Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu firmayı tanıyan varmı?
overblack
10-01-2011, 16:29
ADLI Otomotiv letiim Biliim | Yeniliki zmler (http://www.adligotomotiv.com/)
yada
OtoSuperMarket.com : Oto Yedek Parça | Oto Aksesuar | Oto Modifiye | Oto Tuning | Jant Lastik (http://www.otosupermarket.com)
ikiside aynı firma..
bu firmadan fren diski almak istiyorum ama tel yolu yada mail yolu ile ulaşamıyorum.telefon kullanılmamaktadır diyor.yeri maslak sanayideymiş.duyan bilen daha önce alışveriş yapan varmıdır?
gurhanadli
18-01-2011, 12:51
Merhaba.. Mesajınızı yeni gördüğüm için ancak cevaplayabiliyorum.
IP tabanlı telefon sistemi kullandığımızdan nadiren de olsa mesai sonrasında hatlarımızda sorun yaşanabilmektedir. Ancak mesaideyken telefonlar çaldığı için bir sorun olduğunu söylemek güç :)
0212 276 0 444 telefon numarası ve destek@otosupermarket.com e-mailinden ulaşabilirsiniz bize...
Merhaba.. Mesajınızı yeni gördüğüm için ancak cevaplayabiliyorum.
IP tabanlı telefon sistemi kullandığımızdan nadiren de olsa mesai sonrasında hatlarımızda sorun yaşanabilmektedir. Ancak mesaideyken telefonlar çaldığı için bir sorun olduğunu söylemek güç :)
0212 276 0 444 telefon numarası ve destek@otosupermarket.com e-mailinden ulaşabilirsiniz bize...
Hosgeldiniz :D
Honda crx için ebc grenstf varmıdır birde exedy st 1 debriyaj fiyatı alabilirmiyim ?
gurhanadli
18-01-2011, 13:05
Merhaba,
Aracınız kaç model acaba ?
alisveris sparis ve sorgulamalarinizi lutfen verilen telefondan vb. yapiniz urun satisi ile ilgili sitemizde sponsor olan firmalar mevcut ve bu onlarin emeklerine saygisizlik olacaktir .
Daha once alisveris yapanlar olumlu - olumsuz fikir beyan edebilirler - etmelidirler konunun amaci satis degil guvenilirlik icin fikir alisverisidir ...
gurhanadli
18-01-2011, 13:51
Haklısınız.. Uyarınız için teşekkürler..
Gurhandan daha once alis verisim oldu.Cok memnun kaldim tavsiye ederim...
bende alısverıs yaptım bodrum dan kendı ıs yerıme (ınternettende degıl) musterıler ıcın kendısını gormesemde tanımasamda guvenılır bı fırmadır...