Orijinalini görmek için tıklayınız : HP NetBooklar hakkında bilgi
Aramızda kullanan, memnun olan, şikayetçi olan var mı?
Anneme almayı planlıyorum bir tane doğumgünü hediyesi olarak.
Sevgiler,
Efe.
Ayhan_izmir
10-01-2011, 22:25
Netbookunu bilmemde bende notebook var herşeyiyle mükemmel bilgisayarlar tek sorunu aşırı derecede ısınması,soğutucu fanı da bi türlü gidip almadım,altını desteklerle açık,soğuk tutarsam perfect pc :D
hp + amd = mısır patlatma makinesi o derece ısınır üstünde yumurta kırılır :D
kapatır kendini ısınınca fılan ben uyuzum sahsen kendisine bidaha asla almam :(
amd işlemcili hp var bende 13.3 ekran..ısınma sorunu var ama bir problem yaratmadı 2 senedir bende..ama bir daha alır mıyım bilmiyorum..tercihim acer olurdu muhtemelen
onursumer
10-01-2011, 22:34
model versen çok daha yararlı olur
hp nin alıncak makineside var uzak durulcak makineside var marka olarak yorum yapmak yanlış olur ;)
arkdsm bnde de 2 senedır war, hıc bı sorunla karsılasmadım memnunum.
hp nin alıncak makineside var uzak durulcak makineside var marka olarak yorum yapmak yanlış olur ;)
aynen benimki compaq presario 6710 gibi bişeydi demem o ki internet modelleri araştır ısınma sorunu yaşanılanı alma illa hp alcaksan
sıkıntılı makinalar bence daha iyileri var aynı paralara ;)
Babama aldıımızı tavsıye edıyosan et :D
onursumer
10-01-2011, 22:51
birde şu var her ısınan ürün sorunlu diye bişey yok
bazı modeller çok sıcak çalışıyor ama herhangi bir sorun teşkil etmiyor
Ben HP kullanıyorum AMD lisinde kullandım , İntel'lide . son 2 senede 4 tane hp laptop değiştirdim aldım sattım . Isınma sorunu öle abartılır gibi değil .çokta iyi makinalar özellikle AMD modellerinde performanslar çok daha iyi dış görünüşleride şık bi daha laptop alsam direk gider gene HP alırım diğerlerine bakmadan
Ludacris
10-01-2011, 23:54
uzak dur diyen 2- 3kişi oldu doğru yalan bilemem ama sakın alma dediler
ben acer ve samsung kullanıyorum 2sindende memnunum
samsung n150 2 gb ram 250 gb hdd versiyonu tavsiye ederim.
aklın varsa sakın girme kız arkadasımın 2 tane pc si HP arıza yaptı.ilki tam 1 ay serviste kaldı sıfırını gonderdiler oda bozuldu bir muddet sonra tekrar verildi 0 olarak ama sattırmaya kafaya koydum.abimin lap topu vardı menteşelerinden kırıldı.değiştirdik gene kırıldı.ne servisi servis ne lap topu lap top.o yuzden uzak durmanda fayda var.en ama en mantıklı ASUS ve TOSHİBA dır.su an annemde netbook var abimde lap top asus'un onlarıda ben aldırdım inanılmaz otesi memnun ikiside.
Siz biraz şansızmışınız . Ben yukardada yazdım 2 senede 4 tane değiştirdim hatta bi önceki makinam çok iddalı idi modelini bulunca yazıcam ( laptop şuan kardeşimde ) onun fiyatında hiç bi marka onun kadar windows puan ı vermiyordu 620 dolarlık bişidi geçen sene aldım 5.9 rating i vardı win7 de.
Ludacris
11-01-2011, 02:00
samsung n150 2 gb ram 250 gb hdd versiyonu tavsiye ederim.
bende ki bundan çokta güzel fiyatı
bu arada lenova var (çakma ibm)
hp sende sadece otomobil güç birimi olarak kalsın...
hp gitsin yazıcı üretsin :D
bende ki bundan çokta güzel fiyatı
bu arada lenova var (çakma ibm)
hp sende sadece otomobil güç birimi olarak kalsın...
hp gitsin yazıcı üretsin :D
aynen ucuz ve sağlam bende 1 160 versiyonu var 1 hafta sonra gittim aldıgım yere 2 250 versiyon aldıgım fiyata düşmüş. Çıtırdan koydu bakıcam 300 filan olursa alırım :D
hp nin servisinden çok çektim bende bir fotoğraf makinesi 3 ayda gelmezmi ya tabi tamir olmadan birde.
hp evet sadece yazıcısı makbuldur. :)
onursumer
11-01-2011, 09:06
hp düşünüceksen uyguna bulursan XC185EA tavsiye debilirim iyi makinedir
asus 1015pem de kesinlik tavsiye ederim
ygtkrmdnz
11-01-2011, 12:40
asus 1001 HA kullanıyorum memnunum şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım
arkadaşlar konuyu açtım ama tezcanlı valide bana sormadan gitmiş kendi almış bile. şimdi doğumgünü hediyesi başka bişi düşünmek lazım :) ilginiz için teşekkürler.