Orijinalini görmek için tıklayınız : 15.01-16.01 2011 Ankara Roll
Sportline
17-01-2011, 00:27
Bugün havanında güzel olması ile beraber ankaranın hızlı atmosferikleri buluşup bir kaç deneme yaptık.Dün gece dahil çekebildiğim videoları ekliyorum, araçlar sağımda kaldığından bazı denemeler yok, bugünde bilmediğim yolda basınca video ile fazla uğraşamadım, soluğu gişelerde aldık zaten :)
Gelen herkese teşekkürler, deniyen araçlara maşallah hepsi çok iyi gidiyor...
Specler, 4 araçda olabildiğince hafifdi,
vti ( krc) ;11.5 cr, stage 2 egzantirik,headers,egzos,aemv2,s300.
rs ( ee) ;cai,egzos,chip,45 yanak
rc ( rc) ; cai, egzos,chip, 4.7kısa
106gti (28 ac) ; piston,pt52, 13/59, headers, yazılım,egzos,cai.
(106 nın specler de yanlışlık varsa düzeltelim o akşam konuştuğumuz kadarıyla bunlar aklımda kaldı...)
206rc (rc) Cliors (ee)
2189828
Buda eğlencesine kadir abi ile bastığımız bir video, zihni sinir korna çalıp masus erken basıyorum :)
white- ee
2189833
Şeref abi iyi hazırlanmış :) maşallah 4.vites bitmek bilmiyor yokuşunda etkisi ile ben 5 e atıp kösülürken ok gibi önüme fırlıyor :)
vti (krc) rs(ee)
2189829
106 ile 2 deneme yaptık ancak çok erken bıraktı ikisindede devam etse daha zevkli olucaktı...
gti(28ac) rs (ee)
2189831
Burdaki araçların nası gittiğine fikir vermesi açısından hafta içi cai,egzoslu s2k ile type-r denerken bende bastım, 2.vites 80 gibi, kornayı duymadan geç basıyorum, 190 gibi 1boy önünde oluyorum s2k nın,video var ancak kadir abi ile konuştuğum kadarıyla tekrar bi deneme yapıcaz sanırım s2k ile sonra bakıcaz video işine...
chiefkadir
17-01-2011, 00:39
Güzel denemeler oldu iki gün üst üste çıktık :) Ben ilk gece tavşan kaç tazı tut hesabı polizle uğraştım:)
Bugünde hava güzeldi daha kalabalık oalcaktık bazı arkadaşlar yıkamacıda takıldı :D
EE Rs son hali ile baya iyi oldu ,bizim denemede güzeldi ikinci kornada zıplayınca yakalayıp geçmekte zorlandım :D
Ertug_T.
17-01-2011, 00:39
maşallah erhan...rs rs rs :D bizim 2de 40 da kim öne atlar iddiasının videosunuda çekip koysaydık keşke :D:D:D
Sportline
17-01-2011, 00:41
Güzel denemeler oldu iki gün üst üste çıktık :) Ben ilk gece tavşan kaç tazı tut hesabı polizle uğraştım:)
Bugünde hava güzeldi daha kalabalık oalcaktık bazı arkadaşlar yıkamacıda takıldı :D
EE Rs son hali ile baya iyi oldu ,bizim denemede güzeldi ikinci kornada zıplayınca yakalayıp geçmekte zorlandım :D
aynen yoksa sonuç belli tabi :)
bu arada polis uzunda gelmiş diyolar :D
Maşallah araçlara , erhan hızlanmışsın baya :)
araçların hepsine kocamann maaşallah ,,,şeref abi o ne 4. vitesmiş öle :D erhancım EE rs de sanada helal çok iyi bi kondisyonda tebrikler :icon_tup:
chiefkadir
17-01-2011, 00:46
aynen yoksa sonuç belli tabi :)
bu arada polis uzunda gelmiş diyolar :DVirajlarda kasmadım :D Kendilerine ekşın arıyo gibiydiler yerler nemli biara baktım savrulacak başıma bela olacak enson 200+ yapam bari dedim bıraktı sonra :)
s2k ile yarın deneriz bro bize 90km den basıyodu size 80 yaptı adaletli olsun diye 70-75 yaparız 200 e kadar :)
maaşallah erhan fena fena:D
vay arkadaş rc yine clioya geçilmiş :)bu rc güzel gidiodu ya sanki eski videolarında
Sportline
17-01-2011, 00:54
Virajlarda kasmadım :D Kendilerine ekşın arıyo gibiydiler yerler nemli biara baktım savrulacak başıma bela olacak enson 200+ yapam bari dedim bıraktı sonra :)
s2k ile yarın deneriz bro bize 90km den basıyodu size 80 yaptı adaletli olsun diye 70-75 yaparız 200 e kadar :)
tamam abi benim için uygun nöbetçi rollcu olduk dediğiniz gibi :D
erkin006
17-01-2011, 00:55
krc ye maşallah:)
ee zaten bilindik artık hızlı işte bişey demiyoruz:D
gündüz güzel oluyor videolar...bütün araçlara maşallah...
Sportline
17-01-2011, 00:56
vay arkadaş rc yine clioya geçilmiş :)bu rc güzel gidiodu ya sanki eski videolarında
rc yine güzel gidiyor daha yakın gittiğimiz denemeler de oldu ama bende mantar cai ye geçtim rc gibi :)
rc yine güzel gidiyor daha yakın gittiğimiz denemeler de oldu ama bende mantar cai ye geçtim rc gibi :)
bi filtre o kadar farkediyormu ya çok ilginç
GokhanErol
17-01-2011, 00:58
araçların hepsine maşAllah hepsi güzel zevkli denemeler olmuş kamikaze rs (ee) coşmuş...
Kadir abi o zeminde iyi yırtmışsın geçmiş olsun...
rc Mustafada sıra bay çekişmeli olucak mücadele,bugün içinde ayrıca teşekkür ederim Erkut abi & Mustafa sağolun...
106nın kesici kaçta biraz erken bırakmış gibi geldi bana tabi önüne araç çıkmadıysa...
krc Şeref abi şu kısayı hallet abi ya can çekişiyo alet, doblo kadran videosu adaletli oldu... :)
Sportline
17-01-2011, 01:12
Herkese teşekkürler,
amacım motor şanzımana anahtar değdirmeden maks hızlanmak bakalım headers ile daha iyi olucak.
bi filtre o kadar farkediyormu ya çok ilginç
jant lastik filtre değişti rs de ...
güzel geceydi bence herkes gitti kankamıda polis kovaladı kurbanlarımı enkaya çektimm hayvana vurdum kırbacııı şaka bi yana gerçekten güzel geceydi ama yerler nemliydi tüm araçlara maşallah ee rs ayrıca maşallah bunaltıyo benii:D:icon_tup:
araçların hepsine kocamann maaşallah ,,,şeref abi o ne 4. vitesmiş öle :D erhancım EE rs de sanada helal çok iyi bi kondisyonda tebrikler :icon_tup:
yaw benim araba 4 ileri diyorum inanmıyolarr:D:D
mustafanın kornayı duymayıp geriden bastığı saçma videoyu silip seni geçtiği doğru videoyu koyarmısın yoksa akşam gel çekimi dışardan yapıp bi daha deneyelim
Oha Şeref abi içinden geçseymişsin RS' in :hehe:
Maşallah tüm araçlara. Hepsi birbirinden güzel yürüyor.
chiefkadir
17-01-2011, 08:18
güzel geceydi bence herkes gitti kankamıda polis kovaladı kurbanlarımı enkaya çektimm hayvana vurdum kırbacııı şaka bi yana gerçekten güzel geceydi ama yerler nemliydi tüm araçlara maşallah ee rs ayrıca maşallah bunaltıyo benii:D:icon_tup:Boşa benzin yaktım deneyemeden ona uyuz oldum :)
Ender'in Corsa xe,Mustini Evo geleydi çok daha şenlik olacaktı onlara bir ceza kesek:hahaha:
rc nin geçtiği videoyu koymuyo zeki arkadaş rc yine yardı geçti ee yi orda kornayı duymadı mustafa geç bastı sadece o videoyu koyup mastırbasyon yapıyo arkadaş kendince
ve bu konuyu okuyan herkes bunu bilip muhattaba almıyo kendince ben gün içinde aldırıcam muhattaba :icon_tup:
kadir abi kim geçti sen görmüşsündür
bak millet merak ediyo
Oha Şeref abi içinden geçseymişsin RS' in :hehe:
Maşallah tüm araçlara. Hepsi birbirinden güzel yürüyor.
gizli nosss boraa çaktırma:D:D
Boşa benzin yaktım deneyemeden ona uyuz oldum :)
Ender'in Corsa xe,Mustini Evo geleydi çok daha şenlik olacaktı onlara bir ceza kesek:hahaha:
abi sorma yıkamacının kurbanı oldum okadar kişi bana çökecediii :hahaha:
telafi ederiz abi :icon_tup:
chiefkadir
17-01-2011, 08:52
rc nin geçtiği videoyu koymuyo zeki arkadaş rc yine yardı geçti ee yi orda kornayı duymadı mustafa geç bastı sadece o videoyu koyup mastırbasyon yapıyo arkadaş kendince
ve bu konuyu okuyan herkes bunu bilip muhattaba almıyo kendince ben gün içinde aldırıcam muhattaba :icon_tup:
bak millet merak ediyoCombo valla dün ben yanlarından basacaktım kornayı duymadım baktım zıpladılar basmadım peşlerine sonrada gişelere devam etiler kim geldi kim geçti görmedim tekrar denensin kestirene kadar bassınlar bakalım hangisi önde olacak varsada başka video konulsun sorun olmasın tadımız kaçmasın tek zevkimiz bu :)
aynen abicim dediğin gibi olsun kesiciye kadar herkes bassın kimin arabası nerde napıyo kim kimi geçiyo bugünlerde bi polemiktir gidiyo biz yeniden deneyelim kesin rcyi
chiefkadir
17-01-2011, 09:05
abi sorma yıkamacının kurbanı oldum okadar kişi bana çökecediii :hahaha:
telafi ederiz abi :icon_tup:Bro seni özlediğimiz için görmek istedik Ender'in corsa ile bizimkiler zevkli olacaktı onuda boşu yere alıkoydunuz neyse bidahakine deneriz senin telafin ancak Şeref,Tubay ve beni pawyona götürürsen çözülür :D
aynen abicim dediğin gibi olsun kesiciye kadar herkes bassın kimin arabası nerde napıyo kim kimi geçiyo bugünlerde bi polemiktir gidiyo biz yeniden deneyelim kesin rcyiBro arabalar ankarada denemeden kaçmaz kimse mustinin aracada kamera bağlayın her cepheden görelim :)
Eski roll videolarından bilioruz RC yi Rs le denemesinden gerçekten hızlı bir araç.
Rs ye mantar ve jantlar gerçekten yaramış.
Tüm araçlara maşallah.
KRC'nin bitmeyen kesilmeyen fırlayan 4. vitesine :) ve Rs deki gelişmeye ayrıyeten kocaman Maşallah...
Bu arada en büyük ekşını da kadir abi yaşamız ona kocaman geçmiş olsun :):)
flexamin
17-01-2011, 09:23
maşallah araçlara :) güzel denemeler olmuş..
Bro seni özlediğimiz için görmek istedik Ender'in corsa ile bizimkiler zevkli olacaktı onuda boşu yere alıkoydunuz neyse bidahakine deneriz senin telafin ancak Şeref,Tubay ve beni pawyona götürürsen çözülür :D
Bro arabalar ankarada denemeden kaçmaz kimse mustinin aracada kamera bağlayın her cepheden görelim :)
:D:D:D hallederiz abi grup sağlammış
su guzelım ortamı bozuyosun
mustafa bıraz sakın ol bencekı ortam daha fazla bozulmasın.
ıllakı tekrar denersınız bu kadar buyutmeyın bence.
vti ile olan videoda 5 atınca geçiyo denmiş ama 4 bıtmeye yakın vti zaten önde oluyo sonra 5 e atıyo rs.. maşallah tüm araçlara..
mert_leon
17-01-2011, 10:05
maşallah araçlara fakat son video bombaa çok iyi olmuş..
Sportline
17-01-2011, 10:38
Öncelikle iyi dileklerinizi aynen iade ediyorum,
geçen sefer 5 defa denedik hiç birinde öne bile çıkamadın ama ne yaptın gittin sadece bir hız aralığında öne çıktığın videoyu koyup konu açtın başkada hiç bişey yazmadın çıkıp burdan sana bir kelime yazdıkmı ? maşallah dedik, asıl ben sizin gibiler yüzünden 1.5 yıldır aracımı garajda tutuyordum... senin ibo ile eski denemene bakarsak 5 boy hızlanmışın bu da yetmedi dün benide geçmişin ya yani bi 5 boy daha hızlandın sadece bi filtre ile 10 boy hızlandın helal olsun ona da... dün diğer denemelerde erken bastın ama ben bırakmadım yakalayıp yine geçtim, debriyajım 10 yaşında ısınıyor, işine gelmediği yerde kesiciye giriyorum işareti yapıyorsun ama alakası yok, bundan sonra işim olmaz sizle , kısası olan araba ile de kesici sesini duymadan hayatta bırakmam bundan sonra...
PPR engineering
17-01-2011, 10:38
Araçlara maşALLAH özelikle kadir abinin aracı ve krc çok basarılı..ama bütün araçlarada maşALLAH.
rc bu arada hem geriden basıyo hemde baya bi belli gaza cok sonra oturduğu videoya bakıldığında sağlıklı denenmediği hemen belli oluyo zaten..
Sportline
17-01-2011, 10:42
Ha ayrıca oraya gelen kimsede seninle denemek istemiyor zaten ortamı bozan kim belli benim koyduğum diğer videolardaki arkadaşlar denemeyi kabul ederse sende denersin yada ne yaparsan yap hadi güle güle ... haa astradanda video çekiyordunuz onları koyun bakalım , yine tek taraflı videoları hazırlicaktınız ama bu sefer hesap tutmadı heralde...
chiefkadir
17-01-2011, 10:49
Araçlara maşALLAH özelikle kadir abinin aracı ve krc çok basarılı..ama bütün araçlarada maşALLAH.
rc bu arada hem geriden basıyo hemde baya bi belli gaza cok sonra oturduğu videoya bakıldığında sağlıklı denenmediği hemen belli oluyo zaten..Eyvallah Kaan , kelebekte seninde el emeğin var :icon_tup:
Sportline
17-01-2011, 10:54
rc bu arada hem geriden basıyo hemde baya bi belli gaza cok sonra oturduğu videoya bakıldığında sağlıklı denenmediği hemen belli oluyo zaten..
valla arkadaşım geçen denemelerde ben korna sesi bile duymadan geriden bastım forumdada böyle ağlamadım maşallah deriz biz anca .... bu videodada benim aracım hafif tork bandım daha iyi basınca öne atlarım aça aça da gittim arayı.. şeref abi ilede aynısı oluyor 3 defa denedik öne atlıyorum basınca, rc dün beni hiç bir zaman geçemedi erken bastı ama bırakmadım geldim geçtim arkasındanda geçtim, onun ben geçtim dediği anlık kafa çıkardı ...
erhan ve mustafa ıkınızde de vıdeolar varsa hepsını bı koysanıza suraya.
Sportline
17-01-2011, 11:01
ben olayını koydum ibocum ilk mesajada yazdım zaten , astradan çekilen videolar varsa izleyelim onlarıda...
dun denemelerde yoktum ama boyle sözler duymak çok ayıp.. hayır bi videoyla insanların şerefini nasıl anlayabildiniz merak ettim.. yarın bi gun yuzyuze geleceginiz insanlara nette bole yazmak hoş değil. kim gectiyse gecti acıckası cok onemli deil ben izlemedim videoları bile.. ama böyle sözler duymak ankaraya yakısmıyor.. ankara grubunda bu tarz seylerin yasanmamasını saglamaya calsııyoruz uzun suredir..
PPR engineering
17-01-2011, 11:04
Eyvallah Kaan , kelebekte seninde el emeğin var :icon_tup:
sağol kadir abi.valla izliyorum seviniyorum abi görünce.maşALLAH abi tekrardan
PPR engineering
17-01-2011, 11:05
valla arkadaşım geçen denemelerde ben korna sesi bile duymadan geriden bastım forumdada böyle ağlamadım maşallah deriz biz anca .... bu videodada benim aracım hafif tork bandım daha iyi basınca öne atlarım aça aça da gittim arayı.. şeref abi ilede aynısı oluyor 3 defa denedik öne atlıyorum basınca, rc dün beni hiç bir zaman geçemedi erken bastı ama bırakmadım geldim geçtim arkasındanda geçtim, onun ben geçtim dediği anlık kafa çıkardı ...
yo ben kimse yancısı değilim rc li arkadaşıda tanımam olanı söledim gördüğümü söledim sadece..
capcapca
17-01-2011, 11:09
azcık deli kanlı ıse koyarsın dıger vıdeoları herkez kımın ne mal oldugunu anlar
gel yıne deneyelım deli kanlı isen koyalım ıkımızde kameraları arac ıcıne ne oluyomus gorsun herkez
bak yine söyluyorum sen beni anca rüyanda geçersin
gecen denedıgımızde ıkı defa bastık ılkınde zaten basamadık kamyon cıktı onumuze ıkıncı denedıgımızınde vıdeosu var elımızde onu koyduk herkez gordü
benımle nasıl kımse denemek ıstemıyo onun için hergun arıyolar gel diye sen kendını kandırma
benimde seninle hiçbi işim olmaz adamsan gel deneyelım bı kere daha vıdeoyu koyalım sonra senin varlıgını bile unuturum ben
Sportline
17-01-2011, 11:09
dun denemelerde yoktum ama boyle sözler duymak çok ayıp.. hayır bi videoyla insanların şerefini nasıl anlayabildiniz merak ettim.. yarın bi gun yuzyuze geleceginiz insanlara nette bole yazmak hoş değil. kim gectiyse gecti acıckası cok onemli deil ben izlemedim videoları bile.. ama böyle sözler duymak ankaraya yakısmıyor.. ankara grubunda bu tarz seylerin yasanmamasını saglamaya calsııyoruz uzun suredir..
aynen öyle, bazılarının tek derdi geçtim geçildim gelip de iki muhabbet bile edemiyorlar, zaten herkes herkesi tanıyor, bana oraya gelenler bile ben bunla denemem diyordu haklıymış, şuraya adam gibi mesaj yazmaları bile imkansız bazılarının... beni bilen bilir sırf böyle boş boğazlar için gelmiyordum baktım ortam düzelmiş tekrar gelmeye başladım ankaranın maşallahı vardı ama nazar değdi heralde...
utkuselamoglu
17-01-2011, 11:13
maşallah herkese çok keyifli geçmiş denemeler:
capcapca
17-01-2011, 11:13
böle şeylerle çok ıyı anlasılıyo bı ınsanın serefsız oldugu işte benım basmadıgım vıdeoyu koyupta dıger gecıldıgı vıdeoları koymamak
böle şeylerle çok ıyı anlasılıyo bı ınsanın serefsız oldugu işte benım basmadıgım vıdeoyu koyupta dıger gecıldıgı vıdeoları koymamak
elinde yoktur belki gercekten nerden bilebiliyorsun? değer mi bunu yazdıgına ? ya gercekten yoksa elinde, kasti birsey yapılmıyorsa yani, sen bu soyledigine pişman olmazmısın?
herneyse denenir elbet tekrar..
capcapca
17-01-2011, 11:16
ya burdan boş boş konuşma at videoları gorsun herkez anlık kafa cıkarmamı neyse gorsun herkez
mustafa sende yokmu vıdeo?
erhan baska vıdeo yok dıyo. sende de yoksa aksam bulusalım bakalım ne uzattınız bu kadar.
chiefkadir
17-01-2011, 11:18
Deneme için şahısları biaraya getirip kavgasız gürültüsüz deneme olsun istiyoruz bu şekli görünce üzülüyo insan arabasını denemeyi isteyen herkesi üşenmeden tek tek arıyorum video vs. konusunda özellikle uyarıyorum isteyen olur istemeyen olur vs. ama gelinen noktaya bakıpta kime hak vereceğimi bile şaşırdım ..
Seviyeyi bozmadan devam edin bence
capcapca
17-01-2011, 11:18
elinde yoktur belki gercekten nerden bilebiliyorsun? değer mi bunu yazdıgına ? ya gercekten yoksa elinde, kasti birsey yapılmıyorsa yani, sen bu soyledigine pişman olmazmısın?
herneyse denenir elbet tekrar..
hepsi var elinde kendiside biliyo kameranın kayıt dugmesıne bastıgını ben gördüm bu yaptıgı adılıkden baska bırsey degıl
ve ben senınle bır daha basmam dıyo bılıyo geçilçegini
bu kadar önemsiz bısı yuzunden nasıl şerfsiz dıosun bırıne hayret.haklı olsan dahı haksız konuma dusuosun
capcapca
17-01-2011, 11:22
Deneme için şahısları biaraya getirip kavgasız gürültüsüz deneme olsun istiyoruz bu şekli görünce üzülüyo insan arabasını denemeyi isteyen herkesi üşenmeden tek tek arıyorum video vs. konusunda özellikle uyarıyorum isteyen olur istemeyen olur vs. ama gelinen noktaya bakıpta kime hak vereceğimi bile şaşırdım ..
