Orijinalini görmek için tıklayınız : sorunlu lastikler
kullanıp sorun yaşadığınız veya memnun kaldığınız lastik marka ve ebatlarını paylasalım adminler bu konuyu
sabitlerlerse herkes bilgilenir.....
ilk ben yazayım 205 50 15 sumitomo berbat ötesi bir lastik
en beğendim su ana kadar toyo t1r modeli kış lastiklerinde goodyear ug7 modeli
muhteşem :icon_tup:
aliergun
18-01-2011, 20:43
pirelli p3000..
marangonii
on 19545 16
arka 205 45 16
seslı ve yol tutus kotu
$u kumholardan yüzüm bi gülmedi.
arabayi aldim üstünde kumho var, yol şeritlerinden korkuyordum araba çekiyordu yol şeritlerine gelince. yol tutuş falan hak getire. gürültü o bicimdi zaten..
simdi de enkeilerin üstünde geldi gene kumho.. gene laneti çektim üstüme..
arkada kumholar, önlerde goodyear ultragrip7 kış lastikleri. kumholar kış lastiklerinden çok ses yapiyor :D
toyo t1r kullandim çok begeniyordum.
P400 Aquamile. Eski Doblomda kullandım. B391'den sonra rezalet gelmişti.
S.Özeren
18-01-2011, 23:38
kumho vardı modelini hatırlamıyorum eski aracımda 195 45 16 ebatlarında
yol sesi çok fazlaydı sıcak havada yol tutuş hatrı sayılır seviyede iyi olsada yağmurda berbat ötesiydi
Şimdiki aracımda Adrenalin kullanıyorum çok memnunum özellikle yağmur performansı beklediğimin ötesinde..
overblack
18-01-2011, 23:50
nexen n2000 alacağınıza bmx bisiklet tekeri takın daha fazla yol tutarsınız
Ertug_T.
19-01-2011, 00:22
dunlop sp 9000 ve ne kaderdirki arabayı aldığımdan beri 2 çift lastiğimde aynısıydı..hiç memnun kalmadım..kuru ve sert bi yapıya sahip..
hondamda turboyken bridgestone adrenaline kullanıyordum ve çok memnundum .. fiesta sportumda nexen n300 müydü n3000 miydi neydi öyle bişey vardı ucuz ve memnundum .. şuan cupramda p zero kullanıyorum ve hiç memnun değilim .. bana göre hiç yol tutmuyor
Low-Rider
19-01-2011, 00:32
arabayi aldim üstünde kumho var, yol şeritlerinden korkuyordum araba çekiyordu yol şeritlerine gelince. yol tutuş falan hak getire. gürültü o bicimdi zaten..
arkada kumholar, önlerde goodyear ultragrip7 kış lastikleri. kumholar kış lastiklerinden çok ses yapiyor :D
Aynı çekme olayını bende yaşıyorum kumhoda , ama benim lastiklerin iç kısmı daha önce honda da takılı olduğundan kamber yüzünden yemiş.Ben buna veriyordum çekmesini ama normal lastikte de yapyor demek
slowmotion
19-01-2011, 00:50
fiyat performans oranı hankook ventus evo v12 mükemmel. dilimde tüy bitti. lastik testlerine bakın
207 rc de orj potenza vardı. ısınmazsa rezalet. 4 tl vermem 4üne :S
Aynı çekme olayını bende yaşıyorum kumhoda , ama benim lastiklerin iç kısmı daha önce honda da takılı olduğundan kamber yüzünden yemiş.Ben buna veriyordum çekmesini ama normal lastikte de yapyor demek
benim arabada kamber falan yok vallahi, benim enkeiler daha önce mini cooper'in üstündeydi, onda da kamber olacagini zannetmiyorum :D
çöp ya çöp vallahi.
bi de fiyatlari karsilastiriyorum
205-40-17 icin kumhoya 140 istiyorlar
toyo'lara 150
10 lira icin cekilmez bu rezillik resmen :icon13:
Low-Rider
19-01-2011, 01:09
benim arabada kamber falan yok vallahi, benim enkeiler daha önce mini cooper'in üstündeydi, onda da kamber olacagini zannetmiyorum :D
çöp ya çöp vallahi.
