Orijinalini görmek için tıklayınız : trafik sigortasi fiyat ve promosyon
Arkadaslar aracimin trafik sigortasi bitmek üzere yakın zamanda yaptirmam gerekiyor.
Zorunlu trafik sigorta ücretleri tüm firmalarda sabit midir?
Sigorta policesi düzenlenirken eskiden promosyon olarak ilkyardim seti trafik seti vs verildigini hatirliyorum. Ankarada hala bu tarz firmalar var midir? Yoksa bu promosyonlar kasko icin mi gecerliydi? :)
fsunnetci
04-01-2011, 19:40
trafik sigortası sabit değildir firmadan firmaya 3-5 lira değişir önceki Kaza durumuna görede %80 cezalı ödersin ben 450TLödedim geçen sene :) 230TL'ye kadar düşüyor büyük şehirlerde tarife böyle ama bartın gibi trafiğin olmadığı biri ilde isen 130TL gibi bir rakama Trafik Sigortası yaptırabiliyorsun:rolleyes:
Fiyatlar çok farklı sürekli de değişiyor. Zaman zaman 100 liranın üzerinde fark olabiliyor. Anadolu sigortanın bindirme huyu var geçen sene 310 lira fiyat çıkmıştı. 185 liraya SBN sigortadan yaptırmıştım. Bu sene anadolu 200 lira çıktı ondan yaptırdım. Set falan vermiyorlar. =) Kaskocular yapar onu. fsunnetci'nin dediği gibi sizin kaza durumunuza göre değişiyor. Kaza yapmadığınız her yıl indirim alıyorsunuz. Sigortanın karşıladığı miktarlar da artıyor.
Cevaplar icin tesekkurler. En uygun rakam icin Ankarada uygun fiyat/firma arastirmam gerekecek o zaman. :)
Gazetede orda burda çok reklamını görüyorum bize sormadan kasko sigorta yaptırmayın sloganıyla :) Bir bak istersen..
Sigorta, Araç Kasko, Trafik, Sağlık Sigortasında En Uygun Fiyat | Sigortam.net (http://www.sigortam.net)
maxpower
04-01-2011, 23:01
geçenlerde eurekodan 210a yaptırmış arkadaş, ankarada
gambit49
04-01-2011, 23:02
bizim bir arkadasa 130 liraya yapmislar inanmadim :D yanlistir dedim policeyi grnce sok oldum cidden bu sabit degil mi
edit: sehir ankara adamlarin telefon numarasi falan var isteyene atabilirm
Benimde aracim cok gezmiyor "zorunlu" oldugu icin yaptiriyorum. Bugune kadar sigorta ile ilgili işim olmadi -umarım hiçte olmaz kaza hali fena- yinede en iyi hizmet/fiyat icin arastiriyorum.
Bugun birkac yer ile görüstüm pek cok kalem indirim olmasina ragmen (hasarsizlik vs) 170li fiyatlar aldim. 130 lu rakamlar gayet cazip. :)
gambit49
04-01-2011, 23:22
Benimde aracim cok gezmiyor "zorunlu" oldugu icin yaptiriyorum. Bugune kadar sigorta ile ilgili işim olmadi -umarım hiçte olmaz kaza hali fena- yinede en iyi hizmet/fiyat icin arastiriyorum.
Bugun birkac yer ile görüstüm pek cok kalem indirim olmasina ragmen (hasarsizlik vs) 170li fiyatlar aldim. 130 lu rakamlar gayet cazip. :)
benim aracimda da 170 :D bitince digerinden yaptircam hatta bir kereye mahsus ucretsiz cekici varmis
benim aracimda da 170 :D bitince digerinden yaptircam hatta bir kereye mahsus ucretsiz cekici varmis
Gayet cazip gibi. İsterseniz firma/acenta adini buradan yazin hem ben, hemde buradan konuyu okuyanlar faydalansin. :)
Gazetede orda burda çok reklamını görüyorum bize sormadan kasko sigorta yaptırmayın sloganıyla :) Bir bak istersen..
Sigorta, Araç Kasko, Trafik, Sağlık Sigortasında En Uygun Fiyat | Sigortam.net (http://www.sigortam.net)
Son 1 ay kala teklif veriyormuş bunlar da o kadar boşluk doldurdum boşa gitti..
BosphorusBoys
05-01-2011, 09:24
01 Ocak itibari ile Karşı tarafa verdiğiniz Limit 17,500 TL den 20,000TL ye yükseldi
ve trafik sigortalarında fiyatlar artış gösterdi..
Her şirketin kendi esasına göre fiyatlar belirlenir maximum 20-25 TL oynar aralarında 01 Plaka için diyorum..
Şuan için Trf sigortalarında En uygun Şirket AXA ve yeni Açılan SBN sigorta.
bilgilerinize.
Bir de bu siteyi deneyin derim ben ;) Mutlaka enuygununu bulursunuz.
Enuygun.com - Sigorta - Araç Sigortası, Kasko, Zorunlu Trafik Sigortası, ZTS (http://enuygun.com/sigorta)
Konuyu cevaplayan tüm arkadaslara tesekkurler sigorta isini bugun yada en gec yarin çözüme kavusturmam gerekecek. Sonucu buradan yazarim. :D
Arkadaşım aman deyim acente sağlam olsun ben hala eski aracımdan kalan 90 tl mi alamadım adamlar sahtekar. SBN sigortaymış şikayet ettim sizin suçunuz diyolar ben kardeşimi göndermiştim oda bilmemiş sigortayı yenisini yaparken aradaki fark yerine yenisini hepsini almış onuda 10 gün oyaladı zor yaptırdım belgede yok elimizde 90 tl gitti yani anlıycan dükkanına gitsem 90 tl için değmez. acenta sağlam olsun iptal durumlarında ters düşme sonra.
Arkadaşım aman deyim acente sağlam olsun ben hala eski aracımdan kalan 90 tl mi alamadım adamlar sahtekar. SBN sigortaymış şikayet ettim sizin suçunuz diyolar ben kardeşimi göndermiştim oda bilmemiş sigortayı yenisini yaparken aradaki fark yerine yenisini hepsini almış onuda 10 gün oyaladı zor yaptırdım belgede yok elimizde 90 tl gitti yani anlıycan dükkanına gitsem 90 tl için değmez. acenta sağlam olsun iptal durumlarında ters düşme sonra.
Evet icinde oldugunuz durum çok kötü. Ama ben bu durumlarda parayi cok dusunmeden gidip konusmayi deniyorum ne olursa olsun. Para kolay kazanilmiyor ve bu tarz adamlar kendilerine uygun bosluklari kullaniyorlar. Anlattigin gibiyse durum gercekten ayip.
aynen böyle daha fazlasıda varda neyse 90 tl için konusmaya gitsem yüzsüz adam başımı belaya sokarım gidersem dahada fazlası kasko yapıp iptal edip o parayı kullanan acentalar var. siz kaskolu aracım diyosunuz ama bi kaza yapıyosunuz o zman anlıyosnuz kasko yok. neler neler.
timucintt
06-01-2011, 14:39
Benim 5 yıllık hasarsızlığın var kasımda 210 ödedim hasarsızlık yalan hep neymiş gençmişim ulan 5 yıldır kazam yok sen hasarsızlığa baksana... geçen sene 140 ödemiştim bu sene 230... yani serbet piyasa kim neyi kopartabilirse.... sıfırdan poliçeyede 300 derler artık...
Bugün yeni aldığım 106 GTi'ma yaptırdım, Axa Sigorta 252 TL..
Arkadaslar tüm cevaplara ve acenta,firma,ücret konusundaki desteklere tesekkurler.
Aracimi sigorta yaptirdim ve zorunlu trafik sigortasi fiyatlari ile ilgili olarak "arada büyük ucurumlar" olmadigini anladim. Hasarsizlik ve emekli indirimi ile 179 liraya sigorta isini hallettim.