Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerika dan Parça Siparişi Teslim Sorunu
9 Aralıkta Ebay üzerinden 74 Camaro m için bir gösterge paneli seti aldım çıkma. Ayın 17 sinde parçanın sahibi USPS e karogya vermiş ve takip numarasınıda bana göndermiş ( cp614901142us ) . Bu takip numarasına göre gönderilen kargo 31 Aralık ta Türkiye ye gelmiş gözüküyor. Şİmdi bu siparişin kargo dahil bedeli 92$ ve hala elime ulaşmadı ayın 6 sı oldu. Bunun sebebi hakkında fikri olan varmıdır. Genel olarak bahtsız bedevi bir insan olduğumdan bir heyecan bastı.
flexamin
06-01-2011, 13:06
kargo işleme merkezinde. yazıyor. ;) kargo işleme merkezine girdiği günden itibaren 5 gün işlemleri sürüyor ondan sonra eline ulaşır.
Christmas donemınde alman buyuk hata olmus zaten kargolar bıle tatıl o donemde o yuzden gecıkır baya bu ay sonuna kadar bekle eger takılırsa zaten sana kagıt yollarlar
flexamin
06-01-2011, 13:07
benimde 4-5 gün sonra geldi ;) türkiye ye girdikten sonra.
ptt.gov.tr den bakıldığında , yurtdışı posta kısmında görülen :
..:: PTT Genel Müdürlüğü ::.. (http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php)
NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
0001 17/12/10 10:56 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir UNITED STATES (Yurt Disi)
0002 22/12/10 14:46 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi UNITED STATES (Yurt Disi)
0003 22/12/10 14:47 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) UNITED STATES (Yurt Disi)
0004 31/12/10 15:07 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL KARGO ISLEME MERKEZI
Sonrasında yurtiçinden bakıldığında :
CP614901142US
BU BARKODA AiT HERHANGi BiR KAYIT BULUNAMADI.
İstanbul posta işleme merkezini arayıp konuş bence..
flexamin
06-01-2011, 13:11
bende de aynı durum oldu aem filtremi alırken ben aradım sordum ;) adamlar buraya geldikten 5 gün sonra elinize ulaşır demişlerdi ki dedikleri sürede ulaştı. bu işleme merkezindeki işlem süreci bittikten sonra bilgiler güncellenmekte.. ;)
kargo işleme merkezi aslında işlememe merkezi daha önce usa alış-verişlerimde ürünün Türkiye'ye gelmesi 3 gün, elime ulaşması ile 1.5 ayı bulduğu oldu genelde 3 hafta sürüyor usa gönderilerinin gelmesi
kolay gelsin
Ozaman ben 1 hafta daha beklemede kalayım :) Çünkü daha gelicek 4 paketim daha var...
SULTANOGLU
06-01-2011, 13:22
Orjina göstergelermi :D bu arada tarih olarak haftaya cumartesi eğer müsitsen kaportadayken araban gelmek istiyorum oraya :D
Benim ve birkaç arkadaşımında ürünleri istanbul kargo işlemede...arıyorum cvp yok,yılbaşından dolayı yoğunlar sanırım.
Orjina göstergelermi :D bu arada tarih olarak haftaya cumartesi eğer müsitsen kaportadayken araban gelmek istiyorum oraya :D
Araba için şuanda parça bekliyoruz. Kaportacımız çamurlukların bittiğini kapıların falan değimeşi gerektiğini söyleyince. Kapılar , 4 çamurluk , marpiyeller , bagaj kapağı , Ön kafa vs. 16 parçalık bir sipariş verdik. Yani görücek çok birşey yok şuanda ama tanışmak için tabiki beklerim müsait olduğum zamanlar gidip çalıştırıyorum zaten direk headers tan V8 sesi çok güzel oluyor.
Bu arada aldığım göstergeler bunlar , cluster ın ayakları kırıkmış ama clusterda aldım metal ayakla yapılmış olanını oda geliyor. Umarım devir göstergesi çalışıyordur , çalışıyor demiş bende aldım normalde sadece devir göstergesi bu paralara satılıyor olmadı öyle yapıcam çünkü komple gösterge panelini herşeyiyle 0 dan almaya kalksan 1.000 dolara yaklaşıyor saatiyle vs...
http://img443.imageshack.us/img443/65/adszwb.jpg
Benim ve birkaç arkadaşımında ürünleri istanbul kargo işlemede...arıyorum cvp yok,yılbaşından dolayı yoğunlar sanırım.
Aynen bende şimdi aradım 0212 567 65 65 , çalıyor çalıyor açmıyolar...
olcay_bora
06-01-2011, 13:35
git topkapıya baska çare yok senin yıne ii turkiye girişi gözüküor bnm abd çıkışı olup tr girişi olmuyordu okyanusta mı düştü noldu bilmiorum girşi olan büyük paketleride topkapıy agidip alıordum
SULTANOGLU
06-01-2011, 13:37
olsun zaten amaç tanışmak için, sizde müsait olursanız neden olmasın. bence orjinal göstergeler alarak çok iyi etmişin. buna ekstra olarak ben şöyle yaptım saat kısmını içerden çıkartıp oraya yağ basınç saati koydum böylelikle görüntü kısmen bozulmamış oldu.
benim göstergeminde ayrıca ayakları kırık ve ona bir çözüm bulmaya çalışıyorum yoksa kafayı yiyicem.
