Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu firmayı tanıyan varmı?

overblack
10-01-2011, 16:29
ADLI Otomotiv letiim Biliim | Yeniliki zmler (http://www.adligotomotiv.com/)

yada

OtoSuperMarket.com : Oto Yedek Parça | Oto Aksesuar | Oto Modifiye | Oto Tuning | Jant Lastik (http://www.otosupermarket.com)

ikiside aynı firma..

bu firmadan fren diski almak istiyorum ama tel yolu yada mail yolu ile ulaşamıyorum.telefon kullanılmamaktadır diyor.yeri maslak sanayideymiş.duyan bilen daha önce alışveriş yapan varmıdır?

gurhanadli
18-01-2011, 12:51
Merhaba.. Mesajınızı yeni gördüğüm için ancak cevaplayabiliyorum.

IP tabanlı telefon sistemi kullandığımızdan nadiren de olsa mesai sonrasında hatlarımızda sorun yaşanabilmektedir. Ancak mesaideyken telefonlar çaldığı için bir sorun olduğunu söylemek güç :)

0212 276 0 444 telefon numarası ve destek@otosupermarket.com e-mailinden ulaşabilirsiniz bize...

Günkut
18-01-2011, 12:55
Merhaba.. Mesajınızı yeni gördüğüm için ancak cevaplayabiliyorum.

IP tabanlı telefon sistemi kullandığımızdan nadiren de olsa mesai sonrasında hatlarımızda sorun yaşanabilmektedir. Ancak mesaideyken telefonlar çaldığı için bir sorun olduğunu söylemek güç :)

0212 276 0 444 telefon numarası ve destek@otosupermarket.com e-mailinden ulaşabilirsiniz bize...

Hosgeldiniz :D

Honda crx için ebc grenstf varmıdır birde exedy st 1 debriyaj fiyatı alabilirmiyim ?

gurhanadli
18-01-2011, 13:05
Merhaba,

Aracınız kaç model acaba ?

ef186
18-01-2011, 13:18
alisveris sparis ve sorgulamalarinizi lutfen verilen telefondan vb. yapiniz urun satisi ile ilgili sitemizde sponsor olan firmalar mevcut ve bu onlarin emeklerine saygisizlik olacaktir .

Daha once alisveris yapanlar olumlu - olumsuz fikir beyan edebilirler - etmelidirler konunun amaci satis degil guvenilirlik icin fikir alisverisidir ...

gurhanadli
18-01-2011, 13:51
Haklısınız.. Uyarınız için teşekkürler..

ice
18-01-2011, 13:57
Gurhandan daha once alis verisim oldu.Cok memnun kaldim tavsiye ederim...

hakan48
20-01-2011, 17:54
bende alısverıs yaptım bodrum dan kendı ıs yerıme (ınternettende degıl) musterıler ıcın kendısını gormesemde tanımasamda guvenılır bı fırmadır...