Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.el Masaüstü Kasa Sorunsalı
Merhaba arkadaşlar. İşi bilen arkadaşlar aşağıda yazacağım kasanın ederini hesaplayabilirse bana çok yardımcı olmuş olurlar:) (değerleri düşük olarak değilde sadece değer olarak söylerseniz sevirim)
Intel dua core e7300 2.66 MHZ
Faxcoon g31mv - Anakart
eah4350 - ekran kart
1 gb ddr2 ram
Frisby kasa
ethernet
ses kartı
floppy
buradan parcalarin fiyatlarini gorebilirsin satis ve alis fiyatlarini ....
Uranium Bilgisayar (http://www.uraniumpc.com/)
Öncelikle site için teşekkür ederim abi.
Ben 300 tl gibi bir rakam aldım. Fakat faxcoon anakartla ilgili bir bilgi bulamadım bana söylenen fiyata yakın bi fiyat cıkıyor takribi. Toplamda 2.el giderini söyleyen biri olursa ama daha mutlu olacağım.
İşlemci 63 $
Ekran kartı 50 tl
Kasa 40tl
ram 30 tl
Bunlarla 220 gibi bir rakam çıkıyor.
Öncelikle site için teşekkür ederim abi.
Ben 300 tl gibi bir rakam aldım. Fakat faxcoon anakartla ilgili bir bilgi bulamadım bana söylenen fiyata yakın bi fiyat cıkıyor takribi. Toplamda 2.el giderini söyleyen biri olursa ama daha mutlu olacağım.
İşlemci 63 $
Ekran kartı 50 tl
Kasa 40tl
ram 30 tl
Bunlarla 220 gibi bir rakam çıkıyor.
edecegi asagi yukari o fiyatlardir bir bilgisyarciya satmaya kalkarsan 200-250 lira verirler en fazla ole soliyim ....
edecegi asagi yukari o fiyatlardir bir bilgisyarciya satmaya kalkarsan 200-250 lira verirler en fazla ole soliyim ....
Ben yazdıklarımı o siteden bakarak yazdım abi. Ben o çakallara pc satacağıma yakarım daha iyi :hahaha: Bana satar mısın dedi. Ben de deneyim belki ben alırım dedim şuan kurdum kullanıyorum ihtiyaclarımı karşıladığından yeterli buldum( ev için aldım). Anakart uygun olduğundan ilerleyen zamanlarda ekran kartını, rami yükseltebilme şansım olması da cabası.
caner8958
16-01-2011, 01:52
walla kardeşım ben bılgısayarcıyım eger monıtor yoksa bunun ederı 150 lira.cok ıhtıyacın yoksa satma derim.
walla kardeşım ben bılgısayarcıyım eger monıtor yoksa bunun ederı 150 lira.cok ıhtıyacın yoksa satma derim.
Yok satmayı düşünmüyorum zaten , bir tanıdığım satmak istiyordu ben el koydum:) Fakat dediğiniz fiyat çok düşük. Sanırım parçalara bakmadan yazdınız. Biliyorum yeni ürünler sürekli çıkıyor fakat dediğiniz fiyata e7300un 2.eli alınıyor sadece neredeyse ;)
Ben yazdıklarımı o siteden bakarak yazdım abi. Ben o çakallara pc satacağıma yakarım daha iyi :hahaha: Bana satar mısın dedi. Ben de deneyim belki ben alırım dedim şuan kurdum kullanıyorum ihtiyaclarımı karşıladığından yeterli buldum( ev için aldım). Anakart uygun olduğundan ilerleyen zamanlarda ekran kartını, rami yükseltebilme şansım olması da cabası.
e hayirli olsun gule gule kullan ozaman
e hayirli olsun gule gule kullan ozaman :D
Teşekkür ettim abi :icon_tup:
meslektaşıma katılıyorum..
onursumer
16-01-2011, 20:46
para eden kısmı zaten işlemci anakart gerisi para edicek parçalar değil
biraz para harcarsan o işlemci ile güzel performans alabilirsin
orta bi ekran kartı düzgün psu lu bi kasa ve ram ;)
Ekran kartına fan alacağım :D Bir de işlemcinin fanını değiştirecğim. Şimdilik ekran kartı ya da herhangi birşey düşünmüyorum :) Dambıl aldım, öğrenci adamı kasıyo fazla borç :P:D