PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İde motor lpg hk

Şahan
17-01-2011, 19:52
Arkadaslar kuzenimde ide motorlu megane coupe var, tup takmayi planliyor..fakat takilmadigini duyduk..bilgisi olan varsa cok memnun olurum..bide ankarada takilacak yer varsa super olur :)

Görkem
17-01-2011, 21:57
benim bildiğimde takılmıyor direk enjeksiyonlu motorlara maalesef,,lpg den çok anlamam ama kısa süre bi arkadaşımda araştırmıştı onunda söledikleri bu yöndeydi ,,ide motorlu coupe almayı düşünüyordu oda ....................

fsunnetci
17-01-2011, 22:22
oluyor ama Prins marka oluyordu sadece sanırım..Bence satsın dizel ikinci elini alsın daha iyi tabi eğer imkanı var ise:rolleyes:

ozanbulbul
17-01-2011, 22:25
lpgden anlamam fakat bildiğim kadarıyla ide motorlarla vw fsi motorlar benzer fsi motora lpg takan yerlere sormak lazım

merruse
17-01-2011, 22:36
Artık birçok markanın direk enjeksiyonlu motorlar için hazırlanmış kitleri var. Teleflex falanda getirmiş hatta..

fsunnetci
17-01-2011, 22:42
Şahan Ide motor olupta Lpg li araçlar var piyasada ordan anlarsın takıldığını ama benim bildiğim prins markada var o motorun kit'i ama piyasada birçok marka var artık diğer firmalarında vardır kit'i illaki:rolleyes:

Şahan
18-01-2011, 08:26
Beyler cok saolun bakalim prinsi bi arastiralim, burdanda bilgi veririm..tekrar cok saolun..

bond777
18-01-2011, 08:44
brc siparisle getirtebiliyor direk enjeksiyonlu modeller icin kiti diye biliyorum

Şahan
18-01-2011, 12:12
ne yazıkki sadece %20 civarlarında tasarruf sağlanabiliyormuş ondan dolayı arabayı satmaya karar verdik :) saolun yardımlarınız için..

cemsultan
18-01-2011, 12:15
Benim bildiğim kadarıyla direk enjeksiyonlu motorlarda enjektörü korumak için bazı devirlerde bir miktar benzin veriliyor, bu şekilde enjektörün aşırı ısıdan zarar görmesi engellenmiş oluyor , fakat bu durumda da yapılan tasarruf oldukça düşüyor, yani işin sonunda onca para verip "attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez" durumu olabilir.

Şahan
18-01-2011, 13:54
Benim bildiğim kadarıyla direk enjeksiyonlu motorlarda enjektörü korumak için bazı devirlerde bir miktar benzin veriliyor, bu şekilde enjektörün aşırı ısıdan zarar görmesi engellenmiş oluyor , fakat bu durumda da yapılan tasarruf oldukça düşüyor, yani işin sonunda onca para verip "attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez" durumu olabilir.

Tamamen durum budur :)) ellerinize saglik