Orijinalini görmek için tıklayınız : Trapster Programı - Hız Kamerası, EDS vs Belirlemek için
Speed Trap Sharing System - Trapster (http://www.trapster.com/)
Programın amacı daha önce diğer kullanıcıların belirlediği ve işaretlediği noktalara yaklaştığında uyarmaktır. Program ile işaretleyebilecekleriniz;
Eds
Hız kamerası
Combo Hız kamerası
Kırmızı ışık kamerası
Sabit çevirme noktası
Tehlikeli viraj
Gibi birçok tehlikeyi işaretleyebilirsiniz. Ne kadar çok sağlıklı işaretleme yapılırsa o kadar çok cezadan ve tehlikeden kurtulmuş oluruz.
Program Apple, BB, Android, GPS ve Smartphones ile kullanılabilir.
Prezantasyonu izlerseniz tam olarak anlayabilirsiniz kullanımı.
Trapster® Virtual Radar&trade - Presentation (http://www.trapster.com/presentation.php)
Sanırım bunu kullanların ofsayt noktaları report etmesi gerek.Yoksa boş haritada gezmek birşey kazandırmayacak :))
Valla ben bi ara yükledim pek faydasını göremedim.
hddsheriff
04-01-2011, 23:27
koray S60 ile çalışan bütün telefonlar kullanabiliyormuş. Birde sürekli açık mı tutmak gerekiyor programı ?
s60 ise bende deneyeyim :D
Sanırım bunu kullanların ofsayt noktaları report etmesi gerek.Yoksa boş haritada gezmek birşey kazandırmayacak :))
Ben bildiğim noktaları işaretledim. Ekiplerin sabit durdukları noktaları gün içinde. Örneğin Ömür Plaza önünü.
Aynı şekilde Emre'nin ceza yediği sahil yolunuda Combo kamera olarak düzelttim.
Ben program sayesinde şimdiye kadar 3-4 defa kurtardım paçayı. En son hacıosmanda 50 hız sınırı vardı uyarıyı dinledim benim dışımda polis 50 üstü yanımdan geçen 10 arabayı çevirdi ben geçtim.
CinAli_06
04-01-2011, 23:29
benim iphone da yüklü türkiyede çok işe yaramıyor denedim bir çok yerde ama yurt dışında başarılı bir program anlık konumunuza göre çevrenizdeki birçok yeri gösteriyor işaretlendiyse
koray S60 ile çalışan bütün telefonlar kullanabiliyormuş. Birde sürekli açık mı tutmak gerekiyor programı ?
Evet maalesef arka planda çalışmak zorunda program yoksa uyarı yapmıyor. Ben yola çıktığım zamanlarda kontağı çevirdiğim anda çalıştırıyorum programı :)
benim iphone da yüklü türkiyede çok işe yaramıyor denedim bir çok yerde ama yurt dışında başarılı bir program anlık konumunuza göre çevrenizdeki birçok yeri gösteriyor işaretlendiyse
Sağlıklı işaretleme yapılmadıysa doğru çalışmaması normal. Sağlıklı data girilmeliki işe yarasın.
Programı açtım telefonu sabit bıraktım dokunmadan bir süre. Hareket etmediğiniz için Trapster otomatik olarak kapatıldı hareket ettiğiniz anda açılacak mesajı geldi.
Bodruma giderken iphone da kullanmıştım işe yarıyor fakat gezici ekipler çok fazla yer değiştirdiğinden kullananlar çoğu yere işaret bırakmış zaten hepsine uyarsan yolu limitin içinde tamamlarsın :D Bide iphone 3g de ciddi ısınma ve şarj yeme sorunu vardı benim alette kullanırken.
Ben de yukluyorum simdi, bedavaymis zaten.. Ise yararsa ne guzel :)
Kavacik'ta TEM'de sagda duran beyaz bi accent var tehlikeli hareketlerde cezayi arkadan yollayiveriyor, onu isaretleyeyim bari :D Orada radar var 120 diye girsek olur mu :p
Bodruma giderken iphone da kullanmıştım işe yarıyor fakat gezici ekipler çok fazla yer değiştirdiğinden kullananlar çoğu yere işaret bırakmış zaten hepsine uyarsan yolu limitin içinde tamamlarsın :D Bide iphone 3g de ciddi ısınma ve şarj yeme sorunu vardı benim alette kullanırken.
4 ile kullanıyorum bi problem çıkartmadı.
Kavacik'ta TEM'de sagda duran beyaz bi accent var tehlikeli hareketlerde cezayi arkadan yollayiveriyor, onu isaretleyeyim bari :D Orada radar var 120 diye girsek olur mu :p
Seçeneklerden görürsün zaten Tarık ama lütfen sağlıklı işaretleyin.
turkiyede de artik gizli radar vb olaylar gelisiyor tabi gps kullanimida bu tip programlar dunyada kullaniliyor bir nevi ben burda bunu gordum aman dikkat diye isaretliyorsun senle beraber isaretleyenlerin istatisliklerine gore herkez bu bilgilerden faydalaniyor nekadar cok dogru isaretleme olur ise okadar cok yerde sabit radar vb. uygulamalardan kurtulmak mumkun ...
en onemlisi dalga gecer gibi degil ciddiye alip isaretlemek ...
yoksa hicbir ise yaramaz ...
Low-Rider
04-01-2011, 23:48
Programı açtım telefonu sabit bıraktım dokunmadan bir süre. Hareket etmediğiniz için Trapster otomatik olarak kapatıldı hareket ettiğiniz anda açılacak mesajı geldi.
Senle whatsapp'dan en son konuştuğumuzdan beri arka planda açık , sağ üst köşede uydu işaretide duruyordu.
Ama programdan çıkınca kapatılsnı mı dedğinde hayır dedim , heralde o yüzden açık kaldı
turkiyede de artik gizli radar vb olaylar gelisiyor tabi gps kullanimida bu tip programlar dunyada kullaniliyor bir nevi ben burda bunu gordum aman dikkat diye isaretliyorsun senle beraber isaretleyenlerin istatisliklerine gore herkez bu bilgilerden faydalaniyor nekadar cok dogru isaretleme olur ise okadar cok yerde sabit radar vb. uygulamalardan kurtulmak mumkun ...
en onemlisi dalga gecer gibi degil ciddiye alip isaretlemek ...
yoksa hicbir ise yaramaz ...
Ben deneme amaçlı olarak evin önünü işaretledim ve çalıştığından emin oldum. Daha sonra işaretlediklerimi temizledim zaten. Dediğim gibi sağlıklı data girilmesi çok önemli.
Senle whatsapp'dan en son konuştuğumuzdan beri arka planda açık , sağ üst köşede uydu işaretide duruyordu.
Ama programdan çıkınca kapatılsnı mı dedğinde hayır dedim , heralde o yüzden açık kaldı
Hareket ettiğin anda aktif hale geliyor.
Seçeneklerden görürsün zaten Tarık ama lütfen sağlıklı işaretleyin.
tabi ki :icon_tup:
tarantino
05-01-2011, 00:01
anadolu yakası tarafın da kavacık sapağını geçtikten sonra hemen kenarda siyah camlı hyundai ise o araç avukat takibi yapanların kameralı takip aracı hacizli ve aranması olan arçları kovalıyor ben sırf bunun için durup sordum çünkü her gün o yolu kullnıyorum tırsmakta bir yere kadar:D
anadolu yakası tarafın da kavacık sapağını geçtikten sonra hemen kenarda siyah camlı hyundai ise o araç avukat takibi yapanların kameralı takip aracı hacizli ve aranması olan arçları kovalıyor ben sırf bunun için durup sordum çünkü her gün o yolu kullnıyorum tırsmakta bir yere kadar:D
valla bana bir kere tehlikeli serit degistirmekten cezayi yapistirdilar arkadan, buyuk ihtimalle onlardi o mevkide seyir halinde polis aracina denk gelmemistim o gun iyi hatirliyorum :)
Küçük şehirde yaşamak güzel bu yüzden :)
Gezdiğimiz noktalarda radar veya cevirme varsa cevirmeyi gören arkadaşlar anında herkese sms atıyor rahat dolaşıyoruz :D bedava SMS ler sağolsun...
