Orijinalini görmek için tıklayınız : E72 hakkında yardım
nokıa E72 kullanıyorum gelen mesajlar öncelikle bir kaç tanesi geliş sırasına göre peşpeşe diziliyor sonraki mesajlar ya en üstte oluyor ya ortada ya altta bunun gibi bir karışıklık yaşamaktayım sıfır telefondada var bu durum 2,el telefondada var bu tarihe göre sırala yaptım aynı gönderen yaptım aynı konuya göre yaptım aynı degişen olmadı ve bir kaç şeyden dolayı cihazı servise yolladım versiyon yüklediler diger sorunlar düzeldi bu mesaj konusu düzelmedi sormak istedigim bu telefonlarda böyle bir durum mu var daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı yoksa bu sorun degil mi :beuj: ayarlarını ben mi yapamıyorum :soru: bilen arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum
onursumer
11-01-2011, 22:05
eğer mesaj kısmında mesaj listen karşında iken mesaj gelirse e72 nin şuan V52 ye kadar olan tüm sürümlerinde bu sıknıtıyı yaşayabiliyorsun normal ;)
mesajlar bölümü kapalı oldugunda da aynı sıkıntıyı yaşıyoruz :(
Bendede bu durum var.Ve bicok kişide aynı sorunu yaşıyor..Genellikle avea basta olmak üzere diger operatörlerdede aynı sorun yasanıyor.Nokia suçu operatör şirketlerine atıyor,operatör sirketleride telefona atıyor.Baz istasyonu güncellenmemesinden kaynaklanıyor diyorlar.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/67957-e72-kullanicilari.html
onursumer
11-01-2011, 22:13
bende çok nadirde olsa yapıyor ama dediğim gibi eğer mesaj bolumunde telefonu kurcalıyor isem
ki herzamanda olmuyor sebebini çozemedim
onun dışında hiç yaşamadım bu problemi
telefonun surumu ne dir ? benimki şuan 051.018
bende çok nadirde olsa yapıyor ama dediğim gibi eğer mesaj bolumunde telefonu kurcalıyor isem
ki herzamanda olmuyor sebebini çozemedim
onun dışında hiç yaşamadım bu problemi
telefonun surumu ne dir ? benimki şuan 051.018
051.018.C00.01 benimkide
onursumer
11-01-2011, 22:31
ben arada gozlemledim ama sürekli menu dışındayken yapmaması gerekiyor
büyük ihtimalle diğer konuda tartıştığımız gibi kullanıla operatorle alakalı bi durum soz konusu olabilir ;)
bir konuda bir arkadaşımız şöyle demiş
otuzdört´isimli üyeden Alıntı
*#7370# yaptıktan sonra sorun devam ederse.....
bunu yapmanın amacı nedir ne için yapılıyor bu?