi takıldı devirde 7000de kaldı yakıttan olurmuki acaba ben hava sartlarına bagladım ama
EmreBilici
04-01-2011, 21:19
Küçükköy trafik felç iki şeritte iptal kaza yapan arabası yolda kalan vs harbi rezillik yani gittik alma niyetiyle geri döndük tabi dönmek içinde farklı yoldan dönmemiz gerekti boşuna km yaptık o kadar dönüştede kutsal ışık yandı arabada :D
bilmediğim yerden yakıt almaya güvenemiyorum.. kaldıki bu kadar masraf yapıyoruz yakıt ucuz alcam diye riske giremem malesef .. ki o kuyrukta alıcağım yakıt kadar harcicam zaten ... alanlar memnunsa sıkıntı yok tabi ..
alışmışız pahalı pahalı almaya
ucuzlayınca kıllanıyoruz:D:D:D
alışmışız pahalı pahalı almaya
ucuzlayınca kıllanıyoruz:D:D:D
hahhhahha aynen :D
bugun yazilimimi orijinale cevirdim sonra kayisdagi Full'den fullledim :D sorun yok devam
karadeniz yoğurt olsa biz kepçe bulamayız. o nası kuyruktu öyle....
libadiyedekinin açılış tarihi belli deilmiş bugun sordum..
anlamadım gıttı bırı dıyor arbama sankı nos takmıs gıbı gıdıyorum bırı dıyor arabam boguldu :)