Orijinalini görmek için tıklayınız : Izmir ege üni. Yardımmmmmm
FunnyCorpse
12-01-2011, 16:57
merhba arkadaslar
çukurova üni ziraat müh. 3.snf ögrencisimm
FARABİ DEGİŞİM PROGRAMI ile EGE ÜNİ. 2011 BAHAR DÖNEMİnde geçiş yaptımmm
EGE ÜNİ yakın civarlarda hazır evi olan arkadaslar yanlarına ev aarkadası arıyanlar
evlerındekı bos odayı degerlendırmek istiyen arkadaslarr bana yardımcı olursanız çok sevinirim
sitede üye olup beni tanıyan insanlar var İSTERSENİZ SORABİLİRSİNİZZZ
ev konusunda titiz ve temiz bir insanımdır
ev işleri yemek caması vs BULASIK vs anlarrımm üstüme düşenden fazlasını yaparım
degişik illerde farklı bölümlerde 2006 yılından buyana okumaktayımm
sadece SUBATdan itibaren 2. dönem sonuna kadar TEMMUZa kadarrr egerkı yaz stajı İZMİRde ayarlanırsa EYLÜL ayına kadar kalıcagımm
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİMMM
Ben de Ege'de okuyorum kardeşim araştırıcam senin için bi gelişme olursa burdan ulaşırım sana.
FunnyCorpse
12-01-2011, 17:03
ben de ege'de okuyorum kardeşim araştırıcam senin için bi gelişme olursa burdan ulaşırım sana.
teskkur ederimm
bende bakıyım arkdsım bızım aprtman full ogrencı:)
egeturbo
12-01-2011, 18:50
aynen bizim apartmandada full öğrenci he akşamları gazlıcak komşu olur :D
FunnyCorpse
12-01-2011, 18:59
aynen bizim apartmandada full öğrenci he akşamları gazlıcak komşu olur :D
vallaa ii olur komsu komsunun külüne muhtaçtırr :)
artık turbo fılan büyütürüz,chip vs :D
egeturbo
12-01-2011, 21:39
apartmandakilerle konustum onlar dan biri ayei eve cikacakmis haber verecek karsi binadKi ogrencilerle konuscam simdi
FunnyCorpse
13-01-2011, 14:21
apartmandakilerle konustum onlar dan biri ayei eve cikacakmis haber verecek karsi binadKi ogrencilerle konuscam simdi
çok tesekkur ederım ilginizden dolayı....
merhba arkadaslar
çukurova üni ziraat müh. 3.snf ögrencisimm
FARABİ DEGİŞİM PROGRAMI ile EGE ÜNİ. 2011 BAHAR DÖNEMİnde geçiş yaptımmm
EGE ÜNİ yakın civarlarda hazır evi olan arkadaslar yanlarına ev aarkadası arıyanlar
evlerındekı bos odayı degerlendırmek istiyen arkadaslarr bana yardımcı olursanız çok sevinirim
sitede üye olup beni tanıyan insanlar var İSTERSENİZ SORABİLİRSİNİZZZ
ev konusunda titiz ve temiz bir insanımdır
ev işleri yemek caması vs BULASIK vs anlarrımm üstüme düşenden fazlasını yaparım
degişik illerde farklı bölümlerde 2006 yılından buyana okumaktayımm
sadece SUBATdan itibaren 2. dönem sonuna kadar TEMMUZa kadarrr egerkı yaz stajı İZMİRde ayarlanırsa EYLÜL ayına kadar kalıcagımm
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİMMM
Bunlara ek olarak ütü, yemek, temizlik yapmakta ve inanılmaz kokteyller hazırlamaktadır :D
Alkolle arası iyi olan arkadaşlara tavsiye ederim :)
FunnyCorpse
18-01-2011, 16:52
zaman gittikçe yaklasıyor
YARDIMCI olabilecek kimse yok mu??????
FunnyCorpse
29-01-2011, 14:41
ev işlerinden ciddi anlamda fazlasıyla anlarım
yyemek kültürüm çok farklıdır degişik lezzetler sunabılırım
üstüme düşenlerı söylenmesıne gerek yoktur fazlasını yaparımm
alkol ıle aram TATLI ŞEKERdir bokunu cıkartmam iyi malzemeler hazırlar ve sınırdan ucuza temın ederim
hafta 1. 2 gun dısarı cıkıp eglenmek tercıhımdırrr
farklı sehırlere dönem içersinde gidip gezmeyı cok severim EV ARKADASIMINDA GELMESI EGLENCELI OLACAKTIR(dıger sehırlere ogrencı arkadasların yanına vs ufak kacamaklar 1 2 gunluk)
SİGARA KULLANMIYORUM ODAMDA İÇİLMESİNE KESINLIKLE KARSIYIMDIR kendı odası ve ortak alanda keyfine baksınnn
ÖZEL EŞYALARIMIN VS PAYLASMAKTAN HOSLANMAM
ÇAMASIR VS YIKARIM SORUN OLMAZZZZZ
UMARIM ACIKLAYICI OLMUSTURR
(kalacak yer okula yakın ögrencılerın bulundugu hareketli cıvıll cıvıll mekanlara yakın yerler olmasıı EN BUYUK TERCIHIMDIR) küçükpark vb...