Aynen bende şimdi aradım 0212 567 65 65 , çalıyor çalıyor açmıyolar...
ewt, kargo işlemeden çok geç çıkıyor,usps express ile alınca direk upim e geçiyor upimden 2 gün içinde çıkıyor 3 gün sonrdada evde oluyorççama ucuz letter tarzı olunca böyle oluyor malisef.
olsun zaten amaç tanışmak için, sizde müsait olursanız neden olmasın. bence orjinal göstergeler alarak çok iyi etmişin. buna ekstra olarak ben şöyle yaptım saat kısmını içerden çıkartıp oraya yağ basınç saati koydum böylelikle görüntü kısmen bozulmamış oldu.
benim göstergeminde ayrıca ayakları kırık ve ona bir çözüm bulmaya çalışıyorum yoksa kafayı yiyicem.
Şöyle birşey yaparız. Benim metal ayaklı cluster geldiğinde ondan ölçü alark seninkinede metal ayak yapar epoksi ile yapıştırırız. Yurt dışında hep böyle yapiolarmış. Çözümü bu şekilde hallettmiş olursun...
İyide 31.12 de Tr ye girişi var. Mesai zaten pazatesi günü başladı. Haftaya geldi geldi. Gelmedi Topkapı yolları asfalttan.. Bence acele etmeyin.
İyide 31.12 de Tr ye girişi var. Mesai zaten pazatesi günü başladı. Haftaya geldi geldi. Gelmedi Topkapı yolları asfalttan.. Bence acele etmeyin.
Öyle gözüküyor , ama ihbarname gelemden gidip ne diicem adamlara :)
Tayfun-E30
06-01-2011, 14:57
benim bildiğim 2.el ürün ithal edilemiyor...
İhbarnameye gerek yok. Numara yanında olsun yeter. O numaradan sorgularlar..
Benim paketler çoğu zaman 1 haftada abdden geldiyse 2 haftada tr de oyanalıyor o kadar söyliym :) O yüzden topkapıya bile şimdi gitmeyin derim.2 hafta geçsin.
flexamin
06-01-2011, 15:00
Öyle gözüküyor , ama ihbarname gelemden gidip ne diicem adamlara :)
31 'ine bakma. yılbaşı o gün. 1 ocaktan itibaren 5-6 gün say bu yakınlarda gelir merak etme. zaten takılma olsa sana haber weriliyor posta yolu yada telefon vasıtasıyla.
Benim paketler çoğu zaman 1 haftada abdden geldiyse 2 haftada tr de oyanalıyor o kadar söyliym :) O yüzden topkapıya bile şimdi gitmeyin derim.2 hafta geçsin.
Walla bu içimi rahatlattı teşekkür ederim...
31 'ine bakma. yılbaşı o gün. 1 ocaktan itibaren 5-6 gün say bu yakınlarda gelir merak etme. zaten takılma olsa sana haber weriliyor posta yolu yada telefon vasıtasıyla.
İnşallah direk kapıma gelir :) kim gidicem şimdi taaaaa topkapılara...
Aralığın 23 ünde ve 27 sinde aldığım 2 kargo geldi fakat bu hala yok ortalıkta :S Hiç devlet kurumuna telefonlada ulaşamıyorum. Hala beklemedeyiz bakalım bu hafta gelicekmi...
Low-Rider
10-01-2011, 12:42
Telefonla ulaşmaya çalışma boşuna , gidebiliyorsan kendin git.
Topkapı merkeze gitmiştim bir gün kargom için , girişte telefonlara bakan bayan var.Yanında zırıl zırıl çalıyor kadın oralı değil alışmış ses , zaten oranın yoğunluğundan telefona bakma fırsatıda yok
Neyseki 4,5 saatlik uğraşının sonunda Topkapı Posta Dağıtım müdürlüğünden birine ulaştım. Paketimin 8 Ocak 2011 tarihinde kavacığa doğru yola çıktığını söyledi. İnternette öyle yazmadığını söylediğimdede gelen paketlerin yarısından fazlasının güncellenmediğini söyledi. İlk başta Üsküdarda bir yere gidip oradan dağıtım oluyormuş bu hafta içi elinize ulaşır dedi içim rahatladı vallahi. Yardımları için herkese teşekkür ederim.
Benim paketim geldi bugün almanyadan.. 22.gün.
fyi
Yılbaşı dolayısıyla fazla yığılma var, benim de 2 kargom upimde, 2 hafta kadar sürer işlemlerinin bitmesi
oradan takip etmeye devam et sen
zaten takılırsa da belli olur ordan...
sıkıntı yok bence...
sevk edilmiş zaten
geçer eline bugün yarın:)
sevk edilmiş zaten
geçer eline bugün yarın:)
sen ne işler çeviriyosun arkadaşım ısıtma soğutma fln neyin peşindesin :)
Herhalde çok yığılma var benim pakette yola çıkmış :) Pazartesi salı elimde olur herhalde. 3 Gün önce son paketimde giriş yaptı Türkiye ye bakalım o ne zaman gelicek herhalde Ocak sonu falan elimde olucak oda :D
sen ne işler çeviriyosun arkadaşım ısıtma soğutma fln neyin peşindesin :)
ne ısıtması soğutması be ya:D
ne ısıtması soğutması be ya:D
koltuk isitma filan kovalion :D
koltuk isitma filan kovalion :D
defender a lazım o tarz şeyler be alper:D
rcbasaran
13-01-2011, 00:08
Benimde 17 sinde kargolanan 2 ürünüm oldu amerikadan. biri iki gün evvel biri de bugün geldi, seninkinin de eli kulağındadır
defender a lazım o tarz şeyler be alper:D
gaz sobası koy, okadar konfor doğasına ters makinanın :D