Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzozcu Emil Usta
arkadaslar emil ustanın yeri nerededir telefonu filan nasıl ulaşabilirim?
Alicanrs
07-01-2011, 23:03
ist maslakta yeri bilen biri tam tarif eder=)
power shop baycu nun serwısının hemen karsısında ....emıl usta gercektende cok duzgun bır esnaf ustadır her turlu yardımcı olr
bostanci bilen eksozda bi is yaptirmistim rezil ettiler verdiyim paraya yazık oldu benimde iyi bi ustaya ihtiyacım var bu konuda.
Bostancı Gider iyidir ( 2 gider var, küçük dükkan mustafa dan bahsediyorum ), karşıda da iskender demeye gerek yok :)
bana hazır downpipe lazım 122 tsi lar için.emil ustanın elinde varmış.giderde yada baskasında varmıdır acaba?uygun fiyata iyi olanından :) emilin fiyatı iyi geldi.
kaan_cupra
07-01-2011, 23:55
maslak sanayi de gülüm kebap ın oldugu sokakta kebapçının hizasında 6. veya 7.dukkan olması lazım...
Maslakta efesı soluna al,goofy sagında kalsıın gır sokaga(jant store vardı galıba sokagıın ıcınde'gene sagında kalcan) emilin tükanı soldan 7yada8. idi diye hatırlıyorum (yahu ben bayadır gıtmedım sanayıye:D) hauha ama ordadır :D
yavuz364
08-01-2011, 00:02
telefon bu: 0535 678 3959
Evet elinde hazır bi tane var, muhtemelen satılmamıştır :)
Subaru Yerkanın servis girişi tarafından 1 paralel arkasındaki sokakta... göbekten yokuş yukarı doğru giderken ilk sağ... Powershopa çıkan yokuşun ilk sokağı.. v.b. tarifler olabilir :) En kötü telefon edersin tarif eder..
Eğer Emille anlaşamazsanız haber verin bi çözüm bulabilirim...
oguzhan999
08-01-2011, 02:04
emil jant store un sokağında sorsan herkez gsterir o sokakta
Sefa_vts
08-01-2011, 02:07
maslak sanayi de gülüm kebap ın oldugu sokakta kebapçının hizasında 6. veya 7.dukkan olması lazım...
Ahaha.. millet dükkan adı verirken bunlar kebapçı adı veriyo açlar ahahhaha :D
bana hazır downpipe lazım 122 tsi lar için.emil ustanın elinde varmış.giderde yada baskasında varmıdır acaba?uygun fiyata iyi olanından :) emilin fiyatı iyi geldi.
seat leon 120 hp tsi downpipe crome.
yavuz364
19-01-2011, 18:52
Yanıltıcıyı denediniz mi ?? bu şekilde olduğunda nadir de olsa sorun çıktığını gördüm, o yüzden en iyisi 2.sensörü dışarı takmak..
Birde Kaynak işçiliklerine biraz daha dikkat etseniz ? :)
Fiyat alabilir miyiz ??
Teşekkürler. Güzel çalışma...
nevzat ustam gelcem bi kaç güne ben aldım downpipe ı artık.
içi turuncu yada kavuniçi olan tek dukkan görmemen imkansız:D
garage maslak
Yanıltıcıyı denediniz mi ?? bu şekilde olduğunda nadir de olsa sorun çıktığını gördüm, o yüzden en iyisi 2.sensörü dışarı takmak..
Birde Kaynak işçiliklerine biraz daha dikkat etseniz ? :)
Fiyat alabilir miyiz ??
Teşekkürler. Güzel çalışma...
teşekürler ..:heyoo:
abi banada fiyat atsana ona gore gelcem
yavuz364
20-01-2011, 16:17
Rica ederim de.. bi fiyat alsak ?? Bedava değildir herhalde :p
teşekürler ..:heyoo:
DoDo_hamann
20-01-2011, 16:36
Kaynak izleri temizleniyor kaynak yapıldıkdan sonra, pm atarsanız cevaplar heralde nevzat abi yeni forumda :)
abi banada fiyat atsana ona gore gelcem
:D :heyoo: