Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlığımızın Kıymetini Bilelim...'Otizmin Farkında Olalım'
EbtONU9sX_w
Bence mutlu olmamızı gerektırcek cok sebebimiz var....:icon_tup:
JumboAli
05-01-2011, 01:31
Cok guzel paylasım baskan. Topluma kazandırmak lazım ozurlu veya Sıpastık ve otıstık Insanları. Allaha cok sukur.
Etrafta otizmli insanlarla dalga geçen çok insan var. Halbuki bir çoğu üstün zekalı bu engele sahip olan dostlarımız. Teşekkürler paylaşım için :)
insanları oldukları gibi kabullenmek en büyük erdemdir.
allah herkese sabır saglık versın.ugrasmakta zor onların yasamasıda zor.
Allahımıza çok şükür böyle engelli kardeşlerimizin elinden tutalım yardımcı olmaya çalışalım.Paylaşım içinde ayrıca Teşekkür Ediyorum
Saçma sapan seylere canımız sıkıldığında bu tarz seylerı izleyelımki isyankar değil şukurdar olalım cıdden ne kadar sukretsek az...
Vtec-SEDAN
15-01-2011, 19:50
Ntv'de Otizm ile ilgili çok güzel bir film var. İzlemek isteyenler olur diye yazmak istedim.
simdi izliyorum Ercan abi güzel bir film, ayrıca paylasım icin tesekkürler ;)
mechanıcer
15-01-2011, 20:34
sagolasın mehmet.
Allaha sukurler olsun, allah yardimcilari olsun guzel paylasim.
Saçma sapan seylere canımız sıkıldığında bu tarz seylerı izleyelımki isyankar değil şukurdar olalım cıdden ne kadar sukretsek az...
++++:icon_tup:
fastchild
15-01-2011, 22:29
bencede otistik insanları topluma kazandıralım hatta otistik gibi davranan sağlığı yerinde insanları onların yerine koyalım böyle bi yer değiştirsinler topluma yararlı olur