Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 yazılım sorunsalı
white light
07-01-2011, 23:40
arkadaslar abıler kardesler 106 gtı ıcın gercekten onerebılecegınız bır yazılım varmı ve yaptırabılecegım bır yer veya kısı onerebılırmısınız yazılım konusunda fazla bır deneyımım yok yardımcı olursanız sevınırım ufaktan yapılan ıslemler asagıda yazılı bunlara gore nasıl bır yazılım yaptırabılırım
pt52 19.1 sıkıstırmalı dereceli yarıs tıpı egzantrık
78.5 forget pıston
4 Bogazli Emme Manifoldu
Katalizator iptali
Kent Cams Kasnak
seramik debriyaj
Vortec benzin pompası
Short Shift
hddsheriff
07-01-2011, 23:43
Senin ilacın OZ'
white light
07-01-2011, 23:44
konuyu gorurde ınsallah yardımcı olur
setupuna onerılecek ecular wems veya omex 2 sının dısında kesınlıkle baska bır ecuya yonelme ozgunde zaten gorurse yazar onun tercıhıde buyuk ıhtımal omex den yana olur bıde ozgun yazarsa harıka olur
arkadaslar abıler kardesler 106 gtı ıcın gercekten onerebılecegınız bır yazılım varmı ve yaptırabılecegım bır yer veya kısı onerebılırmısınız yazılım konusunda fazla bır deneyımım yok yardımcı olursanız sevınırım ufaktan yapılan ıslemler asagıda yazılı bunlara gore nasıl bır yazılım yaptırabılırım
78.5 forget pıston
4 Bogazli Emme Manifoldu
Katalizator iptali
Kent Cams Kasnak
seramik debriyaj
Vortec benzin pompası
Short Shift
bende war yazılımm (ilacın bende denemedigim kalmadı kullanmadıgım kalmadı..) bendede kısa piston egzantrikli yazılım çok...
japan tuner'a sorabilirsin oda sana yardımcı olucaktır
pepecura
08-01-2011, 10:24
78.5 forget pıston
4 Bogazli Emme Manifoldu
Katalizator iptali
Kent Cams Kasnak
seramik debriyaj
Vortec benzin pompası
Short Shift
butun bunları yapmışsın yazılım mı eksik? :icon_tup: brak standart kalsın
4 bogazlı emme manıfoldu demıs setupda ıtb yı chıple veya orjınal yazılımla nasıl kontrol edıceksınız ????????????? standart yazılımla olmaz chıplede olmaz o setupda standolone ecu şart
kullanmadıgım yazılım kalmadı kim ne derse desinn denemeden olmuyorr... cihp..
white light
08-01-2011, 21:14
sımdı arkadaslar wems omex 2 veya standolone bu 3 ecu onerılmıs oz ıse daha gormedı galıba konuyu bakalım o ne onerıcek
white light
08-01-2011, 21:43
Bahsettiğin setuplı bir araba yaptı istanbulda PS chiptuning.. Gidşini de sitedeki herkes biliyor neredeyse.. Senin ilacın o dur ;) İstersen elimde 106/saxo için tak ve kullan olarak VEMS Ecu da mevcut hiç kullanılmamış olarak.. Düşünürsen yardımcı olabilirim ;)
tesekkurler bıraz daha arastırma yapıyorum
sımdı arkadaslar wems omex 2 veya standolone bu 3 ecu onerılmıs oz ıse daha gormedı galıba konuyu bakalım o ne onerıcek
3 ecu deıl 2 tane onerıldı standolone calısıyor bunlar zaten ben omex derım ozgunde buyuk ıhtımal omex der sebebı ıse http://www.techturkey.com/forum/isletim-sistemleri/62876-wems-omex.html
kolay gelsın
3 Üncüyü de ben önereyim ozaman düzgün yapılmış bir ms :)
erkan duzgünu yapta bızede oğret
erkan duzgünu yapta bızede oğret
Sana hayatıda öğreticem yawrum. Yanlız 2 dir arıyorum açmıyorsun sonra dönmedinde 3 de kanırtırım. :) Peki kopcan arkadaşım bu ms tü kaka ecuda neden arabanda takılı.
