Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Kemalpaşa BP indirim...
punto_multijet
07-01-2011, 07:36
Arkadaslar İzmir Kemalpaşa yolu ustundeki eski Opet yeni BP de akaryakıtta indirim var. Kampanya ne kadar surer bilmiyorum ama nakit kredi kartı farketmeden indirimi uyguluyolar. Belki işine yarayan arkadaslar olur. Paylaşayım dedim.
Örnek olarak sbh eurodieseli 3.09dan aldım.
Yuh bedava.
3.33 liradan fulledim dün.
UĞUR YUMAK
07-01-2011, 08:38
BP değilde daha dandik bi istasyon olsaydı kaçak mazot vs diyecektim ama BP nin bir istasyonu nasıl böyle bi şey yapabilir ???
valla helal olsun
punto_multijet
07-01-2011, 08:42
buyuk ihtimalle burası fabrika bölgesi oldugundan adamda surumden kazanma mantıgıyla satıyo bence.
UĞUR YUMAK
07-01-2011, 08:48
yaaa aslında Gaziemir serbest bölgeye bi benzin istasyonu kurulsa ve bizde vergisiz alsak benzini mazotu çok classssss olmazmı ?:)
Bornovadan kemalpaşaya gidip fullesem mi :D :D
Cimmeria
07-01-2011, 08:51
ah izmir ah :( herşeyiyle yaşanacak şehir benzinliğiyle bile :)
UĞUR YUMAK
07-01-2011, 09:05
benzin ucuz, kızlar güzel :D
hahaha az kaldı azz Allahın izniyle :)
UĞUR YUMAK
07-01-2011, 09:23
hahaha az kaldı azz Allahın izniyle :)
Gel abi gel :)
19gokhan90
07-01-2011, 09:45
97 oktanda da indirim varmı kaan abi indirimli benzin almaya gitcez diye daha çok benzin yakmayalım :D
97 oktanda da indirim varmı kaan abi indirimli benzin almaya gitcez diye daha çok benzin yakmayalım :D
Gazlaya gazlaya gideriz kanka :D :D
19gokhan90
07-01-2011, 10:02
Gazlaya gazlaya gideriz kanka :D :D
sende nerde radar var orda gazlatıon bizi :D :D
punto_multijet
07-01-2011, 10:03
oktan olarak ayırmamıslar
dizelde %6
benzinde %5ti sanırım veya %4 gecerken ordan bakarım. zaten kasada falan değil direk pompada indirim. plaka yazılı olan pompa fişine baktım 3.09 dedim Allah Allah indirim falan mı oldu bu kadarda indirmez devlet falan diye snradan kasada oderken kasiyer dsoledi. zaten benzinlikten cıkarkende reklamını gordum. fabrikanın tum araclarını fulledim :D güzel bişeymiş daha ucuza yakıt almak
19gokhan90
07-01-2011, 10:23
1 depoda 11 12 tl karımız olur git gel 10 tl de araba yaksa kazancımız 2 tl, kemalpaşayı görmek paha biçilemez :D
focus musty35
07-01-2011, 11:01
1 depoda 11 12 tl karımız olur git gel 10 tl de araba yaksa kazancımız 2 tl, kemalpaşayı görmek paha biçilemez :D
mantıklı :)
Valla imkanı olan kaçırmasın...
Düştüğümüz hallere bakın 3 liraya mazot alıyoruz diye sevinir olduk..Ne hale geldik bee !
punto_multijet
07-01-2011, 11:18
bunu burdaki istasyon yapabiliyosa aslında demektir ki hepsi yapabilir. sonucta a petrol b petrol de değil. Bp gibi bir firma. keske hepsi aynı sekilde yapsa. gerci o zmnda nasılsa bayiler karı dusuruyo diye vergilere zam gelir dengelenir
DaRkNeSs-
07-01-2011, 12:53
yaaa aslında Gaziemir serbest bölgeye bi benzin istasyonu kurulsa ve bizde vergisiz alsak benzini mazotu çok classssss olmazmı ?:)
serbest bölgede çalışıyosan olabilira abi de normal bi insanı içeri almıyolar :D
ben otelde satıştaki arkadaşla beraber çıkıyorum bazen, bi gün öncesinden gideceğimiz firma arkadaşın adını ana kapıya bildirmezse içeri almıyorlar,
ben zaten giremiyorum arabada dışarda bekliyoz :D eskiden rahattı giriyoduk sıkıntısız...
ah izmir ah :( herşeyiyle yaşanacak şehir benzinliğiyle bile :)
bekleriz :)
punto_multijet
07-01-2011, 12:57
serbest bölgede çalışıyosan olabilira abi de normal bi insanı içeri almıyolar :D
ben otelde satıştaki arkadaşla beraber çıkıyorum bazen, bi gün öncesinden gideceğimiz firma arkadaşın adını ana kapıya bildirmezse içeri almıyorlar,
ben zaten giremiyorum arabada dışarda bekliyoz :D eskiden rahattı giriyoduk sıkıntısız...
bekleriz :)
Can serbest bölgede acılırsa benzinlik montaj ekibine yazayım ismini istediğin zaman gir :D
en gıcık olduğum şey de demek ki o paralara da satılabiliyor bu *** dimi neyin derdindeler :ofk::ofk: