Orijinalini görmek için tıklayınız : Kavgaya İnen Taksici El Frenini Çekmeyince..!
El frenini çekmeyince...
MOBESE kameraları her gün ilginç görüntüleri kaydetmeye devam ediyor. Bu seferki adres Ankara...Ticari taksi sürücüsü kavga etmek için içinde yolcu bulunan aracını aniden terk edince ortaya bu görüntüler çıktı.
Kavga etmek için aracından fırlayan taksici el frenini çekmeyi unutunca trafiği birbirine kattı.
İçinde yolcu da bulunan ticari taksi araçlara çarpa çarpa güçlükle durabildi. Şoförün terk ettiği taksiden inmek isteyen yolcu hareket halindeki araçtan inmeyi başaramadı. Çevredekilerden yardım isteyen vatandaş araba durduğunda taksiden inebildi.
Ankara'daki MOBESE'lere ilginç bir kaza görüntüsü takıldı. Kocatepe Camii'nin önündeki caddede, bir ticari taksi hızla gelirken durdu. Bir anda aracın kapısını açan taksici etraftakilerin şaşkın bakışları arasında otomobilden indi. Koşmaya başladığında el freni çekilmeyen taksi yokuş aşağı hareket etmeye başlıyor. Bu arada şoförsüz takside mahsur kalan yolcu kapıyı açıp inmek istiyor. Etraftakilerden yardım istediği görüntülere yansıyan müşterinin kapıyı açıp inme denemeleri sürücüsüz taksinin sağa sola çarpmaları sebebiyle başarısız kalıyor. Şoförsüz arabada ecel terleri döken müşteri taksinin sonunda arabalara çarparak durması üzerine arabadan iniyor.
Şaşkın taksici ise el frenini çekmeyi unuttuğu için kaçan arabasının peşinden koşuyor. Sürücünün duran arabasına gittiği MOBESE kameralarına yansıyor.
Video;
El frenini çekmeyince... - 16 Ocak 2011 / 11:54 (http://www.kanalahaber.com/el-frenini-cekmeyince...-haberi-67404.htm)
---
Ne adamlar var ya yaptığı işe bak :)
timucintt
16-01-2011, 18:03
Biz buna artistliğin sonu diyoruz....
Dün haberlerde izledim... 1 taşda 5 kuş vurmuş akılsız..
son anda diğer taksicide iyi görmüş :D
eralı taksici cok cakalmıs hemen sola kacmıs :)
hahahahah polis galiba o yandaki aga bi bakıcak şöfer yok :D :D
Low-Rider
16-01-2011, 18:03
Geçen haberlerde izledim güldüm baya,
Arkada yolcu olsam direk el frenine yapışırdım
Eralı evet iyi kaçmış :)BEn olsam el frenine dalardaım
Burak K.
16-01-2011, 18:04
İçeride ki yolcu bayan sanırım görüntülerden gördüğüm kadarıyla.. Keşke el frenini çekseymiş yolcu arabanın gittiğini fark ettikten sonra.. :)
Araba Megane. Elektronik el freni olabilir =)
bayırdan inerken ondeki taksici farketip bi anda kacıyo....helal olsun walla :)
öfkeyle kalkan, zararla oturur.
Araba Megane. Elektronik el freni olabilir =)
Benim bildğim megane'larda uçakların gaz kontrolüne benzeyen tipteki el freni var ama :)
Benim bildğim megane'larda uçakların gaz kontrolüne benzeyen tipteki el freni var ama :)
=) Annemde Scenic var da onda el freni solda ve elektronik. Stop butonuna basınca otomatik çekiyo el frenini. Araç giderken de o el frenini çekmen veya stop'a basman bişey ifade etmiyor. Belli bir hızın üzerinde çalışmıyo ikisi de. Ama benim gördüğüm megane'larda da hep o tarif ettiğin tipte el freni vardı =)
OnurÖzden
16-01-2011, 18:11
Era iyi sezmiş:D
Megane 2 de el freni resimdeki gibidir.İstese rahatlıkla çekebilirdi.
http://img80.imageshack.us/img80/8526/meganeg.jpg (http://img80.imageshack.us/i/meganeg.jpg/)
individual
16-01-2011, 18:12
bi arkadaşın başına buna benzer bir durum gelmişti.Arkadaş la kavga etmek için iniyor ve araç yokuş aşşa gitmeye başlıyor. :)
Greentiger01
16-01-2011, 18:13
İnsanlarımız çok sinirli Allah korusun daha kötü birşeyde olabilirdi
Scenic'lerde şu şekil solda elektronik. Ben öyledir belki diye düşünmüştüm =)
http://img505.imageshack.us/img505/2979/renaultgrandscenic3bqg8.jpg
ondeki taksici iyi farkedip kacıyo :)
heyecandan el freni çekmeyi unutmuş :)
Gokhan43
16-01-2011, 18:18
Komedi resmen ama diğer taksici iyi kaçmış farkedip :)
Onurkk06
16-01-2011, 18:20
insanlık ömür boyu artistik one munite :D
Cidden komedi. :D
Aradaki taksici süper kacmıs ;)
Biz buna artistliğin sonu diyoruz....
+1000:icon_tup:
Burda kaldırım kenarındaki araçlara vurmasa direk kaldırıma atlayıp yayalara da vurabilirdi birilerini ezip öldürebilirdi.Buna da şükretmek lazım.
yalnız inerken sanki el frenini çekmiş adam ama soradan tutmamış, siyah mersoyuda fena sıyırmış...
Ozan Özer
16-01-2011, 18:33
Merco'su şanslıymış valla:)
Ama kaçan taksici en çakalı valla:)
bu ülkede aracınızı park ettiğiniz yere dikkat edin,başına birşey gelebilir:)
olcay_bora
16-01-2011, 18:39
hahahahaha ohhhhhhhh ii olmş şerefsizeee bidaa adam dövmemeyi öğrenmiştir bizde her kızdıgımızı asıp keselim o zmn kendilerini kral sanıorlar
dragon07
16-01-2011, 18:44
fazla atar gö.e batar...öfkeyle kalkan zararla oturur. vs vs :D
UĞUR YUMAK
16-01-2011, 18:49
Subaruda var video da :D iyi ki ona bulaşmamış :D:D:D
o haberlerde Ankarada bi kaza vardı otobus frensiz kırmızıda geçip corolloya patlıyor, o tam bir şerefsizlik gorunce acayip sinirlendim.
yalnız inerken sanki el frenini çekmiş adam ama soradan tutmamış, siyah mersoyuda fena sıyırmış...
Bence vitese takıyor yada takmaya çalışıyor o sırada :)
Sinirden ne yaptıgını bilememiş bence o an
geçmiş olsun park halindeki araçlara ve yolcuya :)
maxpower
16-01-2011, 19:11
öfkeyle kalkan, zararla oturur.
çarptığı arabalara üzüldüm ama taksiciye iyi olmuş
GokhanRS
16-01-2011, 19:13
Bu taksici tam mal. o park halindeki araç benim aracım olsaydı, orda ona kavga nasıl edilir uygulamalı öğretirdim. aryuket yapardım ona :D
=) Annemde Scenic var da onda el freni solda ve elektronik. Stop butonuna basınca otomatik çekiyo el frenini. Araç giderken de o el frenini çekmen veya stop'a basman bişey ifade etmiyor. Belli bir hızın üzerinde çalışmıyo ikisi de. Ama benim gördüğüm megane'larda da hep o tarif ettiğin tipte el freni vardı =)
megane 2lerde öyle birşey yok. uçak kolu gibi el freni var iki koltuğun arasında. yolcu panik yaptı heralde yada megane2 den hiç anlamıyordur yada bayandır :D
Isine gucune bakmayip,kendini yollarin krali zannedenin sonu.Isine bakacaksin,itlige artistlige degil.
Ozan Özer
16-01-2011, 19:16
o haberlerde Ankarada bi kaza vardı otobus frensiz kırmızıda geçip corolloya patlıyor, o tam bir şerefsizlik gorunce acayip sinirlendim.
Karışık mobese görüntülerinin olduğu haberse;giden arabadan atlayan biri vardı:)
GokhanRS
16-01-2011, 19:18
Era iyi sezmiş:D
ondeki taksici iyi farkedip kacıyo :)
şimdi farkettimde. sizde farkettinizmi bilmiyorum kaçamıyor. kapısı eranın arka tampona geçirmiş. iz bile yaptı. 3-4 kere izleyince gözüme takıldı.