Seviyeyi bozmadan devam edin bence
kadir abi sabah erkut abiye söyledıklerını yazsana suraya sen biliyosun kımın ne oldugunu aynısını banada yaptı demıssın ıkıncı kornada bastı sonra one fırladım demış benım arabanın torku felan ıyı demış
Sportline
17-01-2011, 11:25
benim senin gibilerle hiç işim olmaz ben senden açık ara hızlıyım sen kendini kandırmaya devam et, ilk denedik videomu çektim fark belli daha da video çekmeye gerek duymadım son denemeyide çekmeye çalıştım ancak foto modu video modu ayarlamaya çalışırken bastın gittin zaten...
chiefkadir
17-01-2011, 11:26
kadir abi sabah erkut abiye söyledıklerını yazsana suraya sen biliyosun kımın ne oldugunu aynısını banada yaptı demıssın ıkıncı kornada bastı sonra one fırladım demış benım arabanın torku felan ıyı demışYaw banada yaptı dedim zaten videoda var olayı büyüterek nereye varacaz ? Yani video elinde olsa bile zorlamı koydurayım ? Kısa yoldan konuyu tatlıya bağlayın ki tekrar denenecek yüzünüz olsun combolar
Sportline
17-01-2011, 11:26
evet arkadaşlar olay farklı bir boyut aldı bu arkadaşın yazdığı bu kelimeden sonra yargı önünde hesaplaşalım , bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız yol gösterirse sevinirim...
Sportline
17-01-2011, 11:27
Yaw banada yaptı dedim zaten videoda var olayı büyüterek nereye varacaz ? Yani video elinde olsa bile zorlamı koydurayım ? Kısa yoldan konuyu tatlıya bağlayın ki tekrar denenecek yüzünüz olsun combolar
bu farklı kadir abi ile iddaya girdik öne atlamazsa fazla fark olmaz diyordum ben bilerek erken bastım...
bu kadar önemsiz bısı yuzunden nasıl şerfsiz dıosun bırıne hayret.haklı olsan dahı haksız konuma dusuosun
:icon_tup::icon_tup:
Erhanı tanırım ki burda konuya yazan hemen hemen herkesde az çok tanıo erhanı...
Video konusuna gelince erhan diosa onlarda çekti diye uydurmuyodur tahmin ediorum sizinkileri de koysanızda görsek sonucu...
Sen de diosun ki erhan hepsini çekti sana da yalancı demiyorum eğer çektiyse onunda koyması lazım tabi...
Ama en önemli konu sabahtan beri burda konuşulup da Erhanın n senn kişiliğine n de karakterine hiç bir laf etmemiş olması...
Ben inanmıorum ki senn kişiliğine de böyle söylediğin lafların yakıştığını bi hırsla sinirle çıkmıştır die tahmin ediyorum... umarım yanılmıyorumdur...
PPR engineering
17-01-2011, 11:32
evet arkadaşlar olay farklı bir boyut aldı bu arkadaşın yazdığı bu kelimeden sonra yargı önünde hesaplaşalım , bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız yol gösterirse sevinirim...
kardeşim karışmak istemedim ama dayanamadım yargı önünde filan diyosun..adamın canını sıkar tabi 2 korna basıyosun kendi basına cekip gidiyosun ona rahmen adama bırakmıyo devam ediyo ve se 5 atınca yine gelmeye başlıyo yavaştan yavaştan.o arkadaşıda tanımıyorum senide tanımıyorum yazmamın sebebi sadece ortada haksızlık var.böle video ben olsam koymazdım zaten istanbulda böle video koysan neler olur neler:)..ankaradakiler cidden sakin insanlar..roll benim bildiğim 3 korna yapılır ve 2,kornanın birincisinde basılmaz.ben o arkadaşın yerinde olsam bırakırdım basmazdım..yanlışım varsa düzeltirsin veya yanlışım varsa beni düzeltsinler benmi bilmiyorum bu işi.
flexamin
17-01-2011, 11:33
bukadar uzamasına gerek yok akşam buluşup sağlıklı bir deneme yapın aynı speclerde çekin video yu koyun kimin ne mal olduğu ortaya çıksın. ha tabi geçilince bahaneler uydurmayın olsun bitsin. sonuçta 4 civata geçmek veya geçilmek önemli olmamalı zaten çoğumuz zevkine denemeler yapıyoruz. ama bazılarımız yediremiyor kendine ( genel olarak sölüyorum burdaki alakalı değil). Bu yüzden 2 seçenek var;
1. Aracı yapıp hiç gazlamıcan birileriyle
2. Aracı yapıp gazlıcan ve 1-2 boy deil 4-5 boy saplıcan .
bu şekilde yapılırsa hiçbir sorun olmaz kimse de bişey diyemez
Sportline
17-01-2011, 11:37
kardeşim karışmak istemedim ama dayanamadım yargı önünde filan diyosun..adamın canını sıkar tabi 2 korna basıyosun kendi basına cekip gidiyosun ona rahmen adama bırakmıyo devam ediyo ve se 5 atınca yine gelmeye başlıyo yavaştan yavaştan.o arkadaşıda tanımıyorum senide tanımıyorum yazmamın sebebi sadece ortada haksızlık var.böle video ben olsam koymazdım zaten istanbulda böle video koysan neler olur neler:)..ankaradakiler cidden sakin insanlar..roll benim bildiğim 3 korna yapılır ve 2,kornanın birincisinde basılmaz.ben o arkadaşın yerinde olsam bırakırdım basmazdım..yanlışım varsa düzeltirsin veya yanlışım varsa beni düzeltsinler benmi bilmiyorum bu işi.
arkadaşım bu kelimeler ülkemizde ciddi sıkıntılar yaratır, 3.sayfa haberlerini takip etmiyorsun sanırım bu kadar kolaymı insana şerefsiz demek ne yapalım peki?
5 e atınca geliyor demişsin rüzgar tüneli denen bir şey den haberin varmı bak en sol şerti boş niye oraya geçmiyor ayrıca yalancının mumu yatsıya kadar yanar, geçen sefer bu hızlarda kesici işareti yaparken bu sefer arkadamdan tam gaz geliyor :hahaha:
sana şunuda söylim bu izlediğin bütün denemelerde kadir abi hariç anlaşamadığımız bariz erken basma olan denemelerde kimse devam etmedi, arkadaşda bir çok denemeyi ben açmaya başlayınca yarıda bıraktı...
PPR engineering
17-01-2011, 11:42
arkadaşım bu kelimeler ülkemizde ciddi sıkıntılar yaratır, 3.sayfa haberlerini takip etmiyorsun sanırım bu kadar kolaymı insana şerefsiz demek ne yapalım peki?
5 e atınca geliyor demişsin rüzgar tüneli denen bir şey den haberin varmı bak en sol şerti boş niye oraya geçmiyor ayrıca yalancının mumu yatsıya kadar yanar, geçen sefer bu hızlarda kesici işareti yaparken bu sefer arkadamdan tam gaz geliyor :hahaha:
sana şunuda söylim bu izlediğin bütün denemelerde kadir abi hariç anlaşamadığımız bariz erken basma olan denemelerde kimse devam etmedi, arkadaşda bir çok denemeyi ben açmaya başlayınca yarıda bıraktı...
kardeşim rüzgar tüneli o kadar ara varken pek bi işe yaramaz bunu kadir abide bilir herkezde bilir söle bi boy oluçakki işe yarıycak aranızda...diğer muhabetlerinizide bilmiyorum..krc yede nispeten erken basmışın ama o malesef gecmiş cidden oda iyi yürüyo senin aracında iii yürüyo ama sanırım ayarlıyamadın pek kendini..kornalarda
Sportline
17-01-2011, 11:42
2 korna değil tekrar izlersin rc ile aynı anda basıyoruz gibi, çok kolay, rc gaza basarken zaten aracın burnu oynuyor ordan anlarsın...
Sportline
17-01-2011, 11:43
kardeşim rüzgar tüneli o kadar ara varken pek bi işe yaramaz bunu kadir abide bilir herkezde bilir söle bi boy oluçakki işe yarıycak aranızda...diğer muhabetlerinizide bilmiyorum..
kardeşim bence sen biraz portekizde köprüde çekilen rüzgar tüneli videolarını izle o zaman daha iyi anlarsın ne kadar mesafede ne kadar yaradını...
PPR engineering
17-01-2011, 11:47
kardeşim bence sen biraz portekizde köprüde çekilen rüzgar tüneli videolarını izle o zaman daha iyi anlarsın ne kadar mesafede ne kadar yaradını...
:) portekizliler 3 saat boyunca amerikaya kadar gazlıyolar ama böle kısa değil..:)ya fark eder ama aranız var yinede 1 boy dibindeki gibi fark yapmaz :)
chiefkadir
Neyse hadi uzatmayın brolar rüzgar tüneli portekiz tüneli,
herkesin birbirini tebrik ettiği hırsını içine gizlediği ve her deneme günü biaraya gelindiğinde muhabbet şaka vs yapılabileceği şekilde düzeyli ama dürüst ortamlarda tekrar görüşelim :)
Sportline
bukadar uzamasına gerek yok akşam buluşup sağlıklı bir deneme yapın aynı speclerde çekin video yu koyun kimin ne mal olduğu ortaya çıksın. ha tabi geçilince bahaneler uydurmayın olsun bitsin. sonuçta 4 civata geçmek veya geçilmek önemli olmamalı zaten çoğumuz zevkine denemeler yapıyoruz. ama bazılarımız yediremiyor kendine ( genel olarak sölüyorum burdaki alakalı değil). Bu yüzden 2 seçenek var;
1. Aracı yapıp hiç gazlamıcan birileriyle
2. Aracı yapıp gazlıcan ve 1-2 boy deil 4-5 boy saplıcan .
bu şekilde yapılırsa hiçbir sorun olmaz kimse de bişey diyemez
Tekrar deneme olmaz Serdar ben bu seviyedeki insanlarla bir araya gelmem...
Ben dürüstçe arabama yaptıklarımı söylerim, ancak bi filtre ile 5 boy aldı bişey demedim, şimdi ben eski halime göre en az 3 boy hızlandım son yaptıklarım ile hani sözde beni geçmiş ya yani en kötü 8-10 boy daha hızlanmış, gelicek seferede bi 5 boy daha alır zaten kesin... filtrenin ağzını çevirir falan...
kardeşim rüzgar tüneli o kadar ara varken pek bi işe yaramaz bunu kadir abide bilir herkezde bilir söle bi boy oluçakki işe yarıycak aranızda...diğer muhabetlerinizide bilmiyorum..krc yede nispeten erken basmışın ama o malesef gecmiş cidden oda iyi yürüyo senin aracında iii yürüyo ama sanırım ayarlıyamadın pek kendini..kornalarda
discovery de yayınlanan mythbusters programının bununla ilgili olan bölümünü izlemelisin.. yakıt tuketimine bile oldukca fazla etkisi var.. bir de hoş birsey değil herseyden öte.. kimse yapmamalı bende.. ruzgar tuneline giren olursa bende serit değiştiriyorum elimden geldigince.. nasıl diyorsan ki 2. kornada basmak yanlış, bunu yapmakta yanlıs.. ;)
flexamin
17-01-2011, 11:50
Tekrar deneme olmaz Serdar ben bu seviyedeki insanlarla bir araya gelmem...
Ben dürüstçe arabama yaptıklarımı söylerim, ancak bi filtre ile 5 boy aldı bişey demedim, şimdi ben eski halime göre en az 3 boy hızlandım son yaptıklarım ile hani sözde beni geçmiş ya yani en kötü 8-10 boy daha hızlanmış, gelicek seferede bi 5 boy daha alır zaten kesin... filtrenin ağzını çevirir falan...
auhauh kanka takma kafaya :) olur böle şeyler.. msn den bişe yazmıştım onu hatırla
Neyse hadi uzatmayın brolar rüzgar tüneli portekiz tüneli,
herkesin birbirini tebrik ettiği hırsını içine gizlediği ve her deneme günü biaraya gelindiğinde muhabbet şaka vs yapılabileceği şekilde düzeyli ama dürüst ortamlarda tekrar görüşelim :)
savaşlar bitsin.. barış kaplasın dünyayı.. çiçekler hiç solmasın.. benzin 10kurus olsun.. kadir abi turbo arabaya binsin.. vs vs :)) ahahahha
discovery de yayınlanan mythbusters programının bununla ilgili olan bölümünü izlemelisin.. yakıt tuketimine bile oldukca fazla etkisi var.. bir de hoş birsey değil herseyden öte.. kimse yapmamalı bende.. ruzgar tuneline giren olursa bende serit değiştiriyorum elimden geldigince.. nasıl diyorsan ki 2. kornada basmak yanlış, bunu yapmakta yanlıs.. ;)
erhan senın astrayla denerkende benı hep vıraj dısına atıyodun senın yaptıgında cok yanlıştı:D:D:D:D:D:D
PPR engineering
17-01-2011, 11:53
haklısın Erhan ama.bazı şeylerin bende farkındayım ançak ilk sana erken bassalar bırakmasan sende haliyle tünel yaparsın;)yanlış baştan olmuş;)sonra devam etmiş.banada yapılıyo bende serit değiştiriyorum..bu arada rüzgar tüneli discoveryde izlememe gerek yok zaten konusu geçmişti okuldayken.1 boy varken arada 4 boy varken arada 1 boy olduğu gibi fark yapmaz bunu biliyosun zaten onu dedim ben.
erhan senın astrayla denerkende benı hep vıraj dısına atıyodun senın yaptıgında cok yanlıştı:D:D:D:D:D:D
sende utanmadan geciyodun onu napcaz??? :) 1 kere gectim seni onunda videosu yok olsa 100 yıl saklar ısıtıp ısıtıp önüne koyardım senin :D :D
haklısın Erhan ama.bazı şeylerin bende farkındayım ançak ilk sana erken bassalar bırakmasan sende haliyle tünel yaparsın;)yanlış baştan olmuş;)sonra devam etmiş.banada yapılıyo bende serit değiştiriyorum..bu arada rüzgar tüneli discoveryde izlememe gerek yok zaten konusu geçmişti okuldayken.1 boy varken arada 4 boy varken arada 1 boy olduğu gibi fark yapmaz bunu biliyosun zaten onu dedim ben.
biz ankarada yaptıgımız denelerin genelinde, ne ruzgar yaparız nede erken basarız.. olası bi erken basmada da tekrar deneriz.. ha diyorsan ki çok önemli, bunu cok bahane edecksin, o zaman baktım erken basıyo, bırakırım gazlamam ve tekrar baştan deneriz.. arada 1 boy var gibi fark yapmaz tabiki ama yuksek hızda erken basmıstan fazla fark olusturur :) neyse konu nerden nerye :)
Sportline
17-01-2011, 11:58
gecen denedıgımızde ıkı defa bastık ılkınde zaten basamadık kamyon cıktı onumuze ıkıncı denedıgımızınde vıdeosu var elımızde onu koyduk herkez gordü
2 defa değil tam 5 kere bastık köprüden sonra gölbaşına doğru hiç birinde gelemedin, ama ne yaptın kornayı duymuyorum dedin arabanda egzos sesi bile yok nasıl duymuyorsan kornayı sen çaldın erkenden bastın, virajı içten aldın, ( enkaya gelmeden virajı herkes bilir) ve sadece bir hız aralığında 4 sonu gibi köprüye girerken önüme çıktın ve video çekmişiniz haberim bile yok benim, sonrada 5.vites yine geçtim seni... ancak bana sormadan etmeden videoyu yapıştırdın...
