Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbulda plaka değişimi yardım
Evet arkadaslar ıstanbul ıcın 34 plaka aracın plakasını gene 34 olacak sekılde degıstırmek ıstıyoruz bu konu ıle ılgılı bırılerı vardı sanırım bu tarz olayları halledebılen kımlerdır acaba ?
özel bir istenilen plaka varmı ?
tam yapıcagınız işlem ne yada hangi plakayı almak isitoysunuz belki yardımcı olabilirim
gokhandonmez
13-01-2011, 22:31
ilker ticaret bi numaradır.ama daha ucuza bulabilirsen..........bilemem
iboo güzel bir plaka ayarlar zamanında DBS az kalsın S** olucaktı :D:D
34 BHD ıstıyorum :D:D:D su an arac 34 VD plaka
şubesi kartal die biliyorum ikamet adresiniz neresi
yavuz364
13-01-2011, 22:43
Peki böyle bir işlemin ücreti hakkında kabaca fikri olan var mı ??
birde ben aracımı satarken plakamı almak istiyorum, onu birsüre de olsa koruyabilir miyim ???
şubesi kartal die biliyorum ikamet adresiniz neresi
atasehır :D
aşağı yukarı bin tele alırlar :D
Peki böyle bir işlemin ücreti hakkında kabaca fikri olan var mı ??
birde ben aracımı satarken plakamı almak istiyorum, onu birsüre de olsa koruyabilir miyim ???
aynen o prosedür nasıl mesela ben 1000tl 5000tl neyse bi ücret ödedim plakayı aldım arabayı satıcam alan kişide noterde plaka değişicek dedi ben yeni aldığım araca direk plakamı takabiliyormuyum yoksa...
aşağı yukarı bin tele alırlar :D
yukarısı degılde asagısına bıseylere olursa goruselım bırde sunu sorayım kesın yapabılırmısın yoksa bı ıhtımal mı :D
her seferinde emniyet bağış istiyor ben daha önce aldım bu plakayı falan hikayee
1000 lira ise yine 1000 lira veriyorsun tabii sen alana kadar araya birisi girip almazsa dün şahit oldum çünlü LAL plaka 5 dk boşlukla gitti :)
34 JBJ 43 100 Tl ye aldım bir aracıma mesela şuan bağcılar 3 har J ile başlayan plakarı sıra ile veriyor mesela :D
şöle sölim kartal ikametli bi adamımz var ona satış verirsin 150 lira daha sonra BHD takıldıktan sonra 70 lirayada satış alırısn,eger boşta plaka varsa alınabilir ama o paranın altında olacagını sanmyıorum,istersen direk benim işlerimi yapan muamelicinin numarasını veririm direk görüşürsün
şöle sölim kartal ikametli bi adamımz var ona satış verirsin 150 lira daha sonra BHD takıldıktan sonra 70 lirayada satış alırısn,eger boşta plaka varsa alınabilir ama o paranın altında olacagını sanmyıorum,istersen direk benim işlerimi yapan muamelicinin numarasını veririm direk görüşürsün
ok pm alıyım :D
VolcanoS
14-01-2011, 19:48
Ümraniyede ikametli biri varmı beyler :)
NZM88 bu konuyu iyi bilir.
emre yeşil
14-01-2011, 20:00
İkametin neredeyse o plakayı alabilirsin sen önce şubeye git plaka kaç liraya geliyor bir bak ondan sonra istersen orada oturan bir arkadaş bul onun üstüne sat plakayı alsın sonra sana satsın noterde plaka değişimi istemiyorum diyecek.
Ben YSL leri alırken bağcılarda oturan birinin üstüne alıyorum arabayı plakayı takıyorum sonra üstüme alıyorum.
VolcanoS
14-01-2011, 20:04
İkametin neredeyse o plakayı alabilirsin sen önce şubeye git plaka kaç liraya geliyor bir bak ondan sonra istersen orada oturan bir arkadaş bul onun üstüne sat plakayı alsın sonra sana satsın noterde plaka değişimi istemiyorum diyecek.
Ben YSL leri alırken bağcılarda oturan birinin üstüne alıyorum arabayı plakayı takıyorum sonra üstüme alıyorum.
ya da ikamet taşınsa ?