OnurÖzden
16-01-2011, 19:23
Dikkatli izleyince evet abi açık kapı çarpıyormuş.
Ama ginede iyi kurtardı.Komple bagaja giricekti:D
GokhanRS
16-01-2011, 19:24
evet orası öyle.
Bende dun haberlerde ızlemıstm kacan taksıcı bayagı dıkkatımı cektı :D
yolcu telaştan unutmştr cekmeyı :D
taksıcıde ıyı farketms fakat genede kapı tamponuna carptı sanırım
:D
Karışık mobese görüntülerinin olduğu haberse;giden arabadan atlayan biri vardı:)
aynen accent era dan atladı adam ohaa dedim :D
CasabLanca
16-01-2011, 19:46
kocatepenin ordan mithatpaşaya doğru sallanıyor heralde :D
kocatepenin ordan mithatpaşaya doğru sallanıyor heralde :D
Aynen aynen..O değil adamın durmaya kalktığı yer de falso.Üstüne elfreni faciası..
Tam komedi..
Ozan Özer
16-01-2011, 20:17
aynen accent era dan atladı adam ohaa dedim :D
Amacı neydi onu çözemedim :) Yayaya çarparım diye panik mi yaptı anlamadım:)
Burada el freni cekiyor ancak bi terslik olmuş tam tutturamadan indi herhalde :D
O yokusta bayag diktir. yürürken esek osurtan yokusu deriz aile arasında. :D
http://img717.imageshack.us/img717/604/taksici.png
By_HaNNibaLL
16-01-2011, 20:38
arabada nasil hızlandi öyle valla allahtan kimsenin canina bişey olmamiş
onursumer
16-01-2011, 20:38
ahaha mevzuya bak ya bilen biri olsaydı megane el freni çok kolay çekmesi arka taraftanda ;)
era lı taksici iyi farkedip kaçıyor :D
GokhanRS
16-01-2011, 20:41
Burada el freni cekiyor ancak bi terslik olmuş tam tutturamadan indi herhalde :D
O yokusta bayag diktir. yürürken esek osurtan yokusu deriz aile arasında. :D
http://img717.imageshack.us/img717/604/taksici.png
bence vitese atıyor vites tutmuyor. hadi adamı bulup soralım :D :D :D
HondatugraL
16-01-2011, 21:20
zuashuahus onundekı taxı son anda kurtardı arabayıda renonun kapısı çarptı :D ula harbı ne adamlar var ya :)
GokhanRS
16-01-2011, 21:24
siyah tavanlı beyaz citroene yazık oldu o kadar modifiye yap gözün gibi bak. kamil bi herfin yüzünden kapın çamurluğun göçük çizik karşılaş. üstelik 4lüleri bile yakmış adam kısacık bi işi olduğu belli orada.
en çok ona acıdım :D
Xenomorph
16-01-2011, 21:32
böyle yavşakları s...mek lazım !!!
serefsız ayı onun yuzunden elalemın arabaları parcalandı...nefret edıyorum boyle okuzlerden allah karsıma cıkarmasın
devil_berk22
16-01-2011, 21:33
Allahın sopası yok işte al başına ne geldi
VTec_king
16-01-2011, 22:55
dikizi iyi takip ederim herzaman
öküz adam çok duramayıpda vurabilir
hiç değilse kaçma şansım olabilir
ve ayrıca hepinize tavsiyem
yokuş aşşağı bir yerde veya ışıkda duruyorsanız arkayı herzaman kollayın
olcay_bora
16-01-2011, 22:57
hadi herşeyi bıraktım lan şöförlüğe yakışmaz arabada müşteri varken bırakıp inmek
iyi olmuş taksiciye..
var mı öyle şey ya..
minibüsçüler ve taksiciler kadar trafik canavarı görmedim..
direk hass... dedim izlerken. delikanlılık yapıp kavgaya indi vurduğu arabadakilerin yerinde olsam linç ederdim
hahahaha cok guzel ya :D
araba kendi kendine gidiyor lalalala diyerek :D
butun taksicilere olsun boyle birseylerde magandaliklari son bulsun.
diger taksicininde masallah gozu aynadaymis kil payi kurtarmis.
Bu taksiciyi kızılay meydanında sallandırmak gerek
şerefsiz işte.
Diğer taksici kaçmasa Megane daha fazla hızlanmaya devam etmeyip 3.arabaya çarpıp duracakken,taksi önünden çekilince diğer arabaya çarpıyor;o da öndekine gidiyor.4 arabaya çarpmış oluyor..
meganın kapı darbesi geldi hyundaiye oda bi çizik yapmıştır araca...
araçtakı yolcu zekası 0 sanırım yada ınsan deıl ceksene elfrenını :D
İnsandır ama bayan da olabilir.:) korkmuş ve şoka girmiş olabilir..
Arabanda müşterin varken aşşa inmekte ne demek.! işini düzgün yapıp müşterisine saygı duysaydı bunlar gelmezdi başceezine.. üzücü bi durum.
aahahahaha ne hiddetle çıktı arabdan be:D era lı taksici iyi kaçmışta taksideki bayan napçagını şaşırmış direk el frenine sarılsa :D
The_Doctor
17-01-2011, 06:18
Yok böyle bir salak...
bi arkadaşımızında dediği gibi otobüsçüler ve taksiciler kadar trafik canavarı yok vallahi.
yazık...
talıhsızlık yazık olmuss carpılan araclara
aynadan görüp kacan taksıcıye helal olsun...
Onurkk06
17-01-2011, 08:20
corollaya da yazık oldu belediye otobüsü bile kırmızıda geçiyor şu hale bak ankara trafiği bombok hele ankaradaki dolmuşcular kussura bakmasında çok küfür ediyorum
Adam cekiyor ama el frenini dikkatli bakınca görüceksiniz
ama cok mu sert cekti telimi koparttı acaba
Her gün kullandığım yol. Şimdi şu durumda çarpılan arabalardan biri ben olsaydım kafayı yerdim. Diğer taksici iyi kurtarmış fakat benim tahminim o kurtaran taksici zaten olayı izliyordu. Yani olan biteni aynadan kesiyordu arabanın şöförsüz geldiğini bildiği için arabanın gelişine göre kaçtı kurtardı. Yoksa bir düşünsenize aynadan arkayı kesiyorsunuz bir araba geliyor ama içinde şöför yok bunu anlayıpta tepki verene kadar üstünüzden atlardı o megane :) Bence o herşeyin farkındaydı. Bu arada bunun aynısı benimde başıma gelmişti inanılmaz kahredici bir durum. İlk arabamdı boyadan yeni çıkmış boyacı şurdan zımpara alırmısın deyince hemen atladım. Nalburun önü yokuş ben vitese taktım diye hatırlıyorum, ama el frenini hakkaten hatırlamıyorum. Dükkandan bir çıktım araba YOK. Ne çabuk çektiler hadi çektiler ben nasıl duymadım. O zaman çaldılar herhalde diye ağzım açık düşünürken 70 m kadar aşağıda bir kalabalık dikkatimi çekti. Kalabalığın arasından benim farları görünce nasıl bir ruh haline büründüğümü burdaki tüm arkadaşlar iyi tahmin ederler. En zoruda o kalabalığın arasına gidip bi dakka bu benim arabam demekti :) Yaşım 18 di ilk arabamdı ama tecrübesi büyük oldu. O gün bu gün düzde bile asılırım el frenine.
