Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlet arkadaşlar var mı aramızda :) ?
Evet abiler kardeşler merak ettim acaba atletizmle uğraşan dostlar var mı diye sitede ?
tequila818
05-01-2011, 16:07
Sen atletizmle mi uğraşıyorsun?
:) Olmazmı yıldız milli oldum 100m de...
PROMINENT
05-01-2011, 17:13
bununda rollingini yaparsınız :)
Sen atletizmle mi uğraşıyorsun?
Aynen 10 yıldır atletizmle uğraşıyorum.
:) Olmazmı yıldız milli oldum 100m de...
süper :)
boyumdan dolayı bende girmeyi planlıyorum jokey okuluna
6 yıldır amatör futbol oynuyorum + kafam güzelken cok kosarım :D
makara yaptırmadınız iki dakka ya :P
uzun mesafe koşucusuy(d)um. ama hala amerikan futbolu antremanlarımızda çıktığımız sahil veya dağ koşularında en uzun süre ben dayanırım. (günde 2 paket sigaraya rağmen)
makara yaptırmadınız iki dakka ya :P
uzun mesafe koşucusuy(d)um. ama hala amerikan futbolu antremanlarımızda çıktığımız sahil veya dağ koşularında en uzun süre ben dayanırım. (günde 2 paket sigaraya rağmen)
Aramızda var bu sporla ilgilenen :)
Bende yüksek atlama branşındayım, geçen kış Romanya da 1990 yılına ait 23 yaş altı salon Türkiye rekorunu 2,16 dan 2,21 e çıkarmıştım :) Durmak yok sıçrama hala devam :D
aramızda atlet varmı :D benim tişörtün altında var.
Ben 8 yıldır kick-box, muay-thai yapııyorum ve öğretiyorum.. bunun son iki yılını antrenörlükle geçirdim. teşekkürederim :D
aramızda atlet varmı :D benim tişörtün altında var.
http://img513.imageshack.us/img513/4679/ekranalntsr.png
:D:D
Aramızda var bu sporla ilgilenen :)
Bende yüksek atlama branşındayım, geçen kış Romanya da 1990 yılına ait 23 yaş altı salon Türkiye rekorunu 2,16 dan 2,21 e çıkarmıştım :) Durmak yok sıçrama hala devam :D
Hahaha şehirden belli zaten İzmir :) atlet cenneti...
http://img513.imageshack.us/img513/4679/ekranalntsr.png
:D:D
ne çıkışı bu espriye bu bile az :D
http://www.hizliupload.com/img/06977642.jpg
çok atletik adamımdır polis yada köpek kovalasın en kralından hızlı koşarım şaka biyana ilköretimde okurken okullar arası koşuda 180kişi içerisinde 4üncü olmuştum sigara içmeme rağmen
mustafa_KYR
05-01-2011, 21:02
bende zamanında bisiklet yarışcısıydım.Türkiye 2.liği 3.lüğü almıştım veledromda(oval pistte)
100m antremansız 11.30sn koşardım :D
30m'yi 3.78sn
ha bırde dikey şıçrama 84 cm idi beden eğitimine gırdıgımde sınavda ölçülmüştü :D
çok atletik adamımdır polis yada köpek kovalasın en kralından hızlı koşarım şaka biyana ilköretimde okurken okullar arası koşuda 180kişi içerisinde 4üncü olmuştum sigara içmeme rağmen
3. sınıftan beri falan mı sigara içiyosun abi naptın ya :D
bende atletizm le ugrasmıstım.. 100 mt kosuyodum..
3. sınıftan beri falan mı sigara içiyosun abi naptın ya :D
orta 1 ci sınıftan beri içiyorum yaş 31oldu hala içiyorum :)
PROMINENT
05-01-2011, 21:07
Ben 8 yıldır kick-box, muay-thai yapııyorum ve öğretiyorum.. bunun son iki yılını antrenörlükle geçirdim. teşekkürederim :D
bende federasyona bağlı 10 khanım..şimdi yine seçmeler var ama katılmayacağım sen katılıcakmısın 10.khan ve üzeri üst düzey sporcular için hakem seminer vsvs için?
Ewet haberim war. ama sadece klüpten ibaret olucak artık.. kick box la ilgili ya da bu sporla ilgili kariyer planı kuramadım bi türlü.:) hobi ve spor niyetine dewam edicem..
siz neden katılmaaycaksınız. dewam etmeniz iyi olur..
merttepe
05-01-2011, 21:53
ilkokulda başladım, lise yıllarında bıraktım.
100m 110 engelli salon 80m ve yüksek atlama yapıyordum. 115cm bacak var at gibi :D ama çok cabuk yoruluyorum. kış antremanlarında devletimiz sağolsun, kapalı salonun camları kırık olduğu için zaturre oldum, ara verdim birdahada başlayamadım. çok pişmanım bıraktığıma.
gokhandonmez
05-01-2011, 22:04
sigara içmeyin yeter
ortaokul ve lisede 100 metre sprinter koşucusuydum..orta 2 de milli takım seçmelerine katıldım beden hocasının ısrarıyla, kabul edildim. ama ev bahçelievlerde ama antrenmanlar burhan felekte olunca gitmedim..pişmanım :)
PROMINENT
05-01-2011, 22:49
Ewet haberim war. ama sadece klüpten ibaret olucak artık.. kick box la ilgili ya da bu sporla ilgili kariyer planı kuramadım bi türlü.:) hobi ve spor niyetine dewam edicem..
siz neden katılmaaycaksınız. dewam etmeniz iyi olur..
şimdi hocam ben 1.5 senedir yapmıyorum federasyonun sayfasında hala 10 khanım ama şimdi gitsem problem olucak bu hamlıkla..birdahakine artık sıkı antreman la beraber..istanbulda ediz hoca yada ismail hakkı önder i aşındırıcaz artık..ankaraya gelirsem uğrarım yanınıza bir dayanızı yeriz artık :)
Ben Hep Koşuyorum Atlet Sayılırım Mirkelam gibi :D
ben uğraşmıyorum ama madem bu işle ilgileniyorsun Halil Akaşş'ı tanıman lazım. Çok yakın arkadaşımızdır,eğer bir ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olacaktır.
ben uğraşmıyorum ama madem bu işle ilgileniyorsun Halil Akaşş'ı tanıman lazım. Çok yakın arkadaşımızdır,eğer bir ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olacaktır.
Halil abiyle aynı takımdayım zaten ikimizde Fenerbahçedeyiz :)
kim sildi atlet resmini?
ben sildim ne oldu?
ben sildim ne oldu?
neden silindi? uygunsuz içerik miydi?
neden silindi? uygunsuz içerik miydi?
evet uygunsuz içerik konuyla uygunmu bağlantılımı? savunulacak noktası varmı?
eyvallah, umarım bundan sonra başka üyelerinde uygunsuz içerikli postlarını silersiniz.
siliyorum evet iyi dileklerin için teşekkür ederim
turbo&quattro
06-01-2011, 21:32
Yaw biri ciddi birsey sormus aklinca tiye alip atlet resmi koymussun..Kalkip birde hesap soruyorsunya pes artik...
hesabı SİZE sormuyorum, SİZİ bağlayan mevzu nedir?
(Bkz. tanımadığınız birisi ile "siz" diye konuşmak) ;)
atletizm olmasada badminton ve basketbolla ugrastım halada basketbola devam ediyoruz
+ fitness ekledm 6-7 aydır vucut yapma cabaları icerisindeyım
spor bölümünde okuyorum :)
şimdi hocam ben 1.5 senedir yapmıyorum federasyonun sayfasında hala 10 khanım ama şimdi gitsem problem olucak bu hamlıkla..birdahakine artık sıkı antreman la beraber..istanbulda ediz hoca yada ismail hakkı önder i aşındırıcaz artık..ankaraya gelirsem uğrarım yanınıza bir dayanızı yeriz artık :)
estağfurullah :D beraber antrenmana çıkarız. eğlenceli olur..:) 11. khan a geçebilmeniz dileğiyle :)
19gokhan90
06-01-2011, 22:16
kanka direk aklıma sen geldin, sen açmışsın konuyu zaten :D