Orijinalini görmek için tıklayınız : DENON ve despe izmirde :D
arkadaşlar ALLAH kısmet ederse cumartesi günü despe emre ile bir iş için izmirde olacagız , eger cumartesi akşamı işi olmayan canı sıkılan arkadaşlar varsa techturkey ailesinin izmirdeki üyeleri ile tanışmak isteriz
ulaşmak isteyen arkadaşlar olursa cep numarası 0532 721 65 72 :D :D
asduhasudhausdhauh despe ve izmirde iş :D aklıma geliyo bişiler, unutmamış demekki o hatunu :D
JumboAli
11-01-2011, 19:32
hangı semtte olucaksınız baskanlar :D
asduhasudhausdhauh despe ve izmirde iş :D aklıma geliyo bişiler, unutmamış demekki o hatunu :D
ne alaka laa adam evlendı barklandı eski camlar bardak oldu, bır arkadaşın vtec2 si bişeyler yapmak amaçlı yardım istedi ve onun için gidiyoruz
hangı semtte olucaksınız baskanlar :D
ali bir telefon uzagında olacagız kardeşim :D
JumboAli
11-01-2011, 19:34
hahahaha :D Tmm 0533 410 41 21 sızde kaydedın ben unutma gafletınde bulursam ararsınız baskan
Cumartesi günü go tu Almanya, çok isterdim görüşebilmeyi, maksat tanışmak :)
Cumartesi günü go tu Almanya, çok isterdim görüşebilmeyi, maksat tanışmak :)
kısmet değilmiş kardeşim inşallah başka sefere ;)
ne alaka laa adam evlendı barklandı eski camlar bardak oldu, bır arkadaşın vtec2 si bişeyler yapmak amaçlı yardım istedi ve onun için gidiyoruz
valla yaw ben bu adamın evlendiğini hala unutuyom :D
normalde ıstanbuldamisiniz :) yok bende aydındayımda iki gündür :D
valla yaw ben bu adamın evlendiğini hala unutuyom :D
işte o büyük hatasını ben hep yüzüne vurdugum için unutmuyorum denizim ahaha :D
gokhan035
11-01-2011, 20:08
hafta sonu Ankara da olucam, yoksa görüşürdük bi dahakine artık :) Jumbo ağırlar sizi ;) :)
hafta sonu Ankara da olucam, yoksa görüşürdük bi dahakine artık :) Jumbo ağırlar sizi ;) :)
eyvallah gökanım sanada bişeyler getiriyoduk ama artık kargolarız heralde + senınle manıfolt konusunu görüşecektim kısmet değilmiş
aha yenge bu forumu okursa emre gidemez izmire
hayırlı yolculuklar
gokhan035
11-01-2011, 20:15
eyvallah gökanım sanada bişeyler getiriyoduk ama artık kargolarız heralde + senınle manıfolt konusunu görüşecektim kısmet değilmiş
Manifold olayını hallettikten sonra sana haber vericem zaten detaylı şekilde ;) emanetler içinde arıycam sizi :) Bi istek ihtiyacınız olursa İzmir de, uzakta da olsak yardımcı olmaya çalışırım biliyosunuz.
overblack
11-01-2011, 20:16
işemi çıkcanız nan :D
işemi çıkcanız nan :Dhee gel sende istersen başkan sizin gibilere ihtiyac varmış :D
[QUOTE = DENON; 1968331] hee jel Sende istersen Baskan Sızın gibilere ihtiyac varmış: D [/ QUOTE]
iz bu konuda uzmanlaştınız nen :D sen varken bize göre bişeyyok :D
selam söle izmire ???
By_HaNNibaLL
11-01-2011, 22:43
Akhisardan gecerken banada ugrayin abi :D bursali göreyim el memleketlerinde :D
[QUOTE = DENON; 1968331] hee jel Sende istersen Baskan Sızın gibilere ihtiyac varmış: D [/ QUOTE]
iz bu konuda uzmanlaştınız nen :D sen varken bize göre bişeyyok :D
selam söle izmire ???ehtiyar senıde götürem dicem ama yolda ölürsün falan nede olsa fosilsin sen bi sürü iş çıkar başımıza , gerçi seni gömmeye falan uğraşmam ölürsen , lağamın birine atarım :D
ehtiyar senıde götürem dicem ama yolda ölürsün falan nede olsa fosilsin sen bi sürü iş çıkar başımıza , gerçi seni gömmeye falan uğraşmam ölürsen , lağamın birine atarım :D
hee la benide götür gittiğin yere,izmirde görmeyi çok istediğm biri var amma :D
arabalar stock olmasaydı güzel denemelerde yapardık. 2 gün izmire yetmez gerçi. izmirde gezce uğrucak çok yer var.
arabalar stock olmasaydı güzel denemelerde yapardık. 2 gün izmire yetmez gerçi. izmirde gezce uğrucak çok yer var.tamda sökcek zamanı bulduk arabaları bircet :D
gelin gelin bekliyoruz :D
DetailEF
12-01-2011, 17:25
tamda sökcek zamanı bulduk arabaları bircet :D
Gelin la gelin gelin :D
gelin gelin bekliyoruz :D
Kanka ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız styla bekleriz :D :hehe:
Adamlar tee Bursa'dan gelecek, karşılama yapmazsak olmaz :D
DetailEF
12-01-2011, 17:30
Adamlar tee Bursa'dan gelecek, karşılama yapmazsak olmaz :D
Adamları sizin sokakta bekleyeceksin anlaşılan :D Oldu olacak chevrolet sünnet arabası kiralayak davullu zurnalı gezdiririz bunları :D :hehe:
gelın bakalım işim olmazsa ctesı bornovada gorusebılırız:)
cumartesi arkadaşın doğum günü olmasa gelirdim tanışmak için akhisarda hasta kalmıştım vtec2 ye fena yürümüştü o vtec2 nin sahibisiniz sanırım..alsancakta 88 de olcaz cumartesi eğer oralarda olursanız beklerim 0542 350 3500 numaram
JumboAli
16-01-2011, 12:46
Hanı nerdesınız yaaaa.
overblack
16-01-2011, 17:27
Hanı nerdesınız yaaaa.
ölmüşlerdir belki :D eğer öldüyseler hiç bursaya göndermeyin gömün oraya bi kenara gitsin :D bide burda törenle felam uğraşmayalım
ölmüşlerdir belki :D eğer öldüyseler hiç bursaya göndermeyin gömün oraya bi kenara gitsin :D bide burda törenle felam uğraşmayalım
aeuhauhuhuae işte arkadas sevgisi :F
Ben dün Yusuf'u aradım, işimiz bitiyor birazdan dedi, tamam arayın işiniz bitince görüşelim dedim, ama ne arayan oldu ne soran...
Hanı nerdesınız yaaaa.
Olm dün senin telefonun açık değildi ki, adamlar aradıysa bile ulaşamamıştır. Ben 4-5 kere aradım, hepsinde kapalıydı.
Polislerde duymuş geliceğimizi karşılama güzeldi :)
http://img823.imageshack.us/img823/2408/pcei.jpg
yusf nasıldı izmir gezisi
çok güzeldi aydın , işini halletmeye gittiğimiz arkadaşlar çok sıcak misafir ettiler, arkadaşlara sonsuz teşekkürler ve ayrıca arkadaşın aracı yapıldıktan sonrakı mutlulugunu yüzünde görmek gerçekten en keyiflisiydi
izmirli arkadaşlar kimseyle görüşemedik aramadıkta ama mazeretimiz var :)
arabaya emmeyi taktık 11 gibi başladık 2 gibi falan bitti işimiz tam hatırlamıyorum saati. marşa bi bastık araba çalışıyo stop ediyo patırdıyo falan yüksek devirde çalışıyo ama rolantide stop ediyo. araba bide gazlıydı. neyse sensörleri kontrol et onu yap bunu yap gazı iptal ettik enjektör şaselerine gelen kabloları iptal ettik bisürü şey yaptık olmadı.
sonra dedik yusufun emmeyi söküp buna takalım. neyse yusufun emmeyi söktük diğerini söktük taktık falan problem aynı. yaani baya bi emme söküp taktık, yusufun sensörleri bu arabaya geçirdik falan, işin enteresan kısmı araba 2. oksijen sensöründen başka arızada vermiyo. tabi bunlarla uğraşırken saat oldu 22.30 falan bizimde pestilimiz çıktı kaput içinde 2 büklüm durmaktan :D neyse problemde halloldu, karabağlardan güzelbahçeye gittik artık saat kaç oldu hatırlamıyorum yemek falan yedik yattık uyuduk sabah 10 gibi kalktık kahvaltımızı yaptık atladık arabaya döndük :) hatta jumbo aradı yoldayken.
Keşke arabada problem olmasaydıda işimiz erken bittiğinde görüşebilseydik. Kısmet bidahakine artık :)
araç şu anda yürümesi gerektiği gibi yürüyor ve bıraz daha bu arkadaşımıza yardım ederek izmirde can yakacak hale getirecegiz kısmetse :D
iddia ediyorum 30 dakıkada oem emmeyı söküp ies emmesini takarım artık , cumartesı günü o kadar cok söküp taktım kı gözüm kapalı herşeyin her civatanın yerini bulurum ahahaha , anam agladı belim tutmuyo :D :D :D
Sabuncubeli mi burası :)yok cezacıbeliymiş burası, emnıyet kemerinden ceza yiyince anladık ahaha :D
yok cezacıbeliymiş burası, emnıyet kemerinden ceza yiyince anladık ahaha :D
Evet orada ceza yemedim diyebilecek adam tanımıyorum :D Her Türk orada ceza yemiştir ve yiyecektir :D
Evet orada ceza yemedim diyebilecek adam tanımıyorum :D Her Türk orada ceza yemiştir ve yiyecektir :Dgecen senede sahil yolunda konağa gelmeden radara girmişim 84km ıle ordan da yedık bı ceza, artık benı izmire çağıran adam hesabıma en küçük cezanın parasını yatırsın kardeşim gıtmem yoksa o gevur ızmıre bı daha ahahaha :D
gecen senede sahil yolunda konağa gelmeden radara girmişim 84km ıle ordan da yedık bı ceza, artık benı izmire çağıran adam hesabıma en küçük cezanın parasını yatırsın kardeşim gıtmem yoksa o gevur ızmıre bı daha ahahaha :D
Orada radar olduğunu sadece izmir dışından gelenler bilmiyor :D İzmirliler bilir ve 70'i geçmez :D
bende ordan askerdeyken 1829819829 kere gecip reno19 un yerını mılımı mılımıne bılmeme ragmen gaflet dalalet hatta hıyanet içine düşüp incir altında ıkı arpa suyu zıkkımlandıktan sonra arabada içmeyen 2 tane daha sürücü olmasına ragmen cüzdanımda fazlalık olarak gördüğüm 128 tl radar para cezasını canımdan cok sevdıgım devletıme armagan etme yolunda hızla ılerleyerek ancak 84km ye ulaşıp 2010 bütçesine katkı sağlamış olmanın verdiği gurur içerisindeyim :D :D
izmirli arkadaşlar kimseyle görüşemedik aramadıkta ama mazeretimiz var :)
arabaya emmeyi taktık 11 gibi başladık 2 gibi falan bitti işimiz tam hatırlamıyorum saati. marşa bi bastık araba çalışıyo stop ediyo patırdıyo falan yüksek devirde çalışıyo ama rolantide stop ediyo. araba bide gazlıydı. neyse sensörleri kontrol et onu yap bunu yap gazı iptal ettik enjektör şaselerine gelen kabloları iptal ettik bisürü şey yaptık olmadı.
sonra dedik yusufun emmeyi söküp buna takalım. neyse yusufun emmeyi söktük diğerini söktük taktık falan problem aynı. yaani baya bi emme söküp taktık, yusufun sensörleri bu arabaya geçirdik falan, işin enteresan kısmı araba 2. oksijen sensöründen başka arızada vermiyo. tabi bunlarla uğraşırken saat oldu 22.30 falan bizimde pestilimiz çıktı kaput içinde 2 büklüm durmaktan :D neyse problemde halloldu, karabağlardan güzelbahçeye gittik artık saat kaç oldu hatırlamıyorum yemek falan yedik yattık uyuduk sabah 10 gibi kalktık kahvaltımızı yaptık atladık arabaya döndük :) hatta jumbo aradı yoldayken.
Keşke arabada problem olmasaydıda işimiz erken bittiğinde görüşebilseydik. Kısmet bidahakine artık :)
geçmiş olsun problem neymiş :) ?
problem daha öncede olmuş laakın bılgısayarda falan görünmemiş, hatta o gun ben arıza kodlarını okudum aracın 3 adet arıza kodu verdi
tps
map
o2 sensörü ancak o arızalar zaten bız sensorlerını kablolarını takmadan marşa bır sefer marşa bastıgımızdan oldu , o2 sensör arızasıda zaten sensör yanıltıcı takılmadıgından sürekli arıza ışıgını yakıyordu ve aracın sahıbı arkadaş bunu bılmıyordu, neyse ben ecuyu resetledım ve sadeece o2 sensör arızası kaldı , ama sorun o değildi araç ateşlemeyi kesiyordu, sonra bugun telefon geldı ve arızanın çözüldüğünü söylediler sordum arkadaşa arıza neymiş diye tamırcının söylemediğini söyledi, ancak su anda ies emmesi ve d17 ecu ıle aracın eskısıyle alakası olmadıgını hiç sorunsuz kullandıgını söyledi ve teşekkür etti bizde mutlu olduk tabıı kı
geçmiş olsun problem neymiş :) ?
sağolasın. tamirci söylememiş :)
sağolasın. tamirci söylememiş :)
nası yav :D iyiymis oda :D
nası yav :D iyiymis oda :D
hee valla meslek sırrı söylemem demiş ahaha.
zaten biz arabayı götürdük bizim yanımızda yapmadı bişey biz anlarız diye, ki büyük ihtimal anladı arızanın ne olduğunu. belki vakit olsaydı bizde bulurduk ama zaten 11 olmuştu saat sabah 4.30 ten beri ayaktaydık, dediler tanıdık tamirci var götürelim. neyse taktı laptop u baktı falan. arabayı içeri alalım yarın yaparım dedi bizde tamam dedik. arkadaşlarda bişey anlamadığından biz yola çıktıktan sonra gidermiş arızayı :D
ama kalleş tamirciye ben bir arızayı telefondan hallettirmiştim ahahhah, o söölemedi neden yaptığını :)
ben bile özel bir honda servisine honda arıza kodlarını vermiştim, insanlar neden böyle hiç anlamam, biz ne biliyosak paylaşıyoruz acaba kötümü yapıyoruz, ama araba ıle alakalı bır arızada ben meslek sırrı diyemem çünkü mesleğim değil :D :D
Denon,Despe,İbo ve Bursalı shrek sizlerle tanışmaktan ve arkadaş olmaktan çok mutluluk duydum sanki yıllardır tanışıyormuş gibiydik sizlerle.Bize bugüne kadar bu camiyada gösterilmiyen ilgiyi ve bilgileri paylaştığınız için çok teşekkürler.2 gün boyunca türlü türlü aksilikler çıkmasına rağmen en sonunda istediğimiz sonuca ulaştık daha denemek nasip olmadı ama bazı arkadaşlara o yaşattiğimiz korku bile yetti bana.İnş. yardımlarınız sayesinde İzmirin en hızlı Vtec2 si olucak.Tekrardan herşey için çok teşekkürler arkadaşlar...
daha bişey yapmadık serkan, yaptıklarımız yapacaklarımızın temınatıdır :D
Daha bu filmin fragmanlarıysa film vizyona girince gişe rekorları kırcak herhalde.Ozaman ne diyelim bizleri izlemeye devam edin :)