PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : civic si & 2.0 opel astra gsi roll sonuç sizce ne olur

By_MuGeN
10-01-2011, 17:19
merhaba arkadaş bir arkadaşımda astra gsi sfi motor var benim esayla denemek istiyo stock 156 hp aracı stock halde benim araçta ta filtre egzos 4.2.1 headers 51 lik komple düz boru var deneyen duymadım sonucu merak ediyorumhttp://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=1676104736348&oid=190689370947948&comments deneyeceğim aracın kadran videosu

KA®ANLIK
10-01-2011, 17:20
SFI da sıkıntı yoksa, şansınız olmaz...

FaBeRgE
10-01-2011, 17:25
Gsi rahat gececiktir

By_MuGeN
10-01-2011, 17:25
SFI da sıkıntı yoksa, şansınız olmaz...

arkadaş vtecle bile denemem dedi gerçekten dediği kadar gider bu araç ?

Time-R
10-01-2011, 17:29
SFI olan gider, dohc 2.0 - 156 hp bende duz boru son susturucu yokken denemistim, denedigim SFI'de chip filtre egzoz vardi, bende shortram, 3 - 4 disli kisa.. Farlari kapali olan sol seritte yuruyen benim, fark 2 boy.

http://akilli.tv/video/455244/astra-gsi-vs-honda-si-drag.aspx

Onceden ise hatchback civic si'm vardi, onlada denedik, benim hatchbackte sadece shortram vardi, fark suanki aracima gore dragta oldukca fazlaydi.

http://akilli.tv/video/334972/gsi-vs-si-drag.aspx

JapanVsGermany
10-01-2011, 17:29

Abartmasın arkadaşın stock gsi'yını :)

muhtemelen senin aracını geçecektir. Bu da yetsi ona abartmasın aynen iletirsen bu dediğimi sewinirim :)

By_MuGeN
10-01-2011, 17:32

muhtemelen senin aracını geçecektir. Bu da yetsi ona abartmasın aynen iletirsen bu dediğimi sewinirim :)

bende senin gibi düşünüyorum yinede denemeden sizlere sormak istedim

EMG
10-01-2011, 17:33

stock gsi stock vteci geçemezmi diyorsun

Juggernaut
10-01-2011, 17:35
iki aracında kondisyonu iyiyse gsi 4.viteste arayı açmaya başlar bence.

Time-R
10-01-2011, 17:38
iki aracında kondisyonu iyiyse gsi 4.viteste arayı açmaya başlar bence.

Ne 4'u, birak simdi kanmasin kimse :)

si'nin 2. vites ortalarinda 1 boy acar gsi, 3.vitese attimmi si artik 3 boy fark olur, vites attimmi dahada acilir.

Eger si'de kisa yoksa olay budur. si'nin sanzuman oranlari ile gsi'yi karsilastirdinizda mi bu sekilde konusuyorsunuz anlamadim.

ocean0636
10-01-2011, 17:38
Si biraz tutunur ama uzunda gsi alir bence.. :)

By_MuGeN
10-01-2011, 17:39
SFI olan gider, dohc 2.0 - 156 hp bende duz boru son susturucu yokken denemistim, denedigim SFI'de chip filtre egzoz vardi, bende shortram, 3 - 4 disli kisa.. Farlari kapali olan sol seritte yuruyen benim, fark 2 boy.

http://akilli.tv/video/455244/astra-gsi-vs-honda-si-drag.aspx

Onceden ise hatchback civic si'm vardi, onlada denedik, benim hatchbackte sadece shortram vardi, fark suanki aracima gore dragta oldukca fazlaydi.

http://akilli.tv/video/334972/gsi-vs-si-drag.aspx

tşkürler bilgi için arkadaşın abarttığı gibi gsi çok giderli bi araba değil videodan onu gördüm :)

Time-R
10-01-2011, 17:39
Si biraz tutunur ama uzunda gsi alir bence.. :)

abicim ne tutunmasi bakin denenmis gorulmus tecrubedir..

neden izlemiyor yayinladigim videolari kimse..

Time-R
10-01-2011, 17:40
tşkürler bilgi için arkadaşın abarttığı gibi gsi çok giderli bi araba değil videodan onu gördüm :)

benim arabayla kiyasmala by_mugen, saglikli gsi giderlidir, bak unutma bu araba ne corsa gsi, nede ecotec astra gsi'lara benzer, sfi bambaska bir dunya.

JDM VTİ
10-01-2011, 17:42

siz neden şöyle bi vtec gecesi yapıp video koymuyorsunuz ?

yanlış anlamayın beni aracınızın ne kadar sağklıklı olduğu filan hep söylenir bilenler tarafından filan tamam güzel. vti gsi geçen bütün konuların içinde giderinizide yapıyorsunuz seviyeli şekilde e o da gzel. ama hiç deneme yok, video yok :S :S
tekrar diyorum yanlış anlamayın, sadece gözlemimi söylüyorum size;)

JapanVsGermany
10-01-2011, 17:43

yani bu sonuca hangi fitne fesat ile wardın merak ediyorum :)
stndart GSI war piyasada ana zır stock vtec yok, ha warsa da deneyeme yapmayacak amcalarda wardır belki :)

Vtec le bile denemem demiş arkadaş,o yüzden abartmasın dedim dikkatli okursan, abartmasın arabasını ;)

Vtec le denemeycek de Type R ile mi deneyecekmiş? :D

darkred
10-01-2011, 17:44
GSI alır :)

By_MuGeN
10-01-2011, 18:03
arkadaşlar herşey için tşkürler açtığım konu için birbirinize düşmeyin :)

kadir jdm civic
10-01-2011, 18:03
arkadaşım si ne çok guvenme bir egzos sistemın var okadar gsı kafa tutmana gerek yok gecilirsin gsı gidişinide biliyorum si nınde biliyorum.
ben sattım si mı alan arkadaşın ortamında gsı var deniyorlarmış
benım si de crx 3 4 dişli hafif volant crx egzos monifolru port polish kapak taşlama var
gsı de sadece egsoz.

söyledıklerıne göre 3 vitesın sonuna kadar önundeymiş kaç araba bilmıyorum 4 ortasında yan yana 4. sonuna dogru 5 te uzuyor gidiyor gsı dedi.

ve bilirnırkı hb si de 3 4 dişli olmazsa 2 viteste verdigi gidişi 3 ve 4 te vermez.

kendi aranızda denıyeceksınız aranızda bir rekabet yoksa gecilen gecen derdı olmazsa keyfine sıkın yarışın ama varsa bir rekabet idda deneme bence.

kadir jdm civic
10-01-2011, 18:08
gecenlerde gsı 106 vtec denemesı vardı techte izlemışsenız sonuçları görebilrsınız.

tabi söyle bişey vtec var vtec var iki stock vtec kaldırdıgında arasında 2 3 boy oldugunu gören biriyim yanı her vtec vtec degildir. her gsı da gsı degildir.

arkadaşın deneyecegı gsı gitmıyor olabilir kalkar onu gecer buraya video koyar gectim diye başka bir kaç gsı denerse daha iyi bir sonuc elde eder....

By_MuGeN
10-01-2011, 18:15
arkadaşım si ne çok guvenme bir egzos sistemın var okadar gsı kafa tutmana gerek yok gecilirsin gsı gidişinide biliyorum si nınde biliyorum.
benım si de crx 3 4 dişli hafif volant crx egzos monifolru port polish kapak taşlama var
gsı de sadece egsoz.

söyledıklerıne göre 3 vitesın sonuna kadar önundeymiş kaç araba bilmıyorum 4 ortasında yan yana 4. sonuna dogru 5 te uzuyor gidiyor gsı dedi.

ve bilirnırkı hb si de 3 4 dişli olmazsa 2 viteste verdigi gidişi 3 ve 4 te vermez.

kendi aranızda denıyeceksınız aranızda bir rekabet yoksa gecilen gecen derdı olmazsa keyfine sıkın yarışın ama varsa bir rekabet idda deneme bence.

ortada bi iddia yok zaten öylesine deneyeceğiz..

Time-R
10-01-2011, 18:17

vtecle bile denemem diyorsa ortada bir iddaa vardir, eger sende o kadar buyutulecek bir arac degil diyorsan yine bir iddaa vardir.

kadir jdm civic
10-01-2011, 18:20

arkadaşım senın katagorin olmayan bir araç benzın yaktıgına deymez insan yarıştıgında zevk almak ister gsı yanından uzayıp gidicek....

EMG
10-01-2011, 18:26
siz neden şöyle bi vtec gecesi yapıp video koymuyorsunuz ?

yanlış anlamayın beni aracınızın ne kadar sağklıklı olduğu filan hep söylenir bilenler tarafından filan tamam güzel. vti gsi geçen bütün konuların içinde giderinizide yapıyorsunuz seviyeli şekilde e o da gzel. ama hiç deneme yok, video yok :S :S
tekrar diyorum yanlış anlamayın, sadece gözlemimi söylüyorum size;)

fazla çıkmıyorum ben rollinge bu aralar, çıktığımda da vtecle denk gelmiyoruz hepsi bu denk gelsek seve seve:)

yani bu sonuca hangi fitne fesat ile wardın merak ediyorum :)
stndart GSI war piyasada ana zır stock vtec yok, ha warsa da deneyeme yapmayacak amcalarda wardır belki :)

Vtec le bile denemem demiş arkadaş,o yüzden abartmasın dedim dikkatli okursan, abartmasın arabasını ;)

Vtec le denemeycek de Type R ile mi deneyecekmiş? :D

fitne fesat falan yokta,

"gsi'ı abartmayın vtecle yürüyemez" olarak anladım ben senin dediğini, yanlış anlamış olabilirim

bu yaştaki arabaların stockunu bulup denemek gereksiz zaten

gün gelir type r ile de denenir belki :)

By_MuGeN
10-01-2011, 18:31
vtecle bile denemem diyorsa ortada bir iddaa vardir, eger sende o kadar buyutulecek bir arac degil diyorsan yine bir iddaa vardir.

ben videyu izledikten bu yorumu yaptım kardeş

By_MuGeN
10-01-2011, 18:36
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=1676104736348&oid=190689370947948&comments) deneyeceğim aracın kadran videosu bu ön bilgi olabilir mi ?

flexamin
10-01-2011, 19:03
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.

bunu dior

joker
10-01-2011, 19:13
gsı de sadece egsoz.

kadir si var si var bunu sende biliyorsun kardeşim sende onca işlem vardı yalnış anlama ama iyi yürüyen bir aracın yoktu senin sattığın cocuğun denediği gsı gelsin bide benle denesin ozaman

By_MuGeN
10-01-2011, 20:19
tşkürler arkadaşlar

Juggernaut
11-01-2011, 01:40
Ne 4'u, birak simdi kanmasin kimse :)

si'nin 2. vites ortalarinda 1 boy acar gsi, 3.vitese attimmi si artik 3 boy fark olur, vites attimmi dahada acilir.

Eger si'de kisa yoksa olay budur. si'nin sanzuman oranlari ile gsi'yi karsilastirdinizda mi bu sekilde konusuyorsunuz anlamadim.

Benimki tahmin sadece.

kadir jdm civic
11-01-2011, 11:32
kadir si var si var bunu sende biliyorsun kardeşim sende onca işlem vardı yalnış anlama ama iyi yürüyen bir aracın yoktu senin sattığın cocuğun denediği gsı gelsin bide benle denesin ozaman

kardeşim senın aracında da bir çok işlem var farkındaysan bu deneyecek arkadaşta sadece egzos sistemı var okadar yanı onun si ile senın si arasında bayabi fark olucak dimi

he benım aracı alan arkadaş bayabi hevesli gecen cumartesi bir kaza yaptı fazla bişey yok bu aylar içinde egzosunu takıcak gsı ile denemeye getiririm aracı senınde uygun oldugunda bir ortam yaratırız ben araç hazır oldugun sana telden haber veririm...

By_MuGeN
11-01-2011, 16:03
kardeşim senın aracında da bir çok işlem var farkındaysan bu deneyecek arkadaşta sadece egzos sistemı var okadar yanı onun si ile senın si arasında bayabi fark olucak dimi

he benım aracı alan arkadaş bayabi hevesli gecen cumartesi bir kaza yaptı fazla bişey yok bu aylar içinde egzosunu takıcak gsı ile denemeye getiririm aracı senınde uygun oldugunda bir ortam yaratırız ben araç hazır oldugun sana telden haber veririm...

baya bi fark olmaz yok artık :)

keskinli_ali
11-01-2011, 16:22
ecotec gsi ile deneyelim si yi :))) herzaman varım ecotec ile si nolur?

Rockford
11-01-2011, 16:46
si da kısa yokken ilk 2 vites yürüyo 3de tutunamıyo :)

raptor_98
11-01-2011, 17:06
Ali ecotec te olsa gsi alır ;) opel küçümseniyo nedense ama sora da şaşırtıo.geçen hafta şaşırdılar yani :)

19gokhan90
11-01-2011, 17:08
yüklü si stock vti ı geçiyormu ? (merakımdan soruyorum bilmiyorum)
stock vti stock sfi ı geçiyormu?
sfi ı da ecotech i de bu kadar hor görmeyin :)

EMG
11-01-2011, 17:24
yahu benmi yanlış anlıyorum si tutunur falan deniyor da şaka mı yapıyorsunuz vti'ları geçiyor mu si'lar :D

A.Cem
11-01-2011, 17:30
yahu benmi yanlış anlıyorum si tutunur falan deniyor da şaka mı yapıyorsunuz vti'ları geçiyor mu si'lar :D

gsi ler 156 hp stock, tutunduğuna göre nerden baksan 120 130 hp olması lazım si nin:) bence hiç ama hiç şansı yok. stock gsi ye karşı stock 106 gti bile zor tutunuyor o da bi yerden sonra kopuyor :D

JapanVsGermany
11-01-2011, 17:33
yüklü her araba stock her aracyı geçebilir :)

Bkz: bladerk'in civic si'yının yanına yaklaşabilecek yüklü bir gsi da yok memlekette mesela :)

stock si geçemez stock gsi'yı o da başka bir gerçek :)

19gokhan90
11-01-2011, 17:38

Bkz: bladerk'in civic si'yının yanına yaklaşabilecek yüklü bir gsi da yok memlekette mesela :)

izmir 2 drag öncesi :

Willkommen bei Facebook (http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=449392289674)
:soru:

JapanVsGermany
11-01-2011, 17:47
açılmıyor wideo ama :)

19gokhan90
11-01-2011, 17:53
ben yüklemedim yükleyene söylemek lazım :D
gsi geçmiş si ı

raptor_98
11-01-2011, 17:56
ibonun gsi mı?
si hangi si?

kadir jdm civic
11-01-2011, 18:01
videoyu merak ettm nasıl izleriz hangi drag bu tarih nedir?????

*AddO*
11-01-2011, 18:02
Stock bir VTI'da Stock SFI'ı geçemez zaten....O yüzden Sİ ile karşılaştırmaya gerek yok. Araç yüklü olduğu için denenebilir sadece..

Benim aracım astra h 1.6 115hp performans aracı değil, 2. vites 3000 - 4000 devir civarlarında başlayıp vtec açana kadar gazlıyoruz, ilk denemede vtec açana kadar 1 kaput öndeydim vtec açınca uzadı. 2 denemede vtec açana kadar kafa kafaya gittik yine vtec açınca uzadı.
Şahsi görüşüm stock vtecler o kadarda iyi giden araçlar değil. Yüklenince kaderi değişiyor o ayrı.

A.Cem
11-01-2011, 18:13

kesinlikle katılıyorum. ama si de aman aman birşey göremedim, o yüzden stock un üstüne tahmini 15 20 hp koyar. Dolayısıyla yine yetmez

19gokhan90
11-01-2011, 21:44
ibonun gsi mı?
si hangi si?

aynen ibo ;)

izmir gece yarışı olduğu zaman

neyse konu dağılmasın herkes hemfikir:)

By_MuGeN
11-01-2011, 23:47

stok değil komple filtre ve egzos sisitemi var bunu stoktan sayıyo msun :)

By_MuGeN
11-01-2011, 23:51
neyse ben yinede yorumlarınız için tşk ederim ama bikere deneyecem bu sfi nin çok sağlılklı olduğuınu düşünmüyorum ...

u.kurt
11-01-2011, 23:54

yok artık tamam si'ı yer gibi gözüküyor ama Vtec biraz abartı gibi :)

By_MuGeN
11-01-2011, 23:55

bencede vtec abartı .. görcez bakalım deneyince:)

EMG
11-01-2011, 23:57

aynen valla yok artık daha neler gsi vteclemi denicek olamaz aman Allahım neler duyuyoruz saçmalık resmen:eek:

bladerk
12-01-2011, 00:17
izmir 2 drag öncesi :

Willkommen bei Facebook (http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=449392289674)
:soru:

bizim aracın vitesi orada 3 e hiç geçti mi şanzuman problemi yaşadık geçmiyo lanet vites sekromeç gitti yolda sinyallerini vermişti zaten
3 e geçmiyen aracı o kadar geçebildiğiniz için tebrikler ne diyim
yani bunu orda göre göre video koyuyosunuz ya harbiden güldüm

açılmıyor wideo ama :)

bak roll e yürüyecek gsi varmış da biz bilmiomuşuz :hahaha: oysa sen o kadar gider yapmıştın

kesinlikle katılıyorum. ama si de aman aman birşey göremedim, o yüzden stock un üstüne tahmini 15 20 hp koyar. Dolayısıyla yine yetmez

kardeşim izmire indiğimizde egsoz borumuz koptu yarışa free flow girdik o da yetmedi 3 vites crtladı geçmedi hiçbi şekilde ayrıca 2 tane bijon saplamamız koptu yarışa devam edemedik gsi ile yapılan kalkışımız iptal oldu çünkü gsi 2.0 lt olduğunu hesaplayamamışlardı rakip yok dendi baktık 206 gti vardı itiraz ettim kabul edildi ardından ben saxolarla kalktım onlarla da sadece 1 kalkış yapabildim ikinci kalkışta saxonun debriyaj gitti bizim de 2 tane bijon koptu devam edemedik 3 üncü olduk gsi ise üst kategoride kupasını aldı

benim hafif yüklü si la denemem si da oversize piston port polish filtre egsoz gaz kelebeği var benimki beli zaten
d16a9 si & bladerk sohc vtec all motor ilk test - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/d16a9-si-bladerk-sohc-vtec-all-motor-ilk-test_2066557.htm)

eğer gsilarınız bu kadar fark atabiliyosa si lara maşallah ama yine de denemek isterim 2 haftaya falan aracım hazır (şu an niye değil bu sefer de 2 yi kırdım kovan da çatladı kilit bekliyorum ) şanzuman açmak için

hadi bakalım ankara gsi aranıyor yürüyen :icon_tup:

JapanVsGermany
12-01-2011, 00:32
Ben yaz boyunca yazdım,ne kadar yürüyen Atmosferilk GSI war sa, ya da GSI SFI swaplı her hangi bir araba warsa denemek isterim diye ama... Boşwer :)

Sadece 700küsür kg ciwarında SFI Swaplı Corsa A ile denedik, zaten o denemeden sonra da bir daha başka her hangi bir GSI için benzin parama kıymadım :)

Stock - Stock GSI alır
Modded - Modded GSI yok ki alsın :D

ramo si
12-01-2011, 00:36
si yürüosa güzell ..gider gsi a

raptor_98
12-01-2011, 12:36
o drag wideosunda gsi ın yazılımda sorun wardı ateşlemeyi düzgün yapmıodu,dewir çewiremıodu..o da ona rağmen yarıştı ;) neyse herkezin arabası kendine güsel sidik yarıştırmaya gerek yok..ALLAH(cc) kaza bela wermesin,herkes gönlünce yapsın gazlasın :)

capcapca
12-01-2011, 12:45
ya erkut abi senin arabanı anlatmana gerek yok bence hiç kendini yorma zaten herkez ne kadar yürüdüğü bilmesi gerekenler biliyo abi bir tane gsi 206rc yada 207rc geçsın ondan sonra konuşsunlar gerçi 206rc yide 10 boy felan ayırsınlar ondan sonra gectık desınler çünkü sen beni geçiyosun 2-3 boy bende normal 206 rc 207rc leri 10 boy felan geciyorum öle sorunlu arabayı geçtim demek kolay değil :D :D :D :D :D

chiefkadir
12-01-2011, 12:55

stock si geçemez stock gsi'yı o da başka bir gerçek :)Bırak yüklü gsi ı normal sağlıklı gsi bile az kaldı..
Bir gün gsi ın yüklüsünü gösterecem size :D

Erkutun arabaya maşallah boyundan büyük işler yapıyo bitsinde önce bahçelili alinin eco ile bi deneyek

raptor_98
12-01-2011, 12:57
opel yürümüo ya hantal,eski.ağır :) hondalar kral ,bitane,herşey onlarda tmm :)) kadetmiş opc miş onlarda tıs zatenn :))

RCkid
12-01-2011, 13:00
Emre'nin GSI'ı yani EMG ankarada Erhandayken denemiştik benim arabayla. ben o zaman b16 swap crx filan geçiyordum 2 boy ama GSI da beni geçiyordu. GSI sağlıklıysa çok iyi yürüyor

KA®ANLIK
12-01-2011, 13:08
Bırak yüklü gsi ı normal sağlıklı gsi bile az kaldı..

Erkutun arabaya maşallah boyundan büyük işler yapıyo bitsinde önce bahçelili alinin eco ile bi deneyek

abi yüklü GSI ı göstermek lazım evet :D bırak şu RS i artık :)

bladerk
12-01-2011, 13:32
Bırak yüklü gsi ı normal sağlıklı gsi bile az kaldı..

sağol abi aynen deneyelim o araçla ben de merak ettim nasıl yürüyo benim bitecek bişey yok sadece şanzuman topluycam direk yanınızdayım

A.Cem
12-01-2011, 13:32
forumun zaten çoğu hondacı veya honda hayranı o yüzden tartışmaya çok girmemek lazım :)

chiefkadir
12-01-2011, 14:20
abi yüklü GSI ı göstermek lazım evet :D bırak şu RS i artık :)Aklımda atmo astra gsi var bro yapacam inşallah ilerde ..

sağol abi aynen deneyelim o araçla ben de merak ettim nasıl yürüyo benim bitecek bişey yok sadece şanzuman topluycam direk yanınızdayımŞanızmanı dedim zate Erkut onu halledince bol bol denersin nası olsa :)

chiefkadir
12-01-2011, 15:08
Ben yaz boyunca yazdım,ne kadar yürüyen Atmosferilk GSI war sa, ya da GSI SFI swaplı her hangi bir araba warsa denemek isterim diye ama... Boşwer :)

Sadece 700küsür kg ciwarında SFI Swaplı Corsa A ile denedik, zaten o denemeden sonra da bir daha başka her hangi bir GSI için benzin parama kıymadım :)

Stock - Stock GSI alır
Modded - Modded GSI yok ki alsın :D

Bro o arabanın ilk yapıldığı motor'a denk gelmedin sen o hali ciddi gidiyodu..
Sonradan dandik bi motor attı bilaller o hali ile yürümedi hiç lpg tankı vs dahil tartıda 950kg geldi..

flexamin
12-01-2011, 16:15
reşo len bitane sfi motorlu şahin wardı ya düz borulu falan onla denediniz mi siz

10-UR
12-01-2011, 17:00
sana şöyle yardımcı olabilirim...bnde golf mk3 gti var bn her ikisiyle hem kalktım,hem roll yaptımm..gsi zorlamıştı bni..

keskinli_ali
12-01-2011, 17:14
sana şöyle yardımcı olabilirim...bnde golf mk3 gti var bn her ikisiyle hem kalktım,hem roll yaptımm..gsi zorlamıştı bni..

gsi zoramıştı derken? geçildi mi?

EMG
12-01-2011, 17:14
ulan 140 kilo olmasam atmosferik yapıcam arabayı da işte kafadan 3 boy gerideyiz :D

10-UR
12-01-2011, 17:22
1 kere deneme fırsatım oldu.roll de yarım boy gectı, kalkısta bn gectım....deneme fırsatım bır daha olmadı

oğuzk
12-01-2011, 17:42
GSİ Civic Si ı geçer abisi vti da gsi geçer :D

EMG
12-01-2011, 17:43

bu kadar net konuştuguna göre baya tecrubelisin bu konuda?

__FrK__
12-01-2011, 17:44
emre mesaj kutun dolu

EMG
12-01-2011, 17:46
emre mesaj kutun dolu

hallettim yardırabilirsin :D

oğuzk
12-01-2011, 17:49
bu kadar net konuştuguna göre baya tecrubelisin bu konuda?

Değilim. deneyinde görelim ecotech nasıl vti geçiyor

EMG
12-01-2011, 17:53
Değilim. deneyinde görelim ecotech nasıl vti geçiyor

ecotecten bahsetmiyoruz farkındaysan konu sfi

*AddO*
12-01-2011, 19:39

:hahaha::hahaha:

erh
12-01-2011, 20:57
ulan 140 kilo olmasam atmosferik yapıcam arabayı da işte kafadan 3 boy gerideyiz :D

emre ver arabamı geri :))))

en erken 1 yıl en gecte 2 yıl içerisinde turbo vti la atmosferik gsi deneriz kısmetse :)

By_MuGeN
12-01-2011, 22:46
emre ver arabamı geri :))))

en erken 1 yıl en gecte 2 yıl içerisinde turbo vti la atmosferik gsi deneriz kısmetse :)

niye gsı nin içinden mi geceçen :)

JapanVsGermany
12-01-2011, 22:48
reşo len bitane sfi motorlu şahin wardı ya düz borulu falan onla denediniz mi siz

denedik :D
en azından tender'ın 106 GTI ile yürüyorlar,son denemede yanılmıosam önündeydi 1 boy filan :)

erh
12-01-2011, 22:48

kısmet :))

keskinli_ali
12-01-2011, 22:49

obaaaa :D:D

By_MuGeN
12-01-2011, 23:16
obaaaa :D:D

ne olduu :)

keskinli_ali
12-01-2011, 23:18
ne olduu :)

büyük hesaplaşmaa:D büyük iddaa:D

oğuzk
12-01-2011, 23:20
:hahaha::hahaha:

:beuj: :beuj:

JDM VTİ
12-01-2011, 23:23

52kiloyum her türlü araca jokeylik yapılır :D :D