Orijinalini görmek için tıklayınız : İde motor lpg hk
Arkadaslar kuzenimde ide motorlu megane coupe var, tup takmayi planliyor..fakat takilmadigini duyduk..bilgisi olan varsa cok memnun olurum..bide ankarada takilacak yer varsa super olur :)
benim bildiğimde takılmıyor direk enjeksiyonlu motorlara maalesef,,lpg den çok anlamam ama kısa süre bi arkadaşımda araştırmıştı onunda söledikleri bu yöndeydi ,,ide motorlu coupe almayı düşünüyordu oda ....................
fsunnetci
17-01-2011, 22:22
oluyor ama Prins marka oluyordu sadece sanırım..Bence satsın dizel ikinci elini alsın daha iyi tabi eğer imkanı var ise:rolleyes:
ozanbulbul
17-01-2011, 22:25
lpgden anlamam fakat bildiğim kadarıyla ide motorlarla vw fsi motorlar benzer fsi motora lpg takan yerlere sormak lazım
Artık birçok markanın direk enjeksiyonlu motorlar için hazırlanmış kitleri var. Teleflex falanda getirmiş hatta..
fsunnetci
17-01-2011, 22:42
Şahan Ide motor olupta Lpg li araçlar var piyasada ordan anlarsın takıldığını ama benim bildiğim prins markada var o motorun kit'i ama piyasada birçok marka var artık diğer firmalarında vardır kit'i illaki:rolleyes:
Beyler cok saolun bakalim prinsi bi arastiralim, burdanda bilgi veririm..tekrar cok saolun..
brc siparisle getirtebiliyor direk enjeksiyonlu modeller icin kiti diye biliyorum
ne yazıkki sadece %20 civarlarında tasarruf sağlanabiliyormuş ondan dolayı arabayı satmaya karar verdik :) saolun yardımlarınız için..
cemsultan
18-01-2011, 12:15
Benim bildiğim kadarıyla direk enjeksiyonlu motorlarda enjektörü korumak için bazı devirlerde bir miktar benzin veriliyor, bu şekilde enjektörün aşırı ısıdan zarar görmesi engellenmiş oluyor , fakat bu durumda da yapılan tasarruf oldukça düşüyor, yani işin sonunda onca para verip "attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez" durumu olabilir.
Benim bildiğim kadarıyla direk enjeksiyonlu motorlarda enjektörü korumak için bazı devirlerde bir miktar benzin veriliyor, bu şekilde enjektörün aşırı ısıdan zarar görmesi engellenmiş oluyor , fakat bu durumda da yapılan tasarruf oldukça düşüyor, yani işin sonunda onca para verip "attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez" durumu olabilir.
Tamamen durum budur :)) ellerinize saglik