SekoLive
17-01-2011, 08:53
arabamı aladım aalalı bir kere bile sürtmedim ama bir gün elfrenini çekmeyi unutmısım :( araba alt katın camına arka çamurluğu sürtüp durmus. çok üzüldm ama düşünüce ya terse gitseydi diye şükrettim ve o gün bugun el frenine çok dikakt ederim :)
The_Doctor
17-01-2011, 09:02
Daha 2 Ay önce babam sıfır vito almış gelmiş. bnde şehirdışında buluşmaya gidicem geç kalmışım arabamda yıkanıyo. aldım babamın vitoyu eve gidip üstümü değiştrm dedm araba yıkanırken. gittim tam üstümü değiştrrken biri bağrıyo buraaak diye. dedim noldu bktm bizim vito geri geri duran kamyona girmiş :) garaj hafif eğimli bende boşta brakmısım el frenı çekmemisim gitmiş yolun karsısında duran kamyona carpmıs. yanlız daa kötüsüde olaiblirdi. kocaman bi caddeden geçmiş araba kendisi allahtan araba veya yaya geçmiyodu :)
buda bna büyük ders oldu :) :) olan babama oldu ilk günden arabaya hasar verdik :)
RottingChrist
17-01-2011, 09:20
dikizi iyi takip ederim herzaman
öküz adam çok duramayıpda vurabilir
hiç değilse kaçma şansım olabilir
ve ayrıca hepinize tavsiyem
yokuş aşşağı bir yerde veya ışıkda duruyorsanız arkayı herzaman kollayın
bir gün kırmızıda bekliyorum arkadan yanık bir lastik sesi. apaçilerden birkaçı clio ile duramayıp yanlaya yanlaya geliyor dikizden görüp gaza bastım ama bana kırmızı yandığı için kavşaktan geçen diğer arabaya vuruyordum. küfür yedik ama arkadan darbe yemedik. dikkatli olmak lazım.
gülermisin ağlarmısın :D
sadece gülerim valla:D
off topic videolar lütfen
öfkeyle inen zararla koşar :D
Adam cekiyor ama el frenini dikkatli bakınca görüceksiniz
ama cok mu sert cekti telimi koparttı acaba
bence az çekti abi, en sonda vites boştamı diye kontrol edip indi ama tutmadı elfo :)
ahmet3425
17-01-2011, 11:12
vayy arkadas :D
Ya bir türk erkeği kavga için arabadan ınıoyorsa mutlaka el frenını ceker kol kaslarını ısıtır,bu hemde taksici bencede kesin çekti ama bişiler oldu ya tel koptu bence yada başka bi anormallik var ki sanki daha yanaşırken araç giderken çekiyor gibi geldi bana..bence bir terslik oldu...
kaç arabaya çarptı öle ya öndeki taksici iyi kaçtı ama tanponuna geldi kapısı :)
chiefkadir
17-01-2011, 11:28
Ya bir türk erkeği kavga için arabadan ınıoyorsa mutlaka el frenını ceker kol kaslarını ısıtır,bu hemde taksici bencede kesin çekti ama bişiler oldu ya tel koptu bence yada başka bi anormallik var ki sanki daha yanaşırken araç giderken çekiyor gibi geldi bana..bence bir terslik oldu...Megane II lerin el freni biraz sert çektim zannediyosun bazılarında son dişe gelmeden durmuyo
Fare ye rakı içirmişler getirin ulen aslanı demiş :D buda o hesap
öfke ile kalkan zararla oturur.
poseidon
17-01-2011, 12:09
Zaten bir tane el freni çeken taksici görürsem kurban kesecem.
Allah emanet gidiyorlar zaten.
Durmaları da Allaha emanet.
Angut herif angutluğuna doymasın ne diyim.
Olan diğer araçlara olmuş.
arabamı aladım aalalı bir kere bile sürtmedim ama bir gün elfrenini çekmeyi unutmısım :( araba alt katın camına arka çamurluğu sürtüp durmus. çok üzüldm ama düşünüce ya terse gitseydi diye şükrettim ve o gün bugun el frenine çok dikakt ederim :)
Geçmiş olsun Serkan, bende göstergede uyarı olmadığı için el freni çekili gidiyorum sonradan farkediyorum. Gerçi dün akşam bakıma girdi araç. Şimdi çekince istesemde gitmiyor :)
dragstar
17-01-2011, 12:36
accentli taksici iyiymiş valla :D 6 arabaya vuruyor adam yanlız orda vurduğu arabalardan biri bnm arabam olsaydı asıl o zmn kavga olurdu
Diğer taksici kaçmasa Megane daha fazla hızlanmaya devam etmeyip 3.arabaya çarpıp duracakken,taksi önünden çekilince diğer arabaya çarpıyor;o da öndekine gidiyor.4 arabaya çarpmış oluyor..
sen oyle bi durum gorursen kaçmayıp kendini feda edersin ve arabanın daha fazla hızlanmasını engellersin :)
SULTANOGLU
17-01-2011, 13:41
Hepimiz kobra takibiyiz
eraya kapıyı vurmasaydı iyiydi sol kapıda gitti.