bi de fiyatlari karsilastiriyorum
205-40-17 icin kumhoya 140 istiyorlar
toyo'lara 150
10 lira icin cekilmez bu rezillik resmen :icon13:
bende maliinin civic si'dan çıkanları aldım işte , kamber baba yemiş içlerini sağolsun:D
imkanım olunca değiştiricem ilk fırsatta
Ahmetfikri
19-01-2011, 01:34
marangoni kulllandım bi müddet allah korusun çok kötü bi lastik
fiyat performans oranı hankook ventus evo v12 mükemmel. dilimde tüy bitti. lastik testlerine bakın
207 rc de orj potenza vardı. ısınmazsa rezalet. 4 tl vermem 4üne :S
orj. jantlarda var hankook çok memnunum
2 takım kumho kullandım farklı desenler yolda çekme dediğiniz gibi bendede vardı 2. takım daha yeniyken arabanın üzerinde arabayla beraber sattım gitti,şimdi 106'mda toyo t1-r kullanıyorum müthiş memnunum....
Kumho KU19 - KU31 kullandım 5 para etmez, hele yagmurda vasiyetini yaz gazlayacaksan.
Falken Ziex 912 kral fiyatına göre, yagmurda da öküz gibi tutuyor. ;)
MUTLU RAFİ
19-01-2011, 09:51
böyle bi sıralama bana göre 1/ Brıdgestone S 001 2/ brıdgestone RE 001 3/ adrenalin toyo t1 4/ falken 912 5/ falken fk 451
M U R A T
19-01-2011, 10:05
eski vts imde 195/45/15 hankook ventus un eski serisini kullandım tamamen faciaydı ardından kumhoya geçtiğimde kumholar pzero gibi gelmişti:)
potenza re050 ilk aldığımda 10 numaraydı ancak 10k km sonra sertleşti taş gibi oldu ve anormal gürültü yapmaya başladı..
slowmotion
19-01-2011, 12:14
potenza re050 ilk aldığımda 10 numaraydı ancak 10k km sonra sertleşti taş gibi oldu ve anormal gürültü yapmaya başladı..
işte bu lastik, 207 rc de orj veriliyor. yanından geçmem
ocean0636
19-01-2011, 15:35
Nexen 300 mü 3000 mi ne oyle bısey vardı fd6 cıvıc ımde ılk onlar fıyatına gore cok guzeldı, sonra yokohama advan aldım gercekten mukemmel bır lastık fakat bıraz pahalı, bı ara cıvıcde nankang mı ne oyle bır lastık kullanmak zorunda kaldım 5 para etmez ıslak kuru farketmez fren mesafesı yol tutusu vs rezalet Allah'a emanet bı lastık.
Şuanda typerda kumho ku31 var, sakin kullandıgım ıcın yol tutusunu pek test edemedım fakat 3. vıtese kadar paso sarıyo 2 de roll moll hak getıre burdan yola cıkarak kotu dıyebılırım.
SOMEONESPECIAL
19-01-2011, 15:56
Maragoni :icon13:
Hepimiz daha doğrusu çoğumuz arabamıza afedersiniz bütçemizden
kısarak *** gibi para harcıyoruz ama iş lastik gibi hayati bir meseleye
gelince araba yürüsünde nasıl yürürse yürüsün diyoruz.
Adam gibi paraya kıyıp lastik takmak lazım arabaya.
Uzakdoğu mallarından uzak durmak lazım mümkün olduğunca....
Ventus ile ilgili şunu buldum araştırırken 2008 tarihli
..:::Hankook Abdulkadir zcan :::.. Tamamen yeni ‘Hankook Ventus V12 evo (http://www.hankookabdulkadirozcan.com/page.php?ID=146)
timucintt
19-01-2011, 16:07
4 takım lastiğim var ve görüşleirm şöyle...
Michelin Pilot SX MMX3 : yüksek surat ve virajda çok kabiliyetli ama sert bir yapısı var, çok ses yapan ama iyi yol tutan ve zevk veren bir lastik... Ama kışın kesinlikle kullanılmamalı çünkü çok geç ısınıyor ve kabak tadı veriyor soğukken acağip şekilde.....
Yokohama AC01 : yaz kış dağ bayır çamur mükemmel bir lastik virajıda mükemmel suda çok zevkli ve sessiz ve çok konforlu bir lastik ama gel gelelim hamuru çok yumuşak ve buda ömründen hızlı yiyor...
Nankang EX500 : yazın iyi bir lastik hamuru çok yumuşak ve güzel ama ıslakta ölümdür... ömrüde çok kısa... hamuru anında bitiyor :) ama yakması çok zevkli bir lastik hayvan gibi duman ve ses çıkarıyor :D
Brigestone ER300 : Yaz kış kullanılabilecek güzel bir lastik konforlu ama biraz sert yapılı hamur ömrü çok iyi kullandığım lastikler içindeki en uzun dayanan lastik normal kullanımlarda çok güven veren bir lastik ama yüksek hızlarda pekde güven vermiyor :)
Ha tabi yorumum şöyle olacak nankang ve diğer uzakdoğu lastikleri kısa sürede biraz iş görür ama hızlı eskiyen ve ıslakta fıs lastikler bana göre.... lastik alınacaksada brigestone yokohama ve goodyearın lastikleri tercih edilmeli bana göre... michelinide hiç sevmiyorum çünkü gereksiz yüksek fiyatlara satılıyorlar....
Bri B391 , araçta sıfır gelmişlerdi, ilk zamanlar ısınınca iyiydi 20bin km ye kadar, sonra sertleştiler ve ıslakta özellikle yol tutuş sıfıra düşmüştü understeer manyağıydım ıslak kuru farketmeden :)
Gündelik binek lastik olarak şu eski Potenza G3 ler yeniden üretilse ondan alırım , çok güzeldiler..
potenza re 050 kullanıyorum memnunum , ggecen doğusta baktım otoparkındaki TurboS tede aynı lastikten vardı heralde iyidir dedim :)
marshall marka lastik kullandım 215 45 R 17 di yoldaki çizgileri bile direksiyonda hissediyodum ayrıca çok sertti kesinlikle tavsiye etmiyorum.:icon13:
potenza re 050 kullanıyorum memnunum , ggecen doğusta baktım otoparkındaki TurboS tede aynı lastikten vardı heralde iyidir dedim :)
Bende aynı lastiği F430'da gördüm rft:) Hatta 19" olsa benim jant ve lastikler, ön lastik ölçülerimiz aynı olacakmış:D Vay be baya testisli lastikmiş demiştim kendi kendime:D
18" jantlarda Dunlop Sp9000 kullanıyorum
16"da Potenza Re050 ikisinden de memnunum şimdilik.
Peki linkteki lastik için nasıl dersiniz deneyen varmı acaba ?
195/50/15 Starmaxx Lastik ULTRA SPORT ST730 82 H (http://www.lastikturk.com/195_50_15_Starmaxx_ULTRA%20SPORT%20ST730_lastik_50 89.html)
ömer abi çabuk kuruyo bu lastıkler ilk 6 ay iyi sonra ömru bıtıo
vtec powe®
20-01-2011, 20:11
marshallın maxtrac modelini kullanmıştım önceki aracımda, güya iyisiymiş!
jantların üstünde gitsem daha stabil giderdim herhalde.
Accelera kullandım 195/45/16 çok i dengesiz bi lastik yağmurda hiç yol tutmuyo 3 lastik ayrı ayrı olmadık yerlerde balon yapınca cıkardım...
marshallın maxtrac modelini kullanmıştım önceki aracımda, güya iyisiymiş!
jantların üstünde gitsem daha stabil giderdim herhalde.
Aynen bendede maxtrac vardı tam rezil bi lastik hem verdiğin paraya hemde arabaya yazık.
seyfi 07
20-01-2011, 20:38
ben bır ara yokohama kullandım muthıs memnun kalmısıtım sonra toyo tr1 kullandım oda guzeldı fakat contınental uzak durun derım en ufak yerde kayıyo vede hemen balon yapıyo......
marshall
marangoni
kullandığım en berbat lastikler
nokian ve yokohama baya iyiler ıslakta kuruda çok çok memnunum
cooper tıres zeon 2xs bu lastik nasıldır acaba ???
V desenlimiydi?
Öyle ise çekme, şerit kapma gibi durumlar çok normal. Marka ile alakalı değil bu durum, desenle alakalı.
Kumho'nun V desenlisini kullandım, aynı durum vardı.
Eagle F1 kullandım, aynı durum vardı.
V desensiz kumho kullandım, böyle birşey yaşamadım. Islak performansı vasat altı, kuru performansı iyiye yakın. Gürültüsü çok, balon yapma olasılığı düşük.
V desensiz Marshall kullandım, böyle birşey yaşamadım. Islak performansı kötü, kuru performansı kötü. Kumhoda senelerce balon görmedim, marshallda 1 senede 4-5 tane ayrı balonum oldu. Yol sesini epey alıyordu.
