Orijinalini görmek için tıklayınız : finansbankta çalışan varmı
devil_berk22
06-01-2011, 16:38
arkdaşlar kullanmış olduğum bir krediyle ilgili bilgi alabileceğim acil finansbankta çalışan biri varmı aramızda çok acil yardıma ihtiyacım var
Konuna karışmak istemem ama benimde herhangi bir bankanın kredi bölümünde çalışıp bana kredi vericek biri lazım : ) Ciddiyim, bu mesajı okuyup bana yardımcı olurlarsa çok sevinicem.
Konuna karışmak istemem ama benimde herhangi bir bankanın kredi bölümünde çalışıp bana kredi vericek biri lazım : ) Ciddiyim, bu mesajı okuyup bana yardımcı olurlarsa çok sevinicem.
p.m. attım
UĞUR YUMAK
07-01-2011, 09:33
TEB de çalışıyorum , yardım edebileceğim bi şey olursa seve seve
506 794 88 40
devil_berk22
07-01-2011, 18:59
TEB de çalışıyorum , yardım edebileceğim bi şey olursa seve seve
506 794 88 40
maaş bordrosu olmadan kredi çekilemiyor değilmi ? benim krediyi babam ayarlayıp çekmişti benim adıma ancak ben gittiğim zaman çalışmayana vermiyoruz vs. diyorlarda
2004 model araba için kredi çekebilirmiyim 30-40 bin tl gibi rakam sigortası olan üzerine ev olan birisi çekicek krediyi ?
5 yaş olayı fılan dedilerde :)
hddsheriff
07-01-2011, 20:16
2004 model araba için kredi çekebilirmiyim 30-40 bin tl gibi rakam sigortası olan üzerine ev olan birisi çekicek krediyi ?
5 yaş olayı fılan dedilerde :)
bazı bankalar veya vdf tarzı firmalar 8 yaşa kadar kredi veriyor diye biliyorum.
bazı bankalar veya vdf tarzı firmalar 8 yaşa kadar kredi veriyor diye biliyorum.
finansbank veriyormuş :)
Kredi kartı ya da kredi kullandın mı hiç?
Kredi kartı ya da kredi kullandın mı hiç?
2 aydır kredi kartı kullanıyorum. Kredi kullanmadım daha önce. . .
2 aydır kredi kartı kullanıyorum. Kredi kullanmadım daha önce. . .
KRedi kartı kullanman iyi(bankaların hakkında scil oluşturması sebebiyle), yoksa herhangi talebi değerlendirmiyorlar diye biliyorum. Ben de sırf bu yüzden hesap kesimden en geç 2 gün sonra öderim borcumu :cool:
hddsheriff
07-01-2011, 21:49
KRedi kartı kullanman iyi(bankaların hakkında scil oluşturması sebebiyle), yoksa herhangi talebi değerlendirmiyorlar diye biliyorum. Ben de sırf bu yüzden hesap kesimden en geç 2 gün sonra öderim borcumu :cool:
borcunu gününde ödeyen müşteri kötü müşteridir :D geciktireceksin ki banka para kazanacak :)
borcunu gününde ödeyen müşteri kötü müşteridir :D geciktireceksin ki banka para kazanacak :)
Severler öyle işi :hahaha: Ben de bir fırsatım her an afallar diye bekliyorlardır :D
Şaka bir yana amcaoğlunun 3 farklı bankaya 14bin gibi bir rakam borcu var faizler çok acımasız. :icon13: