Orijinalini görmek için tıklayınız : 15.01.2011 Primera GT & EG team
ykavcioglu
17-01-2011, 19:52
İyi akşamlar arkadaşlar, cumartesi gecesi eg team ile ufaktan denemeler yaptık, çok güzel bir akşamdı.
Katılan herkese teşekkürler..
PRIMERA GT- SERDAR SI - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/primera-gt-serdar-si_2190145.htm)
PRIMERA GT- CİVİC Sİ - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/primera-gt-civic-si_2190175.htm)
PRIMERA GT - HB CIVIC SI - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/primera-gt-hb-civic-si_2190221.htm)
CİVİC Sİ SEDAN-HB - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/civic-si-sedanhb_2190230.htm)
PRIMERA GT-SU SI - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/primera-gtsu-si_2190236.htm)
specler nelerdir?
maşallah gt cok güzel gidiyor ya.
denemek isterim gt ile :)
ykavcioglu
17-01-2011, 19:59
specler nelerdir?
maşallah gt cok güzel gidiyor ya.
denemek isterim gt ile :)
Filtre egzoz..
baskı balata istiyor..
Maşaallah araçlara. son videodaki su si çok güzel yürüyor.
zamanında bende si a bindim ama bu derece kondisyon sahıbı değildi.
akşamki butun si lar guzeldi ama videolarda da nettir ki SU bır baskaydı massallah.
Filtre egzoz..
baskı balata istiyor..
ya eksikleri saymayın hemen :) benimde baskı balata bitmiş okeye dönüyor,daha eksiklerimde var filan :) şuan değil zaten deneme isteğim hazırlıklarımızı bitirelim inşallah hep beraber bi gece buluşur organizasyonu yaparız yaza doğru;)
ykavcioglu
17-01-2011, 20:05
ya eksikleri saymayın hemen :) benimde baskı balata bitmiş okeye dönüyor,daha eksiklerimde var filan :) şuan değil zaten deneme isteğim hazırlıklarımızı bitirelim inşallah hep beraber bi gece buluşur organizasyonu yaparız yaza doğru;)
yazın bu araba çuf çuf..
yaz gelmeden deneriz keyfine
M///maniac
17-01-2011, 20:09
masALLAH primera ii gdio fakat gecenin efsanesi hakan abi olms çok hızlanmıs dahada ii olucak insallah bu arada hepsine masallah
primera benım ama yaza turbolu gırecek malesef denememız çokta mantıklı olmaya bılır ;)
mart sonuna kadar atmosferık olarak yuruyebılırız.
M///maniac
17-01-2011, 20:13
primera benım ama yaza turbolu gırecek malesef denememız çokta mantıklı olmaya bılır ;)
alicanın yza kadar bos durucagını kim sölediki:D masallah primera ii gtmis
alicanın yza kadar bos durucagını kim sölediki:D masallah primera ii gtmis
:)
arkadaşlar bu arada atmosferik olarak yuklemeyeceğimiz için su halı ile neredeyse bıtık bır gt dıyebılırız aracıma .turbo yapılırken toplanıcak araç, boyle gun geçiriyoruz sadece eminimki daha ıyılerı vardır. sizde takdir edersiniz ki piyasada fazla görülmeyen bır araç o yuzden bılınmıyor. ama sr20de nıssan nın en başarılı motorlarındandır sr20det olarakta 200 sx lerde basarı ıle gorev yapmaktadır.
150 hp 188 nm değerlerinde vti oranlarına yakın şanzımana sahıp bır araçtrır.
M///maniac
17-01-2011, 20:23
:)
arkadaşlar bu arada atmosferik olarak yuklemeyeceğimiz için su halı ile neredeyse bıtık bır gt dıyebılırız aracıma .turbo yapılırken toplanıcak araç, boyle gun geçiriyoruz sadece eminimki daha ıyılerı vardır. sizde takdir edersiniz ki piyasada fazla görülmeyen bır araç o yuzden bılınmıyor. ama sr20de nıssan nın en başarılı motorlarındandır sr20det olarakta 200 sx lerde basarı ıle gorev yapmaktadır.
