Orijinalini görmek için tıklayınız : Rolls-Royce'tan akla hayale gelmeyecek opsiyon!
Otomobilde lüksün en uç noktasındaki üreticilerden biri olan Rolls-Royce ısmarlama piknik setini gururla sunar.
Piknik seti 4 kişilik tasarlanmış ve parlatışmış alüminyum malzemelerden, en kaliteli deri ve ahşaplardan oluşuyor.
Rolls-Royce bu lüks projede yer alan tasarımcılarla ilgili bir röportaj yayınlamış.
Rolls-Royce Motor Cars piknikseti tasarımcısı Alex Innes bir otomobil şirketinin böyle bir projeyi benimsemiş olmasının ve tasarımcıların böyle bir proje için çalışıp böyle bir projeyi ortaya koymalarına fırsat vermesin heyecan verici olduğunu ve aynı zamanda markayı benzersiz kıldığını söylemiş.
Rolls-Royce Motor Cars Tasarım Müdürü Gavin Hartley açık havada en lüks ve en eğlenceli şekilde yenilebilecek yemeğin yolunu çizdiklerini belirtmiş.
http://img341.imageshack.us/img341/6639/23491950.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/7015/27044017.jpg
http://img703.imageshack.us/img703/3779/80971406.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/4107/31030920.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/3474/78767751.jpg
CasabLanca
09-01-2011, 03:02
rolls royceın daha yeni sunduğu bu opsiyon memleketimde her şahin bagajında mangal olarak bulunuyor :D:D
Selcuk_RoL
09-01-2011, 03:08
rolls royceın daha yeni sunduğu bu opsiyon memleketimde her şahin bagajında mangal olarak bulunuyor :D:D
:D:D:D:D:D:D:D:icon_tup:
Zaten Tr'de mangal şart..:D
Dogru soze ne denir :)
Emir_b16a
09-01-2011, 03:13
switzerland knife skoda için daha kapsamlısını yapmıştı :) bu dr lüks deildi ama kendi adını karşılıcak donanımdaydı :D
hisardan 82 parça çatal bıcak seti.. bu ne la :)
yaw bunlar harbi denyo.ulan rr sahıbı olsam sokaktamı yemek yıcem.yesemde o metal kasık yerıne plastıgı tercıh ederım sokak kulturune barı saygınız olsun.koysana oraya bı sarap kadehi vs.
Emir_b16a
09-01-2011, 03:16
yaw bunlar harbi denyo.ulan rr sahıbı olsam sokaktamı yemek yıcem.yesemde o metal kasık yerıne plastıgı tercıh ederım sokak kulturune barı saygınız olsun.koysana oraya bı sarap kadehi vs.
iide ordakiler şampanya kadehi :D
rolls royce u olan adamda her pazar pikniğe gidip mangal yakar zaten..
iide ordakiler şampanya kadehi :D
alkol kültürüm pek yokturda cogu bilen adamdan daha iyi bilirim.onlar su bardağı ınce uzun olsaydı sampanya kadehı.ortası genıs agzı dar olsaydı sarap kadehi olurdu canım arkadaşım...şimdi snn bu kadehlere şampanya kadehi dediğini duyduktan sonra ülkeyi terk edesim geldi...:hahaha:
rolls royce u olan adamda her pazar pikniğe gidip mangal yakar zaten..
biz her pazar phantomla taşdelene pikniğe gideriz.arkada su bidonlarımız vardır onlarada dağdan gelen suyu doldururz.
okadar para veriyolar alanın icinden .ok çıksın dese cıkartmaları lazım sepet neymiş :D
ahmetbaha-drs
09-01-2011, 03:44
Ahahaha:D:hahaha: Kuş Serisi Piknik seti:Mangal,Piknik Tüpü,Hasır,Plastik Top,çaydanlık v.s:D:D
timucintt
09-01-2011, 03:52
Nokta... :)
Emir_b16a
09-01-2011, 03:53
alkol kültürüm pek yokturda cogu bilen adamdan daha iyi bilirim.onlar su bardağı ınce uzun olsaydı sampanya kadehı.ortası genıs agzı dar olsaydı sarap kadehi olurdu canım arkadaşım...şimdi snn bu kadehlere şampanya kadehi dediğini duyduktan sonra ülkeyi terk edesim geldi...:hahaha:
.
dur gtme çizimlerdeki şampanya kadehi :D beyaz çızıklılar kararsız kalmış su bardağı :D
Yakında arka koltuktan hatunlarda çıkacak :))
dur gtme çizimlerdeki şampanya kadehi :D beyaz çızıklılar kararsız kalmış su bardağı :D
resim su bardağı cızım sampanyaya kaymıs dogru ...cızım salla gercek olana bak.
ferdi_S2000
09-01-2011, 04:22
RR'dan dev kampanya Piknik opsiyonlu aracımızı alana Taşdelenden 100 yıllık 10metrekare piknik yeri bedava :D
Emir_b16a
09-01-2011, 04:23
resim su bardağı cızım sampanyaya kaymıs dogru ...cızım salla gercek olana bak.
ı ıh endüstriyl tasarım okyorm bn :D yemezler düzgün üretselermiş ölçu utumayınca bardağı daralt yok öle dünya :D
biz okulda yapınca azımıza ediolar kınadım firmayı :D
ı ıh endüstriyl tasarım okyorm bn :D yemezler düzgün üretselermiş ölçu utumayınca bardağı daralt yok öle dünya :D
biz okulda yapınca azımıza ediolar kınadım firmayı :D
ne yani havamı atıosun sen.
endustrıyel tasarım a 18 inde mezunıyet projemı verıorum ben:heyoo:
Emir_b16a
09-01-2011, 04:28
ne yani havamı atıosun sen.
endustrıyel tasarım a 18 inde mezunıyet projemı verıorum ben:heyoo:
sınıfta kalmıyaydım bnde veriodum :D bol şans projede :)
sınıfta kalmıyaydım bnde veriodum :D bol şans projede :)
1dönem bizde çaktık.saol iyi dileklerin için..:icon_tup:
Emir_b16a
09-01-2011, 04:32
1dönem bizde çaktık.saol iyi dileklerin için..:icon_tup:
yok bn 2005 ten beri dewamsızlıktan çakıyorum :D kısmetse 2 seneye biter :D
turbo&quattro
09-01-2011, 04:38
Ne desem bilemedim...Yerlerdeyim:hahaha::hahaha:
redbaron
09-01-2011, 05:44
modelin adi RR Phanton"picnicspec edition" olsun.Picnicspec bir RR ile arazideki yemek soleni paha bicilemez...
iyimiş alalım bahara birtane meeting yaparız :D
fastchild
09-01-2011, 13:27
RR alıp pikniğe gidicek kaç kişi var kamyoncu işi gibi olmuş otobanda görüyorum kamyoncular kasanın altına dolap yapmış kapağını açınca masa oluyo o hesap bu rolls-royce çok geride kalmış çookk biz yapalı yıllar oluyo bu sistemi
Bu opsiyon aklıma geldi ama rolls royce da değil :D
Bir de mini bulaşık makinası koysalarmış. Pis pis bardağı-çatalı-tabağı o güzelim ahşap dolaba eşyaları geri koymak hoş değil :).
ekmek pıçaa yok:icon13:
Güzeldi :D :hahaha:
Eveet ne zamandır bunu bekliyodum bende.Iyiki yaptılar valla bi rolls - royce alma zamanım gelmiş.