Orijinalini görmek için tıklayınız : 07.01.11 - Tolga JAD Type-R vs Burak C6 Corvette
Jam da Joker
09-01-2011, 21:42
Cuma gecesinden bir deneme.
Sağolsun Burak bizi kırmadı okadar aracın arasında tek deneyen kişi oldu.
JAD dan sonra gecenin en hızlısı Corvetteti Maşallah :icon_tup:
Jad bildiğiniz gibi 30 R
Corvette :
Duzeltiyim corvette de software yok sadece filtre egzoz var 450 hp
Corvettin devrinde:
Jad Typer vs Corvette c6 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/jad-typer-vs-corvette-c6_2186546.htm)
Jadın devrinde:
http://www.youtube.com/watch?v=MI3rsr0IspQ
Her iki aracada Maşallah
kaan_cupra
09-01-2011, 21:44
maşallah güzel deneme olmuş..JAD yürüyo bee :)
bu secret s2k e geçilen crovette diilmi???
http://www.techturkey.com/forum/videolar/61680-top-secret-s2000-roll-ve-digerleri.html
nakayama
09-01-2011, 21:46
maşallah jad'a
SekoLive
09-01-2011, 21:49
maşallah kesiciye düşmesine rağmen gelmiş geçmiş
:)
sondaki yapıştır la kadranı çekmesi güzel olmuş
guzel ve hızlı araba bu typer arabası tebrık etmekten baska solenıcek bır sey yok.
focus musty35
09-01-2011, 21:51
ohaa desem ayıp olmaz tabı :)
nitrO_Oxide
09-01-2011, 21:51
Masallah :)
gökh@n_gr
09-01-2011, 21:54
maşallah çok fena:)
sağolsun Burak kardeşimiz kırmadı bizi denedi :) biraz altta kaldım basarken . bi video daha var orda biraz daha üstlerde basıyoruz .
ocean0636
09-01-2011, 22:04
MaşAllah Tolga abi, Jad her zamanki formunda :)
Alicanrs
09-01-2011, 22:06
Maşallah tolga abi maşallah =) avans vermiş gibi olmşsun kesici sarmak filan :D
mami_makinen
09-01-2011, 22:09
iki aracada maasallah..typer gercektende cok hızlanmıs maasallah..
Maşşallah '' yapıştır '' :)
ustlerde basinc type-R hic geri kalmiyordur heralde :) masallah Tolga abi
B.Aktepe
09-01-2011, 22:20
Honda hayat onda :D
Vay be güzel gitmiş teyyare :)
Maşallah nazar değmesin gözü olanın biyerleri çıksın.
8.000rpm
09-01-2011, 22:24
tolga
maaşallah
daha da başka bişey demeye gerek yok :)
kazasız belasız inşallah :)
yusufbatırel
09-01-2011, 22:24
yuru be tolgacım evlı ve ofkelı kım tutar senı
Maşallah JAD a
MAşallah denemeye cesaret eden corvette e
fakat corvette filitre kiti ve komple egzost ile 20 hpcik mi alıyor onu anlamadım
6 ileri 430 hp standartta olanlardan deiglmi bu C6
Maşallah Araçlara Kazasız Belasız Sürüşler.
tolga
maaşallah
daha da başka bişey demeye gerek yok :)
kazasız belasız inşallah :)
şiir gibi olmuş abi:D:D:D
maşallah tolga abi.ne ara bıttı kadran:):)
Ne güzel ya filtre egzoz 450 hp.. söylemesi çok kolay :D
JAD'a maşallah :)
Maşallah Tolga çok keyifli bir makina.
teşekkür ederim arkadaşlar. Biliyorsunuz hedef sorunsuz günlük 500 hp :)
Bu da diger video
http://www.youtube.com/watch?v=MI3rsr0IspQ
maşallah abi veriosun zehri bize olmuyo böle :D
maşallah abi cıdden cok keyifli :)
burakusta
09-01-2011, 23:19
Type -r inanilmaz gidiyo nazar degmesin benim arabamda sadece filtre ve corsa xtreme cat-back var yani komple egzoz degil 436 orjinali benimkide tas catlasa 450 ama yakinda headers yazilim ve komple egzoz yapilicak
_muhaRRem
09-01-2011, 23:23
ağlar atıldı denize, JAD typeR hazır. maşallahı var.. c6 da çok güzel gidiyor. burağa denediği için teşekkürler.