İST dakiler için güzel bir program dalgasına değil ciddiye alınarak data girilirse gerçekten faydalı olur...
madem öyle bildiğimiz yerleri paylaşırsak güzel olur herkes ona göre işaretler aynasızlara karşı hazırlıklı oluruz :)
İngiltere de çok yaygın kullanılıyor, vede yasal, bu bildirimler haberleşme özgürlüğü kapsamında kaldığı için kimse bir halt yapamıyor.
Zaten yolda levhalar var kurallar belli uyarsak böyle şeylere hiç gerek yok :)
hız sınırıda radar kontrolüde yazıyor zaten :D
Ben genelde tehlikeli araç kullanmaktan çevriliyorum :D
valla ben artık cidden bu hız makas vs vs işlerinden soğuduğum için iplemiyorum rolling drag vs ayrı şeyler ama gün içinde şehiriçi trafikte tın tın tın :D
Zaten yolda levhalar var kurallar belli uyarsak böyle şeylere hiç gerek yok :)
hız sınırıda radar kontrolüde yazıyor zaten :D
Ben genelde tehlikeli araç kullanmaktan çevriliyorum :D
Çelişkiye bak :D :D :D
en iyisi yeniden üni. sınavına girip hakim veya savcı olmak :D :D
Kurmadım programı. 2 kere ceza yedim son 3 ayda. Birinin plakama yazıp göndermişler, diğerini yazmayacağım deyipte gönderdiler. Bu benzin fiyatlarında program yükleyip yine de arabamla risklerle(dikkatsiz şöförler, her köşebaşında ceza için bekleyen polisler, eds kameraları) gezeceğime, iettyle geziyorum kafam rahat oluyor :)
Low-Rider
05-01-2011, 10:11
valla ben artık cidden bu hız makas vs vs işlerinden soğuduğum için iplemiyorum rolling drag vs ayrı şeyler ama gün içinde şehiriçi trafikte tın tın tın :D
altında ki eşşekle saydıklarının hangisini yapabilisin acaba:D
soğuman normal:D
hddsheriff
05-01-2011, 10:33
Vatandasin birisi galata kulesinin onunu isaretlemis kirmizi isik eds diye :D. Okkali bir kufur edip hatali yer bildirimi yaptim :)
KA®ANLIK
05-01-2011, 10:34
Blackberry 9700 a yükledim şu anda,
bulunduğum yeri bulamıyor :)
özel bir ayarı varmıdır ?
bakalım deniyeceğim programı bugün ataköy yeşilköy civarında:)
utkuselamoglu
05-01-2011, 10:35
henuz verimli çalışmıyodur
Blackberry 9700 a yükledim şu anda,
bulunduğum yeri bulamıyor :)
özel bir ayarı varmıdır ?
settings-advanced-http extension kısmını BIS-B yaptım ben hemen buldu ..belki sizede yardımcı olur bu ayar
altında ki eşşekle saydıklarının hangisini yapabilisin acaba:D
soğuman normal:D
hahaha dinime küfreden müslüman olsa :D
Low-Rider
05-01-2011, 10:40
hahaha dinime küfreden müslüman olsa :D
ahah en azından soğudum şöyle böyle yapmıyorum artık demiyorum sanki önceden yapabiliyomuş gibi:D
kendi yağımızda kavruluyoruz:D
SekoLive
05-01-2011, 10:43
bu soğuma olaylarında bilmiyorm sizlerde etkilimidir, kaza haberleri gördükce soguyorum nezmaan gaza gelsem gözüme kaza haberleri geliyo boşver diyip devam ediyorm
ve bazı dingil arkadaşlar var makas atıyolar olm yapma diyorm pis bi sırıtmayla uaaahaa gorktunmu diyorlar :D önceden olsa kokrsakda korkmadk ayağına yatardık şimdi evet kanka korkuyorm yapma diyorum olay bitiyo :D
özgür aklıma tikky memo geldi fairwayla yaptıkları :D senin arabannda gideri var makas konusunda :D
olum asıl trafiği tehlikeye düşüren benim lan Şahinle çıkıyorum yola :D
SekoLive
05-01-2011, 10:48
abi sen bisikletlede çıksan tehlikeli olabilirsin yeterki iste :D
SubieGuy
05-01-2011, 12:58
Ankara'da tüm kameraları işaretledik, nerde sabit radar var nerede tehlikeli kavşak, hatta çukur vs var onu bile girdik, bayağı iyi çalışıyor.
Gece çıkan arkadaşlar gezici veya geçici çevirmeleri bile saat saat işliyorlar, ne kadar çok kişi düzgün paylaşım yaparsa sistem o kadar iyi çalışır..
Hiç bilmediğim bir sokakta görünmeyen bir çukurda jantımı bırakmaktan, normalde 50nin üstü geçtiğimiz ve trafiğin hep hızlı aktığı yerlerde bile uyarı ile ceza yemekten kurtardı beni, kesinlikle tavsiye ediyorum...
mustuyu goren dikkat mustu var diye isretlesin bencede :D
henuz verimli çalışmıyodur
Ankara'da tüm kameraları işaretledik, nerde sabit radar var nerede tehlikeli kavşak, hatta çukur vs var onu bile girdik, bayağı iyi çalışıyor.
Gece çıkan arkadaşlar gezici veya geçici çevirmeleri bile saat saat işliyorlar, ne kadar çok kişi düzgün paylaşım yaparsa sistem o kadar iyi çalışır..
Hiç bilmediğim bir sokakta görünmeyen bir çukurda jantımı bırakmaktan, normalde 50nin üstü geçtiğimiz ve trafiğin hep hızlı aktığı yerlerde bile uyarı ile ceza yemekten kurtardı beni, kesinlikle tavsiye ediyorum...
Sağlıklı işaretleme yapıldığı sürece verim konusunda bir sıkıntı çıkartmaz. Mevcut harita üzerinden çalışıyor çünkü.
Radar algılama özelliği olsa sürekli güncellenmesi gerekir buda bir maliyet oluşturur. Ama bu kişiler arasında iletişim kurma programı olduğundan tamamen yasal bir hak.
Ben çok memnunum az önce Ataşehirden dönüyodum dalmışım 1. köprü bağlantı yolunda hız sınırı olduğunu ve kamera olduğunu zıngır zıngır bağırdı uyardı beni yavaşladım virajı döndüm 2-3 araba almışlardı bile cezayı kesiyorlardı.
program güzel kurtkoyde gecenin üçünde red light camera diye ötünce noldumu şaşırdım ancak deli eden bir konuyu çözemedim o alarmını verdigi ışıga yakın bir yerde yemek yerken lsürekli redlight die söylenip durudu ona nası bir ayar vermek gerek:D
program güzel kurtkoyde gecenin üçünde red light camera diye ötünce noldumu şaşırdım ancak deli eden bir konuyu çözemedim o alarmını verdigi ışıga yakın bir yerde yemek yerken lsürekli redlight die söylenip durudu ona nası bir ayar vermek gerek:D
ignore this trap :)
Dün gece Gayrettepede arkadaşımda otururken Live Police uyarısı geldi. Camdan dışarı baktım gerçektende ekip vardı ve birine ceza yazıyordu. Cezayı yiyen o anda live bildirim yaptığından hemen banada uyarı geldi :)
Seviyorum bu programı :D
turbo&quattro
06-01-2011, 09:08
Bu gece denedik heryeri radar kameralarla kapli Baltimore;da bir tane buldu :)
IGO 8 & Primo (telefonlara da yüklenebilir) Programı kullananlar, radar noktaları için bana ulaşsın :)
Bu gece denedik heryeri radar kameralarla kapli Baltimore;da bir tane buldu :)
kimse işaretlememiş demekki :D
5800a var ama yükle diyince öz nitelik bişeyi eksik mi ne diyor yüklemiyor :(
Bak şimdi yaa
Hayırlı uğurlu olsun E5 kameralarıda aktif hale gelmiş :)
Merter Shell'in tam girişinde kamera. Ofisim Shell'in arkasında şimdi camdan dikkatli baktım, ışık direğinde duruyo kamera kabak gibi ortada :D
Yiğit-Y tabelasını vs görmüş.
Buyrun buda 2 gün önce rapor edilen Screen Shot :)
http://www.yukleresim.com/images/07516829090214661273.jpg
İş çıkışı kameranın fotoğrafını eklerim gidip çekicem :)
ben bugun on plakamı söküyorum:D
Sarıyer çayırbaşı çıkışında da kombo var onuda ekleyin 50 üstü 130 TL 65 üstü 270 TL yolluyorlar :)
Sarıyer çayırbaşı çıkışında da kombo var onuda ekleyin 50 üstü 130 TL 65 üstü 270 TL yolluyorlar :)
Google Maps'den link verirsen hemen Pin atarım
Google Maps'den link verirsen hemen Pin atarım
Malesef tam noktasını bilemiyorum. İşim gereği bu bilgiler bana sürekli olarak geliyor. Cezalarda araçların sadece önden fotoğrafları var ama. Galiba arkadan resim çekmiyorlar. Önde plaka olmadan bu çift noktalı sistemlere yakalanmayabiliriz.
Ayrıca Trapster için bir konu açıp radarlar hakkında bilgileri buraya yükleyelim.
ben indrdm ama user olmk için email şifreni fln istyo pek guvenmedm açıkçası.
onursumer
07-01-2011, 13:12
nokia ovi store eklenmiş indiriyorum bi deneyelim :)
edit
ovi store eklenmiş ama e72 de çalışmıyor düzgün yüklenmesine rağmen :D
e71 de çalışıyormuş :D
Malesef tam noktasını bilemiyorum. İşim gereği bu bilgiler bana sürekli olarak geliyor. Cezalarda araçların sadece önden fotoğrafları var ama. Galiba arkadan resim çekmiyorlar. Önde plaka olmadan bu çift noktalı sistemlere yakalanmayabiliriz.
Ayrıca Trapster için bir konu açıp radarlar hakkında bilgileri buraya yükleyelim.
Teşekkür ederim bekliyorum.
Ahanda yükleyebildim çalışıyor.
Ben şuanda Ofis'de Shell'in ordaki kameradan dolayı sürekli Speed Camera uyarısı alıyorum :)
fatihtemizer
07-01-2011, 14:57
ben yukleyemedim ya biri yardım edebilirmi.url taşınmş diyor sürekli:D
BBde kurdum bende, kurcalıyorum biraz şimdi, akşam denicem yolda :D
ben yukleyemedim ya biri yardım edebilirmi.url taşınmş diyor sürekli:D
Sıkıntı yok linkde ben girdim çalışıyor.
