Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic 11 için hava filtresi
şimdiden yardımlarınız ıcın tesekkur etmek ıstıorum.
2011 civic için hava filtresi arıorum bi kesim simota diyor (carbon) bi kısım aem dio ama cai mi sri mi karar veremiolar bnm aklım ama injende yardım ederseniz sevinirim.
huso2000
17-01-2011, 12:14
aem cai iyidir.3 yıldır yaz kış sorunsuz kullanıyorum.
bypass var mı pekı senınkınde kısın kullanan arkadaslar alttan suya gırdıgınde motoru alırsın dedıler sri larda bizim araclarda motora cok yakın oldugu ıcın soguk hava gelırken ısınıo anında
huso2000
17-01-2011, 17:07
bypass var mı pekı senınkınde kısın kullanan arkadaslar alttan suya gırdıgınde motoru alırsın dedıler sri larda bizim araclarda motora cok yakın oldugu ıcın soguk hava gelırken ısınıo anında
bende bypass yok.fakat su çekmemesi için sacdan heatshield yaptırıp resimdeki şekilde konumlandırdım.
http://img689.imageshack.us/img689/9440/07072010s.jpg
gusel olmus aslında bende injen tr de bulamadıgım ıcın sımota ve aem arasında kaldım konsutugm yerdekıler dıokı aemın chıpı 2011 lerde arıza lambası yakıo dıo sımotada da carbon dıe satıolar plastık cıkıo cogu onerebılecegın yer var mı ıstanbulda
injen mükemmel ama bulabilirsen.....
ınjen superde sıparıs bıle edılmıo gumrukten alamıosun neyın yasagı bu anlamadım nos gecıo hava fıltresı gecmıo =)
nakayama
18-01-2011, 13:59
elimde aem cai var istersen pm at
aemi simdilik dusunmuorum bizim motorlar atmosferik oldugu ıcın dırek egzozdan baslıacam ıse dowmpıpe headers dıe gıtcek en ıyı hava fıltresını ıstıorum bu aralar takıntı olmaya basladı =)