Juggernaut
09-01-2011, 23:34
Maşallah .
typ olmuş adam yapmış yürütmüş ve geçmiş maşallah covtt maşallah
Type -r inanilmaz gidiyo nazar degmesin benim arabamda sadece filtre ve corsa xtreme cat-back var yani komple egzoz degil 436 orjinali benimkide tas catlasa 450 ama yakinda headers yazilim ve komple egzoz yapilicak
Maşallah c6 çok güzel . yazılımdan sonra daha farklı olacak eminim. kırmayıp denedigin için tekrar teşekkür.
ulu_cupra
09-01-2011, 23:39
Yakışıklı hareketler ;) Maşallah araçlara...
Eyup Duygun
09-01-2011, 23:54
Kocaman maşallah Tolga abi nadiren sagda solda görünce aha Jad'a bak ne güzel duruyor demeden alamıyoruz kendimizi :):) Allah kaza bela göstermesin
o gece ciddi anlamda arabanızı izlemekten keyif aldım cidden Maşaallah kazasız belasız :)
maşallah suphanallah.
tolganın kendi arabasıda mükemmel gidiyor dokunduğu ayarladığı diğer arabalrda.
tebrik hemşerim.
Oncelikle Burakustayi tebrik ediyorum..boyle guzel bir denemeye firsat verdigi icin.gunumuzde cogu arkadas komplekslerine yenik dusuyor bu konuda :D
Tolga abi saygilar ozletmistik jad typeri :D masallah
KA®ANLIK
10-01-2011, 08:04
ohannesburger, annesinin gözbebeği... :eek:
Maşallah JAD a,
gerçekten harika yürüyor.
mşllh. tolga geride kaldıgın videoda biraz daha kesicide kalsan daha iyi yakalarmışsın gibi geldi deviri
ademsezer
10-01-2011, 08:47
bıde jad yurumuyo derler
ademsezer
10-01-2011, 08:51
tolga cupralardan ses yokmu?
ooo sende cok kayıp var.
sadece headers koysan(longtube) stock egzsotunla bıle daha ıyı gıder. corsa ıyı bır secım degıl. suan 2011 camaro transformers da bu egzstou kullanıyorlar. bır musterıme komple slp getırdım. ses mukemmeldı. aracını 2011 yaptı. sadece headers ve y pıpe ı ıstedı corsa catback var dıe. ana hıc ses yok :). hemen soktuk onu slp getırıp taktık. soyle bır kıyaslamada yapmıs olduk. corsa exhasutta altlar cok ıyı slp de ustler cok ıyı. bırı sıksıtırıo sonucta. sessız olsun torklu olsun dıyorsan kesınlıkle corsa da kal ama rollıng yaparım hızlı olmak ıstıyorum dıosan slp ye gec derım. headers dan sonra zaten aracın cok degısecek.
YavuzNaz
10-01-2011, 09:43
maaşallah çok hızlı :)
BMK TypeR
10-01-2011, 09:59
Maşallah ıkı aracada,
ardacngns
10-01-2011, 10:04
dostca guzel bır deneme olmus jad a masallah corvette dıger ıslemlerden sonra yıne denenır
yapılanlar farketmısmı gorulur .tartısmasız polemıksız rollınglerı sevıyoruz :)
Maşallah çok güzel denemeler olmuş..
Koymayın video dedim koydunuz ürküttünüz vakvakları :D Şimdi kimse denemez stage 1736 yapana kadar.
inan mpower
10-01-2011, 10:29
maşallah jad' typer , ygz'den sonra favorim güzel denemler olmuş ... gerçekten çok hızlanmış
arkadan gelip geçmesi şaka gibi :)
vtc mania
10-01-2011, 10:49
masallhh super
maşallah güzel deneme olmuş..JAD yürüyo bee :)
bu secret s2k e geçilen crovette diilmi???
http://www.techturkey.com/forum/videolar/61680-top-secret-s2000-roll-ve-digerleri.html
maşallah jad a allah dert vermesin
bu s2000 ile JAD ın denemesi sanırım çok zevkli olur :)
herkese teşekkür ederim. tek tek cevap yazamıyorum kusra bakmasınlar işyeridne websense zıkkımı var :)
dedigim gibi hedef yüksek güç değil sorunsuz devamlı güç :) setup bu şekilde hazrılandı. sırada lsd, stage1 egzantirk , 4.3 final drive ve bi çift semi slik lastik var :) onlarla daha da güzel olacak inşallah.
Ha bu arada kırıldı diyen delikanlıları bkliyorum hala ;)
ademsezer
10-01-2011, 11:15
dişlisiz semi slik:D
ulu_cupra
10-01-2011, 11:15
herkese teşekkür ederim. tek tek cevap yazamıyorum kusra bakmasınlar işyeridne websense zıkkımı var :)
dedigim gibi hedef yüksek güç değil sorunsuz devamlı güç :) setup bu şekilde hazrılandı. sırada lsd, stage1 egzantirk , 4.3 final drive ve bi çift semi slik lastik var :) onlarla daha da güzel olacak inşallah.
Abi Al kırdııın kırdııın :)
YouTube - Annesi kirdin kamerayi // Al Kırdın Kırdın (http://www.youtube.com/watch?v=U7qogNbPdIc)
maşallah güzel deneme olmuş...jad güzel gidiyor
kırmadın mı olum KAFAYI hahahahahha
TYPERHAKAN
10-01-2011, 13:02
Tolga maşaallah.rabbim sıkıntı yüzü göstermesin ,herşey gönlünce olsun.
öncelikle iki araca da maşallah :)
abi çok güzel gitmişsin , sıkıntısız olur sürekli inşallah istediğin gibi :)
PPR engineering
10-01-2011, 14:45
Tolga abi o kadar efendi adamsın. niye uğraşırlar senle bu kadar krıldı filan diye anlamıyorum maşALLAH.
burakusta
10-01-2011, 15:10
ooo sende cok kayıp var.
sadece headers koysan(longtube) stock egzsotunla bıle daha ıyı gıder. corsa ıyı bır secım degıl. suan 2011 camaro transformers da bu egzstou kullanıyorlar. bır musterıme komple slp getırdım. ses mukemmeldı. aracını 2011 yaptı. sadece headers ve y pıpe ı ıstedı corsa catback var dıe. ana hıc ses yok :). hemen soktuk onu slp getırıp taktık. soyle bır kıyaslamada yapmıs olduk. corsa exhasutta altlar cok ıyı slp de ustler cok ıyı. bırı sıksıtırıo sonucta. sessız olsun torklu olsun dıyorsan kesınlıkle corsa da kal ama rollıng yaparım hızlı olmak ıstıyorum dıosan slp ye gec derım. headers dan sonra zaten aracın cok degısecek.
Bendeki corsa xtreme ama arkadasdaki belki sporttur suan bende komple duz boru var headersdan sonra corsa var ses cok suan azaltmak istiyorum iskender ustayla gorustum bakalim birseyler ayarlicak bana headers 30-40 veriri duzgun yazilimla diye dusunuyorum slp ler cok ses veriyo cok rahatsiz edici bence corsa cok daha gelismis bir firma
OnurÖzden
10-01-2011, 15:25
Maşallah:)
Type r cok guzel gidiyor c6 da aynı sekilde,M5 ile type r cekismeli olur
Type r cok guzel gidiyor c6 da aynı sekilde,M5 ile type r cekismeli olur
m5 in c6 ile denemesi nasıl oluyor ne kadar geçiyorsunuz c6 yı ?
2den basınca 1 boy oluyor 3 ten basınca 3-4 boy tabi denememızde benzın pompam ve rolanti valfim bitikti hepsi degisti simdi sporkat ta koydum geri basınc olucak su an daha iyi gider herhalde
JAD type r a 41 kere maşallah =)
burakusta
10-01-2011, 17:40
2den basınca 1 boy oluyor 3 ten basınca 3-4 boy tabi denememızde benzın pompam ve rolanti valfim bitikti hepsi degisti simdi sporkat ta koydum geri basınc olucak su an daha iyi gider herhalde
:icon_tup:
Masallah araclara cok guzel denemeler olmus.
Selcuk_RoL
10-01-2011, 20:31
maşşalah jad gene yapmış yapacağını
Armageddon
11-01-2011, 00:37
İki araca da maşallah, güzel denemeler olmuş.
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş :)
Gecenin yıldızıydı..2 tane m3 roll yaparken sinsice 5 boy gerilerinden gelip 3 cu seritten onlerine gecti..Guzel goruntuydu..
jad motor kırmış diye sağda solda söyleniyordu çok duyumlar alıyordum. kapak olur...
maaşşallah abime
Bendeki corsa xtreme ama arkadasdaki belki sporttur suan bende komple duz boru var headersdan sonra corsa var ses cok suan azaltmak istiyorum iskender ustayla gorustum bakalim birseyler ayarlicak bana headers 30-40 veriri duzgun yazilimla diye dusunuyorum slp ler cok ses veriyo cok rahatsiz edici bence corsa cok daha gelismis bir firma
Ben bilgilerimi deneyimlerimi paylaştım
tercih senin :)
hayırlısı olsun
Bulut Y.
11-01-2011, 11:07
jad herzamanki gibi bizi şaşırtmadı maşallah.
8.000rpm
11-01-2011, 11:09
burakusta ,
tavırlarınızdan-tarzınızdan dolayı sizi gönülden tebrik ediyorum..
aklınızdakileri yaptıktan sonra aracınız çok daha iyi olacaktır , mevcut haline de gelecekteki haline de şimdiden maaşallah :)
Maşallah.Çok güzel gidiyor JAD.
Gecenin yıldızıydı..2 tane m3 roll yaparken sinsice 5 boy gerilerinden gelip 3 cu seritten onlerine gecti..Guzel goruntuydu..
M3'ler şaşırmış mıdır?:)
Kenan Özdemir
11-01-2011, 12:34
Helal baba =) Jad Typer Rulezz ....
burakusta ,
tavırlarınızdan-tarzınızdan dolayı sizi gönülden tebrik ediyorum..
aklınızdakileri yaptıktan sonra aracınız çok daha iyi olacaktır , mevcut haline de gelecekteki haline de şimdiden maaşallah :)
sen benim tarzımı begenmiyormusun :P
şaka bi yana tekrar tebrik ediyorum Burak ı gerçekten güzel dostca bi deneme oldu. aracını geliştirir birdaha deneriz bu sefer o beni geçer . Başkalarında hırs çekememezlik olabilir ama bizde sözde değil özde dostça deneme var :)
8.000rpm
11-01-2011, 14:21
sen benim tarzımı begenmiyormusun :P
cevap vermem gerek var mı? :D
Her iki araca da maşallah..Gerçekten zevkli denemeler olmuş..
ahmet3425
12-01-2011, 16:48
jad typerın icinde gazlamıs olmaktan onur duyuyorum :)
burakustayada ayrıca tşk etmek lazım arabasının daha coook gideri var maşallah diyelim...
Alicanrs
12-01-2011, 16:52
jad typerın icinde gazlamıs olmaktan onur duyuyorum :)
burakustayada ayrıca tşk etmek lazım arabasının daha coook gideri var maşallah diyelim...
oo ahmet bey yaşıyomuydunuz :D
ahmet3425
12-01-2011, 18:33
oo ahmet bey yaşıyomuydunuz :D
2011 e cok hızlı girdim kanka sabah 8 gece 11-12 allah ne verdiyse yardırıyorum :)
VTec_king
12-01-2011, 20:20
Maşallah Her iki aracada