her neyse artık sana daha fazla yazmama gerek yok...
sende utanmadan geciyodun onu napcaz??? :) 1 kere gectim seni onunda videosu yok olsa 100 yıl saklar ısıtıp ısıtıp önüne koyardım senin :D :D
o gunden sonra her denemeye o umutla gelıyodun zaten bu hafta kesın gecerım dıye hep elın bos dondun:hahaha:
bıleydım bu kadar sevınecegını bı kere daha gecılırdım sana:D
ama yapacak bısey yok onun hayalıyle yaşa artık:hahaha:
PPR engineering
17-01-2011, 11:58
biz ankarada yaptıgımız denelerin genelinde, ne ruzgar yaparız nede erken basarız.. olası bi erken basmada da tekrar deneriz.. ha diyorsan ki çok önemli, bunu cok bahane edecksin, o zaman baktım erken basıyo, bırakırım gazlamam ve tekrar baştan deneriz.. arada 1 boy var gibi fark yapmaz tabiki ama yuksek hızda erken basmıstan fazla fark olusturur :) neyse konu nerden nerye :)
nerden nereye aynen :Dhaklısın erken basılırsa bırakmak en güzeli :icon_tup:
Sportline
17-01-2011, 11:59
28 ac 106 arkadaşın numarası olmadığı ve nikini bilmediğim için habersiz video koydum kusura bakmasın istemiyorsa kaldıralım...
capcapca
17-01-2011, 11:59
son yazılanları okumadım bıle mıde ıyıce bulandı
bu vıdeo ıle herkez herseyı anlar zaten kımın dogru kımın yalancı oldugunu
206rc vs ee clio rs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/206rc-vs-ee-clio-rs_2190073.htm)
video bırazdan aktıf olur
o gunden sonra her denemeye o umutla gelıyodun zaten bu hafta kesın gecerım dıye hep elın bos dondun:hahaha:
bıleydım bu kadar sevınecegını bı kere daha gecılırdım sana:D
ama yapacak bısey yok onun hayalıyle yaşa artık:hahaha:
olm senin gibi filtreye günlerimi harcayacak kadar vaktim olsaydı arabama bi debriyaj yapardım yeterdi sana hahah :) neyse emre iyi bakıyo arabaya bi ankaraya gelirse denklesin seni :) :D gerçi baharda denriz bol bol :D kırsal motorinle gececem seni :)
Bütün araçlara maşallah..
Sportline
17-01-2011, 12:02
Buraya şunuda eklim buraya adam gibi yazsaydınız bu denemeler sağlıklı olmamış tekrar denemek istiyoruz diye asla geri çevirmem yine denerdik ama araçların birbirini geçmesinden önemli şeyler var bunları kavramak lazım biraz...
bu eleman inanmış bu akşam dener harhalde yine bu kadar yazmak yerine di mi
olm senin gibi filtreye günlerimi harcayacak kadar vaktim olsaydı arabama bi debriyaj yapardım yeterdi sana hahah :) neyse emre iyi bakıyo arabaya bi ankaraya gelirse denklesin seni :) :D gerçi baharda denriz bol bol :D kırsal motorinle gececem seni :)
bahara çiçekler açaçak kısmetse:rolleyes::D
Sportline
17-01-2011, 12:09
bak millet merak ediyo
bu eleman inanmış bu akşam dener harhalde yine bu kadar yazmak yerine di mi
sizinle tanışıyor muyuz ne bu samimiyet anlamadım ?
siz ordamıydınız biz denerken uydudan mı gördünüz aradaki farkı?
habersiz video çekip ekliyorsunuz sadece bi hız aralğında önüme çıktığında (ordada erken basıp virajı içten alıyor) maşallah diyoruz şimdi niye zorunıza gitti ?
filtre ile 10 boy alıyorsunuz tebrik ediyoruz ?
Sportline
17-01-2011, 12:11
206rc vs ee clio rs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/206rc-vs-ee-clio-rs_2190073.htm)
harika video yine virajı içten alma yine erken basmalı :hahaha: video kalitesiz ama yine önde olduğum belli gibi...
o değilde astranın yanından 3-4 boy önünde geçerkende benim videom vardır onu da ekleyin, hani çok şereflisin ya görelim bütün videolarını ne oldu sadece bu video var :hahaha:
Alicanrs
17-01-2011, 12:13
bu videoda bişi belli olmuo ve virajı içten alıosun ztn
yok tanışmıyoruz bu sefer tanışırız sen deniyo musun tekrar hadi ben de geliyorum tanışalım
Sportline
17-01-2011, 12:20
yok tanışmıyoruz bu sefer tanışırız sen deniyo musun tekrar hadi ben de geliyorum tanışalım
başka bir buluşma günü tanışırız sizinlede ...
siz olsanız gelir misiniz bir daha denemeye bu laflardan sonra ?
abi bence cumartesi gecesinin intikamını aldı benden
corsa - cooper s - czt - evo x - si bide haber bekleyen 2-3 araç daha vardı hepimizi esir aldı :D