Orijinalini görmek için tıklayınız : karbiratörlü araca egsoz sesi =?
ben kendı butcem le aılemdestek olmadan araba alıcam ve ılk
aracım olucak
kuş serısı olcak buyuk ıhtımal başlangıç
mısal dıorm ılerde otto titanyum uçlu egsoz taktırsam
ses alabılrmym ? acaba
sıkıntı yapma böyle şeyleri.olmadı elektrikle egzos sesi cıkartırsın.önemli olan niyet.
azda olsa ses vermezmı ? göruntusu ıcın de takmıs olcam da biraz
kadir jdm civic
15-01-2011, 13:08
kardeşim kuş serisine 4-6 gın arası vericegıne 89-90 model arası ef civic al çok rahat edersın onlarda karbiratörlü cift bogaz karbiratörü var ne takarsan tak yakışıyor
kullandığınız türkçeye bakınca fenerli alex açmış konuyu sandım.
dilimize sahip çıkalım.
hem karbiratör ne ya?
sahin sesleri için gopa geliniz :D her turlusu bulunur :D
devil_berk22
15-01-2011, 14:13
otto takabilirsin ses verir tabiki neden vermesin
Egsoz sesinin karburatör ile ne alakası var,ses alırsınız tabiki var buralarda kuş serilerine egsoz takanlar anca milletten küfür yiyorlar anlayın ne kadar ses çıktığını..
olcay_bora
15-01-2011, 15:44
otto mu :D egzoz arabadan değerli yazık günah etme eyleme :D çek düz boruyu ben küçükken unoya öle yaptım 45lik komple düz ralli spec caddelerde :D
5 6 ya ef ye bın denıor da
bı sahıbınden ılan larına bakın 5e 6 ya
ef kasa cıvıc warmı :S
Hiç egsozlu kuş serisi görmediğine inanmak zor, dalga geçiyor gibisin.
EmreBilici
15-01-2011, 15:47
sahin sesleri için gopa geliniz :D her turlusu bulunur :D
aynen :D :D
kullandığınız türkçeye bakınca fenerli alex açmış konuyu sandım.
dilimize sahip çıkalım.
hem karbiratör ne ya?
Karbiratör, karpüratör, istepne, istetne, ispetne, eksos, egzoz, egzos, egzoz, debiyaj, akıs ;)
Karbiratör, karpüratör, istepne, istetne, ispetne, eksos, egzoz, egzos, egzoz, debiyaj, akıs ;)
Şimdi Tdk'ya baktım. Doğrusu 'egzoz' imiş. Bende yukarıda egsoz diyerek yanlış kullanmışım :)
Türk Dil Kurumu (http://www.tdk.org.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF437673 4BED947CDE&KELIME=egzoz)
redbaron
15-01-2011, 19:14
trafikte her dakikada bir egzozlu bir şahin yada kuş serisi görme şansın varken,bu soru oldukça saçma olmuş