Orijinalini görmek için tıklayınız : kocaeli beyaz 206 rc?
izmitte, karamürsel taraflarında 41 K plakaydı sanırım beyaz 206 rc yi tanıyan bilen varmıdır buralarda?
yokmudur izmit tayfasından falan tanıyan eden?
Sankı hatırlıyor gibiyim..İzmitli arkadaşlar görünce yazarlar..
yani 41 plaka ve beyaz 206 rc sanırım bitanedir bir ikinicisi yoktur
devil_berk22
09-01-2011, 19:53
sakıncası yoksa araştırma amacınız nedir
tanıyan olup olmaması önemli, bilen ulaşabileceğim bi yer bi insan varsa merak ediyorum.
cumartesi gecesi 8 ocak gece 11 30 da yolda karşılaştıkta, arkamdan çarpacak gibi gelip, yol verdiğimde de önüme kırdı yaklaşık 1 km ilerdeki ışıklardada insanların üzerlerine kırıp bir arasokağa daldı.
kimmiş bi öğreneyim dedim, bu kadar etrafındaki insanların hayatlarını umursamayan arkadaşı bi tanımak istiyorum...
kafası güzel falandı herhalde, yoksa mantıklı aklı yerinde olan bir insan gibi kullanmıyordu aracı...
KuBilaYY
09-01-2011, 20:06
bi ara satılık bitane izmitde beyaz rc vardı ama plakasını ve kimin oldugunu hatırlamıyorum
şu forumun yüzde 95 i yolda gazlamıştır bende dahil olmak üzere, ama insanların hayatını hiçe sayarak bu kadar gözü kara olan kimdir neyin nesidir bilmek istedim. çıkmazsa arkadaşlarıda söylemezse umrumda olmaz ama bu hareketleri yapan insan kendini düşünmüyorsa bari etrafındakileri düşünsün benim gördüğüm gittiği 2 km yol, dahada geriden gelmiştir tüm geçtiği araçlardan ne sülalesi kalmıştır ne kendisi sövülmedik. bişeyi yaparken biraz bilinçli yapmak lazım, en azından sana yol verenin üzerine kırmadan devam ette insan olduğunu biraz belli et...
Bulunca nolucakki.. Dengesizler bitmez bu ülkede. Siz onu bulsanızda naparsanız yapsanızda değişmicek. Bence allaha havale edin boşyere canınızı sıkmayın..
Boşver abi yakında zaten başına belayı alır o şekilde kullanıyorsa :)