Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ıphone dosya yardımı

TaGo
15-01-2011, 15:57
Arkadaşlar aylardır 3gs kullanmama rağmen bilmediğim bir konu var. Özellikle fiyat listelerini word olarak telefona yüklememiz mümkünmü? Ben şuan bana sadece mail olarak gelmiş word-excel-pdf dosyalarını yine mailime girerek açabiliyorum. Hatta mailime düşmüş dosyayı dahi telefona kayıt edemiyorum. Bu konuda engin bilgisi olan yada yönlendirme yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür.

TaGo
15-01-2011, 16:13
yardım günceli

YEY®
15-01-2011, 16:22
Quickoffice kullanırsan sıkıntıları çözersin.Dosyalama işlevide sunuyor.Maile düşen dökümanları kaydedebiliyorsun.

TaGo
15-01-2011, 16:23
peki bu quickoffice i tunestanmı yükleniyor? yani kullanımı nasıl oluyor.

s.alican
15-01-2011, 16:27
apple store de pdf okuyan prog. var onu yükleyip açabilirsin ;)

TaGo
15-01-2011, 16:30
pdf okuyucusu var ben zaten mailime gelen tüm dosyaları açabiliyorum, hepsinin okuyucusu var. Benim sorunum ben dosyalar telefonuma yüklensin istiyorum. Örneğin işim gereği yaklaşık 100 sayfa fiyat listem var. Bu fiyat listelerini telefonuma yüklemek istiyorum. Her istediğimde laptopu açmak yerine burdan fiyata bakıp, birde stok listesinden edinebilirliğine baktımmı laptop taşıma derdinden kurtulmuş olucam.

Şuan ben sadece mail olarak gelen dosyayı açabiliyorum, ancak ıphone a kaydetme seçeneğim zaten yok.

YEY®
15-01-2011, 16:42
peki bu quickoffice i tunestanmı yükleniyor? yani kullanımı nasıl oluyor.

itunestan ücretini ödemek kaydıyla indirilebiliyor.Veyahut cihaz jailbreak'li ise cydian bulursunuzn netten araştırın.

Diyelim mail geldi içinde xls excel dosyamız mevcut.Eki açtığın anda üstte open with kutusu çıkıyor o kutuya tıklayınca quickoffice o döküman ile açılıyor ve isterseniz dosyanın içeriğini vs. değiştirip kaydediyorsunuz isterseniz direk kaydediyorsunuz.Kaydettikten sonra application üzerinden mail atma şansınız var.Dosya yöneticisi tarzında arşiv tutabiliyorsunuz tüm office ve pdf dosyalarını.

Yogi
15-01-2011, 16:47
ben pdf file viewer kullanıyorum gayet memnunum geçen sene sınıfı öyle geçmiştim:D

can_ksk
15-01-2011, 20:02
tarkan senin ilacın bb diycem ama kavga çıkıcak:)

TaGo
15-01-2011, 20:13
tarkan senin ilacın bb diycem ama kavga çıkıcak:)

Sorma eşimde bb9000 var, ondada yok sanıyorum bu özellik. Olurmu ben kitap indiriorum okumak için dedi bittim :D

Low-Rider
15-01-2011, 20:50
Telefona word dosyası atıcağım zaman pdf'ye çevirip ibook üzerinden açıyorum.

sınavlarda kopya çekerken çok işime yaradı:D

birkaç tane office programı kullandım ama beğenmedim

YEY®
15-01-2011, 20:53
b.b'de quickoffice yüklü geliyor sanırım fakat ondada 2 sorun var

1-Ara belleği yetersiz olduğu için örneğin 50 sayfalık bir pdf dosyasını açınca sapıtıyor.Ekran dokunmatik olmadığı için sayfalar arası geçiş azap haline geliyor.
2-Ekran o kadar ufakki,1 sayfalık excel dökümanını okuyabilmek için zilyon kere zoom yapmak gerekiyor.

Bu sebeplerden dolayı çıktığından beri ateşli şekilde b.b kullanan babam şimdi kenara attı oh be dedi ip4 iyiymiş,appleda hayat var sonra bi baktım ipadde almış:) Devamlı seyahatta döküman okumak için birebir olduğunu söylüyor..

TaGo
15-01-2011, 20:56
Beyler işte bende notebook almamak adına bu işi ıphoneda çözmeye çalışıyorum. 100 sayfa dökümanım var. Bunları istediğim her an açıp okuyabilmek için en basit yol hangisi?

Yoksa kendime mail atıp sayfaları sürekli outlook tanda açıp bakabiliyorum ama ben bu iş için net kotamı kullanmak istemiyoum. Vardır basit bir yöntemi die düşüdnüm

Low-Rider
15-01-2011, 20:59
Beyler işte bende notebook almamak adına bu işi ıphoneda çözmeye çalışıyorum. 100 sayfa dökümanım var. Bunları istediğim her an açıp okuyabilmek için en basit yol hangisi?

Yoksa kendime mail atıp sayfaları sürekli outlook tanda açıp bakabiliyorum ama ben bu iş için net kotamı kullanmak istemiyoum. Vardır basit bir yöntemi die düşüdnüm

Yazdım yukarıda:)

TaGo
15-01-2011, 21:13
Bende ibook die bişi yok. Şimdi hangi güncellemeyi yapayım ve itunestan hangi uygulamayı indireyim :D

aşama aşama :d

Low-Rider
15-01-2011, 21:14
itunestan ibooks'u indir , apple'ın kendi programı zaten

daha sonra pdf'ye çevirdiğin dosyayı itunes'tan telefona at içinde gözükücek