PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PA GTI - PP VTS roll eskişehir

darkred
17-01-2011, 23:12
Can sıkıntısı araçları deneyelim bukezde video cekelim dedik...

Araç specleri :

PA GTI : Noname filtre , chip , oem borular , oem orta susturucu , quicksilver son susturucu

PP VTS : Simota filtre , 51lik düz boru , orta susturucu yok , remus TD0570 son susturucu

Araçların ikiside 2 şer kişidir.Denemelerin hepsi yeterli yol uzunluğu olmadığı için 4.vites sonuna kadar yapılmıştır.

Dosthane denemelerdir arkadaşlar VTS nin sahibi olan arkadaşta siteye üyedir.Yorumlar ona göre yapılırsa sevinirim.

İyi seyirler..

PA GTI - PP VTS 2.vites 60kmh roll -1-

2190261

PA GTI - PP VTS 2nd gear 60km/h roll - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/pa-gti-pp-vts-2nd-gear-60kmh-roll_2190261.htm)

PA GTI - PP VTS 2.vites 60kmh roll -2-

2190266

PA GTI - PP VTS 2nd gear 60km/h roll 2 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/pa-gti-pp-vts-2nd-gear-60kmh-roll-2_2190266.htm)

PA GTI - PP VTS 3.vites 80kmh roll

2190265

PA GTI - PP VTS 3th gear 80km/h roll - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/pa-gti-pp-vts-3th-gear-80kmh-roll_2190265.htm)

aLperTunga
17-01-2011, 23:20
1. videoda pa erken basmış 2 video acılmadı 3 videoda erken bitiyor yanı sonuc belli değil..ama kanımca uzunda kafa kafaya gidilir..

Bi1ReD
17-01-2011, 23:23
3. video erken bitmiyor ben erken fren yapiyorum malesef yolumuz yok 5e atamiyoruz :(

darkred
17-01-2011, 23:27
1. videoda pa erken basmış 2 video acılmadı 3 videoda erken bitiyor yanı sonuc belli değil..ama kanımca uzunda kafa kafaya gidilir..

2.videoyu mp4 olarak kesemedim avi olarak kestim onuda kabul etmedi sanırım farklı formatta tekrar yüklüyorum birazdan aktif olur :)

Yorumun için teşekkürler :)

onur_S
17-01-2011, 23:30
maşallah iki aracada.dediğin doğruymuş evren.bana kalırsa gördüğüm kadarıyla altlar senin üstler vts nin

TolgaEsentepe
17-01-2011, 23:32
evren git bi düz boru yaptır, no name falan ne? bi kn filtre koy birde otto son koy +5 boyun benden sana gelsin :D

maşallah 2sinede ama cidden heba ediyorsun o borularla filtreyle arabanı ....

aLperTunga
17-01-2011, 23:33
maşallah iki aracada.dediğin doğruymuş evren.bana kalırsa gördüğüm kadarıyla altlar senin üstler vts nin

evet eksoz sistemınden dolayı pa nın altı pp nın ustu daha ıı fakat yol olsa uzunda pa bırakmayacak pp yı.3. videoda 4 un sonlarına dogru pp kafaya cıkıyor ama pa tam ppnin yanına gıdecek gıbı oluyor yol bitiyor..

aLperTunga
17-01-2011, 23:36
evren git bi düz boru yaptır, no name falan ne? bi kn filtre koy birde otto son koy +5 boyun benden sana gelsin :D

maşallah 2sinede ama cidden heba ediyorsun o borularla filtreyle arabanı ....

tolganın dediği gibi kn ve kazan koyarsan 1 2 boy öne atlarsın..ama 51 lik düz boru ve ottoyla yarım boy bile bekleme..tecrübeyle sabittir..ama son susturucunu orjınal yaparsan daha ii olur..

TolgaEsentepe
17-01-2011, 23:39
valla ben 51lik, susturucusuz boru ve sonada borla koymuştum yaklaşık 2 boy almıştım buna dayanarak söylemiştim ben ama farklılık gösterebilir tabiki belkide benim borular susturucular falan bayaa kötüydü :)

darkred
17-01-2011, 23:42
Arkadaşlar 2. video düzeltilmiştir izleyebilirsiniz :)

aLperTunga
17-01-2011, 23:43
valla ben 51lik, susturucusuz boru ve sonada borla koymuştum yaklaşık 2 boy almıştım buna dayanarak söylemiştim ben ama farklılık gösterebilir tabiki belkide benim borular susturucular falan bayaa kötüydü :)

tolga muhtemelen ondandır eski borular ve susturucular bitikse düz borudan sonra + ya gecebiliyor fakat orta ve son saglamsa 51+ottoya gerek yok ses kirliliğinden baska bişey değil..

darkred
17-01-2011, 23:47
Yorum yapanlara teşekkürler arkadaşlar.

Quicksilver egzozu arabayı sıktığı için borular orjinal ve orta susturucu da olduğu için arabamın altları güzel tepki veriyor ama üstlerde cok geri düştüğüm bir gerçek.Bu videolardanda anlaşılıyor zaten.Arabam eskişehire geldiğinde üzerinde düz boru egzoz ve pipercross CAİ vardı ve yazılım muhtemelen bu 3 lüye göre yapıldı.Benden önceki sahipleri orjinale cevirince bana bu hali kaldı.

Düz boru ve egzoz la neler olucak bende merak ediyorum.Bilal yabancı değil zaten her istediğimizde deneriz onunla bu videoda kıstas olur bize.Düz boru ve egzozdan sonra ne alıcaz bu videoya göre kıyas yapabilicez :)

aLperTunga
17-01-2011, 23:51
kardeşim yerınde olsam 300 400 lira boşuna vermem duz boru ve eksoza..yaparsanda uzunda kafa kafaya gittiğin bi arabayla yine aynı olacaksın o yuzden bence boşa masraf etme..sadece son susturucunu orjın yap devam et.. ;)

Alper_
17-01-2011, 23:54
maşallah araçlara :) zevkli olmuş gti ın alt devirleri iyi vts nin üst devirleri :)

darkred
18-01-2011, 00:08
kardeşim yerınde olsam 300 400 lira boşuna vermem duz boru ve eksoza..yaparsanda uzunda kafa kafaya gittiğin bi arabayla yine aynı olacaksın o yuzden bence boşa masraf etme..sadece son susturucunu orjın yap devam et.. ;)

Deneme yanılma yapıcam bakalım 51 düz boru 51 lik orta susturucu ve sona güzel bir egzoz deniycem sonrada aynı sistemde sona OEM egzozu koyucam bakalım nasıl olucak..öyle planlıyorum kafamda bakalım :)

maşallah araçlara :) zevkli olmuş gti ın alt devirleri iyi vts nin üst devirleri :)

Abi hep böyle yanyanayız birde yol olsa daha güzel olcakta biz ayarlayıp korna yapana kadar yolun yarısına geliyoruz zaten biraz daha cabuk ayarlasak belki bir müddet 5inci vitestede devam edebiliriz :)

FT106
18-01-2011, 00:29
Es es de nerde deniyorsunuz araçlarınızı ?

Araçlara maşallah..

Alper_
18-01-2011, 00:32
aynı bizim burası gibi yol yok :) egzoz sistemini şöyle yapabilirsin..flanşlı..51 lik düz boru sona da kazanlı ss koyabilirsin..orj susturucunda durur..bunları flanşlı yaptırırsın her seferinde kaynakla uğraşmazsın..max 10 dk da kendin söker istediğini takarsın..duruma göre ortaya susturucu düşün bence :)

darkred
18-01-2011, 00:35
Es es de nerde deniyorsunuz araçlarınızı ?

Araçlara maşallah..

Halo kütahya yolu eskişehire ilk giriş opetin olduğu düzlükte deniyoruz ankara bursa yolunda 7/24 radar ve cevirme olunca cıkamıyoruz oralara birde trafik yogun oluyor :)

aynı bizim burası gibi yol yok :) egzoz sistemini şöyle yapabilirsin..flanşlı..51 lik düz boru sona da kazanlı ss koyabilirsin..orj susturucunda durur..bunları flanşlı yaptırırsın her seferinde kaynakla uğraşmazsın..max 10 dk da kendin söker istediğini takarsın..duruma göre ortaya susturucu düşün bence :)

Aynen abi kelepçeli yapıcam zaten hepsini eskişehirde yoktur öyle bir usta dedim ama varmış ustayıda buldum işte TÜV MÜV sıkıntılarımı atlatayım yavas yavas egzoz filtre bakıcaz bakalım :)

Alper_
18-01-2011, 00:47
azıcık becerikli bir egzozcu halleder.. tüv ü atlattıktan sonra yaptırırsın :)

3rk4n
18-01-2011, 08:05
Maşallah araçlara vtsci kardeşim o jantlarından acil kurtul

S16
18-01-2011, 08:42
MaşAllah her 2 aracada kazasız belasız çok güzel yürümüşssünü..

-batu-
18-01-2011, 08:43
evren maşallah kanka, eksiklerini gider bir an önce

APO
18-01-2011, 09:05
araçlara maşallah...

Time-R
18-01-2011, 09:07
masallah evren araban cok iyi! :) geldigimde denicez su sorunlari halledeyim :)

Bi1ReD
18-01-2011, 09:49
Yorum yapan arkdaslara tesekkurler. Jantlari degistirmek icin hala ugrasiyorum ama bu arabayada vts2 jantindan baska bi jant gitmio. Arastiriyorum 800civarlarinda bole sacma paralar vermem asla eski vtsmizdeki jantlari yani vts2 jantlarini uzerinde 0 lastikle beraber 700 satmistik.

Hem mekanik aksamlara hemde gidisine cok eksi kattiginin farkindayim. Bİde filtrem guzel ama hortumu bildigimiz lastik radyatör hortumu bi boru bukturemedik su sanayide!

Duz boruda duz denmicek kadar dandik aslinda gecen saydim 12 adet kaynak var uzerinde onu sok bunu tak ortayi sok araya boru tak caplar farkli rediksiyonla eksozun cikisi dusurulmus flan filan.

Benimde yaza dogru piston, kisa, port polis, ince conta ve evrenin yazilimi kopyalayip aynisini yapmayi dusunuyorum.

cliver
18-01-2011, 10:57
Maşallah fransızlara beeee :)

dragstar
18-01-2011, 12:09
maşallah kardeşim güzel yürümüş araba egzost çık sıkıyor yanlız kurtulman lazım ondan

Gokhan43
18-01-2011, 12:14
Bilal Evren maşallah ikinize de :) Evren neler yapcağını artık söylemeye gerek yok sen de biliyosun :)

darkred
18-01-2011, 13:39
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar :)

@erkan

Bir bilsen su jantları cıkarması için ne çileler çekiyorum ah bir bilsen :D

Gökhanım biliyorumda yapamıyorumki elde olmayan sebeplerden dolayı bakıcaz bakalım artık :D

darkred
18-01-2011, 13:45
Maşallah araçlara vtsci kardeşim o jantlarından acil kurtul
Ahh Ahhh o jantları sökmesi için ne çileler cekiyorum bir bilsenn :D

MaşAllah her 2 aracada kazasız belasız çok güzel yürümüşssünü..

araçlara maşallah...

Maşallah fransızlara beeee :)

Yorumlarınıza teşekkürler arkadaşlar :)

evren maşallah kanka, eksiklerini gider bir an önce

Barucum teşekkür ederim güzide yorumun için :p

masallah evren araban cok iyi! :) geldigimde denicez su sorunlari halledeyim :)
Samet teşekkür ederim kardeşim.Geldiğinde ara deneme cok önemli değil bir çay içeriz :)

Bilal Evren maşallah ikinize de :) Evren neler yapcağını artık söylemeye gerek yok sen de biliyosun :)

Teşekkürler gökhanım biliyoruzda yapamıyoruz eksiklerimizi bakıcaz bakalım :D

ygtrn
18-01-2011, 13:53
olm şu vst'nin jantları nezaman ufaltacaksınız :D

bi ufaltsanız benimle yürür o araç eminim.....

darkred
18-01-2011, 13:55
olm şu vst'nin jantları nezaman ufaltacaksınız :D

bi ufaltsanız benimle yürür o araç eminim.....

Jant ebadını küçültünce td3 ten td4 turboya geçer diyosun yani :)

Oda güzelde bizimkiler atmosferik be olummm :D

ygtrn
18-01-2011, 13:57
olm o jantlar o arabayı çok yoruyor ve tutuyor benden sölemesi....

sende artık soba borusumu takıon napıon at gitsin şu katları arkadaş, bi ilerleyin yürütün şu araçları :D:D:D:D

ygtrn
18-01-2011, 13:58
en azından denmeler güzel kardeşim, yarım boy geçilince gaz kesip brakmamışsın ;) :D

darkred
18-01-2011, 14:00
Geçmek geçilmek cok önemli değil arabalarımız denk denemelerimiz güzel oluyor 5 olsa dahada giderizde sende biliyorsun yol bitiyor :)

ygtrn
18-01-2011, 14:01
Yorum yapan arkdaslara tesekkurler. Jantlari degistirmek icin hala ugrasiyorum ama bu arabayada vts2 jantindan baska bi jant gitmio. Arastiriyorum 800civarlarinda bole sacma paralar vermem asla eski vtsmizdeki jantlari yani vts2 jantlarini uzerinde 0 lastikle beraber 700 satmistik.

Hem mekanik aksamlara hemde gidisine cok eksi kattiginin farkindayim. Bİde filtrem guzel ama hortumu bildigimiz lastik radyatör hortumu bi boru bukturemedik su sanayide!

Duz boruda duz denmicek kadar dandik aslinda gecen saydim 12 adet kaynak var uzerinde onu sok bunu tak ortayi sok araya boru tak caplar farkli rediksiyonla eksozun cikisi dusurulmus flan filan.

Benimde yaza dogru piston, kisa, port polis, ince conta ve evrenin yazilimi kopyalayip aynisini yapmayi dusunuyorum.

evrenin yazılımın yaptığın değişikliklerden sonra sana gitceni sanmam knka onunkisi hazır yazılımdı yanılmıosam.... sana şöle custom bişiler lazım :)

darkred
18-01-2011, 14:03
Ben superchips olarak biliyorum ama gören bilen deneyen birkaç kişi onno custom yazılım olabilir bu dediler meçhul benim yazılım ama güzel seviyorum chipimi :D

ygtrn
18-01-2011, 14:03
Geçmek geçilmek cok önemli değil arabalarımız denk denemelerimiz güzel oluyor 5 olsa dahada giderizde sende biliyorsun yol bitiyor :)

tabiki değil knka önemli olsaydı aracım 0.6 barda yürüken senle denemezdim zaten....

benim lafımın gittiği adres belli anladın sen ;) :D

ygtrn
18-01-2011, 14:04
bilal gri 106'yla denedimi hiç?

ygtrn
18-01-2011, 14:06
bilal bu arada jant arama boşuna, tak sac'ları geç hem çok hafif olur hemde çok yakışır benden söylemesi....

Bi1ReD
18-01-2011, 14:15
Sacmi kanka hersey performans degil once dis guzellik sonra motor. Draglara araba hazirlamiyoruz sonucta buyuk konusmiyimda hic bi guc ban sac taktiramaz.

Zaten yurumek okadar onemli olaydi boya kaportoya verecegim parayla cuflardim :D

Gri dedigin uk ise denedik.

Biliosun sende kisa,dereceli,taslama tuzlama hafifletme ne ararsan var o araba
aslinda denemek mantikli degildi genede dostane denedik 2-3 boy gerisinde kaldim ben 4u bitirirken o 5i bitiriyordu yol olsa belki fark kapanirdi ama max hizim 180 eskişehir şartlarinda

ygtrn
18-01-2011, 14:18
benle olan denemesindede ben 1 boy öne geçince gaz kesip braktı!!!! ayıp yaaa, orada bişey demedim ama cidden ayıp oldu.... sanki geçilince dünyanın sonu geliyor arkadaş, madem arabana güvenip geliyosun o gaza sonuna kadar basıcan yoksa ne o arabaya binicen nede gelip milleti meşkul edicen.....

bu arada saclar yakışır knka sadece performans değil yani, ama zevk meselesi tabi sende haklısın :)

Bi1ReD
18-01-2011, 14:21
Edit: Gereksiz.

FaBeRgE
18-01-2011, 14:23
ulen biz varken denemiyorsunuz :o

maşallah araçlara 2 arkadaşı da severim keratalar :D

darkred
18-01-2011, 14:26

Deneyelim diyorumm denemiyorlar aga ben napiyim :D

Teşekkürler güzel yorum için :)

Bi1ReD
18-01-2011, 14:51

Ben taniyamadim ama tesekkur ederiz yorum icin :)

FaBeRgE
18-01-2011, 15:28
Ben taniyamadim ama tesekkur ederiz yorum icin :)

haydeee :)

bu vts Mehmetin değil miydi :o

darkred
18-01-2011, 16:14
haydeee :)

bu vts Mehmetin değil miydi :o

Yok değil ibocum bilal in bu vts :)

Siz eskişehire geldiğinizde denk gelmediniz hiç :)

3rk4n
18-01-2011, 16:55
Vts ye tekene takın 14 beyaza boyayın maviye gider. Sonra eksoz borunuzu güzel bi 51 çekin potsuz ortada susturucu olmasın sona bi izmir imalatı ss magnum. Bujileri yenile. Filtreleri yenile. Hava filtreni temizle soğuk alır bi hale getir o araba gider gördüm onun gözünde ben o ışığı :) birde arabada bass anfi vs vs yok diyin lütfen.

Bi1ReD
18-01-2011, 17:05
Vts ye tekene takın 14 beyaza boyayın maviye gider. Sonra eksoz borunuzu güzel bi 51 çekin potsuz ortada susturucu olmasın sona bi izmir imalatı ss magnum. Bujileri yenile. Filtreleri yenile. Hava filtreni temizle soğuk alır bi hale getir o araba gider gördüm onun gözünde ben o ışığı :) birde arabada bass anfi vs vs yok diyin lütfen.

Sac hic icime sinmiyor ya gulesim geliyor sac deyince :D

Duz boru zaten ilk isim ama eskişehirde 51 boruyu tirtiksiz presde bukucek makina yok 48e kadar dumduz bukuyorlar 51e cikinca dirseklerin oldugu yerlerde tirtiklar olusuyor. İstanbulda yapan arkadasda cok para istiyor sitede resimlerini gordum.

Bas anfi fln yok zatende arkada cadir 5lt yedek benzin hidrolik yagi ıvır zıvır bisiler vardi.

mkb
18-01-2011, 17:17
maşallah arkadaşlar. iki araç da güzel

3rk4n
18-01-2011, 17:25
Sac hic icime sinmiyor ya gulesim geliyor sac deyince :D

Duz boru zaten ilk isim ama eskişehirde 51 boruyu tirtiksiz presde bukucek makina yok 48e kadar dumduz bukuyorlar 51e cikinca dirseklerin oldugu yerlerde tirtiklar olusuyor. İstanbulda yapan arkadasda cok para istiyor sitede resimlerini gordum.

Bas anfi fln yok zatende arkada cadir 5lt yedek benzin hidrolik yagi ıvır zıvır bisiler vardi.

gene izmirden arkadaşımız var satılıklarda konusu var potsuz bükümsüz boru yapıyorlar 106 saxo grubu için bi görüş derim.

Brk
18-01-2011, 20:32
Maşallah araçlara güzel deneme olmuş ;)

sinan-s
18-01-2011, 20:40
Maşallah araçlara..İkiside iyi yürümüş..

hddsheriff
18-01-2011, 20:43
maşallah gençler :)

onur_S
18-01-2011, 21:53
en azından denmeler güzel kardeşim, yarım boy geçilince gaz kesip brakmamışsın ;) :D

o ne demek banamı laf carptın yiğit :D
elimde 4x108 14 teneke cant var 3 tane.1 tane de cıkma bulunursa vts iyi olur :)

ygtrn
18-01-2011, 21:58
o ne demek banamı laf carptın yiğit :D
elimde 4x108 14 teneke cant var 3 tane.1 tane de cıkma bulunursa vts iyi olur :)

ne alaka olm sana niye laf çarpayım :D

hele bi deniyelim senlede 0.6 barda :D

darkred
18-01-2011, 23:23
Yorum yapan herkese teşekkürler :)

@ hddsheriff

abi senlede denicez daha SU ile deneyememiştik vebayla gelde bi deniyelim artık :D