150 hp 188 nm değerlerinde vti oranlarına yakın şanzımana sahıp bır araçtrır.
sr20 makinayı en az sizin kadar biliyorum verimli makinadr size kötü demedik yanls anlamayın sakın ALLAH gönlünüze göre versn sr bloktan saglam kombinasyon ile çok ciddi güçler çıkıo umarın istediginiz sekilde yurur...
sr20 makinayı en az sizin kadar biliyorum verimli makinadr size kötü demedik yanls anlamayın sakın ALLAH gönlünüze göre versn sr bloktan saglam kombinasyon ile çok ciddi güçler çıkıo umarın istediginiz sekilde yurur...
yanlış anlamadım tam tersıne gt nın ıyı yurudugu soylenıyor bana kalırsa daha ıyı olması lazım dıye kendı arabamı aşağıladım bıraz o kadar :)
mart sonuna kadar yürürüz Allah'ın izniyle ya ;)
By_MuGeN
17-01-2011, 20:33
maşallah gt ye iyi yürümüş ama esayda yabana atılmasın 1.6 ya 2.0 honda farkı bi başka tabiki :)
M///maniac
17-01-2011, 20:35
maşallah gt ye iyi yürümüş ama esayda yabana atılmasın 1.6 ya 2.0 honda farkı bi başka tabiki :)
birazda spec farkı diyelim ona biz:D
masallah denemeler cok iyi olmus tebrikler hakan abi aranizda olmayi cok isterdim
Si-White
17-01-2011, 20:54
mükembel mükembel :D
Sana o kadar gitme dedik.:) Çok keyifliydi.
inşallah bu keyfi birgün tadıcam abi ben sizler anlatırken sizleri dinlemektende büyük keyif alıyorum :D
Si-White
17-01-2011, 20:59
zamanında bende si a bindim ama bu derece kondisyon sahıbı değildi.
akşamki butun si lar guzeldi ama videolarda da nettir ki SU bır baskaydı massallah.
Eyvallah kardeşim. Akşamki Sİ lerın hepsi hakkatten güzel yürüyen arabalar.
ykavcioglu
17-01-2011, 21:01
hakan abi benim seni geçmem için vtec üstü çıkmamız lzm:) ben bu videodan onu anladım:D
nissansunnygti
17-01-2011, 21:04
nissan gt hangi motor var?arkadaşım
Si-White
17-01-2011, 21:04
masALLAH primera ii gdio fakat gecenin efsanesi hakan abi olms çok hızlanmıs dahada ii olucak insallah bu arada hepsine masallah
Oooo RS tolgamı desem GSİ tolga mı. Eg team satış dimi :) Kardeşim hayırlısı olsun. Allah herşeyin hayırlısını versin. Artık yancı beni alırsın yanına :)Tabi ön koltuklarıda sökmezsen :)
Si-White
17-01-2011, 21:06
hakan abi benim seni geçmem için vtec üstü çıkmamız lzm:) ben bu videodan onu anladım:D
Hakkı tabiki vtec üstü. Bakma sizi alt devirlerde sıktırıp keyif alıyoz :) Ama yinede uzun soluklu denemek lazım.
nissan gt hangi motor var?arkadaşım
sr 20 de var
Hakkı tabiki vtec üstü. Bakma sizi alt devirlerde sıktırıp keyif alıyoz :) Ama yinede uzun soluklu denemek lazım.
valla 5 i bıtırmeyı cok ısterdım senınle ama daha gec cıkmak gerekıyor
ykavcioglu
17-01-2011, 21:08
abi geldiğiniz zmn bir alo yapmanız yeterli. bize 5 dk ataşehir.. vtec altı can çektirdiniz bana serdarla sen
nissansunnygti
17-01-2011, 21:09
sr 20 de var
si böylemi yürüyo arkadaşım sr20de
Si-White
17-01-2011, 21:15
valla 5 i bıtırmeyı cok ısterdım senınle ama daha gec cıkmak gerekıyor
Önümüz yaz. Turbo olayına girmezsen görüşürüz yine inşallah.
sr20de yorgun uzerınde 80000 km lık balata var.
fıltre egsoz harıcı mod yok.
elbette daha saglam sr lar vardır. o aksam tek bır sı gectı benı oda vıdeoda bellı zaten..
gt nın ayıbı değil anlıyacağın si ın üstün başarısı...