ömer abi çabuk kuruyo bu lastıkler ilk 6 ay iyi sonra ömru bıtıo
Eyvallah çağrım :icon_tup:
Toyo kullandım, taş gibiydi. Zaten o da ders oldu onun dışında Michelin, Continental, GoodYear dan başla lastik kullanmadım.
Michelin Primacy HP, Continental Premium Contact, Goodyear F1. Çok iyi lastiklerdi.
roadstone n3000 205/40/17 kullaniyorm sadece bahar ve yazın kullaniyorm spoonlarda fakat hiç memnun degilim anca çok ısındıgı zaman fena deil çok sert bi yapısı var genel olarak vasat baya.15 orjinal jantlarimda michelin energy saver kullaniorm onlardan daha memnunum.yaza dogru durumum müsait olursa adrenalin fln tarsı yumuşak bi lastik istiorum.
V desenlimiydi?
Öyle ise çekme, şerit kapma gibi durumlar çok normal. Marka ile alakalı değil bu durum, desenle alakalı.
Kumho'nun V desenlisini kullandım, aynı durum vardı.
Eagle F1 kullandım, aynı durum vardı.
V desensiz kumho kullandım, böyle birşey yaşamadım. Islak performansı vasat altı, kuru performansı iyiye yakın. Gürültüsü çok, balon yapma olasılığı düşük.
V desensiz Marshall kullandım, böyle birşey yaşamadım. Islak performansı kötü, kuru performansı kötü. Kumhoda senelerce balon görmedim, marshallda 1 senede 4-5 tane ayrı balonum oldu. Yol sesini epey alıyordu.
vallahi bütün V desenlerde aynimidir bilemiyorum ama
toyo t1r taktim kumholardan sonra bi önceki 15 vti jantlarina.
http://www.allnewtyres.co.uk/product-images/56945.71_0.7457086_t1r1.jpg
gram çekme yoktu, lastik gürültüsü neredeyse %60-70 azalmisti.
jantlarla beraber sattim..
simdi gelen Enkei RPF01'lerin üzerinde gene ayni kumholardan var, V desenli yanilmiyorsam 712 idi modeli.. bi önceki neyse bu da ayni işte.
simdi gene lastik almam gerekiyor... kumholari çöpe atacağım :D
V desen takıntım yok.
falken - toyo - yokohama'dan bütçeme uyan herhangi birini alacagim. ama kumho asla :icon13:
tahtelbahir
26-01-2011, 23:35
Tam lastik almanın öncesinde sizin yorumları okuduktan sonra kafam karma karışık oldu...Daha önce belirtmiştim aradığım ebat 195 50 16...Michelin..Kumho...da bu ebat bulabildim. Michelin bi dünya para 300 lira fiyat çeken var. Kumho 130 tl..iki katından bile fazla...Genel olarak Toyo T1R larda beğeni olduğunu farkettim. Soracağım, acaba benim araca göre boyutu var mı diye...? Varsa da çok ucuz olacağını sanmıyorum. Ama kumho ile Michelin arasında bir fiyatsa düşünülebilinir...
Tam lastik almanın öncesinde sizin yorumları okuduktan sonra kafam karma karışık oldu...Daha önce belirtmiştim aradığım ebat 195 50 16...Michelin..Kumho...da bu ebat bulabildim. Michelin bi dünya para 300 lira fiyat çeken var. Kumho 130 tl..iki katından bile fazla...Genel olarak Toyo T1R larda beğeni olduğunu farkettim. Soracağım, acaba benim araca göre boyutu var mı diye...? Varsa da çok ucuz olacağını sanmıyorum. Ama kumho ile Michelin arasında bir fiyatsa düşünülebilinir...
toyo t1r olursa al kumhoda ku31 cok memnun kaldım diger modellerini bilemem:)
overblack
27-01-2011, 11:11
toyo cf1 al.v desenli değil.fiyatı uygun ve güzel bir lastik.
vallahi bütün V desenlerde aynimidir bilemiyorum ama
toyo t1r taktim kumholardan sonra bi önceki 15 vti jantlarina.
http://www.allnewtyres.co.uk/product-images/56945.71_0.7457086_t1r1.jpg
gram çekme yoktu, lastik gürültüsü neredeyse %60-70 azalmisti.
jantlarla beraber sattim..
simdi gelen Enkei RPF01'lerin üzerinde gene ayni kumholardan var, V desenli yanilmiyorsam 712 idi modeli.. bi önceki neyse bu da ayni işte.
simdi gene lastik almam gerekiyor... kumholari çöpe atacağım :D
V desen takıntım yok.
falken - toyo - yokohama'dan bütçeme uyan herhangi birini alacagim. ama kumho asla :icon13:
Benim bildiğim, denediğim, tecrübem V desenlerde "yol kapma, şerit kapma" olayının her daim mevcut olduğu. V desen 3 farklı marka lastik kullandım hepsinde aynı sorunu yaşadım.
