Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Impreza BUG Kronikleri

UĞUR YUMAK
16-01-2011, 19:17
Kuzenime 01 WRX BUG alıcaz. Sadece egzoz var araçta. Bugeye'lara has kronik sorunları varmıdır ?
01/02 STI larda bildiğim kadarı ile şanzuman yağ soğutucusu diye bi şey var. Diğer versiyon STI larda yok diye biliyorum, WRX te varmıdır ? . Bu veya buna benzer farklılıklar yada dikkat etmem gereken tavsiyeleriniz nelerdir ???

alpay
16-01-2011, 19:33
motor değerlerini ölçtür değerler iyise korkmana gerek yok bide motor içi forget se hiç korkma ağar bir kazası olmasın istemesende aldığınızda 2-3 bin lira masraf yaparsınız

UĞUR YUMAK
16-01-2011, 19:41
Abi dediğin gibi, piston basınçlarını ölçücez, km 90 bin. Sıkıştırılmış ve yorulmuş bi araç değil. Adamın dediğine göre sadece çamurlukta lokal boya varmış. Ben anlamam belki lokal boyamı yoksa önden patlamışmı ama zaten onuda sağlam bi kaportacıya göstericez.
Peki km geri alınabiliyormu ???

Mutu
16-01-2011, 19:44
Kaportacıya değil de subaru servisine giderseniz daha sağlıklı olur görüşündeyim.

UĞUR YUMAK
16-01-2011, 19:49
Kaportacıya değil de subaru servisine giderseniz daha sağlıklı olur görüşündeyim.

Ne servisler biliyorum kazasız arabay pertten çıkma diyen ve kendi elindeki arabayı satmaya çalışan :D
Ayrıca servise götürücem ama yinede kendi bildiğim bir kaporta boya ustasına götürmekte fayda var .

EM-RE
16-01-2011, 22:12
Kullanima bagli olarak sanzmni skntili onun disinda bn kronik bir sorun yasamamistim

deniz
16-01-2011, 22:20
ben yaklasık 1 yıl kullandım sıkıstırdımda uzun yolda cok yaptım hıc bır sıkıntı yasamadım cok ketıflı guzel bır araba hatta yenıden dusunmuyor degılım : )

Shadow_Dancer
16-01-2011, 22:22
ben yaklasık 1 yıl kullandım sıkıstırdımda uzun yolda cok yaptım hıc bır sıkıntı yasamadım cok ketıflı guzel bır araba hatta yenıden dusunmuyor degılım : )

mırri aglıyordun söyle yakıyor böyle yakıyor diye :D

deniz
16-01-2011, 22:34

lan ayar yokmus arabada 800 beygır arabalar oyle yakmıyordu 1 mılyon yakıyodum ahahahha:D oz ayarı cektı deneymeden aksamı sattık :D:D:D

deniz
16-01-2011, 22:35

bırde WRX lerın debroyajı cok saglam denendı ıspatlandı ahahahaha:D

Shadow_Dancer
16-01-2011, 22:37
bırde WRX lerın debroyajı cok saglam denendı ıspatlandı ahahahaha:D

aynen kanka :D :hahaha:

fsunnetci
17-01-2011, 08:56
2001 Wrx kasa olarak güzel araç yanlız aracın orjinaliyle sakın oynama derim yoksa başına büyük bir iş açarsın çünkü istanbul'da bu araçtan 4*4lük anlayan birisi yok ,Motordaki Orjinalliği bozduğunda Servis bile ilgilenmiyor haklı olaraktan:(
Bahsettiğim aracı Özgün de iyi bilir Paşaoğlu Savaşta :rolleyes:

ygtrn
17-01-2011, 10:49
2001 Wrx kasa olarak güzel araç yanlız aracın orjinaliyle sakın oynama derim yoksa başına büyük bir iş açarsın çünkü istanbul'da bu araçtan 4*4lük anlayan birisi yok ,Motordaki Orjinalliği bozduğunda Servis bile ilgilenmiyor haklı olaraktan:(
Bahsettiğim aracı Özgün de iyi bilir Paşaoğlu Savaşta :rolleyes:

istanbulda bu araçtan 4,4'lük anlayan sadece benim bildiğim 4 tane usta ve yer var....

forester'ımı 170 hp den 250 nin üstüne çıkardım şuan standart bir wrx ten 10 kat iyi gidiyo ve hiç başıma dert almadım gayet sağlıklı yürüyor.... ve lpg'li :icon_tup:

Swift
17-01-2011, 11:36
istanbulda bu araçtan 4,4'lük anlayan sadece benim bildiğim 4 tane usta ve yer var....

forester'ımı 170 hp den 250 nin üstüne çıkardım şuan standart bir wrx ten 10 kat iyi gidiyo ve hiç başıma dert almadım gayet sağlıklı yürüyor.... ve lpg'li :icon_tup:

hocam merak ettim ne kadar yakıyorsunuz?

UĞUR YUMAK
18-01-2011, 08:51
İstanbulda benim bildiğim ve sözüne %100 gözüm kapalı güveneceğim 2 yer var. Doğan abi ve JASPA Subaru İbrahim abi. İllaki çok daha iyi ustalarımız vardır. Ama ben sadece onları tanıyorum.

Bu başlık aslında SERVİSLER başlığına döndürsek yada yeni bi başlık açsak çok güzel ve faydalı olur.

AvcI
18-01-2011, 11:34
benim aracım xdream emrenin aracıydı o 18g li setupda bile sadece 1. vitesde bi sııntı vardı, zaten aldıkdan sonra senkromençli dog box şanzumanımı takdım ve şuana kadar Allaha şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım.