Orijinalini görmek için tıklayınız : Sim TV Kıbrıs Drag Yarışları
Uydu yayını varsa açın çok güzel piston programı dragları veriyor polisleri dövüyorlardı biraz önce.
focus musty35
17-01-2011, 21:54
uydu olsa drag deılde polıslerı nasıl dovduklerını merak ettım ntten yayın olmuyr demı
Nasıl?
Polisleri mi dövüyorlar..?:D
yokmu bi link falan koyun direk izleyelim :)
BurakCengizhanoğlu
17-01-2011, 22:04
türksat mı hotbird mü ?
netten yayınları yok baktım uyduda olmadığından izleyemiyeceğim
bende anlamadım ama mükemmel arabalar var,birden ortalık karıştı polisin ağzı burnu kan olmuş bütün seyirciler piste indi sonra yine devam ettiler. Haftaya geri kalanını vereceklermiş.
tunerviper
17-01-2011, 22:17
kanalı yani buldum ama haberler içinde geçti heralde ben açana kadar bitmiş. bir sürü inşaatçı var:)
2008 senesi bi kavga olmuştu ama polis degil güvenlik görevlisidir o muhtemelen, pist ortasında pistin sonuna kadar kovalamışlardı birisi onu iyi hatırlıyorum :)
2008 senesi bi kavga olmuştu ama polis degil güvenlik görevlisidir o muhtemelen, pist ortasında pistin sonuna kadar kovalamışlardı birisi onu iyi hatırlıyorum :) heh aynen birini çok kovaladılar pistte . Pistten dağlardaki bayraklar gözüküyor.neresi bilmiyorum.
Cemse pisti yakın dogu üniversitesnin yanındaki pist :) 270 280metre yoktur belki :)