Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Selamlar..
siteyi oncedende duymus olmama ragmen uye olmak nasip olmamisti, soyle bi inceledim bayada tanidik warmis:) istanbul bahcelievlerde oturuyrm, suan kisa bi sureligine amerikadayim, buraya ilk geldigim gun, buyuk bi tesaduf sonucu koskoca kitada, baska bi forumdan tanidigim, mustafa ile karsilastik, siteye mustafa(m project) ve akin(akn) arkadaslarimin daveti uzerine uye oldum. son olarak ta turkiye den baskasi yalan, cok ozledim:) herkese bol bilgili keyifli forumlar..
hosgeldın ıyı sohpetler dılerım
M_PROJECT
27-06-2007, 04:34
Tamer Hoşgeldin :D cuma görüşürüz :D
Low-Rider
27-06-2007, 10:11
hoşgeldin
iyi forumlar
ahmetbaha-drs
27-06-2007, 10:32
Hosgeldiniz..keyifli sohbetler dilerizz :)
Guven Bircan
27-06-2007, 15:54
Hoşgeldin Tamer bol muhabbetler
emreekin
27-06-2007, 21:43
aboooooo yok bu tamer benm kanka tamer mii? kanka senmisin:D :D :D :D :D :D
hoşgeldin tamer...naptın sattın mı golf'ü?
selcuk, cem, ahmetbaha, low rider, dodo-fb, tymu saolsun arkadaslar hosbulduk..
ahmetbaha avatarina baktim y.koy yaziyor imzadada gsi, sende sanirim kirmizi na nin sahibisin:)
guven abi hosbulduk, senlede karsilastimiz 3uncu forum bu, golf te guzel olmus kazasiz belasiz:)
halil abi hosbulduk, arabayi daha satamadik, bi galerici arkadasim war, ona verdim saticak bakalim.
emre evet kanka tamer, hosbulduk:)
hosbulduk mustafa, ok cuma gorusuruz. deer park, anladin sen onu:)
emreekin
27-06-2007, 23:45
ahanda yaaaa....hoşgeldin kardeşim......:D :D :D :D
hosbulduk emrecim:)
low-rider avatarda bahcelievler yaziyor, komsuyuz, neresindesin:)
^^ANIL^^
28-06-2007, 03:47
hoşgeldin keyifli forumlar
hosbulduk emrecim:)
low-rider avatarda bahcelievler yaziyor, komsuyuz, neresindesin:)
hoş geldin
low rider içinde kalsın ben cevaplıyım eresin okulunun 3 bilemedin 4 bina ötesinde çöp konteynırının yanında ikametgah ediyor :hahaha:
saolun arkadaslar hosbulduk, arkadasima giderken gectigim yol orasi:) bende unverdideyim hemen yasam hastanesinin karsisinda:)