Önümüz yaz. Turbo olayına girmezsen görüşürüz yine inşallah.
abı sıp. verıldı amerıkada depoda mallar su an 7-15 subat arası bır gunde gemı kalkacak. 22 gun suruyormus,20 gunde gumruk e say dedıler bakalım
akbank reklamından beter hayal ettıkce kalbım çarpıyor :)
16 parça turbo kit, hafif volan exedy balata. dıger malzemeler burdan tamamlanacak.
nissansunnygti
17-01-2011, 21:20
sr20de yorgun uzerınde 80000 km lık balata var.
fıltre egsoz harıcı mod yok.
elbette daha saglam sr lar vardır. o aksam tek bır sı gectı benı oda vıdeoda bellı zaten..
gt nın ayıbı değil anlıyacağın si ın üstün başarısı...
sr20de nin aynısı bendede var ben vteclerle yürüyorum hemde stock değil filitre eksoz dolu vtecle şaşırdım acıkcası si böyle yürümene fark olması lazım si aranda bendede sadece eksoz ve filitre var ama vteclerle yürüdüğüm için si hiç denemdim si kötü demiyorum ama vtecden hp az ondan ii yürümen gerektiğini söylüyorum.bu arada araç kaç kilo?
sr20de nin aynısı bendede var ben vteclerle yürüyorum hemde stock değil filitre eksoz dolu vtecle şaşırdım acıkcası si böyle yürümene fark olması lazım si aranda bendede sadece eksoz ve filitre var ama vteclerle yürüdüğüm için si hiç denemdim si kötü demiyorum ama vtecden hp az ondan ii yürümen gerektiğini söylüyorum.bu arada araç kaç kilo?
sizin araçla primeranın ciddi bi kg farkı olması lazım ya:)
nissansunnygti
17-01-2011, 21:24
sizin araçla primeranın ciddi bi kg farkı olması lazım ya:)
1100 kilo aracım pek fark olmaması lazım
1300 e yakın bır agırlıgı var.
vtec lede cok denedık vtec alıyor zaten
burdakı egler fıltre egsozdan ıbaret değil bunuda belırtmek lazım
cıdden ıyı makınalar cogu vtılarla yuruyen makınalar.
1260 tı hatırladıgım kadarıyla
nissansunnygti
17-01-2011, 21:28
1300 e yakın bır agırlıgı var.
vtec lede cok denedık vtec alıyor zaten
burdakı egler fıltre egsozdan ıbaret değil bunuda belırtmek lazım
cıdden ıyı makınalar cogu vtılarla yuruyen makınalar.
anladım arkadaşım ben sadece fikrimi belirtmek istedim kendimde aynı motordan olduğu için.aracına turbo yapıyosun galiba sipariş olarak ne siparişi gectin?
Si-White
17-01-2011, 21:29
abı sıp. verıldı amerıkada depoda mallar su an 7-15 subat arası bır gunde gemı kalkacak. 22 gun suruyormus,20 gunde gumruk e say dedıler bakalım
akbank reklamından beter hayal ettıkce kalbım çarpıyor :)
16 parça turbo kit, hafif volan exedy balata. dıger malzemeler burdan tamamlanacak.
Hadi hayırlısı.Umarım herşey gönlüne göre olur. Turbolu olarak bir tek RADAR hondanın Sİ na bindim. O keyif çok başka. Sadece yancı olarak ama. Turbo işi para vede zaman işi. Bizi aşar abi. Biz ara sıra stres atmaya çıktığımzı için bu işlere ayıracak zamanda yok parada. Ama inşallah senin için herşey yolunda gider turbolu halinide görürüz.
anladım arkadaşım ben sadece fikrimi belirtmek istedim kendimde aynı motordan olduğu için.aracına turbo yapıyosun galiba sipariş olarak ne siparişi gectin?
p11 kasa için komple set getırtıyorum.16 parça halınde
yakıt-yağ pompası,buyuk radyator-çift fan,t3 turbo,blow off,wasgate,ara borular vs vs..
hafıf volan exedy balata gelıcek ayrıca.
piston tr den temın edılecek daha net değil...
aradım bulamadım lınkını ıs yerındekı pc de kayıtlı ama benzer setler var ebayde.
zaten sr20de den sr20det donusum paketi gıbı bısey bu...
Hadi hayırlısı.Umarım herşey gönlüne göre olur. Turbolu olarak bir tek RADAR hondanın Sİ na bindim. O keyif çok başka. Sadece yancı olarak ama. Turbo işi para vede zaman işi. Bizi aşar abi. Biz ara sıra stres atmaya çıktığımzı için bu işlere ayıracak zamanda yok parada. Ama inşallah senin için herşey yolunda gider turbolu halinide görürüz.
gonlumuz fatıhı evo dur da buda evo çakması olur ınsallah :)
kredı cektım gomdum parayı bu ıse halende uste para bırıktıyorum kolay değil butçe yuksek cıdden bır araba parası gıdecek bu gıdısle ama bu yola gırdık bı kere
Si-White
17-01-2011, 23:09
gonlumuz fatıhı evo dur da buda evo çakması olur ınsallah :)
kredı cektım gomdum parayı bu ıse halende uste para bırıktıyorum kolay değil butçe yuksek cıdden bır araba parası gıdecek bu gıdısle ama bu yola gırdık bı kere
Turbo koyduktan sonra senin kategoride değişir :) Kısmet inşallah iyi birşeyler çıkar ortaya. Buralardayız alırız haberlerini :)
jdmpoint
18-01-2011, 12:35
yunus sen tam benliksin hacı nie bunu sölüyom biliyomusun ben bu adamlar gibi alt devir basmaktan hoşlanmıyorum hep beşbinde bastırdım bunları devir konusunda uyuşuyoruz senle :D
ykavcioglu
18-01-2011, 12:41
yunus sen tam benliksin hacı nie bunu sölüyom biliyomusun ben bu adamlar gibi alt devir basmaktan hoşlanmıyorum hep beşbinde bastırdım bunları devir konusunda uyuşuyoruz senle :D
Sorma ya. birde kornayıda yavaş çalıyorlar olmuyor:D
benim bildiğim 2.de 70:)
jdmpoint
18-01-2011, 12:43
tamam hacı tam benlik işte 2 de 80 den de basarım ben.benim araba bunlar gibi öle aşagılarda yürümüyo heryerde yürüyo :D :D
M///maniac
18-01-2011, 13:04
tamam hacı tam benlik işte 2 de 80 den de basarım ben.benim araba bunlar gibi öle aşagılarda yürümüyo heryerde yürüyo :D :D
kavgada sölenmez:D
ykavcioglu
18-01-2011, 13:13
benim araba ozmn pati çekiyo napcaz:P
ahmetesay
18-01-2011, 20:07
maşallah araçlara
hakan si süper gidiyor nede olsa beyaz :)
Si-White
18-01-2011, 20:44
maşallah araçlara
hakan si süper gidiyor nede olsa beyaz :)
Ahmet arasıra ses ver buralardamısın:) Eg team formunda pek sesin duyulmuyo. Herşey yolunda mı ?
Ahmet arasıra ses ver buralardamısın:) Eg team formunda pek sesin duyulmuyo. Herşey yolunda mı ?
sizin Sİ'da neler var???
Si-White
18-01-2011, 21:36
sizin Sİ'da neler var???
Daha öncede ataşehir videosunda da sormuştun :) Hatırlayamadın sanırım.
Crx 3-4 + head+simoto carbon tube+vtec gaz kelebeği+emme işlemi+yazılım+ araborular+Son
Bu arada eyüpte nerdesin. bi ara gaziosmanpaşada görmüştüm arabanı. Bi tanışsak seninle. Neticede aynı yerlerdeyiz.Oturup bi muhabbet ederiz.Volt TE37 ler duruyormu halen.
Daha öncede ataşehir videosunda da sormuştun :) Hatırlayamadın sanırım.
Crx 3-4 + head+simoto carbon tube+vtec gaz kelebeği+emme işlemi+yazılım+ araborular+Son
Bu arada eyüpte nerdesin. bi ara gaziosmanpaşada görmüştüm arabanı. Bi tanışsak seninle. Neticede aynı yerlerdeyiz.Oturup bi muhabbet ederiz.Volt TE37 ler duruyormu halen.
te37ler duruyor, fakat izmirden gökhan abiye sattım göndermedim daha:)
kusura bakmayın hatırlayamadım specleri :)topçulardayım ben. karagöz diye tabir ettiğimiz yerde bilirsiniz. 3katlı binalarda oturuyorum..
her cumartesi toplanıyoruz biz arkadaşlarla, nitro oxide arda filan sizide bekleriz tanışırızda denerizde :)
Si-White
18-01-2011, 21:48
te37ler duruyor, fakat izmirden gökhan abiye sattım göndermedim daha:)
kusura bakmayın hatırlayamadım specleri :)topçulardayım ben. karagöz diye tabir ettiğimiz yerde bilirsiniz. 3katlı binalarda oturuyorum..
her cumartesi toplanıyoruz biz arkadaşlarla, nitro oxide arda filan sizide bekleriz tanışırızda denerizde :)
İnşallah. Nerde buluşuyorsunuz ? Karagözün oraları filan iyi bilirim.
İnşallah. Nerde buluşuyorsunuz ? Karagözün oraları filan iyi bilirim.
mahallede toplanıyoruz öyle gezmeye çıkıyoruz karşıya geçiyoruz bu taraflarda takılıyoruz filan stres atıyoruz yani, deneme yapmıyoruz şuanda :)
senin jantlar kaç inç birde??14 mü :S bu arada yaş kaçtı hocam?
Si-White
18-01-2011, 22:10
mahallede toplanıyoruz öyle gezmeye çıkıyoruz karşıya geçiyoruz bu taraflarda takılıyoruz filan stres atıyoruz yani, deneme yapmıyoruz şuanda :)
Bendekiler 14. Yaş 37 .Sizler gençsinizdir :)
Si-White
18-01-2011, 22:11
Her pazar bi RAMİ park yaparım. Saat11-12 gibi çay içmeye giderim. Yolun düşerse orda bi çay ısmarlarım :)
Bendekiler 14. Yaş 37 .Sizler gençsinizdir :)
abi saygıda kusurumuz olmasında,yaş mevzusuna önem veririm çünkü 21 olucaz martta inşallah :)
14'leri 15 yapıyım deme abi benden söylemesi :)
bende 15saçları 14'e çeviricem son hız biraz düşücek ama yürürü güzel etkiliycek inşallah..
haftasonu isterseniz görüşürüz bu arada;) buradan irtibata geçeriz.
Si-White
18-01-2011, 22:17
abi saygıda kusurumuz olmasında,yaş mevzusuna önem veririm çünkü 21 olucaz martta inşallah :)
14'leri 15 yapıyım deme abi benden söylemesi :)
bende 15saçları 14'e çeviricem son hız biraz düşücek ama yürürü güzel etkiliycek inşallah..
haftasonu isterseniz görüşürüz bu arada;) buradan irtibata geçeriz.
ok haberleşiriz. Ben kaçıcam iyi akşamlar şimdiden. bu arada isim hakan. Cep 0535 395 31 08 Görüşürüz inşallah.
ok haberleşiriz. Ben kaçıcam iyi akşamlar şimdiden. bu arada isim hakan. Cep 0535 395 31 08 Görüşürüz inşallah.
memnun oldum abi. bende alican. mesaj atıyorum.
oha ya ne adamsınız he nete cok fazla giremiyoruz diye kimse haber vermiyo videoları koyduk bi bak kardeşim diye bugun deniz haber vermese haberimiz olmicak hakan abiye maşallah 3,4 ay öncesiyle şuan arasında aracında baya farklar oldu emeğinin karşılığını alıyor. eee arkadaşlar şimdi sizin setuplar benimkileri geçmeye başladı :) stage 3 e geçiş yapmamın zamanı geldi sanırım :D
Si-White
22-01-2011, 23:27
Serdar bıraktın iyice siteyi işe güce daldın :)
abi para lazım yapıcak bişey yok
yıne çekelım :) bu hafta sonuda yagmurla kapattık :(
aramızdakı kılo farkını kapatmak ıcın kapı doşemelerıne kadar sokup gelıcem hahaha
halilkarakas
14-02-2011, 23:17
maşallah bütün araçlara ;)
oguzhan89
15-02-2011, 01:37
makinelerin maşallahı var izlemesi bile ayrı tad ve adranelin veriyor...
kadir jdm civic
03-04-2011, 19:52
deneme videoları burda az gerilere kaymış ortalıga cıkartalım dımı
ykavcioglu
03-04-2011, 19:56
böyle dünya varmış..
güzel videolar olmuş maşallah araçlara :)
life is life
03-04-2011, 22:24
bütün araçlara maşallah..