Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses sorunsalı
Arkadaslar her sabah oldugu gibi işyerime geldim actım cengiz babayı ses yok :)
Win 7 kurulu bakıyorum driverlarda problem yok hoparlor saglam ses kartı saglam ne gibi bir problemimiz vardır acaba isteyen arkadaslara teamwievrdan id pass yollarım ..
Eversetten bakıyorum intel 82801gb ıch7- High defination audi controller diye bir zımbırtı yazıyor işletim sistemimiz 64 bit olması lazım 2 driverıda indirdim tekrar kurdum yine olmadı napcez :D ??
TolgaEsentepe
18-01-2011, 09:24
sabahın 8inde pc cengizin liselim'ini kaldıramamış olabilir :D
hahah yok yav hasta cengizciyim hani keserim bicerim yok sadece dinlerim ;)
Biostan da kontrol ettim yine calısmıyo bu zımbırtı :D
hoparlörün fişi takık mı yada jak doğru yerde mi :D
hoparlörün fişi takık mı yada jak doğru yerde mi :D
uhauhae evet abi kontrol ettim şimdi bozcam pcyi bu bozulmus dicem şirketten baska isticem :D cengiz dinlemedn olmaz abi konsantre olamıyorum :D
depresif
18-01-2011, 10:21
birde bilgisayarcı olacaksın :D
Oglum bende anlamadım ak çözemedim gitti hersey tam olması gerektigi gibi tık yok :D
onursumer
18-01-2011, 10:34
eğer denemediysen
donanımı kaldır yap pc ye restart yap o şekilde yeni donanım bulundu diyerek tekrar yüklensin birde o şekilde dene ;)
Yine yok ses kartımı gitti acep :D
:hehe::hehe::hehe: iyiydi :D
Yine yok ses kartımı gitti acep :D
windows denetim masaından ses aygıtlarından acaba ses kartın seçili midir?
ben 1 kez öyle problşem yüzüden kafayı yemiştim.
2. seçenek ise Tolga'nın dediği gibi. Sabah sabah PC hadi oradan demiş sana :D
auehaeuahe :D neyse aksam cıkarken kurayım xpyi ben windows7 neyimize :D cal cengizkurtoglu :D:D:D
By_HaNNibaLL
18-01-2011, 12:45
Dün sorunsuz calişiyorsa
Sistem geri yükleme size cengiz kurtuğluna kavusturacaktir :D
denedim la :D yine olmadı bu windows 7 tırt :D
maverick2305
18-01-2011, 13:09
Sistem geri yüklemeden pc yi önceki bi tarihe almayı dene öncelikle düzelmezse en azından donanımdan mı yazılımdan mı oduğunu anlarsın.
ses seçeneklerinden ses kartını seçmeyi denedin dimi :D doğru ses kartı seçili durumda mı? :)
ses seçeneklerinden ses kartını seçmeyi denedin dimi :D doğru ses kartı seçili durumda mı? :)
ben onu demek istemiştim ancak düşüncelerime derman oldun valla :D
sabha sabha kelimeler gelmedi aklıma
hahahaha
The Jackal*
18-01-2011, 21:45
Hocam yanlış anlamazsan bişey söyliyecegim, eğer multimedia klavye kullanıyosanız klavyeden sesi kısmış olabilirsiniz, ve gözünüze o simge çarpmıyor olabilir bi dikkat ederde kontrol ederseniz :) Tecrübeyle sabittir ordan biliyorum :D
ben onu demek istemiştim ancak düşüncelerime derman oldun valla :D
sabha sabha kelimeler gelmedi aklıma
hahahaha
benim başıma geldi bende ordan biliyorum da :D
The Jackal*
19-01-2011, 15:11
Hocam yanlış anlamazsan bişey söyliyecegim, eğer multimedia klavye kullanıyosanız klavyeden sesi kısmış olabilirsiniz, ve gözünüze o simge çarpmıyor olabilir bi dikkat ederde kontrol ederseniz :) Tecrübeyle sabittir ordan biliyorum :D
güncel :D
windows 7 nin o konuda sorunu var :D bendede bi ara gitti sonra 4.1 in sadece 2 hop. lerine ses vermeye başladı bütün driverları denedım hala aynı 64 bitte :)
Sistem geri yüklemeden pc yi önceki bi tarihe almayı dene öncelikle düzelmezse en azından donanımdan mı yazılımdan mı oduğunu anlarsın.
Vlla hocam ne denediysem olmadı :D:D
secili lewo secili :D
yok hocam denedım o tus varda yok orda delık benım :D
windows 7 nin o konuda sorunu var :D bendede bi ara gitti sonra 4.1 in sadece 2 hop. lerine ses vermeye başladı bütün driverları denedım hala aynı 64 bitte :)
Hiç sorma arkadasım ya herşeyi denedim yine olmdı...
Format attım xp kurdum galiba ses kartımız bozuk :D
The Jackal*
19-01-2011, 15:47
Başka bir hoparlör, sistemde deneyin ? :D
aporlo saglam mp3 playerden filan ötüyor :D