Orijinalini görmek için tıklayınız : TEG İçin Hangi Debriyajı Önerirsiniz ??
stage1 veya stage2 debriyaj kiti düşünüyorum baskı balata set halinde yani.
act,exedy,comptetion hangi markaları önerirsiniz?
debriyajın sert olmasını istemiyorum ***** zaten telli taş gibi olmaması lazım?
şöyle bi link var elimde act'nin; http://www2.advancedclutch.com/media/pdf/clutchkits_engagement.pdf
hangisi seriyi tercih etmeliyim mesela?
fsunnetci
17-01-2011, 17:05
Alican Exedy almaktan başka çaren yok malesef çünkü diğerleri Exedy ile kıyaslarsan çok pahalıya geliyor ve Türkiyede yok gibi birşey..
Alican Exedy almaktan başka çaren yok malesef çünkü diğerleri Exedy ile kıyaslarsan çok pahalıya geliyor ve Türkiyede yok gibi birşey..
dısarıdan getirticez zaten fatih abi.. debriyaj bitik baskı balatada pek iyi durumda değil . bi yenilersem çok iyi olucak oem alsamda aynı para olucak e act veya exedy filan getirmek daha mantıklı aynı paralara.
ne fiyat veriyorlar kanx anahtar teslım
fsunnetci
17-01-2011, 19:08
Exedy 350TL evet Stage 1 en ideali bizim Teg'lere ama Stage 2 veya 3 fiyatları 650TL'den başlıyor bilgin olsun Oem'e göre 2 katı fiyatları var ama emin ol Oem onların iki katı uzun ömüre sahip bunu kullandıkça anlarsın:rolleyes:
FCC al rahatına bak Cem Taşcıdan(StLegal) aldım birine Oem Baskı çoçuk minnettar kaldı Oem ürünün kalitesine:D önceki kullandığı baskıda Exedy Stage 1 diye vermişler Ankarada birinden almış kutusu Exedy ama ürünün üzerinde hiç birşey yazmıyor 230TL made in China 3 ay sonra kırıldı zaten ve Diğer Teg Kullanıcılarına sesleniyorum aman o mallara dikkat edin Ankarada bu işin üçkağıtçılığını yapan bir kaç kişi mevcut:heyoo:
250 hp tege ne debrıyaj setı tavsıye edersın
250 hp tege ne debrıyaj setı tavsıye edersıncompantation clutc stage2
cc stg 2 ler kaç nm torka dayanıyor birde tr deki güncel fiyatını bilen varmı
ya olm arabalarınız 150 hp yok gidin aksaraydan alın bi debrıyaj takın ya amma buyuttunuz he
ya olm arabalarınız 150 hp yok gidin aksaraydan alın bi debrıyaj takın ya amma buyuttunuz he
:D:D 1000 hp olsun istiyoruz
turboyu bolt on baglıcam onun için zaten debrıyaj almam lazım
senn için dynoya cıkıcam sulhi abi :D :D oem de karar kıldım bu arada konu kilitlenebilir
o zaman kesinlikle act alın arkanıza bakmayın
abi ACT kaç kuruş ?
en az 450 kuruş :)
tl ?
sen neyi kaça almışdın bide senın satılıklardakı ıtr yag pompası p72 typer mı yoksa oem mi abi ya ?
Products for your Vehicle | Products ~ ACT / Performance Clutch Kits, Clutches and Flywheels (http://www2.advancedclutch.com/1000326/0/0/0/1993_ACURA_INTEGRA_LS_L4_1.8L_N_FI_(B18A1).html)
bende az çok onların uçuk kuruşlarda oldugunu bılıyorum da Alper abinin suçu :)