Orijinalini görmek için tıklayınız : Güvenlik 'camera' sistemleriyle uğraşan var mı aramızda ?
Basıt bır camera sıstemı yaptırmak ıstıyorum,tesekkurler.
Kanka ben sana yardımcı olurum :) Msnden gel pm den gel
caner8958
16-01-2011, 01:49
nereye yaptırmayı dusunuyorsunuz?
GokhanRS
16-01-2011, 01:59
benim mesleğim buydu uzun zaman. şuan o işi yapmasamda. fikirsel olarak soru sorabilirsiniz tabi.
Bahçelievler'de bi ustam var müthiş işçiliğe sahiptir yakınsanız eğer bu bölgeye
B.köyde oturuyorum.Detaylı bılgı yazabılırmısınız.
S.Özeren
16-01-2011, 02:01
bakırköyde bitane güvenlik sistemiyle uğraşan bi abim vardı yarın iletişime geçerim istersen..
isterım neden ıstemıyım :)
S.Özeren
16-01-2011, 02:05
bilmem :):) yarın almaya çalışırım tel numarasını yollarım siteden
Panpa Metin abiye msg at onun abisi bu işleri yapıyor
Panpa Metin abiye msg at onun abisi bu işleri yapıyor
NVL ?
Bu arada,aradacvplamadıgım postlar ve genel bır acıklama gerekırse;
elektrıkler gıttıgındede devreden cıkmayan kayıda devam edebılen.APT ıcerısnde daıremızın bulundugu mevcut kata takılcak.
Kayıt PC denırse pc,kayıt cıhazı denırse kayıt cıhazı..
ucuk kacık prof bır sıstem ıstemıyorum.
Sadece elektrıkler gıttıgındede kayıt etmeye devam etsın yeterlı.
GokhanRS
16-01-2011, 05:35
güç kaynağı - kayıt cihazı veya pc nize dvr kart - 1 adetde gece görüşlü kamera.
ıvır zıvır kablo mablo var onları sayma. abartı bir fiyat çıkmaz sanıyorum. dvr ucuza mâl olur ama kayıt cihazına girersen kayıt cihazları pek de ucuz değil.
güç kaynağı - kayıt cihazı veya pc nize dvr kart - 1 adetde gece görüşlü kamera.
ıvır zıvır kablo mablo var onları sayma. abartı bir fiyat çıkmaz sanıyorum. dvr ucuza mâl olur ama kayıt cihazına girersen kayıt cihazları pek de ucuz değil.
dedgım gıbı iş yeri vs degıl apt. ıcerısınde boyle amator bır sıstem ne kadara cıkar 3assagı5yukarı ? isteklerımı belırttım..kabataslak bırsey olusması acısından kafamda
iyi olur fıyat soyleyebılırsenız..
ferrarısı mercedesı bmwsı degılde
hyundaısı,fiatı,renosu klasmanında ıstıyorum bu ıstedıım system orta karar bıse olcak kısacası..:)
GokhanRS
16-01-2011, 06:14
100 tl civarı kamera. max 70 tl dvr kart. güç kaynağı sana kalmış 250 tl lik bişi en az lazım.
450 500 civarı tutar elektrik gidince kayıt yapmasını istediğin için. çünkü pc açık kalıcak.
yada dvr kart filan alıp masraf etmicen. ben sana 150 TL ye ptz li(sağa sola yukarı aşağı hareket eden) bir gece görüşlü ip kamera vericem. sadece cat5 internet kablosunu çekip modemine takıcan. bilgisayarınada verceğim programı yüklicen.
sonra kendine istediğin her hangi bir güç kaynağını alıcan kendin kurucan işçilik ödemicen.
hatta uzaktan kurulumu evimden bile yapabilirim modemine bağlanıp. dünyanın her yerindende izlersin.
GokhanRS
16-01-2011, 06:20
he ip kameranın faydalarınıda söyliyim. kurulumu kolay 20 dakikada montajını kendin yapabilirsin kablo çekmesi dahil. tarifini yaparım.
bilgisayarına extra bir parça takmayacaksın ve bilgisayarın dvr karta göre pek kasmayacak. simge durumunda kalıp kayıt yapabilecek. sende bir yandan netine takılabileceksin. notebooklar için pci dvr kart yok usb dvr kartlarda pahalı. yani bu sistemi notebooka da kayıt yapabilirsin.
ayrıca dünyanın her yerinden bağlanıp her bilgisayara kayıt alabilirsin aynı anda çok pc ye kayıt.
birde dvr karta göre ip kameraya bilgisayarın kapalı olsada internetten de ulaşabiliyorsun başka yerdeyken.
PC felan ile hiç uğraşmayın derim. Birtane en ufağından (1kva civarı) online tercihen olmadı line interactive güç kaynağına bağlı DVR cihazı ve kamera sistemi en sağlıklısı.
kayıt cihazını, bilgisayar + dvr ile kıyaslarsak çok da fark yok hatta bilgisayardan anlamayan birisini düşünürsek bilgisayar + dvr pahalı olduğu bile söylenebilir..
gittigidiyor.com da 4 kanallı kayıt cihazları 350 tl civarlarına kadar indi..
Ben işyerine 16 lı kayıt cihazı kurma planım var.. o yüzden baya araştırdım bu aralar :)