Kullanım İstatistikleri
Toplam Kullanıcı 9,845,644
Bugün eklenen yeni kullanıcı sayısı 15,402
Rapor edilen tuzak sayısı 3,654,956
Bugün eklenen yeni tuzaklar 5,815
BBde kurdum bende, kurcalıyorum biraz şimdi, akşam denicem yolda :D
Settings'den Alert me When I'm within mesafesi default 0,25 mil olarak ayarlı 0,50 mil yapın mutlaka. 0,25 çok kısa bizim kameralar yeni 0,25 mil (400 metrede) çok kolay yakalanırız gibime geliyor :)
Ben 800 metre kala uyarı yapsın diye 0,50 miles olarak kullanıyorum
fatihtemizer
07-01-2011, 15:04
http://trapster.com/400/tmvr/bb/tm.jad
bb için link bu değil mi..çalışmıyor bende :)
http://trapster.com/400/tmvr/bb/tm.jad
bb için link bu değil mi..çalışmıyor bende :)
Pardon ben direkt web sitesine girdim onda şuan bir hata olabilir bilemiyorum :)
E5 Cevizlibağ üst geçidi Merter Mecidiyeköy yönünde Fixed Speed Camera Diğer yönde Comco Camera olarak pinledim hayırlı uğurlu olsun. Umarım kimse ceza yemez o noktada.
RottingChrist
07-01-2011, 15:30
drag hiç yapmadım ama roll haricinde hız merakım yok denecek kadar az. hele makas atıp araç sollamayı hiç beceremiyorum içimden de gelmiyor. benzine zam da geldi tam bahane oldu.
ankara'da kullanıyorum, çok işe yarıyor. %99 doğru bildirilmiş, özellikle ayrancı incek arası. iphone 3gs te kullanıyorum, şarjı çabuk bitiriyor.
ulasoztas1
07-01-2011, 20:25
Nokia C7 sybian^3 işletiminde çalışmıyor galiba denedim olmadı.. haftasonu TomTom One da denicem umarım çalışır...
Fluence de TomTom navi var harita ıvır zıvır memory card a yükleniyor programı indirip hafıza kartına kurabiliyormuyuz ?
yapan deneyen bilen yok mu yahu ?
TurboJDM
27-08-2012, 00:46
Şu konuyu hortlatıyım. Trapster kullanan varmı? son 3 gün önce güncellemeyi yaptıktan sonra sürekli hata verip program kendini kapatıyor. bu sorunla karşılaşan oldumu?
Ankarada kusursuz calışıyor
tayreep_john
27-08-2012, 04:06
bursadada kesintisiz çalışıyo ama açık olduğu sürece iphonun şarjını yiyip bitiro artık hiç kullanmıyorum...
bu programı bb 9780e kurdum ama çalışmıyor daha doğrusu yerimi bulamadı bir türlü ne yapmalıyım 10 dakikadır hadi yerimi bul oğlum diye bakıyorum ekrana :D
3G teknolojisi her yerde aynı şekildemi bilemiyorum ama TR'de açmak istemiyorum nerdeyse şarj dayanmıyor ve ısınıyor telefon
TurboJDM
27-08-2012, 12:35
Arkadaşlar şarjı tam yemesin diyorsanız arka plan ayarı var o şekilde az yiyor. ama şu 3 gündür benim trapster hata verip kapamaya zorla yazısı çıkıyor bu şeyle karşılaşan oldumu?
Mehmet Gazihan
27-08-2012, 13:01
Sabah 6.15 de izmirden çıktım 9.05 de topçulara yanaştım..
3-4 radar geçtim
Beni tek koruyan karşıdan gelenlerin sellektorleri idi ((:
TurboJDM
27-08-2012, 13:31
Sabah 6.15 de izmirden çıktım 9.05 de topçulara yanaştım..
3-4 radar geçtim
Beni tek koruyan karşıdan gelenlerin sellektorleri idi ((:
mehmet abi gene en doğru şeyi söyledin. en iyi radar koruyucuları o istikametten gelen araçların sellektörleri :)
darkmoon
03-12-2013, 10:57
konuyu hortlatıcam ama bu konuda yeni bir şey varmı glob diye bir şey var fena değil.