Orijinalini görmek için tıklayınız : Insan sıkılırsa neler yapabilir?
Can sıkıntısından kaynaklanan bir video :D
TRAILER on Vimeo (http://www.vimeo.com/18540026)
hakotech
16-01-2011, 03:51
hakaten sıkılmıssın adaş :D
JumboAli
16-01-2011, 04:14
Boyle sıkıntımı olur hakan allah korusun :D
GokhanRS
16-01-2011, 04:16
insan sıkılırsa galatasaray stadının konusuna girip gülebilir :D
redbaron
16-01-2011, 07:21
fazla sıkıntı ıyı degıldır:D basa bela
hakan bizede mi lolo :D güzel efect :D
Low-Rider
16-01-2011, 17:49
Güzel olmuşta mermiyi sürerken ki çıkan ses çok yapmacık:)
ya bunu kuzenımde yapıodu bomba patlatıodu boyle bıseler yapıyodu guzel olmuş...
Cam saglam sanki :D parcalarda yere düşmüo sanki :D
Bu ne? hani cam kırıldımı anlamdım:D Havalı tüfek falan mı? :D
DogukanB
16-01-2011, 18:10
call of sesine benziyo
silahı kurarkenki sesten anladım :D
normal şartlarda ilk atıştan itibaren ortada cam falan kalmaz....
yerlerde cam parçası yok, yere düşen cam parçalarının ayrıca sesi yok....
yere düşen mermi kovanının sesi parke değil beton bir zeminden geliyormuş gibi....
birazdaha oramın akustiğine uygun ses tercih edilebilirmiş sanki....
bunlar dışında seslerin montajı çok başarılı tam yerine oturtmuşsunuz sesleri....
efeclerde gayet başarılı ve gerçekçi ama silah kullanmış ve daha önce cam dökmüş biri yemez :D
yere düşen mermi kovanının sesi parke değil beton bir zeminden geliyormuş gibi....
bunlar dışında seslerin montajı çok başarılı tam yerine oturtmuşsunuz sesleri....
efeclerde gayet başarılı ve gerçekçi ama silah kullanmış ve daha önce cam dökmüş biri yemez :D
İşi bilen baska ama o lastik izlerini silelim :D
İşi bilen baska ama o lastik izlerini silelim :D
onları özellikle abarttık :D
hoca neler yapabildiğimizi görsün diye :D
birazdaha oramın akustiğine uygun ses tercih edilebilirmiş sanki....
onları özellikle abarttık :D
hoca neler yapabildiğimizi görsün diye :D
haha notunu acıklarsın burda artık emınım herkez merak edıyodur :)
ve ayrıca silah namlusundan çıkan alevin odanın içinde azda olsa parlaması ama camdan drek yansıma olarak parlaması lazım, birazda oyuncunun yüzüne parlaması lazım....
namlunun ucunun yansıması özellikle pencerenin çerçevesine denk getirilmiş yansıma efectinden tasarruf olsun diye ama yinede kenarlardan parlamalı :)
erkin006
16-01-2011, 18:57
devamı nasıl olacak aceba:D
VTec_king
16-01-2011, 23:11
haha bekliyoruz bakalım devamını
TolgaEsentepe
16-01-2011, 23:19
keko gibi atladım, yorumları okuyunca bozuldum valla :D
Kimse uyanmadı demesem valla cogu farketmiyordu zaten sen kendini kötü hissetme Tolga :)
Aslında can sıkıntısı dediğim olay su, gece ölesine çektik. Konuşmalarımız dahil sonradan eklemedir. Montaj 6 saati buldu. Sesler elimizdeki olanlardan kullandık o nedenle pek düşünmedik gerçekçi olur mu olmaz mı diye. Camların kırılması, yere dökülmesi bütün sesler videoda mevcut. Hata hiç yok ses konusunda. İkinci cam kırıgındaki camlar yere dökülmüyor cok bariz onunlada ugrasmak istemedik artık yorgunluktan. Ayrıca yine ikinci ateşte camda alevin yansıması görünüyor. Onuda yaptık. Aydınlanmayı yapmadık evet ama bariz bir aydınlanma olmadığını biliyoruz kullandıgım tüfekten. İnternette böyle efekt videolarında genelde o aydınlanmayı yapın diye anlatıyorlar. Adam silaha bile odayı aydınlatıyor. Okadar büyük bir olay değil o. Gerçeğinide inceledik cünkü. Neyse ilk deneme olarak fena değil herhalde. Bir de hiç avcı yok galiba aramızda. Ben babama izlettim. Direk tüfek boş lan neyse kırdınız camı dedi :) Adam işi biliyor tabi :)
Bu arada devamı yok ancak yakında komik bir reklam cekimini paylasıcam. Kurgusunu henüz yapamadık. Cok popüler biriyle beraber oynadık :)
ilk denemeler için son derece başarılı.... ben sadece tamamen kusursuz olması için yapılması gerekenlerden bahsettim, tabi yapması çidden çok zor bir olay biliyorum....
gayet başarılı çalışma kolay gelsin :)
Harika olmuş sesi kantırdaki 3 te çıkan pompalıya benzettim :D
fatihtemizer
17-01-2011, 18:02
değişik bir çalışma..harbi can sıkıntısı:D
Kimse uyanmadı demesem valla cogu farketmiyordu zaten sen kendini kötü hissetme Tolga :)
Aslında can sıkıntısı dediğim olay su, gece ölesine çektik. Konuşmalarımız dahil sonradan eklemedir. Montaj 6 saati buldu. Sesler elimizdeki olanlardan kullandık o nedenle pek düşünmedik gerçekçi olur mu olmaz mı diye. Camların kırılması, yere dökülmesi bütün sesler videoda mevcut. Hata hiç yok ses konusunda. İkinci cam kırıgındaki camlar yere dökülmüyor cok bariz onunlada ugrasmak istemedik artık yorgunluktan. Ayrıca yine ikinci ateşte camda alevin yansıması görünüyor. Onuda yaptık. Aydınlanmayı yapmadık evet ama bariz bir aydınlanma olmadığını biliyoruz kullandıgım tüfekten. İnternette böyle efekt videolarında genelde o aydınlanmayı yapın diye anlatıyorlar. Adam silaha bile odayı aydınlatıyor. Okadar büyük bir olay değil o. Gerçeğinide inceledik cünkü. Neyse ilk deneme olarak fena değil herhalde. Bir de hiç avcı yok galiba aramızda. Ben babama izlettim. Direk tüfek boş lan neyse kırdınız camı dedi :) Adam işi biliyor tabi :)
Bu arada devamı yok ancak yakında komik bir reklam cekimini paylasıcam. Kurgusunu henüz yapamadık. Cok popüler biriyle beraber oynadık :)
Ağaoğlu mu? :D
ses dogru ama hadi camıda yiyelim cıkan fisek kesinlikle görülür ve mekanizma tüfek dolu olsa kendi kurar elle tekrar doldurmaz :D:D
pompalı tüfek değilmi o :D saçma atması gerekmez mi :D neden mermi izi var camda mobs :D :D :D
sportinger
17-01-2011, 21:03
bravo ben yedim valla. tüfek niye takıldı bozukmu diye soracaktım iyiki sormamışım:D
İlk şüphelenmiştim hatta ne yalan söylüym pauselayıp cam kırıklarını takip ettim arada kaldım ama öbür videolara bakınca zaten gerçek ortaya çıktı :)
Onur Agaoglu Workout on Vimeo (http://www.vimeo.com/18400117)
BU VİDEODA o havaya attığınız nedir?
trap atış plakası(PLAK):icon_tup:
düz atışlara çalışman lazım bide tüfeğe tam yatmıyorsun daha iyi vurabilirsin
ses dogru ama hadi camıda yiyelim cıkan fisek kesinlikle görülür ve mekanizma tüfek dolu olsa kendi kurar elle tekrar doldurmaz :D:D
fişek görünüyor videoda ztn :))
Ağaoğlu mu? :D
:rolleyes:
Onur Agaoglu Workout on Vimeo (http://www.vimeo.com/18400117)
BU VİDEODA o havaya attığınız nedir?
Trap, arkadas bilgi vermis zaten ancak o videoda hic bi oynama yoktur. Hakkını yemeyelim adamın, ıskalamıyor nerdeyse :) Ben anlamam tüfekten ama o yüzden salak tutmuş olabilirim videoda :)
Ya hakan o evde o soyadla nasıl sıkılıyosan artık....... :D:D:D