maddıyattan tekrar arabaya bısıyler yaparsam ılk ıs omex Almak olur
boosted_pug
09-01-2011, 01:32
omex in wems in babası megasquirtdir wemsle hala davalıdır hatta :D
maddiyat önemli değilse halltech yada dta olabilir önemliyse megasquirt fazlasıyla işinizi görür ama nokia 3310 nun bile işlemcisinden yavaş olan ms1 olmasın lütfen en az v3.0 boardlı ms2 işlemcili olması gerekli ms3 mükemmel ötesi olur
boosted_pug
09-01-2011, 01:33
kullanmadıgım yazılım kalmadı kim ne derse desinn denemeden olmuyorr... cihp..
kullanmadığım yazılım kalmadı demişsin ama hiç individual throttle body kullandınmı ?
KingoAtmo
09-01-2011, 18:54
Beyler Omex 600 e grup alımı düşünürseniz ben varım :)
Beyler Omex 600 e grup alımı düşünürseniz ben varım :)
Fiyatı ne kadar nazmi onun ?
Hızla ne işimiz var?
:icon_tup:
KingoAtmo
11-01-2011, 17:23
Fiyatı ne kadar nazmi onun ?
:icon_tup:
800 pounddan biraz az, yanılmıyorsam
boosted_pug
11-01-2011, 17:59
Hızla ne işimiz var?
hızlı adamım abi ben sewmiyorum yawaş olan herhangi bişiyi
MS3 deneyin birde. Yazılım ve firmware farkı var MS2 ile arasında. Daha düzgün ve detaylı rolanti ayarı mümkün. Ancak maddiyat el veriyorsa tabikide haltech.
kullanmadığım yazılım kalmadı demişsin ama hiç individual throttle body kullandınmı ?
ben (denemedigim kullanmadıgım) yazılım kalmadı dedim?
kullanmadıgım mekanik parçası kalmadı denedim kii throottle ne alakası var...
boosted_pug
12-01-2011, 20:58
ben (denemedigim kullanmadıgım) yazılım kalmadı dedim?
kullanmadıgım mekanik parçası kalmadı denedim kii throottle ne alakası var...
dostum senle polemiğe girmek adına yazmadım bilmiyorum anlatamadım sanırım demek istediğimi...............
sen demişsinki ben tüm yazılımları kullandım neyle kullandın peki ? neler wardı arabanda ? bilmiyoruz adam oraya liste koymuş demişki benim arabamda multi throttle war sende demişsinki ben tüm yazılımları kullandım sende yazılım yaptırt demişsin hatta ilacın bende demişsin işte o maksatla sordum multi throttle ile birlikdemi kullandın yazılımı
cevabını bekliyorum
Hangi araç pardon?
............
polemik için degil bişiler paylaşma adına yazışmıyormuyuz....
throott ile yazılım problem olmaz bu tamamen bana kalmış bişi istedigim yazılımı yapabilirim 106 gti da stok dolu boş farketmez yakında throottlu aracımız şubat gibi çıkıcak araçdada güzel bir yazılım oturtmayı planlıyoruz....
emme girdimi olayın içine orjinal beyini kenara koyucaksınız MS yapabilirsin omex yapabilirsin haltech yapabilirsin hatta haltech hepsinden daha ucuz hauahuahuahua
omex in wems in babası megasquirtdir wemsle hala davalıdır hatta :D
maddiyat önemli değilse halltech yada dta olabilir önemliyse megasquirt fazlasıyla işinizi görür ama nokia 3310 nun bile işlemcisinden yavaş olan ms1 olmasın lütfen en az v3.0 boardlı ms2 işlemcili olması gerekli ms3 mükemmel ötesi olur
omex aem tabanlı yeni GEMS tabanlı bir programdır pls sallamayaım :D
boosted_pug
13-01-2011, 18:00
omex aem tabanlı yeni GEMS tabanlı bir programdır pls sallamayaım :D
yanına gülücük koymuştum ama neyse sallamıyım ozaman :D
snoopking
20-01-2011, 18:49
Ecu'yu programlamak ne kadara mal oluyor ? bnmde benzer speclerdeki arabama Halltech Ecu takmak istiyorum.