PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sınavda Geçen Diyaloglar :))

S.Saka
11-01-2011, 19:07
-Seliin Birinci sorunun cevabını versene
-Olmaz çalışsaydın.
-Bak ver yoksa geçen gece bizim evde yaşadıklarımızı anlatırım herkese
- Allah belanı versn.

-Mustafa 1. Soruyu biliyon mu?
-Bilmiyom.
-2. Soruyu
-Bilmiyom
-3 ve 4 ü
-Bilmiyom
-O zaman ne b.k yemeye benim önüme oturdun.

-Ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım, sen de benden yaz.
-Tamam al
-Allah belanı versn Ahmet, yanlış kitabı getirmişin.

-Veli kağıtları değişelim mi?
-Farketmez değişelim nasılsa ikimizinki de bomboş

-Aysun 1.sorunun cevabını söylesene.
-Sen önce 3ü söyle ondan sonra
-Pislik, dur 3ü selinden alayım.
-Selin üç üç
-Tamam ama sen önce 2yi söyle.
-Yaz okuluna kalasıca zilliler.

-Murat 5.soruyu söylesene
-Söylerim ama bi şartla.
-Neymiş lan şartın?
-Ayşeden ayrılcan
-Irz düşmanı fırsatçı şerefsizzz.

-Yasin yaptın mı lan soruları?
-Yok lan nerede.
-Olum dedim sana King oynarken molalarda çalışalım diye.

-Vedat olum yaptın mı soruları.
-Ben ve sorular ?
-olum sınavda kaybeden aşkta kazanırmı acaba?
-h…..lan

-Sertaç olm ben soruları yapamadım, gidiyom lan.
-Nereye gidiyon olum.
-Yaz okuluna nereye olacak.

-Ahmet 1. Soruyu versene
-Yapamadım.
-3 ve 4 ü ver o zaman.
-Onlarda yok.
-O zaman 200milyon borç ver bana.
-Ne alaka lan mnyak.
-Olum çıkışta yaz okulunun parasını yatırıyım bari.

-Kazıım
-Ne vaar?
-B.k var alla alla.

-Seyithan bir iki soru söyle
-Yapamadım
-Hangilerini yapamadın.
-Hiçbirini
-Ulan bu soruların hiç birini yapmadan nasıl her snavdan 100 alıyon …..

-Damlaaaa. Bugün çook güzelsiin.
-Yemezleeer.

Caner banada yazsana lan şu cevapları.Kalacam bak.
-Dur copy-paste yapalım.

Siz ne yapıyorsunuz getirin kağıtları

-Hocam valla kopya çekmiyoruz.

Kopya çekmiyorsunuz zaten resmen fotokopi çekiyorsunuz.

-Ecem 5. Soru ne?
-Bursa
-Bursa die bi şık yok ki kızım.
-Gerizekalı ‘b’ şıkkı ‘b’
-He o manada bursa

-Harun kağıtları değişek mi la
-Ben kağıda adımı yazdım artık olmaz.

-****(Pelin sıraya yazdığı kopyalardan yararlanmaktadır)
-Pelin 3
-………
-Sınıfta kalcam bak
-Naparsan yap lan
-Hocaaaaamm pelin sıraya….
-Sus allahn belası susss ‘d’ şıkkı
- he şöyle

-Mahmut 5. Soruyu göstersene
-Hadi ordan sen beni topunla oynatmadıydın
-Sınavdan sonra oynarsın
-Tamam al yap

-Fırat kopya ver lan
-…….
-Olum versene
-Vermem daha geçen sınavda aldığın kopyaları geri vermedin.
-Fırat iyi misin olum

-Kopya vereyim mi Fırat
-Emrah iyimisn olm sen genelde kopya isterdn
-Tamam o zaman alışkanlıkları bozmayayım.Kopya ver sen.
-Hay çenemi…

Burnumu tutarsam “B”
Alnımı tutarsam “A”
Çenemi tutarsam “C”
Ellerimi ovuşturursam “E”
-Eee Ya seçenek “D”ise…
-O zaman sçtk…

:D:D
alıntıdır..

verildiyse Kusura Bakmayın ..

Type-R
11-01-2011, 19:14
ahauaha harbiden çok yaşadık bu tür şeyleri :D

Ufuk
11-01-2011, 19:33
Allah yaşatmasın :)

Vti-966
11-01-2011, 19:53
Güzel paylaşım :D

bytolga
11-01-2011, 20:07
Bunların çoğu çok tanıdık geldi güzel paylaşım :D

fastchild
11-01-2011, 20:10
bir öğrenci olarak bende bunlardan çook var ama en tazesi bugün olanı yazayım

matematik sınavı esnasında haber geldi 1 sonraki ders din dersinden yazılısınız miilet tabi 1-2 ders ertelemek için çabalıyo öğretmen dediki:
-bakın çocuklar matematiği yemek din dersini meyve gibi düşünün yemekten sonra meyva yiyeceksiniz
-ben:hocam yemekten hemen sonra yenilen meyve gaz yapar................ ve tenefüste haber gelir 3 ders sonra yazılı :D

Alper_
11-01-2011, 20:14
güzelmiş :D

StyleALP
11-01-2011, 20:24
Hahahha ALLAH yaşatmasın harbi ya :D

ulasoztas1
11-01-2011, 20:59
tam final haftasında aralarından bazıalrını yaşicakmışım gibi geliyor :D

emir91
11-01-2011, 21:16
Süperdi :D final haftasında durumu özetlemiş :/

FaBeRgE
11-01-2011, 21:27
lisedeyiz ayıptır sölemesi sınıfın ineklerindenim ve sınav matematik sınavı, girdik sınava herkes bana bakıyor, ben yazıyorum arkamdaki yazıyor onun arkasındaki da ondan derken 5-6 sıra yazıyor. Türev sorusu sanırım biraz uzun bi çözümü vardı. Sonuna geldim tam bi baktım yanlış, dedim beyler silin. 5-6 sıra aynı anda silince hoca çaktı köfteyi hepimiz kalmıştık :D

Mr.K
11-01-2011, 22:19
lisedeyiz ayıptır sölemesi sınıfın ineklerindenim ve sınav matematik sınavı, girdik sınava herkes bana bakıyor, ben yazıyorum arkamdaki yazıyor onun arkasındaki da ondan derken 5-6 sıra yazıyor. Türev sorusu sanırım biraz uzun bi çözümü vardı. Sonuna geldim tam bi baktım yanlış, dedim beyler silin. 5-6 sıra aynı anda silince hoca çaktı köfteyi hepimiz kalmıştık :D

huahuauhauh bu durumu bır kopya ceken olarak cok yasardım:D ve cok uyuzuma gıderdı:D ulan yazdık o kadar anokta.. huahuahuauh ya adam gıbı coz yanlıs yapma yada cekmeyelım uhauha yalnız okurken bu anı yasadım gordum resmen eauheauh

kv661
11-01-2011, 22:28

O türev bana ne çektirdi bi ben bi allah 1 de matematik hocası bilir. :D
benim tarihim iyiydi 1 paragraflık ezberlenicek yeri 15-20 dk. anlatırdım hoca da dinlermiş gibi yapar dinlemezdi.

Aferin çalışmıssın.
Hadi len 2-3 cümle ezberler gerisini sıkardım hep :D

turbo&quattro
11-01-2011, 22:33
Tarihmiydi neydi ilk sinavim 10 ikinci sinavdan 80 almam gerek ki geceyim....Neyse sinav sorularini bulduk bir sekilde ve yaptik hazirliklari...Sinavda 8 tane yaptim ki yeterliydi gecmek icin....Neyse 1 tane daha yapayim garantiye alayim derken yakalanmistim hocaya ve kalmistim :D:D

By_HaNNibaLL
11-01-2011, 22:40
Bugun bana oldu sınavda
Fizik sınavindayim kağit bomboş

Hoca dedi vizen kacti dedim 51

51 almişsin bundan yüksek alman gerekiyor bu kağitin hali ne neden veriyorsun

Bende dedim nabayim eve mi götüreyim kağiti adam salak salak bakti yüzüme cıktım sınavdan :D

Anıl E.
11-01-2011, 22:49
Yarın sınavım var saat 15:00'da sınav öncesi güzel oldu :)

HondatugraL
11-01-2011, 22:52
sınavda çok ispıyoncuydum :D fecıde kopya çekerdım sıra arkadaşlarımın uzerımde cok emeği var :D

Low-Rider
11-01-2011, 22:52
kopya çekmek , o muhabbetker ayrı keyif ya

faberge yazdığın gözümde birebir canlandı çok bombaymış:D

300kişilik amfide bir tek kopya çekerken beni yakalayan hocayı hiç unutmuyorum.ayağa bir kaldırdı beni 5tane kopya kağıdı döküldü , oğlum pes bee dedi :D

u.kurt
11-01-2011, 22:58
ahahaha iyimiş :D

Boost Up
11-01-2011, 23:04
lise 1 yada 2 emin değilim, olay önümde oturanla onun yanındakinin arasında. soldaki arkadaşn tu mdersler iyi sagdakıde hıperaktıfın allahı. soldakı işlem yapıyo işlemleri karıştırmamak için aralara çizgi çekiyo buldugu sonucun altını falan çizer, sağdaki hıyarda olduğu gibi almış hepsini kutular çizgilerde. hoca dedi kopya degıl fotokopı makınesı mubarek demıstı hahaha:)

otto985
11-01-2011, 23:17
çok güzel paylaşım saol:D

HondatugraL
12-01-2011, 00:07
lise 1 yada 2 emin değilim, olay önümde oturanla onun yanındakinin arasında. soldaki arkadaşn tu mdersler iyi sagdakıde hıperaktıfın allahı. soldakı işlem yapıyo işlemleri karıştırmamak için aralara çizgi çekiyo buldugu sonucun altını falan çizer, sağdaki hıyarda olduğu gibi almış hepsini kutular çizgilerde. hoca dedi kopya degıl fotokopı makınesı mubarek demıstı hahaha:)

allahtahtan adı soyadını bolumune kendı adını yazmıs :)

Eriador
12-01-2011, 00:16
Lisede bi tarih hocamız vardı artık emekliliği gelmiş , son günleri kimseyi bırakmaz etmez iyi bi adamdı . Sınav kağıdının sonuna " Şampiyon Fenerbahçe " yazanlara + 5 paun veriyordu :) Bi gün sınavda yanıma kız arkadaşım oturdu dersleri iyidi bizim gibi serseri değil , dolduruyor kağıt ı yardırıyor adeta bana dedi bendn baksana dedi dedim gerek yok ? nasıl ya filan kalmak mı istiyorsun diye konuştu ufak çaplı atıştık , sen görürsün dedim ozaman FB GS yi 6-0 yenmişti bizde maçtaydık tüm günü kağıt a özetlemiştim ... sonuç sınıfta tek 100 alan bendim :) kızcağızda 87 almıştı ...

S.Saka
12-01-2011, 00:20
FinaL Haftası İyi Gider Diye Açmıştım İyi de OLmuş.. AnıLar Güzelmiş :D:D

McS_R53
12-01-2011, 00:32
Lisede bi tarih hocamız vardı artık emekliliği gelmiş , son günleri kimseyi bırakmaz etmez iyi bi adamdı . Sınav kağıdının sonuna " Şampiyon Fenerbahçe " yazanlara + 5 paun veriyordu :) Bi gün sınavda yanıma kız arkadaşım oturdu dersleri iyidi bizim gibi serseri değil , dolduruyor kağıt ı yardırıyor adeta bana dedi bendn baksana dedi dedim gerek yok ? nasıl ya filan kalmak mı istiyorsun diye konuştu ufak çaplı atıştık , sen görürsün dedim ozaman FB GS yi 6-0 yenmişti bizde maçtaydık tüm günü kağıt a özetlemiştim ... sonuç sınıfta tek 100 alan bendim :) kızcağızda 87 almıştı ...

hahaha sınıfı iyi temizletiyordu dimi

ProdriveSTI
12-01-2011, 00:43

hahaha bu çok iyiydi harbiden...ne günlerdi cidden özlüyor insan :/

oğuz
12-01-2011, 00:52
o kağıtlara verdiğim özeni hiçbirşeye vermezdim.
en son silgiyi yarıp içine kat kat kağıt sıkıştırmıştım,okadar küçük yazıyordum ki bi ara gözlüklemı gırsem sınava fln dıye düşünmüştüm :D

hoca karşıdan bakardı eller yukarda derdi. ahah çok iyi bi numaraydı ya :d

meLaNchoLic
12-01-2011, 00:56
lisede 30 kişilik sınıfta 3 kişinin ingilizcesi iyiydi gerisi vasattı o 3 kişiden biride bendim ama diğer ikisinede kopya verdiğimi bilirim :D herneyse.. senenin son sınavı geldi artık pazartesiye denk geldi.. cumadan herkes yer planlamasına başladı. iyi bilen 3 kişi en öne oturur gerisi arkasına dizilir falan herkes tek oturur zaten fazlalık gelenler en öne bizim yanımıza :D
herkes yer paylaşımını yaptı falan cuma günü.. sonra bi muhabbet arasında canımı sıktılar.. dedim bakın pazartesi rapor alırım gelmem sınava tek girerim sonra hepiniz apışıp kalırsınız dedim. inanmadılar... sonuç mu?..
pazartesi ilk iki derste olan ingilizce sınavına uyuyakaldıgım için geç kaldım :D okula giderken 3. derse yetişeceğimi hesaplayarak gittim :D sınıfa girdiğimde ise ingilizcenin 2. dersi ve son 10dk sın oldugunu farkettim :D satışa gelen arkadaşlamın bakışları arasında hocanın elime tutusturdugu bitirmek için 10dk var dediği ve 4 sayfalık ingilizce sınavını tenefüsteki 5dk yı da zorla alarak 15 dk da bitirdim :D 92 almıştım :D

ruudvan
12-01-2011, 02:41
ortaokuldayım ıngılızce sınavı var ertesı gun.evden cıktım arkadasa gıdıcem gece kalıcam ıngılızce calısıcaz.o gun arkadaslara gıtmısken onlara yakın oturan sınıftan bı kız arkadas vardı onla o gecekı muhabetten snr cıkmaya baslamıstık.nese aksam sole bı baktık ıngılızceye ama bnm anlıcagım seyler deıl :D
nese en arka sırada arkadasımla yan yana oturuorum yaptık yaptık sonuna geldık artık bnden bısey cıkmıo dedım kagıtları degıstırelım bunuda yap sen ok dedı.değiştik.
sınav acıklandı bn 77 aldım arkadasım 74 :D

ılkokuldada yanımdakı arkadas sınav kagıdıına tarıh vs yazım dıe bana bakarken adımı soyadımıda yazmıs.hoca olm bu ne dıyıncede kızarıp bozarıodu :D

Günkut
12-01-2011, 04:15
Hiç unutmam hiçç lisedeyken hayatında belki ilk defa kopya çekmiş olan arkadasımızın sansına sınıfa müdür geldi sanssızlık ya o arkadasıda ayaga kaldırdı tabi paldır küldür kopyalar döküldü sonraki diyalog..

Müdür: Oglum bunlar ne ?
Arkadas: ee şey hocam
müdür: ney oglum ?
arkadas: gecen sınavdan hocam onlar , valla bu sınava hazırlamadım :)

aeuhauhue ne günlerdi yav :D

Eriador
12-01-2011, 04:15
hahaha sınıfı iyi temizletiyordu dimi

Aynen bro Yaşar hoca işte , bilirsin zaten sende az dersinden kaçıp kağıthane de net cafe ye CS atmaya gitmedik ... ;)

SaBRi
12-01-2011, 04:40
iphone sayesinde üniversiteyi bitirdim :D

lanso
12-01-2011, 12:35
Her ne hikmetse çok özenerek itinayla kopya hazırlardım fakat o kopyalara hiç bakmadan 85 ve üzeri not alırdım...
Üniversitede alman uyruklu bir hocamız vardı ve kopya çektiğimi sanıp benden şürhelendi.Oturduğum yerden kaldırıp kürsüye yolladı .Fakat sınavına girdiğimiz dersin kitabının kürsüde olduğunu unutmuş :)) ben kağıdı doldurduktan sonra farketti baktınmı dedi bende ''haydaaaa ya hocam kopya çekmiyoruz hala daha bu kadar da olmaz ama yaaa'' diyerekten bakmadığıma ikna ettim 100 aldım fakat daha sonraki sınavlarda başımda 4 gözetmen eşliğinde geçti...

!KO
12-01-2011, 12:48
lisede ingilizce hocası kendi cevap anahtarına 70 vermişti :D

Semii
12-01-2011, 13:16
iphone sayesinde üniversiteyi bitirdim :D

al benden de okadar :D:D:D:D fena iş gürüyodu meret :D

Ahmet Saraçoğlu
12-01-2011, 14:07
lisede hiç matematik zekam olmamasına ramen niyeyse sayısala girdim babamın gazıyla..
Öyle ki , matematiğin giriş konuları olan üslü sayılar ve köklü sayılardan itibaren kopmuş vaziyetteydim matematikten...tek bildiğim komşuya gidip bi on'luk alma , çarp , böl , topla , çıkar , bide bir bilinmeyenli denklem :D:D ,, Tek defterim var azına kadar araba çizimleriyle dolu ,, onun altındada trtuning- tuningtr vss allah ne verdiyse o ayki sayısı:D

Hocalar durumumun farkında , ama şahsi saygısızlığa girmediim için , bide öğretmen çocuğu olmamın yüzü suyu hürmetine pek karışmıyolar...Derste konuşup milleti baya bayaa koparmam harici sıkıntıları yok..Kopya çekmeme falan bokunu çıkarmamak kaydıyla müsade var.

Neyse bigün matematik sınavı var , en arkanın bi önündeyim , en öndede sınıfın en çalışkan elemanı var , biz bütün sıra ondan ümitliyiz hemen hemen.Ama hoca gitti aldı onu başka yere.Benim sesli bi şekilde ''Aha sistem çöktü , ben gidiyorum'' dememle hoca dahil sınıf yerlerde :D:D

Başka bi seferdede arkamdaki kız sessizce bi soru istedi benden ,, (yapamayacağımı biliyo , civardan kopya aldımmı diye soruyo) , bende öndeki ne yaptıysa kopyalıyorum ama o çocukta gelmemiş daha o soruya.Yine o sessizlikte arkaya dönüp sesli bi şekilde ''uzmanlarımız şuan soru üzerinde çalışıyo , bi gelişme olursa ben size döniim'' demiştim.:D , hoca dahil bayaa bi kopuldu ama kız sorduuna sorucaana pişman olmuştu

fatih(fb)
12-01-2011, 14:08
final haftası ve yarın statik var biraz daha çalışmamaya devam edersem yarın benden bi anı dinliceksiniz:D

aron76
12-01-2011, 14:16
sınavı olan dört kafadar sınava hazırlanmadıklarından girmeyip gezip tozmuşlar
sınav saati bittikten sonra okula gelerek öğretmenlerine "sınava gelirken arabanın lastiği patladı ondan geç kaldık" diyerek özür dilemişler ve yeniden sınav olmak istediklerini belirtmişler. öğretmen kabul etmiş ertesi gün sınava katılmışlar sınav tek soru ve 100 puan

"arabanın hangi tekeri patladı"

Ufuk
12-01-2011, 15:02
Sınıfın tavanında bölüm bölüm ayrımlar vardı.Arkadaş onların iç tarafına kartona yazmış asmış bütün sınıf niyetlenmiştik..Hocada oturduğu yerden bu çocuklar ne çok düşünüyor diyor.Halbuki biz tavana bakarak düşünmüyoruz soruyu çözüyoruz.. :D :D