Orijinalini görmek için tıklayınız : d16a9 civic si rolanti vidası sorunu ??
By_MuGeN
12-01-2011, 13:45
arkadaşlar bildiğiniz üzere esayların emme manifolduna monteli olan gaz kelebeği üzerinde rolanti ayar vidası bulunmakta benim ki düşmüş ve emme yapılırken ordan kaçırıyo aynı vidadan bulamadığım için oraya plastik bir parça yapıştırdım sizce bir artısı eksisi olur mu
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim ..
By_MuGeN
12-01-2011, 13:53
aciill güncel :)
aynı işlevi görüyorsa sorun olmaz ama cıvatacıdan vidayı temin edebilirsin :)
By_MuGeN
12-01-2011, 14:07
aynı işlevi görüyorsa sorun olmaz ama cıvatacıdan vidayı temin edebilirsin :)
aynısını bulamadım rolanti problemide yok şuan 800 rpm sabit
aynısını bulamadım rolanti problemide yok şuan 800 rpm sabit
bulunca değiştirirsin :)
burrburn
12-01-2011, 14:32
bence servise fln sor bul düşenin aynısını, ayarını da bilen biri yapsın. yerine bulacağın vidanın uzunluğundaki fark bile fark yaratabilir. şimdi sıkıntı çıkmasa da ilerde ilgi isteyebilir.
biraz zor bulursun o vidayı gaz kelebeğini söküp yaptırabilirsin tornada o zamana kadar bi zararı olmaz
By_MuGeN
12-01-2011, 19:26
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim
civicsi_r
12-01-2011, 19:58
erdem geçmiş olsun benimkide düşmek üzereydi son anda fark ettim.....cumartesi bi bakalım tornacı olur servis olur değerlendirelim inş çözeriz..
By_MuGeN
12-01-2011, 22:58
erdem geçmiş olsun benimkide düşmek üzereydi son anda fark ettim.....cumartesi bi bakalım tornacı olur servis olur değerlendirelim inş çözeriz..
büyütülecek bi problem yok sorunu hallettim makina hala canavar gibi bakarız bi çaresine abi