Orijinalini görmek için tıklayınız : reno 9 torsiyon yardım ???
merhaba beyler aranıza yeni katıldım ve tanıtım konusundan sonraki ilk konumu açıyorum daha dogrusu yardımınızı diliyorum:) 1985 reno 9 um var ve baya bi önce yapılan üstünden yıllar geçen saçma ve o kadarda düşüncesiz olaydan bahsediyorum size arabamıza lpg takılırken takan ustamı bilmiyorum artık kimseyse abi lpg agırlık yapar arkayı kaldıralım demiş ve kaldırmıs:mad:.ne zamandan beri düşündügüm ve o kadar da gözüme kötü görünen olayı düzeltmek istiyorum ve soruşturdum 1 kaç ustaya dediler ki arka torsiyon tarafı paslandıgı için açılmıyor ve arkanın komple aşşagı inmesi ve fişeklerin degişmesi vs vs. gerekiyo dedi.masrafında 150-200 tl civarında olacagını söledi ! araç aşırı leylek :mad:.cok konustum beyler kusura bakmayın.bu konuda yardımlarınızı ve ankarada biyere yönlendirmenizi istiyorum simdiden teşşekür ederim.(inş konu buraya aittir):)
Torsiyon paslandıysa cok işçilik alırlar kolay değil sökmek.Benim arabanın torsiyonu sökülecek 2 gün sonra sadece sökmesi takması yani sadece işçiliği 150 TL tutacak ustamın verdiği fiyata göre :)
evet aynen cok para istiyolar araç 1 gün yatar demişlerdi dogru sölüyosun darkred.
kimse yokmu ya yardım edecek _?:(
YavuzNaz
18-01-2011, 16:49
torsiyon işi sıkıntı düzgün bi adam bulana kadar bende elletmicem.
işin zahmetli fişekler kaynamışsa baya bi işi var demektir 150 200 gözden çıkar zate ivedik sanayide ünsal usta var kendisi kaportacı ama torsiyondan iyi anlar :)
torsiyon işi sıkıntı düzgün bi adam bulana kadar bende elletmicem.
işin zahmetli fişekler kaynamışsa baya bi işi var demektir 150 200 gözden çıkar zate ivedik sanayide ünsal usta var kendisi kaportacı ama torsiyondan iyi anlar :)
eywallah teşekkür ederim yavuz kardeş.
Low-Rider
18-01-2011, 18:20
gms ahmet ile bir görüş istersen , r9lar üzerine uzman
Megane kullanırken aynı sorun benim de başıma gelmişti. Torsiyon paslandığından komple arka tarafı indirip saatlerce uğraşarak zar zor açmışlardı.
Durum bu şekilde ise 150-200 TL çok aşırı bir işçilik ücreti gibi görünmüyor.
Pas açmak için çeşitli ilaçlar var ama senelerin pasını/kaynamışlığını giderir mi orası muamma.
gms ahmet ile bir görüş istersen , r9lar üzerine uzman
tamam low rider ben bi soruyum gms ahmete.saolasın low rider eyvallah.
Megane kullanırken aynı sorun benim de başıma gelmişti. Torsiyon paslandığından komple arka tarafı indirip saatlerce uğraşarak zar zor açmışlardı.
Durum bu şekilde ise 150-200 TL çok aşırı bir işçilik ücreti gibi görünmüyor.
Pas açmak için çeşitli ilaçlar var ama senelerin pasını/kaynamışlığını giderir mi orası muamma.
evet cok ugraştırıcı bi işlem oluyo sölediklerin için teşşekürler.işcilik neyse yapılması gerekiyo katılıyorum.
boosted_pug
19-01-2011, 17:35
torsiyon çokda zahmetli değil aslında önümüzdeki hafta bende benimkini indircem ama paslanmışsa baya baya uğraştırıyo onun haricinde bilyaları felan dağılmışsa torna işlemi felan gerekebilir şaşmaz 34. sok 27 numara mete usta torsiyon konusunda uzmandır
ostim 100 ncü yıl bulvarında akkar amortisör var işçilikleri güzeldir bi oraya sor istersen
megane 1 varken kaldırıma patlamıstım torsıyon degısmıstı adam demıstı sokene kadar kac kere pas sokucu vs sıktım bekledım zor sokmustu oyle soyluyordu
torsiyon çokda zahmetli değil aslında önümüzdeki hafta bende benimkini indircem ama paslanmışsa baya baya uğraştırıyo onun haricinde bilyaları felan dağılmışsa torna işlemi felan gerekebilir şaşmaz 34. sok 27 numara mete usta torsiyon konusunda uzmandır
teşşekür ederim saolasın sanada önümüzdeki hafta kolay gelsin :) dedigin yere bi soruşturuyum.
ostim 100 ncü yıl bulvarında akkar amortisör var işçilikleri güzeldir bi oraya sor istersen
eywallah saolasın senin dedigin yerede bi soruyum işcilik az tutan yere giderim artık :)
megane 1 varken kaldırıma patlamıstım torsıyon degısmıstı adam demıstı sokene kadar kac kere pas sokucu vs sıktım bekledım zor sokmustu oyle soyluyordu
haklısın kardeş zor diyolar ama katlancazz yaptırcazz artık.sanada eski bi olay ama geçmiş olsun kardeş.