Belki bu lastik farklıdır, kullanmadığımdan yorum yapmak istemem.
bi aralar marshall matrax kullandım hayatımda kullanmış olduğum en berbat lastik kuru yolda bile frene azcık dokunmama rağmen direk abs devreye girerdi heleki ıslağı hiç demiyorum fren yok gibi bişey...şimdi toyo cf1 var f/p açısından üstüne tanımam....
B.Battal
06-02-2011, 02:21
Nankang kullanan bilen var mıdır?
+ Re040 da var tabi :D
gokhan035
06-02-2011, 02:32
kumho dan her daim uzak durmak kanısındayım, accelera nexen nankang bunları saymıyorum bile.
Lastik dediğin michelin den başlar bridgestone pırelli continental dunlop yokohama good year vs diye devam eder uzak doğu markalarının özellikle alayı dandik ötesi.
Aracınızdan 1-2 aksesuar eksik oluversin onlarında parasını lastiğe yatırın her zmaan en kalitelisini almaya bakın, arabaya ne yaparsanız yapın yolla temasınızı sağlayan yegane parça onlar sonuçta.
pirelli p3000
zamanında olan goodyear gt2
michelin primacy hp(v) lerden çok memnunum
Nankang kullanan bilen var mıdır?
aman alayım deme ben kullandım yol tututşu yok 205/45/R16
Continental güzel lastik aracı aldığımda üzerinde vardı ölmüş olmalarına rağmen iyi yol tutuyordu, sonrasında Nexen N2000 aldım 195/50/16 olarak 20000km ve 2 sene oldu artık yol tutmamaya başladı. abuk bi boyut olduğundan kaskodan accelera marka lastik adlım 1 adet 70'den sonra böyle lastik sesi duymadım. şimdi 1 takım 205/45/16 hankook evo alıyorum bakalım nası olacak.
ben syron kullanıyorum, hangi serisi bilmiyorum ama 18 265 tabanlı 25bin km yi geçtim ve çok memnunum. alırken idarelik almıştım jantlarımı değiştirirken, 1 seneye kalmaz perte çıkar atarım diyodum ama beni baya şaşırttılar. fiyat/performans açısından tavsiye ederim.
Bundan önceki aracımda da hankook ventus rs2 kullanıyordum, çok çabuk bitiyor ve çok sert bi lastik, çok çabuk bittiği için kışın ıslakta çok tehlikeli olabiliyor. Açıkcası syronlarada aşağı yukarı aynı parayı verdim ama syron hankooktan daha iyi bence..
Bende 185/60 14 lastik bakıyordum iyi oldu bu konu.Potenza kullanmıştım ilk çıktığında ısındımı yol tutuş harika ama yol gürültüsü fazla idi.
ali_utku
07-02-2011, 10:44
bi ara 295-50-19 kumho takmıştım cip in arkalara.lanet olsun öyle lastiğe.ilk başlarda yol tutuş felan güzel gibi geldi fakat 10k km sonra lastiğim patladı.lastiği söktüğümde arka iki lastiğin iç kısmının sıfırlanmış olduğunu gördüm.
eski arabamda da nexen takmıştım önlere modelini hatırlamıyorum kuru zeminde normal ıslak zeminde vasattı.
bi ara da continental kullandım.kısa süre sonra çatlama yapmıştı.kısa sürede sertleşmişti.
şuan kullandığım pikap ta pirelli var.gayet iyi yol tutuyor.
Önceden önlerimde Maxxis vardı tam modelini hatırlamıyorum ama dişleri tam iyi değildi ama lanet olsun böyle bi lastige 195/50/15 direk abs deydimm şimdi General Diye bi marka Kullanıyorum ses yol tutuş gayet memnunum..
B.Battal
09-02-2011, 14:51
aman alayım deme ben kullandım yol tututşu yok 205/45/R16
Continental güzel lastik aracı aldığımda üzerinde vardı ölmüş olmalarına rağmen iyi yol tutuyordu, sonrasında Nexen N2000 aldım 195/50/16 olarak 20000km ve 2 sene oldu artık yol tutmamaya başladı. abuk bi boyut olduğundan kaskodan accelera marka lastik adlım 1 adet 70'den sonra böyle lastik sesi duymadım. şimdi 1 takım 205/45/16 hankook evo alıyorum bakalım nası olacak.
Ucuz etin yahnisi biraz demekki :) iyi oldu bunu öğrendiğim
Bir fiyat aldım lastikçi bir tanıdıktan fiyatlar şöyle
Bridgestone 280 TL
Lassa 210 TL
Dunlop 186 TL
Marangoni 150 TL
Maksis 150 TL
Federal 135 TL
Sonor 115 TL
Dunlop mantıklı geldi hakkında kötü bir yorum olmazsa onu alacağım
Kullandığım lastikler;
Kumho yağmurlu havada yola tutunmayı unutun
Roadstone 205.40.17 almama rağmen yanak yapısı diğer markalara göre çok kalın duruyor ve aşırı titreme ve yol sesi vardı. 1 hafta sonra söktüm.
Lassa impetus serisini roadstonelardan sonra aldım yerli lastiklere karşı ön yargım vardı ama gerçekten fiyat performans oranı olarak tavsiye ederim çoğu çin lastiğinden daha memnun kalırsınız. Yanak yapısı ince görünür ve jant çemberini koruyacak şekilde çıkıntısı vardır.
Son olarak Michelin pilot sport kullandım. Çok yumuşak ve balon yapmaya elverişli bir yapısı haricinde başka bir şikayetim olmadı.
Ucuz etin yahnisi biraz demekki :) iyi oldu bunu öğrendiğim
Bir fiyat aldım lastikçi bir tanıdıktan fiyatlar şöyle
Bridgestone 280 TL
Lassa 210 TL
Dunlop 186 TL
Marangoni 150 TL
Maksis 150 TL
Federal 135 TL
Sonor 115 TL
Dunlop mantıklı geldi hakkında kötü bir yorum olmazsa onu alacağım
dunlop ama hangi dunlop?
huseyinnn
09-02-2011, 20:07
307 1.4 dizel arabam için sizce 17'' jant alacağım kullanacağım lastik ebatıda 205/40/17 olacak büyük ihtimalle fiyat performans olarak alabileceğim 4 tanesi 700-800 arasında ne olabilir
bi sıralama yapılsa nasıl olurdu
nexen n2000 kullanıyorum.aldığım günden beri hiç memnun değilim yaklaşık 20bin km oldu ne ıslakta ne de kuruda.sık sık abs devreye giriyor.hatta en son geçen hafta duramayıp arkadan bi araca çarptım.70hp lik 1.3cdti da ıslak zeminde 2. viteste gaza fazla basmaya korkuyorum o derece berbat. ayrıca nexen ve roadstone aynı üretim diyebiliyorum.
falkenden pek memnun olmayan yok sanırım...
nexen n2000 kullanıyorum.aldığım günden beri hiç memnun değilim yaklaşık 20bin km oldu ne ıslakta ne de kuruda.sık sık abs devreye giriyor.hatta en son geçen hafta duramayıp arkadan bi araca çarptım.70hp lik 1.3cdti da ıslak zeminde 2. viteste gaza fazla basmaya korkuyorum o derece berbat. ayrıca nexen ve roadstone aynı üretim diyebiliyorum.
doğru aynı üretim. valla ben kullandım o lastiğin ömrü 20binmiş yeni değiştirdim bende :)
B.Battal
10-02-2011, 08:58
dunlop ama hangi dunlop?
valla serisini bilmiyorum moruk 205-40-17 fiyat dedim bunu söyledi :)
lancer 1.5'lerin yanında gelen dunloplar kötü ama performans serisi ise güzeldir. seat ibiza'da gördüydüm (CSZ)
Michelin energy tavsiye etmem hiiç boşuna para vermeyin yolda emanet gibi..
nexen ve federal beş para etmez..
valla serisini bilmiyorum moruk 205-40-17 fiyat dedim bunu söyledi :)
bu fiyatı hangi lastikçiden aldınız lastiklere zam geldi bence hemen yarın alın derim yoksa haftaya %8 zamlı alırsınız
dunlopta sp maxı öneririm sp9000 de güzel ama yağmurda iş yapmıyor sp max ideal